Packa, chips och Harry Potter :)
Publicerat: 2012-06-30, 22:06:39


Håller just nu på med att packa, äta chips och kolla på Harry Potter och dödsrelikerna del 2 på tv. Har varit på stranden innan med Ada. Men de var vaaaaarmt, så vi stannade typ 3 timmar, sen stack vi hem. Mycket skönare att sitta inne när de är så varmt ute. Har ju en del att göra också innan resan på måndag :)
 
Förresten så var natten till idag första natten jag gick och la mig och var riktigt rädd här i Amerika :( När jag stängde min tv vid 11 tiden, så var de värsta åskovädret. Är vanligtvis inte rädd när det åskar, men detta var inte vanlig åska :/ Det var värsta stormen och regnade som satan. Och det värsta av allt var att vi har ett träd på baksidan som är dött, och det ska komma folk nästa vecka och ta ner trädet, för Debbie är rädd att de ska trilla över huset. Och igår kväll insåg jag att de trädet står precis utanför mitt fönster :S Så eftersom det stormade och blåste så mycket igår, var jag livrädd att det skulle trilla över mig :( Det var massa konstiga ljud också, från brandbilar, något som tjöt, och massa kvistar och saker som blåste på huset :(
Eftersom jag inte kunde somna, satte jag på tv:n och de hade extra sändningar pga vädret. Tydligen var de så i hela Maryland. Och det var till och med folk som dog :/ SCARY!!! Men jag klarade mig från det fallande trädet, phhhuuu :) 
De var så varmt så vi tog ner stolarna och svalkade oss vid vattnet :)
Stranden 



3 more sleeps ;)
Publicerat: 2012-06-30, 02:58:31


Här i huset håller vi för fullt på med att räkna sleeps tills vi ska åka till chicago :P Tjejerna frågar miljoner gånger om dagen, how many sleeps til we are at grandma and grandpa's house? :P De är kul att de ser framemot de. Och tydligen så viste de inte att jag skulle följa med dom. För Karissa sa idag att det var synd att inte jag kunde följa med. Så jag svara henne och sa att jag skulle följa med och spendera hela veckan med dom :) Då skrek hon av lycka, hoppas jag de var i alla fall ;) hihi.. Så något rätt måste jag ju göra, för de verkar gilla mig :)
 
Nu ska jag slänga mig i bingen och kolla på några avsnitt av Full house. Var på biblioteket härom dagen och lånade en tvserie. Denna serie har jag varit nära på att köpa där hemma innan jag åkte. Men tur jag inte gjorde de, för har får jag ju låna den gratis :) Grattis är gott ;) hihi.. Imorgon blir det ett besök på banken och stranden med Ada :) WIIIIEEEE!!
 
Natti natti :) 
 
Lägger upp en bild som får mig att le :) Johanna och jag i vintras. Vi skulle försöka få henne att se ut som ett barn, så jag kunde lägga upp den bilden på min profil som au pair :P Men vi lyckades inte så bra, hahah..



Hot day!!
Publicerat: 2012-06-29, 02:17:34


Ännu en varm dag, och denna dagen tillbringade vi vid poolen :) I alla fall en del av dagen. Börjar få brist på fantasi och saker att skriva om. De känns som om jag skriver om samma saker hela tiden :P 
 
I alla fall så åker jag och familjen till Chicago på måndag, och jag ser såååå framemot det!! Har aldrig varit i Chicago eller staten Illinois. Eller vi mellanlandade i Chicago sist jag var här, men de räknas knappt :P Vill ju se lite av staten också :) Min värdmamma har pratat med sina föräldrar en del och de ser verkligen framemot att ha oss där, och få träffa mig. De verkar verkligen vara trevliga människor!! Vi ska ju fira 4th of July, vilket är USAs nationaldag. Och tydligen är deras nationaldag ganska stor här och de firar med stora fyrverkerier. Ska ta med mitt nya USA linne som jag köpte på Victoria Secret, med USA flaggan. Det passar perfekt för den dagen :) Jag tror jag kommer ha de riktigt bra där!! De ända som är ett minus, är att de inte har trådlöst internet. Så jag kan inte ta med mina dator och använda deras internet. Men jag får lov att låna deras dator, vilket är bra. Funderade lite på att köpa en dongel och ladda på för en vecka med internet. Men jag har kollat runder lite och de är dyra som pocker :P Ska kolla runt lite mer i helgen och se om jag kan hitta något guldkorn. Hoppas hoppas!! Känner att jag är lite beroende av mitt internet :P Annars blir det en riktig semester, och klarar jag de?! :P
 
Lägger upp en lite random bild på när jag var i USA sist, och vi simmade med delfiner :) 



Annamarie garden
Publicerat: 2012-06-28, 03:05:29


Har varit ännu en skön dag här i staterna :) Inte så hemskt varm som dagarna var förra veckan, så skönt!! I förmiddags begav jag och flickorna oss ut på en liten cykeltur, eller dom cykla och jag gick. Precis sidan om deras gata ligger AnnMarie garden. De är typ en liten konst skola och en liten park. Där var riktigt fint och mysigt. De är verkligen ett fint område här och Debbie berättade för mig idag att Solomons som vi bor vid, är en av de första platserna som folk i USA bosatte sig på. Så de har sina år på nacken ;)

I alla fall så gick vi runder i parken och de har byggt upp flera små fairyhouses och platser i parken. Så det är en helt perfekt park för barn och ännu perfektare för mina flickor som bara älskar älvor :) De va kul att gå och kolla på alla de små älv husen, även för min del. Jag är ju fortfarande som en stor unge ;PSnow white castle

Gnome-punzel, gnome-punzel let down your long beard :P

The fairy dust café :)

 




Hungerspelen
Publicerat: 2012-06-27, 02:52:39


Lååååång dag :( De har egentligen varit en bra dag, besök på biblioteket och lekplatsen. Men den har varit lång!! Debbie var inte hemma förren 19.30 och då har jag gått över min tid med 1,5 timme. Jag får bara jobba 10 timmar om dagen. Så lite segt att jobba så länge. Jag vaknade imorse och ville bara slänga mobilen i väggen och somna om. Jag har varit så trött idag, så nu ska jag bara lägga mig i bingen och kolla tv :) Min favorit syssla ;) hihi..
 
Föresten så vill jag bara tips om en sviiiiin bra bok. Jag är egentligen inte mycket för att läsa böcker. Jag har svårt för att fastna för en bok, och de ända böckerna som jag egentligen har gillat och fastnat för är Harry Potter böckerna. Men jag laddade ner denna till min ipad innan jag åkte och började läsa den för typ 2 veckor sedan. Och jag blev klar igår :) Den är så jäkla bra!! Jag kunde bara inte lägga ifrån mig boken. Och alla kapitel slutade på ett så jäkla bra sätt, så jag var tvungen att fortsätta läsa :P Så det har blivit en del sena nätter ;) hihi.. Så sluta den på ett sätt så jag måste ju bara läsa nästa bok. Och jag tänkte utmana mig ännu mer, genom att låna den på engelska på biblioteket :P Får se hur de går ;) Längtar till filmen kommer ut på dvd i augusti, måste bara se den då!! 
 
 
 



drömmar
Publicerat: 2012-06-26, 02:52:04


Börjar gilla mitt liv här mer och mer, och jag vet att en del inte gillar de ;) Jag börjar nu inse att jag faktiskt bor i USA och uppfyller en av mina drömmar :) Jag pratade med Ada igår och berättade att jag kommer ihåg när jag typ gick i 8:an eller 9:an, så ville jag såååå gärna åka som au pair. Men så skaffa jag pojkvän och så klart vill man inte lämna de livet med honom. Men jag är så glad att jag faktiskt uppfyller en av mina drömmar :D Så bra jag är ;P hihi.. Nu börjar alla bitar falla på plats, man hittar nya vänner här, jag gillar min nya familj mer och mer och jag ÄLSKAR USA!! :) 
 
Men de finns en del guldkorn i dagarna som gör att jag verkligen älskar mitt liv här. De är fina kommentarer från mina flickor :) De är verkligen bäst!! (för det mesta) :P Idag när vi satt och läste en bok så satt Karissa och kollade på mig och jag vände mig om och frågade om det var något hon ville, och då svarar hon: "Samantha, can't you stay with us forever?" Och mitt hjärta bara smälte :P Lilla gullunge!! Och Ariel går och säger "I love you, Samantha" flera gånger om dagen. De är dessa tillfälle som får mig att älska detta :) 
 
Förresten så åt jag något nytt idag, som jag aldrig provat, Hush puppies :P De var jumy!! De är typ friterad majsbröd, låter kanske konstigt men det var gott :)
Hush puppies
 



Baltimore
Publicerat: 2012-06-25, 02:26:24


Så idag har jag tillbringat min dag tillsammans med Ada i Baltimore. Vi hade de jätte trevligt!! Vi körde här ifrån vid 10 och vi hade ingen gps, utan Adas värdmamma hade skrivit ut vägbeskrivning till oss. Men jag kan säga att det är tur jag har internet på min telefon, för utan den hade vi nog hamnat uppe i New York ;P Vi körde fel ett antal gånger och vi körde till och med igenom en vägtull 2 gånger som vi egentligen inte behövde köra igenom. Men det gick inte och vända när vi väl var framme vid tullen, så där flög 6 dollar ut i luften :P Men till slut kom vi fram till Akvariumet och de var stort!! Vi gick och kollade på allt i vår egen takt, sen gick vi och kollade på en liten delfinuppvisning. De var inte så mycket, mest att man kunde ställa de frågor till personalen som man undrade. Men en del trick gjorde delfinerna också :P
 
Sen gick vi och åt lunch/middag på panera bread, MUMS!!! Vi gick sen till ett litet shoppingcenter, men vi stannade inte så länge. För vi ville ut och se Baltimore istället :) Sen gick vi lite i hamnen och njöt!! Sen började vår färd hemåt och denna var inte helt fel fri heller. För det första så hade vi lyckats pricka in vårt besök i Baltimore samtidigt som Baltimores basbollag, Orioles spelada match. Och när vi skulle hemåt var samtidigt som matchen slutade. Så de var sån jäkla trafik :( Men tillslut kom vi ur de!! Och sen körde vi fel några gånger. Jag kan säga tack gode gud för mitt goda lokalsinne. De funger även här i staterna :D
 
En bra dag helt enkelt!!Coast guard Baltimore hamnen
Stonefish, jag undrar varför den heter så :P
Fiskar
Jag och akvariet
Hajar
Jag och hajar :P
Delfiner :) 
 
Jag och Ada :)
 
Maneter
Jag i hamnen
Hamnen
 
 
 



Aquarium baltimore :)
Publicerat: 2012-06-24, 15:34:23


Nu ska jag snart iväg för att möta upp Ada vid Starbucks, sen ska vi bege oss på en lite roadtrip :P Vi ska upp och göra Baltimore osäkert ;) hihi.. De tar nästan 2 timmar upp där, så vi kör i tid, för att få så mycket ut av dagen som möjligt :) Jag har inte varit i Baltimore innan, så de ska bli jätte kul!! Vi ska först gå på ett jätte stort akvarium. De har hajar, delfiner, sköldpaddor och massa annat :) Sen ska vi gå i downtown Baltimore och kollar runder. Det kommer bli en bra dag, de känner jag på mig :) Tjingeling!!
 
Jag på akvariumet i Bangkok 2011 :)



midsommar på ikea :)
Publicerat: 2012-06-23, 23:02:27


Nu har jag varit och firat midsommar på IKEA :) Firade med att äta köttbullar och svensk äppelkaka. Det var riktigt gott med svenska köttbullar, och de smakar precis som köttbullarna på ikea i Sverige. De var en bit att köra, de tog nästan 1,5 timme. Och jag var inte där så länge men de var värt att åka dit och få lite svensk mat :P  Speciellt nu i midsommar tider :) Jag köpte också med mig lite svenska godsaker med mig hem. Som kakaobullar, choklad och godis. Och det roliga var att de var skrivet på svenska på påsarna :) Allt var skrivet på svenska, med engelska undertill. Alla saker hade kvar sitt svenska namn, bokhyllan Billy fanns även här ;) hihi.. 
 
Idag är mina vänner och firar midsommardagen på eket. Där samlas allt sjöbo folk på midsommardagen, även lite folk från Tomelilla hittar dit ;) Det är alltid kul att åka dit, för man träffar så mycket folk som man inte träffar i vanliga fall :) Så lite tufft är de idag, att missa en stor högtid i lilla Sjöbo :( Men de känns som den värsta biten har gått över, de som jag kände i början när allt var nytt och jag kände ingen här. Jag hoppas verkligen de värsta är över. Imorgon ska jag umgås lite med Ada, au pairen som tog över för Dany. Hon sms:ade mig och skrev att hon hade hemlängtan och behövde ha något att göra. Så något kul ska vi hitta på imorgon :) Svenska flaggan :) Svensk äppelkaka och köttbullar :P
 
 
 
 
Jag och en köttbulle ;P
Lite svenska godsaker som följde med mig hem :)



midsommar i staterna
Publicerat: 2012-06-23, 02:08:36


Ja, här är de inte mycket till midsommar känsla. De ända är att de har regnat här och de kna man kalla rikitg svensk midsommar :P Men jag bryr mig egentligen inte så mycke att jag missar midsommar, för jag är inte sådär överförtjust i den helgdagen. Tycker bara att de är en överskattad dag, men så mycket förväntningar och krav. Men när jag får se bilder på när mina vänner firar tillsammans, så hugger de lite i hjärtat. Och så klart skulle jag också vilja vara med, speciellt imorgon när det är dags för eket :( men men, de finns inte mycket jag kan göra härifrån åt de :P Jag får helt enkelt göra de bästa av situationen, tänkte hinna med ett besök på ikea imorgon :) Lite köttbullar måste jag ju ha i midsommar och så kanske köpa hem lite jordgubbar. Så får nog min midsommar helg se ut. 
 
Idag har jag bara jobbat morgonen och förmiddagen, SKÖNT!! Sen stack jag för att fixa mitt security number. Det är ca 30 minuters körning till security kontoret. Och när jag kom dit så ställde jag mig i kö och jag hade varit noga innan och ha med mig alla pappor. Och jag känner mig lugn för jag har gott om tid, men tji fick jag ;) När jag kommer fram, så kollar tjejen igenom mitt pass och frågar mig och jag inte har den lilla vita lapen som ska ligga i passet. Och då kommer jag på att jag hade lagt av den där hemma för att inte göra av med den, för det är en jätteviktig lapp. Och så klart hade jag ju glömt den, och hon kunde inte göra något utan denna lappen :@ Så jag kollar på klockan och då har jag 1 timme och 10 minuter på mig innan dom stänger. Och jag måste fixa de idag för de har gått alldeles för långt tid och jag behöver ha de. Så jag kör i racerfart hem och så klart är de mitt i rusningstrafiken. Jag kommer hem, och springer av bilen och in och hämtar lappen, för jag vet exakt var den är. Sen börjar jag färden tillbaka, nu har jag 35 minuter på mig. Lite rädd blir jag att få komma hem och berätta för min värdmamma om vad som hade hänt, ser en bild i mitt huvud hur hon stryper mig ;) hihi.. Men jag han, 5 minuter innan dom stängde kommer jag in springande :) PHHHUUU!! 
Så jag belönar mig med en liten shoppingrunda i Waldorf, nu när jag ändå är på de hållet. Hittade lite smått och gott!! 
 
Midsommar 2010, usch som man såg ut :P 
 
Fritte och jag midsommar 2011
 



varmt!!
Publicerat: 2012-06-22, 02:35:55


Trodde att dagarna nu när flickorna har sommarlov skulle gå sååå sakta. Men icke sa nicke :P Dagarna gå riktigt fort, för vi har så kul. Jag försöker hitta på något varje dag, för det är tråkigt och det är när man inte gör något som tiden går så sakta. Så idag var vi först på lekplatsen, men idag har det varit sketa varmt. Så när vi gick ut på lekplatsen, vi var de ända som var där. De kan jag förstå, för de andra var väl så förnuftiga att satta hemma :P Men vi gick ut på lekplatsen och gungade i typ 2 minuter och sen gick vi och satte oss i skuggan. Så vi bestämde oss för att åka hem igen :P Flickorna hade bränt sig i ansiktet efter vår dag i poolen igår. Fast jag hade satt solskyddsfaktor 50 på dom. Så de behövde vila sitt skinn :P Sen tog vi en lugn lunch med lite tecknat. Jag och Ariel kollar på tecknat samtidigt som Karissa tar sin lur. Så det är ganska skönt att ta de lite lugnt mitt på dagen, men jag har varit nära att somna ett antal gånger :P
 
På eftermiddan så stack vi en runda till biblioteket och lånade lite böcker. Fixade även in dom på en sommarläsnings lista. Och detta innebär att de har fått vars ett papper med saker de ska göra eller läsa. Det ser typ ut som en spelplan och när de har gjort en sak så kryssar de för de eller färglägger rutan. Sen när de har kommit en bit på vägen så får de en belöning av dom på biblioteket :) Och detta tyckte ju tjejerna var skit kul, så vi hade en hel bunte med böcker med oss hem :P Men de är kul, så vi har ännu en sak som vi kan göra om dagarna!!
 
Nu är papa Mike här och hjälper mig att passa tjejerna, för Debbie var tvungen att åka en snabb trip till Florida. Hon åkte vid 15.00 idag och kommer hem kl. 11.00 imorgon :P Så det är verkligen en snabb tur.
 
Vill avsluta med att säga grattis till mina älskade föräldrar på deras 15 åriga bröllopsdag!! Kan inte fatta att de är 15 år sedan som jag stod där i min lilla prinsessklänning :P Men jag är så glad att de är just ni som är mina föräldrar, NI är bäst!! Älskar er <3
 



Rolig dag!!
Publicerat: 2012-06-21, 02:39:45


Idag har det varit så jäkla vaaarmmt!! min mobil visade 38 grader i skugan. Fatta vad varmt det är :/ Så idag har vi varit vid poolen eller de lilla badlandet, för det var verkligen super bra. De var över förväntat, trodde att de skulle vara en liten barnpool och en vattenrutschkana. Men det var så mycket mer :) Där fanns en barnpool, med typ 3 dm vatten och en liten val som barnen kunde leka på. Sen fanns där en mellanpool, med typ 75 cm vatten eller något sånt. Där fanns barnrutschkanor, en krabba att klättra på och åka på och massa annat kul. Sen fanns det en lite djupare del, med större vattenrutschkanor. Men där fick inte tjejerna vara. Sen fanns där en pool för simmare, så de kunde vara ifred.
 
Men det kostade typ 100 kr för oss 3 att gå in, så det är väl inget jag kan göra varje dag. Men vi hade det så kul!! Och jag märkte verkligen hur mycket tjejerna uppskattade det. För jag fick en del fina kommentarer av dom :) När Ariel skulle åka ner för den ena vattenrutschkanan, så gjorde hon ett hjärta med sina händer och pekade mot mig :) Och för första gången hörde jag Ariel säga något som gjorde mig så glaaaad, I LOVE YOU SAMANTHA!! Hur glad blev inte jag?! Mina tjejer är så fina!! Och när jag sa god natt till tjejerna precis så tackade Karissa så mycket för att jag hade tagit dom till poolen och sa att hon hade haft det jätte kul :) En riktigt bra dag med andra ord!!
 
Ville också berätta att nästa Lördag den 30 juni åker jag och familjen till Chicago, för att hälsa på min värdmammas föräldrar :D WIIIIEEE!! Flickorna skulle egentligen till sin pappa på lördag och stanna där i 2 veckor, men det blev ändrade planer. Tur inte jag hade hunnit boka in något att göra. Är lite trött på det här med ändrade planer och att det inte blir som de var sagt från början, men vad ska man göra. Bara tacka och ta emot :( Men nu blev det ju bra i detta fallet, för jag hade inget planerat, och nu får jag åka till Chicago också :D Sen ska min värdmamma åka vidare ner till Florida till hennes pojkvän och stanna där i veckan. Så ska jag stanna och hjälpa till att passa tjejerna tillsammans med mormor och morfar. Men det är bra för jag har tillgång till bil, så jag kan ut och utforska :) Nu ska jag försöka ta det lite lugnt och kolla på lite tv. AC:n i huset fungerar inte riktigt som den ska, så här är så varmt :(
 
Förresten så gick det jätte bra igår på min middags date med svenskan, vi hade det jätte trevligt :)
 
Mellanpoolen - Om ni undrar varför poolen är tom, så beror det på att en gång i timmen så kallade de upp alla för ett litet poolbreak. Så baranen kunde hämta andan och ta en liten dricka paus :)
 
 
 
 



tråkigheter
Publicerat: 2012-06-20, 00:35:57


Ska snart iväg på min middagsdate med svenskan :) Vi skulle egentligen vara ett helt gäng, och fira en tjej som heter Annie för hon fyller år idag. Men jag fick ett sms av Desirée (svenskan) innan idag, att Anni hade varit med i en bilolycka, men att hon mådde bra. Men hon skulle stanna hemma ikväll. Så det blev ingen födelsedagsmiddag för henne :( Vilken födelsedag!! Imorrse när jag och tjejerna var hem från lekplatsen, så kom vi precis när det hade hänt en bilolycka. Så det kan hända att de var den. Inte kul alls :(

Sen igår kväll när vi åt middag, så hade Debbie grillat kött. När vi satt och åt, så skulle Debbie bara gå ut och kolla grillen. Och rätt som de är så hör jag någon som står och klöks. Men jag tänker inte så mycket på de, för Debbie hade ju precis gått ut. Sen kommer hon inspringande och är helt röd i ansiktet. Jag frågar henne om hon är okej, men hon säger tyst nej. Så jag förstår att hon har satt i halsen och jag gör mig redo för att göra heimlich. Men hon går ut igen och jag efter, så till slut utan min hjälp får hon äntligen upp köttbiten. Fy vad jag blev rädd!! Hon skrämde livet ur mig. Hon sa själv sen att hon trodde hon skulle dö :( Den hade satt sig i halsen och gick varken upp eller ner. Men som tur var så gick det ju bra. Jag var ju redo för att visa mina kunskaper som undersköterska ;P

Imorgon ska nog jag och tjejerna sticka till badet är i den lilla byn :P För idag har det varigt vaaaarmt!! så om det blir lika hemskt imorgon, så ska vi verkligen dit :)



Date med en svenne ;)
Publicerat: 2012-06-19, 02:38:48


Har inte mycket att skriva om egentligen. Men vill bara berätta att jag har fått kontakt med en svensktjej som bor på andra sidan bron, ca 15 minuter ifrån mig :) WIIIIIHHHOOOO!! Dany har berättat att det finns en svensktjej här i närheten, men jag har inte tänkt på de så mycket. Men så när vi körde hem från Annapolis i lördags, så börjarde jag och Dany prata och hon sa att hon bara bodde 15 minuter ifrån mig och att hon bodde i Leonardtown. Dany var vän med henne på facebook och tänkte skicka hennes namn och majl. Men jag hittade henne själv, spion som jag är ;) hihi.. Så jag skickade ett mejl till henne och hon svarade :) Så imorgon kväll ska jag träffa henne och ett gäng andra au pairer :) Ska bli så kul!! Alltid roligt att träffa nytt folk, speciellt au pairer. För de är i samma sits som mig och vi förstår varandra och vad vi går igenom. Så jag ska på date med en svenne ;P

Idag åkte Dany hem :( Vi skulle egentligen träffas igår kväll, men hon var inte färdigpackad och så hade hon massa annat att göra. Lite tråkigt, för jag kommer sakna henne!!
Min fina mumma och jag, Saknar dig!!!



Party :P
Publicerat: 2012-06-18, 01:25:31


Igår hade jag en väldigt trevlig kväll i Annapolis :) Vi mötes utanför Starbucks jag, Dany och Ada. Det var jag som fick köra, lite surt ville ju dricka lite. Men jag hade kul ändå :) Sen möte vi upp 2 andra tjejer i Prince Fredrick också. De är också au pairer, Laura och deedee tror jag de hette :P Jag är såååå dålig på namn. Sen körde vi mot Annapolis. Vi körde runder ett bra tag innan vi hittade en parkeringsplats. Men till slut hittade vi en mitt i smeten, så de var bra :) Sen gick vi till en av Danys favorit restauranger där. De hade svin god pizza, jag och Dany delade på en för de var ganska stora. De var sååå goda :)

Efter middan möte vi upp 2 till, en killkompis till Dany, Hugo och hans tjejkompis. De var också väldigt trevliga :) Först gick vi till en bar/club. Den såg väldigt fin ut, och det såg ut som det var mycket folk. Men när vi försökte komma in så ville de se 2 olika legitimationer. Vi tyckte alla att de var väldigt konstigt, jag har aldrig hört talas om de innan. Så vi gick därifrån igen. Och så kom vi in på en annan bar och där var ganska mycket folk. Och de spelade svin bra musik, så jag blev så peppad ;P Så vi stannade ända till de stängde. Så vi var inte hemma förren vid 3 på natten. Men vi hade det sååå roligt :) Och där var en del snygga grabbar också ;) haha

Imorgon åker Dany hem, och det känns väldigt tråkigt :( Vi har kommit ganska nära varandra de senaste veckorna. Så lite sorligt är de.
Ada, Dany, jag och Laura på restaurangen


PIZZAN
Egobild :P
Alla, utom Hugo :P



Annapolis
Publicerat: 2012-06-17, 00:42:39


Nu beger jag mig för att testa på Annapolis Nattliv ;) Tjingeling!!



Stranden
Publicerat: 2012-06-16, 17:38:03


Igår var det en ganska rolig dag tillsammans med tjejerna :) Vi hade en del att göra vilket var bra!! På morgonen tog vi det lugnt som vanligt och jag hjälpte Debbie lite med att försöka hitta sommar skola och sommar camp till tjejerna. Sen tog vi oss till biblioteket i Prince Fredrick och skulle kolla deras sommar schema. Det är så bra med deras bibliotek här för det har saker som händer varje vecka. Så på måndagar har det filmvisningar för barn kl 10.00. Så jag tänkte kanske ta dom dit på Måndag :) Men när vi kom dit igår så öppnade dom inte förren vid 12.00 och vi var där en halv timme innan, så de var inte lönt att köra hem. Så vi gick in på Petco, en stor djuraffär som har massor med djur man kan köpa. Debbie har lovat att Ariel ska få en hamster eller en RÅTTA, jurk!!! Så vi stod och kollade på dom ett tag, Där fanns en hamster som såg precis ut som min gamla hamster, Lemon :) hihi.. De hade även kattungar där som man kunde adoptera. Så söta!!! Så där gick vi runder och kollade på alla djuren, som tur var så hade de inga kaniner :P Annars hade jag väl stått och storbölat i ett hörn ;P
Sen gick vi bort till Biblioteket och var där i en timme. De är så lugnt och skönt att ta dom dit, de sitter vid datorerna och spelar, ritar och gör en massa annat och jag kan sitta på en stol och hålla koll på dom och ta de lugnt :) Vi körde sen hem, för Karissa behövde en middagslur och vi behövde även lite lunch :) Så vi tog det lugnt en timme, Ariel och jag kollade lite tecknat och bara chillade.

Debbie hade kommit med förslaget att vi skulle köra till Calvert cliff park. där finns en strand som man kan hitta hajtänder på och leta snäckor. Och det ville gärna tjejerna. Så vi begav oss dit. Debbie hade sagt att det var ca 1 mile att gå innan man kom till stranden. Men i själva verket var det 1,8 miles, vilket motsvarar ca 4 km. Och att gå med två små tjejer tog tid. Det tog nog 40 minuter för oss att ta oss dit och ca 1 timme hem. Men där var sååå fint!! Naturen var jätte fin och vi såg massor med djur :) Vi såg 2 ormar, massor med sköldpaddor, massor med ekorrar och en stor krabba :P Det kryllar verkligen av sköldpaddor här. Om där finns en sjö och vatten så finns där massor. Och det är så kul att kolla på dom :) Så vi stannade på stranden i ca 1 timme, sen började vi vår vandring hem. Vi hittade inga hajtänder tyvärr :( Jag hade hoppats på att hitta en, för det säger att där ska finnas massor. Men men bättre lycka nästa gång :P Så nu har jag sån träningsverk i mina ben, av allt vi gick och sen så att jag satt huk när jag letade tänder :P Så det har satt sig i mina ben nu. Otränad eller vad ;P
Orm
Sköldpaddor :)


Så fint!!


Stranden


Sverige <3


Stor sköldpadda



Elins dag!!
Publicerat: 2012-06-15, 03:23:08


Idag har det varit en låååååång dag!! Tjejerna drog upp mig vid 8 och sen gjorde vi vår vanliga morgonrutin. Satt lite längre framför tv imorrse, men det var rätt skönt. Jag viste inte riktigt vad vi skulle göra idag. Jag skulle egentligen träffa Daniella, Ada och Natalia på Chick-fil-a och ha lite playdate med barnen. Men det var ingen av dom som kunde. Så då tänkte jag att jag sticker själv dit med tjejerna :) Så vid lunch stack vi till Chick-fil-a för lite lunch. De har faktiskt god mat där, och lite nyttigare också vilket är bra ;) Idag var det fult väder också och regnet hängde i luften. Och på Chick-fil-a har det en stor inomhus lekplats, så det var helt perfekt för en stund där :P Så jag kunde sitta och äta min mat i lugn och ro medans de gick och lekte. Och hör och häpna, vi var där i nästan 4 timmar :P haha.. Lite sjukt!! Men först åt vi och de äter ganska långsamt, sen gick de och lekte. Sen ringde jag Elin och Johanna på skype och pratade med dom i säkert en halv timme :) Sen ringde min fina mamma och så fick jag prata med henne en lång stund :D Så tiden gick och jag satt och höll på lite med mobilen medans jag höll koll på tjejerna. Och när jag frågade dom så ville dom inte hem. Och vi hade inget annat för oss, så vi kunde lika gärna stanna kvar här :P När jag sen äntligen fick ut dom så stack vi en runda till Walmart. Jag behövde nytt Schampoo. Och när vi står i kassan så ser jag en påse med godis som det står Swedish fish på :P Så jag köpte en sån till mig och tjejerna så de fick smaka lite svenskt godis :) Så det har varit en lung och ganska lång dag!!

Förresten så kom Debbie hem från sin jobb intervju igår kväll/natt. Och det hade gått jätte bra. Hon fick inte reda på något, men det kändes bra sa hon :) Så de skulle höra av sig om några veckor. Men jag vill inte vänta, vill veta nu nu nu nu :P Så jag fortsätter att hålla mina tummar :)

Vill avsluta detta inlägget med att säga grattis till bästa Elin som idag fyller 23 år!!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS :P Jag vet att det inte längre är din födelsedag i Sverige men det är fortfarande din dag här. Så jag firar den med lite svenska fiskar ;) Hoppas du har haft en underbar dag!! Jag lyckades hitta lite presenter till henne här som jag vet att hon gillar. Så det blev en lite överraskning här ifrån Amerikat :P Älskar att överraska och ge presenter till folk när de inte förväntar sig att få något :) Är glad att jag fick prata med er idag!! Saknar er såååå :'(
Chick-fil-a innomhus lekplats


Födelsedags Grisen :P
Fina Elin och jag på Melodifestivalen




lill lördag
Publicerat: 2012-06-14, 00:14:52


Idag har det varit en lugn dag här i staterna :P Jag får lite sovmorgon nu när tjejerna har sommarlov, så jag går upp när dom vaknar. Vilket är skönt, de kommer försiktigt och knackar på min dörr. Idag vaknade dom vid 8, så mer än 1 timmes sovmorgon :) Sen gick vi upp och kollade klart på en film som de började se med papa Mike igår kväll. Vi äter frukost och går och tar på oss och borstar våra tänder. Sen slappar vi framför tv lite till. Jag och papa Mike bestämde igår att jag ska ta flickorna som vanligt på morgonen och sen vid lunch tar han dom resten av dagen.
Men något vettigt får vi göra med förrmiddagen, så vi beger oss till biblioteket. De gillar att sitta vid datorerna där och läsa böcker. De har en hel avdelning för barnen, så där är lite leksaker och lite roligheter :) Ett lite roligare bibliotek!! Idag var där dock mycket folk. Alla sommarlov har börjat nu, så alla tänkte väl samma som mig :P Men det är bra, för då finns det andra barn att leka med för tjejerna. Där är en avdelning för barnen där de har olika nivåer på böckerna 1-4 så barnen vet vilken bok de är kapabla att läsa. Och Ariel är nu mellan nivå 2 och 3. Så när vi gick där och letade efter böcker till henne. Så bara står den där, en bok om Sverige. Kan de bli mer perfekt?! Så jag raffar åt mig boken och tar den med hem. Där står massor om Sverige, högtider, mat, kultur, skolan och om hela landet. Helt perfekt!!
Boken om Sverige
Lucia



Graduation
Publicerat: 2012-06-13, 01:59:29


Igår eftermiddag var vi och kollade på Karissa när hon slutade på pre-school. De var så söta allihopa. De hade satt ihopa ett litet uppträde med alla barnen. De sjöng och dansade och de var så duktiga. Karissa var ju bäst så klart ;) Det började med att de spelade upp den klassiska låter för graduation här i usa. Alla barnen gick in en och en. Och när Karissa kom in så halv sprang hon och sen stannade hon där vi satt. Så vi fick säga till henna att fortsätta gå :P Sen när hon kom upp på scenen, så skulle de alla stå stilla framför sina stolar. Men inte Karissa hon stod och dansade och kunde inte stå stilla :P Hon är för söt de lilla grynet. Karissa är ett år yngre än de andra i hennes klass. Så hon ska gå i pre-school nästa år också. Så hon hjälpte läraren att dela ut diplom och saker till dom andra. Men så klart fick hon också saker :) Jag är så imponerad av henne. Hon är 3 år gammal, hon ska fylla 4 i september och hon kan räkna till 100 och kan hela alfabetet. Hon kan också skriva sitt eget namn :) Hon är sååå bra!!

Så idag var det deras sista dag i skolan. Så jag har tillbringat min dag med barnen nästan hela dagen. Men än jag brukar, och jag tänkte att det kommer bli en lång dag. Eftersom det var dåligt väder idag också, så kunde vi inte åka till någon lekplats. Men när Karissa vilade middag så satt jag och Ariel och gjorde puzzel :) Jag har inte haft så mycket ensam tid med Ariel, eftersom hon är i skolan så länge. Men det var riktigt trevligt att få vara med henne själv :) Hon har slutat testa mig nu också, peppar peppar ta i trä :p Hon har inte gjort de på länge och det känns som de börjar ta mig på allvar och lyssnar på mig.

Idag har även Debbie åkt till sin intervju nere i Texas :) De har sitt huvudkontor där. Så imorgon ska jag hålla mina tummar för henne och jag hoppas såååå att de går bra för henne :) Så ikväll kom Debbies vän papa Mike hit, han är som en andra pappa för tjejerna därför han kallas för papa :P Eftersom jag inte får jobba mer än 10 timmar per dag. Så tar han över Debbies roll och tar kvälls skiften :P

Karissas skola på graduation
Så här såg jag ut på Karissar graduation :)




Saknar
Publicerat: 2012-06-11, 17:03:31


Just nu så saknar jag sååå mycket från Sverige. Min älskade familj, mina fina vänner, min lägenhet och den svenska maten. Men en av dom jag saknar mest är faktiskt min fina kanin Melker. Det är kanske lite konstigt att jag saknar honom mest, men det är faktisk han som är min sambo. Jag träffar honom varje dag och han är alltid runt mig, och välkomnar mig alltid hem. Han följer med min när jag ska på toa, han sitter sidan om mig i soffan när vi äter frukost och han följer med mig ut i köket när jag diskar :P Här är alltid med mig :)
Fina Melker

Så när jag var i Annapolis och shoppade gick jag förbi en affär som heter Build-a-bear. Där kan man göra sin egen nalle. Först väljer man ut vilken typ av nalle man vill ha och det är bara tyget, den är inte stoppad. Sen går man fram till en tjej som hjälper en att stoppa nallen med bomull. Man kan också välja ljud till nallen så den kan prata. Och ett hjärta, så om man trycker på de så dunkar och vibrerar det och låter precis som om den lever och att den har ett riktigt hjärta som slår :P Så jag bestämde mig för att välja ut en nalle, som jag kan ha när jag saknar alla där hemma. Där finns också hur mycket kläder som helst till nallarna. Där är skor, diadem, hattar och massor med tillbehör. Där fanns till och med badkläder och underkläder :P
När hon gör min kanin

Lilla Melker nallen :P



Shopping fynd :P
Publicerat: 2012-06-11, 16:44:51


Tänkte visa mina saker som jag hittade när jag var på min shopping trip i Annapolis :) Är väldigt nöjd med mina saker. Det randiga linnet som jag hittade på H&M kostade bara 3 dollar, typ 20 kr :p Så det var verkligen ett fynd!! Jag har ett likadant linne hemma i Sverige, fast i mörk blått. Så jag vet att det är ett bra linne :P Hittade en del saker, men som sakt blev det inte så dyrt :) Alltid kul när man hittar fynd ;)
Linne från Victoria secret


Linne och toppar från H&M


Väska från Forever21



möte på Rita's
Publicerat: 2012-06-10, 23:24:16


Idag är det en vaaaaarm dag här i Maryland :P Phuuu, tycker det är ganska skönt att hålla mig här inne i de svala huset. Jag har precis varit på ett två timmars möte på Rita's. Det är en populär glasskiosk här, och vi hjälpte till att ta emot beställningar och dela ut ballonger. Eller möte kan man väl inte kalla det, de var roligare än ett möte :P Jag och Daniella började inne i kiosken och det var sååå svårt. Jag har börjat vänja mig nu vid att alla pratar engelska. Men att de pratar i glasstermer är nog inte riktigt min sak :P Som tur va var de som jobbade där i vanliga fall och de stod sidan om oss, och jag vill inte påstå att jag gjorde så mycket. Men jag försökte så gott jag kunde :) Men det var väldigt kul!! De hade också en tjej som gjorde ansiktsmålningar, och så klart fick jag en :) Annars har det varit en väldigt lugn dag :) jag bakade svenska scones till frukost, men de var inte alls så goda som hemma :( Jag blev lite besviken faktiskt, jag tror att det är lätta smöret som gör hela sconsen :P

Igår kväll var jag på en middag på Ruddy duck med daniella och den nya au pairen Ada som ska byta av Daniella. Sen var en annan au pair där, Nathalia och hennes pojkvän. Sen kom även 2 andra au pairer och de hade med sig en annan vän. Så vi var 8 stycken och det var trevligt att få träffa lite mer folk. Alla var jätte trevliga :) Så nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, jag har hyrt med mig en film hem. Teen spririt, så jag får se om den är bra :)

Jag var ju även på min stora shopping tur i Annapolis igår. Och jag fick ett antal påsar med mig hem :) Jag fick även med mig en ny vän ;) haha, nu blev ni nyfikna va :P Honom får ni träffa imorgon. Det blev inte så dyrt, för jag hittade en del fynd :) Jag fick även mina ögonbryn plockade med threading. De blockar dom med hjälp av en tråd som de snurrar. Jag fattar inte hur de gör med det blir jäkligt bra :) Bilder från min shopping tur kommer imorgon.
Jag som glasskiosk säljare :P


Nathalia och Daniella gör ballonger


Ansiktsmålning :)



Shopping :D
Publicerat: 2012-06-09, 17:19:12


Nu kör jag till Annapolis för en stor shopping tur ;) hihi.. Ciao ciao!!




washington DC
Publicerat: 2012-06-09, 16:11:43


Igår hade jag en väldigt rolig dag. Den var väldigt händelserik och det gillar jag :) En sak gillar jag inte med min nya familj och det är att de är verkligen inte bra på tider. Vi hade bestämt innan att Debbie skulle komma hem vid 9 tiden på morgonen igår och börja packa och fixa ett litet kalas innan de stack till Baltimore. Och sen skulle hon hämta Ariel i skolan vid 1 tiden, så jag skulle ha tid att åka och fixa mitt security number. Hon sa att de var tvungna att köra vid 2. Men hon var hemma lite över 12 och hon hämtade Ariel vid 2 och sen körde dom vid 3. Så det var inte en tid som var rätt :P Men men allt kan ju inte vara perfekt, men jag stör mig lite på de bara.

Men jag hann följa med Daniella och Aum till Washington iallafall :) Första gången i Washington DC, så nu kan jag kryssa för det på min lista ;P Vi var inte inne i Washington coh såg alla saker, men jag såg washingtonmonumenten och lincolnmonumentet på håll så de var kul :) Antagligen ska jag med Daniella och den nya tjejen, Ada åka in där nästa helg. För Daniella ska visa Ada Washington då :) Men vi körde in vid halv 5 och de tog typ 2 timmar att hitta dit för vi körde lite fel. Vi hade inte så mycket batteri i våra telefoner och ingen gps, så Daniella var vår gps :P Hon hade skrivit upp på en lapp var vi skulle köra. Så tillslut hittade vi. Först körde vi till en av Daniellas favorit författare som hade en boksignering, Scott Jurek. De tog en jävla tid, men han var väldigt trevlig mot alla :)

Sen var vi såååå hungriga. Så vi gick till The Liberty en väldigt mysig restaurang med såååå god mat. Och gissa vad jag åt :P En blodig STEK!!! ;) hihi.. Sen tog vi en drink på de också :) De var en väldigt trevlig och rolig kväll! Sen körde vi hem och vi var inte hemma förren vid halv 2. Nu ska jag snart i väg på en shoppingtur :)

När vi satt och åt igår så fick jag lära tjejerna lite svenska :P Haha, de låter så himla roligt när folk ska lära sig svenska :P Daniella var riktigt duktig. Jag lärde henne att räkna till 3, snälla, tack, jag heter.. och vatten med is :P Och senare på kvällen hade vi ett litet förhör, och hon kom ihåg allt :) De var ju inte helt 100 uttal men, jag förstod vad hon sa :P
Washingtonmonumenten på håll :P


Scott Jurek författaren

Daniella


Jag och Aum


Den blodiga steken ;) De var typ mosgrattäng, kött och whiskey/bacon sås. MUMS!!


SKÅL!!



helgen :)
Publicerat: 2012-06-08, 15:57:05


Då är det helg igen :P Veckan går så fort och vips så är helgen här igen ;) Idag jobbar jag bara till 2 vilket ska bli väldigt skönt :) Ariel fyller 6 år idag, GRATTIS :D Så imorrse när jag och tjejerna kom ner hade Debbie smyckat hela köket med ballonger, serpentiner, grattis skylt och glitter :) Så fint!! Debbie hade köpt en ny glitter klänning till henne också, så hon var så söt idag när hon gick till skolan :) Vid 11 ska jag hämta Karissa och sen ska hon ta sin vanliga lur :P Debbie kommer hem snart och sen ska hon packa och städa, för dom ska åka upp till Baltimore över helgen och hälsa på några vänner och fira Ariels födelsedag. Så jag får barnfritt denna helgen :P Ska bli skönt att få lite ensam tid och kunna göra helt som jag vill :) Så Debbie ska hämta Ariel från skolan vid 1 och sen ska vi fira henne med lite tårta och presenter :) Sen åker dom. Jag ska försöka hinna fixa mitt security number idag. Men vid 4 så åker Daniella och någon annan in till Washington, så jag vill gärna förlja med dom in där. Har ju inte hunnit vara där ännu. Men Debbie sa till mig att det var inte hela världen om jag inte hann fixa mitt security number idag, eftersom jag hade planer. Så jag får se vad jag hinner med.

Imorgon tänkte jag åka på en liten shoppingtur upp till Annapolis. Shoppa satan ;) Och jag tänkte även hinna med att åka till ikea och handla med lite svensk mat hem. De är ju snart midsommar i Sverige och jag gick in på Ikeas hemsida och jag såg att de sålde svensk sill :P Jag har berättat för Debbie att vi brukar äta sill och fira midsommar, och hon tycker väldigt mycket om sill. Så när jag ändå är uppe i Annapolis tänkte jag handla med mig lite, så hon kan få smaka :)

Och sen på söndag är det Au pair möte på Rita's. Det är en väldigt populär glasskiosk här. Och vi ska hjälpa till att servera glass, dela ut ballonger och göra ansiktsmålningar för att samla in pengar för att hjälpa fattiga och föräldralösa barn. Så det känns bra att hjälpa till där :) Jag kommer även att träffa dom andra au pairerna som jag inte har hunnit träffa än. Idag kommer den au pairen som ska ersätta Daniella, och hon åker hem den 19 juni. Så sen får väl jag ta hand om den nya au pairen :)
De smyckade köket :)



flaggor :)
Publicerat: 2012-06-07, 18:06:45


Igår hade jag en väldigt bra dag tillsammans med flickorna :) Efter vi hade hämtat Ariel i skolan 2 timmar tidigare, så stack vi hem och åt lunch och sen körde vi på lekplatsjakt :P Vi skulle se om vi kunde hitta någon ny lekplats. Jag hade kollat runder på internet lite innan, och hittat några adresser till lekplatser som vi inte hade varit på innan. Iallafall inte jag. Efter ca 1 timmes körande hittade vi äntligen en lekplats som inte var stängd och som hade gungor :) Så där stannade vi i över 1 timme :) Vid 5 tiden började vi köra hemåt. Och vid denna tiden är trafiken insane!! Vi stod i köer i 45 minuter och det tog 25 minuter extra för att komma hem just för att trafiken var så hemsk. När vi satt i bilen påväg hem så berättade jag för tjejerna att det var Sveriges nationaldag och jag frågade om dom ville att jag skulle visa hur svenska flaggan såg ut när vi kom hem. Så när vi kom hem satte vi oss vid köksbordet och började rita. Ariel tyckte först att svenska flaggan såg väldigt rolig ut och hon förstod inte riktigt att det var en flagga. Men när jag var färdig så tyckte hon den var väldigt fin :) Sen ville hon att jag skulle göra en Amerikansk flagga. Och den blev väl sådär :P

När vi var klara bestämde vi att jag skulle rita av mitt handavtryck på baksidan av svenska flaggan och dom skulle rita av sina händer på den Amerikanska flaggan. Och sen skulle jag behålla den amerikanska och dom skulle behålla den svenska flaggan, så kan vi alltid komma ihåg varandra :D Tyckte detta var en väldigt roligt och bra idé!!

Förresten så lärde jag Karissa att gunga alldeles själv härom dagen, jag är väldigt stolt över henne och även över mig som kunde lära henne något bra ;) hihi

Amerikanska och svenska flaggan :)

Baksidan med våra handavtryck :)



Grattis Sverige :)
Publicerat: 2012-06-06, 17:57:54


Kom på igår att det är ju vår nationaldag idag, men det är ju inte en så jätte speciell dag. Jag berättade för Debbie igår, och hon sa: "vad roligt, hur firar ni de?" Här är deras nationaldag värsta grejen. Men vi firar väl inte på något speciellt sätt, eller? Idag ser min jobbe dag lite annorlunda ut, Ariel slutar skolan 2 timmar tidigare. Så jag får dra upp Karissa mitt i hennes skönhetssömn, så vi kan hämta Ariel. Och att en av Debbies vänner kommer hit på besök i kväll, så jag skulle sluta lite tidigare idag :)
Sen får vi se hur dagen ser ut, det är ganska dåligt väder här idag. Regnet hänger i luften och de har även snackat om åska. Så jag tänkte göra svenska flaggor tillsammans med tjejerna :)



Florida, dag 5
Publicerat: 2012-06-06, 02:39:43


Då var söndagen kommen och denna dagen skulle jag egentligen vara ledig. Och känner att det är skönt med sovmorgon, men icke sa nicke :P Vid 8 tiden vaknar jag av små knackningar på min dörr. När jag öppnar står lilla söta Karissa där med sina små valpögon och frågar om jag vill sätta på lite tecknat till dom :P Och jag kan ju inte säga nej, så jag går ut och sätter mig hos dom och kollar på lite tecknat :) Så det är en lugn morgon, och vi går sen ut till poolen en liten runda. Sen börjar min lediga dag. Jag har bilen till typ 3, så jag tänkte utnyttja att jag har bilen och tar mig på en liten upptäcksfärd. Jag ville gärna komma ner till stranden på dagen och se den underbart vita sanden och de blåa vattnet. Så jag tar bilen och letar upp en parkeringsplats nära vattnet. De var inte lätt kan jag säga, men duktig som jag är så hittade jag en :) Och stranden och vattnet var lika fint som jag mindes det :P

Sen fortsatte jag på en tur, jag viste egentligen inte var jag skulle. Jag bara körde :P Och jag fick se hela fina Destin och jag hittade till och med tillbaka till Joes hus :) Sen blev det lite vila och jag kollade på ett avsnitt av Big Brother. Btw, så är de sååå tråkigt att de är slut :( Jag har inget att kolla på innan jag går och lägger mig nu.

På kvällen var det dags för ett litet poolparty för att fira memorial day :) Så 2 av Joes och Debbies vänner kom över och vi grillade och hade det trevligt. Vi grillade hamburgare, korv, majskolvar och hade fruktsallad och potatissallad till :) Det var mumsfilibabba :P Sen hoppade alla i poolen, utom jag och Debbie vi satt vid sidan om och kollade och pratade :) Jag var sååå trött, men kvällen varade inte så länge, så det var skönt :) Och det var så mycket mygg och massa djur, så jag blev helt sönder biten över mina ben. Och de kliar fortfarande :( Men det var en trevlig kväll :D 
Stranden

Stranden


Destin


Området där Britney Spears har sitt sommar hus :)


En av de bästa restaurangerna, Bubba Gump :)



date
Publicerat: 2012-06-05, 18:12:11


Var på middagsdate igår kväll med Daniella på Ruddy duck. Det är faktiskt min värdmammas favorit restaurang här nere, så det var kul att testa den. Jag åt pizza, med 4 ostar, ananas och lök. MUMS!! Jag älskar 4 ostar pizza, och det var riktigt gott med ananas på också. Daniella åt laxfilé med ris och grönsaker. Det såg också väldigt mumsigt ut. Så det blir nog fler besök där :)
Denna helgen ska antagligen min värdfamilj åka upp till Chicago och hälsa på Debbies föräldrar och så ska de fira Ariels födelsedag där uppe. Tycker det hade varit ganska skönt med en ensam helg. Och de bästa av allt, är att Daniella frågade mig om jag ville följa med in till Washington DC på fredag. Och de skulle sticka vid 4 tiden, och i vanliga fall jobbar jag till 19.00. Men om dom ska åka till Chicago, så sticker de tidigare på dagen och jag kan följa med in till Washington :D Daniella fyller 21 år på torsdag, så vi skulle in några stycken till en bar där och innan dess skulle Daniella till någon boksignering där inne och träffa en av hennes favorit författare. Så jag håller nu mina tummar på att min värdfamilj ska iväg, så jag kommer iväg ;)
Ruddy Duck



Vandringstur
Publicerat: 2012-06-04, 18:31:57


Var ute och gick 70 minuter i det fina vädret igår. Det var riktigt fint väder, men de var inte för varmt så de var skönt :) Men jag gick och kollade runder, där jag inte hade varit innan. Och här är väldigt fint, speciellt nere i hamnen. Men lite rädd är jag att de ska hoppa ut en orm eller något annat ur gräset. För jag har sett ett antal ormar här på denna månaden :P Så jag bjuder på några bilder från min tur :)

Förresten så firar jag idag 1 månad med min nya familj :)



Florida, dag 4
Publicerat: 2012-06-03, 18:02:22


Lördag morgon är även en jobbe dag för mig och det slutar med att de blir en väldigt lång jobbedag. Tjejerna kommer in och väcker mig vid 8.00 och vi går ut och kollar ännu en gång på Alvin and the chipmunks. Dom kan kolla om en film hur många gånger som helst, jag tror vi har sett Alvin and the chipmunks 4 gånger denna helgen :P Fattar inte att den kan va rolig så många gånger om. Sen vaknar Debbie och Joe, Debbie gör en liten lyxfrukost med frenchtoast och bacon :) Riktigt mumsigt!! Sen går vi ut till poolen, men jag stannar bara en liten stund för jag brände mina knä dagen innan. Så jag går in efter en stund och bara tar det lugnt :) När jag sen kommer ut så frågar Debbie mig om jag vill ta tjejerna till Target för att köpa nya skor till dom. Och det låter kul, så det är klart jag vill. Ariel vill ha högklackade skor, eller low heels som hon säger :P Debbie och Joe ska nämligen ut med båten med ett annat par under hela dagen. Så jag får pengar till att gå ut och handla och sen fick vi pengar till att åka och äta på Chick-a-filé.

Så vi åker först till Target för att hitta skor till dom. Ariel hade spanat på ett par skor som hon ville ha, men de hade dom inte här, så klart. Men vi hittade ett par andra som hon gillade. Silvriga med vita blommer på, väldigt fina :) Och Karissa hittade även ett par skor, Zebrarandiga med en rosa rosett på :) Så de båda blev väldigt nöjda!! Sen stack vi hem och tog oss ett dopp i poolen och lekte lite :) Vi lekte restaurang, jag var kunden och Karissa serverade mig :P Efter 1,5 timme så blev de trötta och hungriga. Så vi går in och torkar och klär på oss. De tar så klart på sig sina nya skor och så beger vi oss till Chick-a-filé för att äta :) Jag har aldrig varit där. Men de var super trevliga där. Och maten är lite nyttigare än alla andra snabbmats kedjor. Och det bästa med chick-a-filé är att de har en stor lekplats, så när barnen har ätit klart kan de gå och leka och så kan vi vuxna få lite ensamtid med vår mat :) Maten var super mumsig!!

Ariel hade tagit med sig sin nalle hund till Chick-a-filé, fast de inte får ta med sig leksaker ut. Jag missade helt att hon tog med sig den. Och så klart blir hon av med den. Så hon börjar gråta och jag försöker trösta henne. Då kommer det fram en jätte trevlig dam som jobbar på stället, och frågar vad som har hänt och jag berättar att hon har blivit av med sin nalle hund. Då säger hon att hon förstår varför hon är ledsen och frågar om det hjälper lite om hon får lite glass. Och själv klart så vill hon ha de. Så damen går iväg för att hämta glass, jag och Ariel går runder lite för att leta och då frågar en av de andra mammorna oss om vad som har hänt. Så jag berättar och när jag har berättat klart så hör jag någon bakom mig, "is this yours?" Då sitter en annan mamma bakom mig och håller upp Ariels hund. Phhuuu!! Så vi tackar så mycket, och hon säger att de hade hittat den i en av rutchkanorna. Så Ariel hade lämnat den där uppe. Så jag berättar för henne att det är därför som de inte ska ta med sig leksaker ut, just för att de kan bli av med dom. Sen kommer den trevliga damen ut med glassen, och vi visade henne hunden. Så alla blev glada :)

Sen stack vi hem och kollade på filmen Smurfarna :)
Frenchtoast och bacon :)


Tjejornas skor :)


Poolen


Chick-a-filé maten, MUMS!!



Stolt som en tupp!!
Publicerat: 2012-06-03, 02:16:17


Jag vill säga att jag känner mig ganska stolt över mig själv idag :P Jag fick köra till toys'R'us idag för att köpa en present till Ariel. För jag hittade inget till henne på Target eller Walmart. Fast jag inte har varit där innan så hittade jag med hjälp av min mobil och på hemvägen hittade jag helt själv :) Jag är väldigt glad över mitt lokalsinne, så jag har äntligen kommit på en sak som jag är bra på ;) hihi.. Jag har varit ganska stolt över mitt lokalsinne hemma också. Men detta är ju ett helt annat land. Och jag tar mig runt dagligen till nya ställe, UTAN gps :) Sen kom jag att tänka på att jag har faktiskt vågat att ta steget att flytta hit HELT SJÄLV. Jag satt och tänkte i bilen på väg hem idag att fan vad jag är bra och hur stolt jag är över mig själv att jag faktiskt vågade :) Så jag klappade mig själv på axeln och sa hur bra jag är :)

Föresten så hittade jag presenter till Ariel, det blev ingen pratande gris utan det blev en hund istället. Jag hoppas hon blir nöjd och glad över de :) Jag gick även in på Forever 21 när jag ändå var där. Och jag provade faktiskt en del saker och jag gillade ett par shorts. Men jag var så duktig så jag hängde tillbaka dom :P Jag vill försöka spara pengar. Och jag har sagt till mig själv att jag bara ska handla om jag absolut blir förälskad i saken och gillar den så mycket. Men jag var lite osäker på shortsen, så därför fick de inte följa med mig hem :P

Vill också berätta om vad vi åt till middag idag. Jag har ju sagt att detta är en väldigt nyttig familj, men jag tar nog tillbaka de :P Iallafall för idag. Vi åt grillad korv, Korv är gott!! ;) Och till korven hade vi böner och CHIPS. Ja, ni läste rätt vi hade chips till middag :P Detta är verkligen rätt familj för mig och dom vet redan hur jag vill ha min mat ;) hihi..

Så här glad och stolt är jag över mig själv idag :)

Ariels presenter: Pratande hundar, kläder till  hunden och en Barbie :)





Shoppa
Publicerat: 2012-06-02, 18:29:44


Nu ska jag iväg och se om jag kan hitta någon present till Ariel, som fyller 6 år på fredag :) Jag har fått lite riktlinjer av henne :P Hon vill ha en Barbie och en leksaks gris som kan prata och som man kan sätta kläder på :P Så jag får se vad jag kan hitta. Tänkte först köra till Target och Walmart och kolla. Och om jag inte hittar något där, så får jag köra 1 timme till Waldorf och till Toys'r'us. På vägen hem tänkte jag även hyra med mig en film hem och kanske köpa godis eller en Ben & jerry glass :) MUMS!!

Igår kväll var det pizza and movie night här. Debbie hade köpt hem en pizza med korv på. Och jag tänkte att det kan väl inte vara någon hit :P Men den var faktiskt väldigt god. Sen hade Debbie hyrt hem filmen Happy feet 2. Det är en ny film, men tecknat älskare som jag är, så hade jag faktiskt redan sett den ;P Men det var kul att se den igen.

Trevlig Lördag!!



Så glad!!
Publicerat: 2012-06-01, 19:00:44


Vill bara göra ett litet kort inlägg om att jag just nu är väldigt glad. Jag fick precis prata med min underbara familj och släkt. De firar min lillebror idag, så alla är hemma hos mamma och pappa. Blev så glad av att se och få prata med er alla :) Jag saknar er så. Men jag är så glad att skype finns, de kändes som jag satt sidan om er och var med på kalaset :P
Ni är så fina!!!
Fina farmor och mormor :)



Florida, dag 3
Publicerat: 2012-06-01, 15:33:24


Detta var en av mina jobbe dagar. Tjejerna väckte mig vid 8.00 och vi gick ut och åt frukost och kollade på tecknat :) Sen gick vi ut vid poolen och spenderade 2 1/2 timme där. Jag hoppade i och lekte lite med dom och de var som eld och lågor när man kom ner till dom. För då ville de leka och rida på ens rygg och jag fick vara deras häst :P
Sen gick vi in och åt lunch, idag blev det mac and cheese, som är Karissas favorit.

Nu var min jobbe morgon slut och jag tänkte ta bilen för att se mig om lite. Jag måste också fixa ett security number. Och det är som ett personnummer. Jag behöver ha ett sådant nummer för att börja plugga och för att jag ska kunna jobba här. De närmaste kontoret här i Maryland är typ 1 timme här ifrån, men i Destin var det bara 20 minuter. Så jag tänkte ta tag i de här när jag ändå var här :P Jag slog upp adressen och slog in den på min iphone. Jag kom dit men jag hittade inte lokalen där jag skulle fixa det. Jag körde runt och leta men jag kunde inte hitta det. Jag tror inte det var rätt adress :P Så jag fick vända och köra tillbaka, utan security number :( När jag kom tillbaka tog jag en liten powernap och kollade på ett avsnitt av Morgan & ola-conny :P

Vid 17.00 började mitt nästa jobbepass, så jag gick ut till poolen och hängde med tjejerna. De känns rätt bra att få betalt och sitta vid poolen och kolla på dom :P Detta är rena zooet här, jag får se nya vilda djur varje dag :P Idag såg vi massor med ödlor på deras staket i trädgården. Inte så stora, men ändå :P

Eftersom detta var en fredag så var det Pizza and movie night. Så när tjejerna var nöjda vid poolen, gick vi in och satte in pizzan i ugnen. Denna gången fick jag välja vilken sort, och jag valde en av mina favoritpizzor: Four cheeses pizza :) MUMS!!!! Debbie hade hyrt den nya Alvin and the chipmunks. Det är en väldans tur att jag också gillar tecknat och barnfilmer :P

Detta var Debbies och Joes date kväll, så jag var själv med tjejerna hela kvällen. Vi hade det så mysigt!! Efter filmen så gick vi och la oss. Solen och värmen gör en så trött :P

Poolen
De fina vattnet :P
Ödla



hälsosam
Publicerat: 2012-06-01, 02:01:42


Jag har faktiskt gått och blivit lite hälsosam och börjat tänka lite mer på figuren. Iallafall mitt i veckan ;P Jag stack till affären för 1 timme sedan och köpte massor med frukt och två ansiktsmasker. Så här sitter jag och har en liten hälsosam kväll för mig själv och kollar på two and a half men :) Denna dagen har varit väldigt bra. Det var en lugn morgon och jag tog en powernap innan jag skulle hämta lillan i skolan. Sen tog hon en lång lur, så jag fick liten mer ensamtid :P När hon vaknade lagade jag pasta och pastasås till lunch, för både hon och jag är stora pasta fans ;P När vi sen stack och hämtade Ariel så stack vi direkt till lekplatsen. Så det har varit en väldigt lugn och skön dag :) Plus att jag slutade tidigare idag för Ariel skulle på fotboll, så Debbie kom hem tidigare.

Idag mår jag väldigt bra, men för några dagar sedan var det en väldigt tuff dag. Jag längtade hem till alla. När jag går och lägger mig, brukar jag tänka på alla där hemma. Och igår kom jag på mig själv av att ligga och skratta för mig själv i min säng :P Jag började tänka på när du, Johanna och jag var i Malmö på Entré och vi fick syn på Martin och Sara från förra årets Big Brother :p Vi står inne på Lagerhaus och du kommer fram till mig och tar mig på mina axlar och säger: "Okej, kolla inte dit men Martin och Sara från förra årets Big Brotehr står där borta." Och innan jag kollar bort där, så får jag värsta skrattattacken :P Jag bara skrattar och vi skrattar tillsammans och sen får jag syn på dom. Och vi går efter dom för vi vill höra hur de pratar :P De är fan ett av det roligaste minnena. Saknar er sååååå mina vänner :(
Jag på min hälsokväll ;P


Jojje och jag :)


   Hej och välkommen till
   min blogg!