Chilling with grandma :)
Publicerat: 2013-04-30, 02:46:30


Från och med nu så har denna tjejen börjat jobba morrnar och måste nu ta sig upp med tuppen :p jag har haft de alldeles för bra innan och inte riktigt insett hur bra de egentligen va. Förren nu i morrse när klockan ringde :(( SUCK!!! de är typ bara 45 min som jag jobbar på morgonen, så jag gick sen upp och tog en liten powernap ;) fick sällskap av barnens farmor, Edith, som denna veckan bor här och ska umgås lite med oss :) alltid trevligt!! Så efter min powernap och en dusch, så hade Edith och jag lite ärende att göra till Howie. Så först begav vi oss till pool affären, för att handla salt och lite annat till den. Och sen stack vi en tur till Home depot, som är ett jätte stort bygg varuhus och fick varsen hus nyckel kopierad till Holden och Paige. Sen blev de lite lunch och tv tittande här hemma. Skulle egentligen på sushi lunch med Steffie och Simone, men de visade sig att ingen av oss kune köra och sen hade vi lite annat att stå i. Så de får bli en date en annan dag :)

Men jag har varit så jäkla trött hela dagen idag :(( de va inte bara för att jag fick gå upp tidigt och att jag är lite gnällig ;) utan den här jäkla pollen allergin tar fan död på mig!! Näsan kliar och den gör mig så matt och trött :(

När barnen kom hen så gjorde vi läxorna och allt annat som ska göras innan lek och fritid. Sen gick jag, Holden och Paige ut en liten runda, jag tog Morgan och Paige och Holden tog deras cyklar och sen tog vi en liten tur :) de har varit väldigt tråkigt väder idag med massa regn. Men vi lyckades ta oss ut på en lite tur i alla fall. Och föresten så var vår pool guy här idag ;) wooohooo!! Men kan ni tänka er att de va ingen kille med sexpack, utan han hade hela enpack ;) hahah.. De va en fet stor kille som kom, och snygg va han inte ens heller :(( lite besviken va jag!! Och jag berättade för barnen och farmor vad jag hade väntat mig och de va lite av en besvikelse. Då frågade pagie vad jag menade, och jag sa att har du inte sett hur alla pool guys ser ut i filmer och på tv. Och hon bara: "you mean those guys that are good looking, having sixpack and are walking around without a shirt?" hahaha och jag bara, "you know exactly what I mean, girl!!" ;) så roligt!!




First time in Queens :))
Publicerat: 2013-04-29, 04:48:11


Ännu en helg har passerat och nu börjar jag verkligen räkna ner dagarna. Jag satt och pratade med Steffie och Simone innan och kom då på att exakt i dag om en månad kom jag hem till er alla. Jag åkte härifrån om en månad om man kan säga så :p haha.. Men helt galet!! Så nu är jag alltså inne på min absolut sista månad som au pair :(( puuuhuuu!!

Idag tog jag i alla fall en väl behövlig sovmorgon :) skypade lite med mamma och pappa, och sen även bästa farmor och farfar :D Vid 1 tiden tog jag tåget in till city med Steffie och möte upp Simone på penn station. Vi köpte med oss varsen pannini och lite andra gotter och gick och satte oss i Central park :)) det har varit jätte fint väder hela dagen idag också, helt underbart!! Sen kom även Bronco och möte upp oss. Alla de andra va i Queens och spelade basket, så vi bestämde oss ganska snabbt för att sticka dit och umgås med dom. Det var även sista dagen för Elize här innan hon imorgon börjar sin resemånad. Så de blev lite avsked för henne, men hon kommer tillbaka för en helg innan hon åker hem på riktigt. Vi bara chillade där och spelade lite basket och snackade skit, alltid trevligt på en söndag :) de va första gången som jag och Simone var i Queens, de va inget så speciellt men jag har alltid velat komma dit :) så nu har jag bara Brooklyn som jag har kvar på min lista ;) jag, Steffie och Simone tog sen vars en froyo och begav oss hemåt, efter en lång och skön dag!!




Minigolf och pool lek :))
Publicerat: 2013-04-28, 05:31:53


Igår vad en liten sorjedag och jag fick lite smak på hur de kommer va när jag lämnar och att få säga hej då till mina favoriter här! Jag fick köra Julie till tågstationen och vinka av henne på perrongen, eftersom hon skulle hem till Tyskland för 10 dagar :( Även om jag vet att hon kommer tillbaka om 10 dagar och att jag får se henne igen, så är de så tråkigt att säga hejdå. Och när hon kommer tillbaka så har jag typ bara 2,5 vecka kvar innan jag åker hem :( Detta suger verkligen!! Och de va nära att de kom en tår när jag sa hejdå till henne, men jag lyckades dölja den ;) haha.. Men hon och jag hänger verkligen typ varje dag, så vad ska jag göra nu i en vecka. Men jag ska umgås med alla andra amazing people som jag inte umgås med så mycket, men som jag bara älskar :) 
 
Idag har det varit en riktigt underbara dag!! Jag har bara umgåtts med familjen hela dagen och de har verkligen varit en av de bästa dagarna här :)) Först följde jag med Paige, en av hennes kompisar Audrey, och Paige andra pappa Leo och spelade safari minigolf. Vilket va riktigt kul!! Jag har verkligen inte spelat minigolf på år och dar :P Men hör och häppna, jag va faktiskt den som tog hem hela skiten :)))) Wooohhoooo!!! Gooooo Sammy ;) Jag lyckades vinna med hela 2 poäng över Leo :P Sen körde vi till Strawberry fields och åt varsen froyo. Så jäkla gott, man kan verkligen inte bli trött på de!! 
 
När vi kom hem så hoppade Paige, Audrey och Holden i poolen. Och eftersom det har varit en sån underbar dag, riktigt varmt och skönt och massssa sol. Så kände jag bara att jag va tvungen att hoppa i :P Så jag sprang upp och byttade om och slängde mig i. så jäkla gutt de va!! Först va de ganska kallt, men de gick snabbt över. De blev massa lek med Paige och Holden, och vi va säkert i i över 2,5 timme. Och sen gick vi upp och satte oss i bubbelpoolen och värmde oss lite :)) Howie körde sen och hämtade hem lite mat, och de blev middag framför tvn. 
 
En riktigt bra dag och nu sitter jag här i min säng och kan knappt hålla mina ögon öppna :P Pratade precis en timme i telefon med finaste Jessie, som är nere i Texas med sin värdfamilj. Så ingen av mina favoriter är hemma denna helgen :(( Och jag saknar dom såååå!!
 
Vill även skriva lite kort och säga Grattis till Robin på Konfirmationsdagen :)) Kan inte fatta att du är gammal nog och konfirmera dig, Du kommer alltid vara denna lilla killen som kom in och tiggde mat av oss ;) haha Grattis lil bro :)) <3
 
 
Men natti natti säger jag :* 
Minigolf
Safari minigolf :P
Minigolf 



Poolen är öppnad!! :)))
Publicerat: 2013-04-25, 04:34:45


Idag va dagen med de stora D:et, IDAG ÖPPNADES VÅR POOL I TRÄDGÅRDEN :))) wiiiieeeeee!! Har aldrig sett poolen utan skyddet på, så jag kan väl säga att jag va ganska förväntansfull. Vi kan inte använda den förrens i helgen för den måste renas och så är de svin kall ännu. Men till helgen blir de nog ett dopp eller två ;) plus att vi har en bubbelpool också, så de kommer nog användas flittigt den med :) nu kan vi väl bara hoppas på att vi får en snygg pool guy också ;) haha..

Vid 11 tiden kom sen Julie och hämta mig och vi körde först till short hills mall, Julie behövde bytta lite saker. Och sen körde vi till Westfield för lunch på vårt älskade sushi ställe. De är andra gången denna veckan som vi äter där. Men vi ville äta en extra gång innan Julie åker hem till Tyskland för 10 dagar. Och de är lika gott varje gång!!

Dagen slutade lite tråkigt. Ikväll kom Holden inspringande i vardags rummet där jag, Howie och Cal satt. Han kom stor gråtandes och vi började ju genast fråga vad de va. Vi såg och hörde på honom att han inte va skadad, för de va ett anorlunda grått. Då hade barnen spelat baseball i Audreys trädgård, och när Holden skulle slå iväg bollen, så råkade han träffa Adreys lillebror hårt under ögat med baseball racket. Och de började forsa blod!! Så hans mamma körde honom till sjukhuset för att kolla upp de, och de va ingen fara, han behövde bara några stygn. Och han är nu bra igen. Men så jäkla rädd Holden va hela kvällen och vi fick nästan inte tyst på hans gråtande. Stackars lilla kille, men de va ju bara en olycks händelse och de kan hända vem som helst. Men snäll som Audreys mamma är, så ringde hon och ville prata med Holden och hon berättade att allt va bra och att de va bara en olycks händelse, så de fick honom att må mycket bättre :)




Tisdag
Publicerat: 2013-04-24, 05:07:57


En slö dag på schemat idag!! Blev väckt av att städerskan knackade på min dörr, jag brukar alltid vakna av att de går i trappan. Men jag börjar väl vänja mig vid ljuden här :p jag slängde mig på soffan och kollade på ett par avsnitt av prison break. Men jag somnade nästan. När jag fick klartecken av städerskan av att gå upp, så slängde jag mig i duschen och sen i bingen igen :p sen blev de en liten nap 1,5 timme eller något. Jag blev väckt av att Oliver ringde på skype, och sen ringde jag upp finaste mormor och morfar. Har inte snackat med dom på läääänge!! De va kul att få se er igen :))

Vid 3 kom barnen hem och de va de vanlige rutinerna med läxläsning och sen kom deras kompisar över. Föresten så igår när barnen kom hem, så va de sååå söta :)) jag såg de inte på hela helgen, för på lördagen när jag gick upp va de på softball träning och sen stack jag och shoppa och när jag kom tillbaka så va de ute på lunch. Och sen stack jag till city och kom inte hem förren sent på kvällen på söndagen. Så jag träffade inte dom på hela helgen. Så när de kom hem så sa paige till mig: "Sam?! Where were you this weekend?!" och jag sa att jag hade varit i city. Och då svarade paige "I missed you!!" awww, söta unge :)) blir så glad när de säger sånt! And I missssssed you!! :((




Birthday Weekend :)
Publicerat: 2013-04-23, 03:41:27


En väldigt upptagen helg blev de, men lika bra som alltid :) De började med att jag åkte och shoppade med Simone och Julie, men jag handlade inget. Duktiga jag ;) Sen stack vi hem till Julie och åt resterna från Cheesecake factory och började göra oss i ordning för festligheter. Vi tog tåget in till NY vid 3 tiden, och på stationen möte vi upp resten av gänget, Elize, Alisa, Riina och Agata :) Julie och Simone hade bestämt sig för att sticka till en annan brunch fest på Highland ballroom. Men jag ville sticka till Pranna, eftersom de va längesen jag va där. Så jag följde med dom andra till Pranna. Första timmen va väl så där. Men sen blev de riktigt bra!! Och födelsedags grisen Eddie kom även dit, och sen också Jessie och Kathy :)) Vid 7 stänger Pranna, så då tog vi subwayn upp till 135 street och hem till Grimaldi och Jose för houseparty!! Har alltid kul på våra housepartys och hela gänget va samlat :)) Där blev de några drinkar och vid 11 tiden begav vi oss ner till greenhouse. Har blivit ganska mycket besök där de senaste veckorna, men de är ju bara så bra!! Denna gången hade vi tur, inga köer. jag hamnade uppe på en av sofforna med Elize, och där stod jag faktiskt hela natten :P Va inte ute om en enda gång, men tänkte inte på de och då är de väl bevis på att man har för kul ;) haha.. Julie fick ta hem Eddie tidigar, för han fick lite för mycket av de goda :P Men jag stannade med de andra. Sen begav jag mig hem till Grimaldi och Jose, med Elize och de blev en övernattning på soffan :)
 
Söndag va de Eddies födelsedag och jag möte upp Jessie och Kathy, och handlade en födelsedags tårta till honom. Så vi kom upp med tårtan och ställde oss i köket, och han viste inte att vi va där. Och så började vi sjunga när han kom in och han blev väldigt glatt överraskad :)) Sen blev de lite lunch på Harlem Tavern igen och Central Park häng. De blev även lite Vollyboll spelande i parken, vilket va väldigt kul :) jag och Julie tog tåget hem vid 11 tiden, och jag va helt slut!! 
 
Jag, Agata och Riina på Pranna  
Jag, Simone, Julie och Jose på houspartyt
Steffie, Julie och Riina
Julie och Eddie, The lovebirds ;)
Födelsedags grisen :)
Jessie och jag 
Tårtan, MUMMMMMMA :))
Eddie
Brunchen på Harlem tavern, alla ser verkligen jätte pigga ut ;) hahah
Gott va de ;)



Utgång på en torsdag :)
Publicerat: 2013-04-20, 06:14:07


Jaha, de blev en lite annorlunda torsdag än de brukar bli. Jag, Julie och Emila bestämde oss för att dra ut och göra Greenhouse osäkert ;) alla säger att de är så mycket bättre att festa mitt i veckan i NYC och nu förstår jag vad alla snackar om!! Vi stack till Greenhouse, som vi är på typ varje helg. Och där är alltid helt fullt, verkligen packat!! Men igår, först va där ingen kö in, ingen kö till toaletterna och där va massa plats att dansa på. Fast där va massa folk. Och så lyckades vi får vårt bord sidan om VIP delen. Och där va en del kändisar ;) woop woop!! Bow wow va där med hela sin skara, RJ en känd basketboll spelare, och Rick ross va där. Och de va så jäkla kul, för de hade massssa tjejer vid sitt bord, och de va riktiga fake med massa botox och skit fula faktiskt :p och de bara stod där och dansa knappt. Medans när vi är ute, skakar vi våra rövar satan ;) så de slutade med att bow wow och hans komisar stod och kolla på vårt bord hela tiden, och att de "plast fake tjejerna" stod och va sura :p hhaha så jäkla bra de va!! Och kul som satan hade vi :)) vi va hemma vid 6:25 på morgonen, och jag sov över hos Julie. Vi delade på hennes lilla 90 säng :p men de gick bra. Men jag har varit ganska seg idag.

När barnen kom hem bara chillade vi lite, sen kom deras pappa hem och vi tog alla en tur i hans cabe till affären ;) GUTT!! På kvällen blev de middag med familjen och sen bestämde vi oss för att sticka till Strawberry fields för lite froyo :)) me like!! Älskar att umgås med familjen, och känner mig så lyckligt lottad att ha en sån underbar familj som jag verkligen känner mig hemma hos :)

Sen fick jag ett sms av Alisa och vi bestämde oss för atg mötas upp några tjejer på cheesecake factory :) så de va jag, Julie, Simone, Alisa, Riina, Agata, Eviian och en ny tjej från finland. Riktigt trevligt va de, och masssssa gossiping ;) så de blev även en cheesecake här för min del ;) ingen nyttig dag, men va fan gör de, gutt va de ;) haha..

Nu ska jag nanna, ska möta upp Julie och Simone imorgon bitti för lite shopping och sen väntas de en riktigt bra birthday weekend :)) yaaaay!!




Underbara vår :)
Publicerat: 2013-04-18, 05:21:34


Jag bara älskar våren, när de är så underbart väder som de va idag!! Idag va de runt 20 grader och strålande sol :)) glädje!! Jag gjorde inte mycket idag, men sista timmen innan barnen kom hem och jag började jobba, tog jag med mig Morgan och gick ut och la mig i en solstol i vår trädgård. Så jäkla skönt de va!! Jag tog med mig en skål med vindruvor ut, och bara La där hela timmen och njöt :)

Ikväll va jag först en liten runda hos julie och sen stack vi ner en runda till Starbucks och hängde ett tag. Sen tog Julie tåget in till City för att träffa Eddie. Så jag stack till CVS och köpte mig en ansiktsmask, som jag tänkte trycka i facet imorgon :p när vi satt på starbucks så ringde Jessie mig. Vi hade fortfarande inte löst detta med presenten till Eddie :( så vi snackade ett tag och kom fram till att vi ska köpa ett present kort till honom från en av hans favorit butiker. Och så ska vi köpa en tårta till söndag och ta ut honom på middag :) vi tyckte de lät riktigt bra! Helst ville vi ta ut honom och se någon rolig match live, men där va absolut ingenting denna helgen :( men de löstes ändå!! Och de ser ut som de blir ännu en riktigt bra helg, fick inbjudan till Pranna till Lördag för att fira både Eddie och Grimaldi. Sen blir de antagligen de franska stället och sist RDV. Its going to be an awesome weekend!!

Fick lite sällskap av Morgan i solen ;)




Shopping at jersey garden mall :)
Publicerat: 2013-04-17, 02:33:07


Har idag varit på Jersey garden mall med Julie :) vårt mål va att åka dit och hitta en present till Eddie, och vi kom hem med ett antal påsar vars. Men inget till Eddie :p vi har ingen anning om vad vi ska handla :( så jäkla segt!! Jag hittade i alla fall en svart lång kavaj till mig själv på h&m, de va verkligen rena fyndet!! Den hade kostat 25 dollar, bara de är billigt redan tycker jag! Men den va nedsatt till 15 dollar och sen va de halva priset på de :O what?! Så jag fick alltså en fin kavaj för endast 7,5 dollar :)) wihooo säger jag!! Och så har jag velat ha en morgonrock från victoria secret ett tag, och jag hittade en vit med guld text på för endast 10 dollar!! Den hade kostat 50 dollar, snacka om ännu ett fynd!! Helt sjukt :p älskar att shoppa när de är så här!! Sen blev de en lunch på Ikea, som ligger sidan om. Så de blev lite mer svenska köttbullar :)) de är så kul att gå runt där, för de har kvar alla svenska namnen på möblerna och de ser exakt ut som ikea i sverige inuti :p så de känns som man är hemma i sverige, haha.. Och så har de bilder från varje landskap och lite förklarat om de. Så jag visade Julie bilderna på Skåne, de fina rapsfälten och de skånska skogarna ;) fin fint!!

Nu ligger jag i min säng och ska sätta på en film. Har haft ont i magen hela dagen :( men de är väl som mamma sa, att jag tål inte den svenska maten längre, de va de svenska köttbullarna som gjorde de ;) hoppas verkligen inte de är så!!




Underbara helger!!
Publicerat: 2013-04-16, 14:58:48


Så snabbt helgerna passerar, och jag börjar nu känna att de är inte många helger kvar här i staterna tyvärr. Jag börjar känna paniken komma smygandes :/ Men i alla fall så började lördagen med att jag mötte upp barnen och Leo på Ikea för lite köttbullar och shopping. Gud så gott de va med köttbullar då!! Längtar lite tills jag får en äkta pappa Niklas köttbulle, de är bara bäst :)) Sen blev de lite kundvagns race mellan hyllorna :P haha.. Både Paige och Holden blev lite lata, så de satte sig i en kundvagn och så fick jag köra runt med dom. De roliga va när Holden sa till mig "You are really like a grown-up kid sometimes, I like that!" Så gulligt, och de är jag verkligen. När "lek sam" kommer fram, då kan de va riktigt roligt ;) haha..
 
Vi körde hem vid halv 3 tiden, och så tog jag sen tåget in till NY vid 6 tiden. Stack ner till SoHo och möte upp Julie och jessie, som va där nere för lite shopping. Vi åt en burgare på Wendy's, och tog subwayn upp till 103rd steet och hem till Jessie för att börja fixa till oss lite. Vid 11 tiden kom även Kathy och Eddie. Trodde aldrig att jag skulle möta en människa som är segare med tider än Julie, men Jessie är nog fantamig ett steg värre :( Så jävla irriterande!! Men de är nog en tysk grej, för Jessie är även hon från Tyskland. Men de bästa är att Kathy är precis som mig, så vi kunde sitta där klara tillsammans och reta oss på dom andra ;) haha..Sen blev de lite utgång till Greenhouse, som alltid de senaste lördagarna. Men vi brukar alltid ha en bord nere i källaren och där brukar vara packat!! Men denna gången fick vi ett bord där uppe, för de hade sålt vårt bort till en Lakers spelare ;) Ganska kul!! Där är alltid massa kända basketboll spelare!! Men i alla fall så va de riktigt kul där uppe, de har lite mer blandad musik där. Medans de har bara massa hiphop nere i källare. Vilket jag har börjat gilla mer och mer :) Men kan va kul med lite mixad musik!! 
 
På söndagen blev jag väckt av att Eddie kom skrikande, "Sam, Sam wake up, we are going out for brunch!" Så de va bara till att dra på sig paltorna och bege sig ut. De va en riktigt underbar söndag, med sol och värme :) Vi gick till ett ställe som heter Harlem Travern, där vi möte upp Grimaldi, Jose, Jessie och Kathy. Så blev de lite firande av Grimaldi som fylla år den dagen :) De blev en lammburgar som va riktigt mumsig!! Där hängde vi lite och bara satt och snackade. Sen tog vi med oss några filtar och lakan och begav oss till Central Park. Där la vi oss bara ner på gräset och bara lyssnade på musik, snackade skit och bara njöt av denna underbara söndagen :) Älskade de!!! Vi la där säkert i över 3 timmar. Sen fick vi reda på att resten av gänget va på andra sidan parken. Vi va typ längst uppe i Central Park, så vi gick ner  till andra änden, och de är ingen liten park kan jag säga. Vi gick ca 40 blocks "gator" ner. Men de va skönt med en lite promenad. Där nere möttes vi av att hela gänget börja sjunga för Grimaldi när vi kom gåendes :P Lite roligt!! Där va säkert 15 andra au pairer, och Daouda, Chris, Flip, Steffie och massa andra. Vi stannade där ännu en timme, sen begav vi oss hem till Eddie. Jag och Julie tog tåget hem vid 10 tiden. 
 
Underbara helger, låt resten av helgerna bli så här också!! :))
Jag på Harlem tavern
Jag, Kathy, Jessie och Julie på Harlem Tavern :)
Lammburgaren med sweet potato fries :) MUMA!!!
Happy Bday Grimaldi :))
Julie at the park
Me and Kathy
Jag och Julie, KÄRLEK!! :))
Goooo Brooklyn NETS :P
Central Park
:)) me and my Homies :)



Starbucks :)
Publicerat: 2013-04-16, 04:51:12


Sitter just nu på Starbucks med Julie :) vi chillar och letar efter något vi kan handla till Eddie i födelsedags present, han fyller år denna söndagen. Men vi har ingen aning om vad :( vi ville köpa en biljett till en baseball eller basketball game, men vi hittar inget bra. De är svårt att få ihop en dag då båda jag, Julie och Jessie kan. Och nästa vecka åker Julie hem till Tyskland för en vecka, och helgen efter åker Julie och Jessie till Miami över helgen. Så de är liksom inte så många dagar att välja på :( DE SUGER!! men vi får se om vi hittar något annat bra!

Föresten för er som har hört om bombningen i Boston, så är de helt galet!! En av de dödade va en 8-åring!!! Hur fan kan en människa göra något sånt här?! Hörde även från Julie att de hade hittade en bomb i en soptunna på time square i NY också. De hittade den innan den hann sprängas, så de va tur!! Men de läskiga är att var händer de nästa gång?! New York är en stor stad och de känns som att de är ett stort mål för sprängningar tyvärr!! :( men vill bara lägga till att jag mår bra och att ni behöver inte va orolig för mig!! :))

Jag hade även ännu en crazy weekend in the city ;) den blev lyckad som alltid annars :)) ska berätta mer om den imorgon! Nu får jag gå tillbaka till planerandet och till Julie :))

See ya later ;)




Pyssel dag :)
Publicerat: 2013-04-13, 04:23:35


Vilket jäkla tråkigt väder det har varit idag :(( För bara ett par dagar sedan va de 29 grder och strålande sol, men idag... Ja, då regnade de och va typ 7 grader :/ Tycker de är lite konstigt, men vädergudarna va väl inte på något bra humör!! Så idag fick de bli lite av en innesittar dag med barnen. Paige hade en playdate med Sidney idag, så de underhöll ju sig själva. Medans Holden inte va så där över road. Hans komisar va alla upptagna idag, så jag fick bli hans playdate ;) Så vi har lekt med bilar, flygplan, spelat på våra ipadar och sen tyckte jag att vi skulle spela något spel. Men då kom han med den smarta idén att vi skulle göra smycken istället :P De hade 3 olika set nere i källaren som de hade fått i hanukkah och födelsedags present något år. Så vi dammade av de gamla lådorna och satte oss och gjorde egna smycke :) Riktigt kul va de!! Holden gjorde ett fint armband, en ring, två par halsband och ett par örhänge till mig :) Sen kom även Paige och Sidney och ville va med, så paige gjorde ett par örhänge, en ring och 3 armband till mig :) Så jag va riktigt utsmyckad sen när jag skulle till city och lämna av dom till Leo. Riktigt stilig va jag ;) 
 
Nu ikväll har jag inte gjort så där över mycket :( Trodde jag skulle träffa Mike ikväll, men han och hans späckade jäkla schema med skola, läxor, träning och allt annat tycker jag inte om!! Så jag har haft lite "ta hand om mig själv kväll". Stod och lockade hela håret för att se hur de såg ut, blev faktiskt riktigt bra :) Och så har de blivit lite målande av naglorna. 
 
Så de lyckades bli en riktigt bra dag ändå :) Imorgon ska jag möta upp Leo och barnen på IKEA och äta svenska köttbullar :))) MUMMMMMA!!! De va länge sedan, och som jag längtar efter dom där köttbullarna :P
Mina fina armband :)
Och de söta örhängena :) De till vänster gjorde Holden och de andra gjorde Paige
Och halsbanden som paige gjorde till mgi :)



Heldag med Johanna och Stefan i City :))
Publicerat: 2013-04-11, 04:28:00


Så då kommer äntligen de efterlängtade blogg inlägget om dagen som fick 6 byggnader av 5, av Jojje!! :) Jag kom in till city och möte upp dom vid 10 tiden. Vi gick direkt och åt frukost på någon diner. Vi hade planerat denna dagen att ta den berömda Sex and the city buss turen, och så blev de också :) De blev lite stressigt med biljetterna, men vi fick tag i dom i sista sekund!! Phuuuu :)) Bussturen va riktigt jäkla bra, och vi fick se massa saker. Det va extra kul att man kände igen sig :) De visade även små klipp från serien och filmerna, så vi visste vad hon snackade om :P Ett av mina favorit ställe va när vi va på restaurangen Buddakan, där de hade middagen kvällen innan Carries och Bigs bröllop. De kändes riktigt häftigt att gå in där och man kände nästan att man va en del av filmen. Och en annan favorit va när vi stannade till på baren Onieal's "scout", det va baren som Steve och Aiden jobbade på i serien. Där fick vi gå in och dricka varsen klassisk cosmopolitan :) Precis som i serien!! Vi tog även ett stop vid Carries trappa och sen gick vi även till huset från vänner. Det ingick även i turen att vi stannade vid Magnolia Bakery, och där fick vi även varsen mumsig cupcake :))) 
 
Efter bussturen så stack vi på lite egen sightseeing och vi stannade även till i souvenir butiken. Där de hade massa saker man kunde köpa med Sex and the citys logga på. Jag hittade en cocktail glas, där de stod Samantha på och Sex and the city under :P Tyckte de va helt perfekt till mig!! Vill här lägga till att en av tjejerna i Serien heter Samantha, det är därför för er som inte vet :P och de blev lite shopping längs 5th Ave. Och sen blev de en korv och en creps vid Central park. MUMA!! Vi va sen ganska trötta, så vi stack till deras hotell rum och bara chillade lite. Vi kollade igenom alla bilder från dagen. Vilket va ganska många :P Framåt kvällen bestämde vi oss för att äta middag på Red Lobster, som va svin gott som alltid :) 
 
En riktigt händelserik och perfekt dag!! Vi hade även helt perfekt väder, de va runt 19 grader och solsken hela dagen, helt underbart :))
Frukost :)
Jag och Jojje på subwayn Johanna och jag utanför Buddakan :)
Insidan av Buddakan, vid detta långbordet hade de middagen innan bröllopet :) På baren Onieal's "scout", med vars en cosmopolitan i handen :P
Och Stefan med en Öl :)
Alla 3 på baren "Scout" :)
Jag och Jojje på lejonet, vilket jäkla problem vi hade när Johanna skulle gå ner :P haha, så jäkla roligt de va!! Inne på the public library, där big och Carrie skulle gifta sig :)
Mitt cocktail glas med Samatha på, som inte synd så bra :P
 



Sommar!!!!
Publicerat: 2013-04-10, 07:01:22


Jaha då va sommaren kommen till South Orange och Maplewood. Helt GALET vad varmt de har varit idag. Håll i er nu, men idag har de varit hela 29 grader!! Är de sjukt eller är de sjukt?! I april månad är de värre än en normal svensk sommar dag :p så idag stack jag och barnen till en au pair picknick i Maplewood som Hannah hade fixat. Vi va säkert 7 eller 8 au pairer och närmare 15 barn. De va riktigt kul!! Barnen kunde springa runt och leka och vi au pairer kunde sitta och snacka skit :p what a life!! :))

Ikväll stack jag och Julie till NYC och möte upp Jessie för middag på Olive garden. Sen åkte vi ner till union square och möte upp George. Vi bara chillade lite på union square och snackade lite skit. Så de har varit en riktigt bra dag!!

Lägger upp bevis från dagen, för er som inte tror på mig ;)




Jobbedag i NYC :))
Publicerat: 2013-04-09, 06:13:00


Idag har jag jobbat hela dagen då barnen har springbreak denna veckan. Barnen hade en tandläkar tid hos Howie i NYC. Så vid 10.30 tiden tog vi tåget in till city. De blev undersökta och sen åt vi lunch med Howie. Jag och barnen hade sen 2,5 timmar att slå dö på innan Howie skulle ta barnen på middag hos några vänner. Så jag, Paige och Holden gick till en av deras favorit lekplatser i city. Där hade vi massa kul och de va så jäkla varmt och fint väder denna dagen. Ca 17 grader och strålande sol har de varit idag. Så de slutade med att vi la oss ner i solen och bara prata, skratta och hade bara massa kul. Jag hade en riktikt bra dag med mina barn :))

Vid 4 tiden blev jag ledig, så jag tog subwayn ner till Penn station och så småningom dök även Julie upp. Så vi gick och shoppade lite och strosade rundor. Jag ska egentligen inte shoppa mer. Men en sak behöver jag och de är en fin klänning till Oliver student. Och de hittade jag idag :)) yaaaaay!!! Hittade även lite fina smycke. Sen gick vi bort till Time square och satte oss och kollade på folk. Där ve en kille som stod mitt på time square och dansade med ett rosa glitter lakan. Och han hade lurar i öronen, så han dansade utan musik för oss. Så jäkla bra och rolig han va och han va bara såååå gay!!

Lägger upp bilder på mina smyckes fynd, klänningen får ni se i Juni på oliver student ;) ska även uppdatera er om igår, jag har bara haft en busy, busy day today!!




Trött tjej...
Publicerat: 2013-04-08, 05:28:05


Jag är såååå trött efter en helt perfekt dag med Johanna och Stefan i NYC :)) är egentligen alldeles för trött för att blogga, men lite ansvar känner jag för att hålla er uppdaterade ;) vi har i alla fall tagit sex and the city buss turen idag. Vi fick se masssssa kul saker, och de va så kul att se allt live!! Man kände verkligen igen sig :) sen gick vi upp 5th Avenue, och gjorde lite egna upptäckter :p lite shopping och så blev de en korv och en creps vid central park. Så de har i alla fall varit en super dag!! Ska berätta och visa bilder mer imorgon, är bara för trött för de nu :( sorry!! Men jag kan i alla fall avslöja att dagen fick 6 av 5 byggnader av Johanna idag :p så alltså topp betyg!! De säger väl en hel del ;)




Den slöaste lördagen på länge!!
Publicerat: 2013-04-07, 05:39:42


Idag har de varit den tråkigaste och slöaste dagen på länge, och de är lördag :( skandal!! De va meningen att jag skulle jobba mellan 14 - 22 idag. Så jag tänkte att jag tar en sovmorgon och bara slöar på morgonen, och så jobbar jag sen. Men vid 1 tiden säger min värdpappa till mig att barnens pappa från NY kommer och de behöver inte mig förrens vid 6 eller 7, och då tyckte jag inte de va lönt att åka in till city. Alla va verkligen upptagna idag också, så de fanns ingen som va hemma och om de va hemma så jobbade dom :( Julie, Jessie, Emilia och alla andra va inne i city idag. Och Johanna och Stefan va ju också där, plus att de va en helt underbar dag idag också. Så jäkla tråkigt de känns faktiskt :( men några dagar ska va så här också. Sen slutade de i alla fall med att Leo kom hem med barnen vid 8 och sen kom papporna hem vid halv 10. Så allt väntade idag slutade med att jag bara jobbade 1,5 timme :/ men jag ska inte gnälla!!

I alla fall så när vi sen stod i fönstret och skulle vinka av Leo, så kom de en skunk gående bara så där nedan för fönstret :p ganska kul faktiskt!! Plus att de va precis innan lägg dags, så både Paige och Holden blev helt hyper :p haha.. Och så när jag släkte ner och hade sagt god natt, så började de båda: "I'm scared that I Will have nightmares about the skunk." så jag började hitta på en liten rolig historia om skunken och att hon va en väldigt vänlig skunk med 3 ungar, och att de hade sitt hus under Paulas veranda (grannen till höger) och sen hade de ett sommarhus i Erik och Erikas trädgård (grannarna till vänster) haha, jag hade i alla fall väldigt roligt åt de. Och de blev tyst och de somnade i alla fall. Så jag får väl höra med dom om de blev några mardrömmar imorgon bitti :)

Imorgon blir de till att gå upp tidigt, jag ska ta tåget in till Johanna och Stefan vid 9 tiden. Och sen ska jag möta upp dom vid Victoria Secret och så ska vi ta den efterlängtade Sex and the city buss turen imorgon :)) LÄNGTAR!! sen blir de nog även ett besök på Brooklyn bridge! Imorgon ska de bli närmare 20 grader, så jag har en känsla att de kommer bli en riktigt bra dag!! :))




Bästa stad med bästa vänner :)
Publicerat: 2013-04-06, 17:24:04


Vilken underbar dag de va igår!! Solen sken och de va 17 grader i solen, HELT GALET!! Det va riktig vår igår :) Jag tog de lugnt på morgonen, sen stack jag en liten runda till Julie. Hon va så gullig och lagade lunch till mig :) De blev sallad, kyckling och broccoli. Vi satt till och med ute och åt i bara linne, de va så jävla skönt!! Sen stack jag till barnens skola för att hämta upp dom lite tidigare. De skulle in till city med papporna och farmorn. Holden skulle med papporna och kolla på någon bilshow som de hade där denna veckan, och Paige skulle med farmor till American doll store. Där man kan ta med sin docka och de hjälper en att fixa håret på dockan och Paige, och sen hade de även en lite födelsedags middag tillsammans där :) 
 
Vid 3:30 tiden tog jag tåget in till city för att äntligen få träffa Johanna och Stefan igen :)) Möte upp dom vid H&M, och sen gick vi bara och strosa lite. Stack till Mcdonalds för en sen lunch och vi begav oss sen på en väsk jakt på Burlington :P Johanna ville ha en ny väska och Stefan behövde en ny resväska, men de slutade så klart med att de va jag som kom ut med en väska :P Och gissa vilket märke... Jo, Steve Madden så klart :) Vi va alla ganska trötta efter detta, så vi stack till deras hotell svit ;) haha. De minsta rummet jag har sett, men riktigt sött :P Där hängde vi lite och bara vilade. Men vi blev lite hungriga, så vi gick till Time Square och åt middag på Dallas BBQ. Åt där när jag va och träffade Ola och Kim i sommras. Vi fick riktigt mycket mat och för en billig peng :) Sen va tyvärr dagen över :( Men jag bara längtar tills på Söndag, då jag är ledig hela dagen och ska bara ska få umgås hela dagen med dom :))
Lunch med Julie :)
Jojje och jag i NYC :)))
Deras enorma rum :P Men de hade i alla fall Walk in Closet ;) hahaha
Och de hade den bästa utsikten :)
Jojje och Stefan på Dallas BBQ :)
Och jag på Dallas BBQ



Lycka!!
Publicerat: 2013-04-05, 05:27:11


Vill bara skriva ett litet inlägg om att Johanna och Stefan har anlänt och befinner sig just nu i NYC :)) wiiihooooo!! Det va helt overkligt när jag såg henne komma och att äntligen kunna ge henne en kram, och få prata face to face :p en märklig känsla!! Men de kändes som de va igår jag såg och pratade med henne. Du din underbara människa ;)

Nu ska jag Nanna och ladda upp för mer Jojje och stiffe tid imorgon :p lol Natti Natti




Idag är dagen med de stora D:et :)))
Publicerat: 2013-04-04, 16:48:07


WIIIIHHHHHOOOOOO!!! Idag är de en dag av lycka och glädje för världens bästa Johanna och Stefan kommer att sätta sina fötter i USA :)) Är så jäkla glad att jag äntligen ska få träffa dom!! Så ikväll vid 9 tiden ska jag köra till flygplatsen för att möta dom när de kommer ut från planet :) Och sen imorgon jobbar jag inte så mycket så då ska jag in och bara spendera massa tid med dom. Som jag längtar att få visa dom denna underbara staden :))
 
Igår va jag med Julie och åt sushi, som vi gör en gång i veckan :P Men de är alltid lika musmigt!! Sen blev de jobb och på kvällen stacka hon och jag till CVS och bara chillade lite :P De är kul att bara gå runt där och kolla på smink och andra roligheter :P haha.. Sen blev de en kortis på Starbucks och sen stack vi hem till Julie för att kolla på ett avsnitt av Kourtney och Khloe take Miami, vi är helt besatta av den familjen!! 
 
Så nu sitter jag här och vill att tiden ska gå snabbt, så jag kan få köra och möta upp dom :)) A day of happines!! 



Shopping with my girl :))
Publicerat: 2013-04-03, 05:07:22


Har på senaste haft lite sömn problem och jag har svårt att somna om kvällarna :( igår somna jag nog inte förrens vid 3, och sen va de bara till att ta sig upp vid 8 för städerskorna kom. Så eftersom de blev så få timmar, så hoppas jag att jag kommer somna ikväll!! Idag har jag i alla fall varit och shoppat lite med Julie :) först stack vi till Short hills mall och åt lunch på Cheesecake factory! Denna gången vågade jag mig på något nytt, jag tog en blue cheese burgare och pommes, riktigt jäkla mumsig va den!! Sen stack vi till Livingstone mall och shoppade lite. Jag hittad en ny vår jacka, på hör och häpna, H&M :p men är lite osäker på den, så ska fundera i dagarna om jag ska behålla den eller inte. Annars blev de inte mycket mer.

Vid 3 tiden kom barnen hem och för en gångs skull gjorde de sina läxor direkt när de kom hem, de brukar va så sega med de och bara dra ut på de. Och jag försöker att förklara för dom att om ni gör dom direkt, så kommer ni ju sen ha mer tid att leka med era kompisar. Men de har inte gått in!! Men både idag och igår gjorde de läxorna direkt, så de börjar förhoppningsvis förstå vad jag menar. Sen vid 4 tiden gick jag med dom till Hebrew school, och sen va jag ledig i 2 timmar till.

Nu ikväll har jag varit en liten tur på Starbucks med Julie och så Vinkade jag av henne på perrongen, då hon skulle till Eddie på ett litet besök :)

Bara 2 dagar kvar sen har jag bästa Johanna och Stefan här hos mig :)))) helt jäkla sjukt och galet är de!! Men wiiiiihhooooooo vad jag längtar efter dom :D jag håller just nu på med att göra upp en karta till dom, med allt som de måste se :) ska bli kul att få visa my hoods!!

Föresten så var de helt sjukt fint väder här i lördags, riktigt varmt och skönt va de :)) så när jag Howie skulle lämna mig och barnen på tågstationen, så tog vi faktiskt en tur i hans Audi cabbe :) riktigt skönt va de och de känns som våren är i luften!!




11 månader!!
Publicerat: 2013-04-01, 18:05:53


Jaha då har de gått 11 månader sen jag åkte hemifrån, 11 månader som jag har spenderat i världens bästa land. Helt jäkla galet är de att de har gått så långt tid, men de känns som de har varit så kort. Tiden springer verkligen iväg. Om bara 2 månader sitter jag där hemma igen, precis som tiden har stått stilla :P ser fram emot att se alla er där hemma och bara få spendera massssa tid med er. Men jag kan säga att just nu är de allt jag ser fram emot med att komma hem. Men jag börjar känna mer och mer att jag känner mig färdig som au pair. Så de känns bra att jag känner de så, vet inte om jag hade pallat au pair livet ett år till :P Men min fritid här är den jag inte känner mig färldig med :( But I will be back, and that will be very, very soon!!
 
Lägger upp en bild från min avskedsfest, känns som den bara va för några veckor sedan :P



April april
Publicerat: 2013-04-01, 17:58:25


Jaha, då va ännu en månad borta och de är redan April. Helt sinnes vad tiden går fort!! Det har varit ännu en händelserik helg och en väldigt rolig sådan :) 
 
Lördag tog jag in barnen till city vid 2 tiden till deras andra pappa. Sen stannade jag kvar lite för lite shopping, hittade ett par skor. Men de va också allt jag hittade :P Sen tog jag tåget hem. Jag hann bara sätta på tvn och sätta mig i sängen, sen fick jag ett sms av Julie. Hon jobbade och skulle till en kina buffé med hennes barn. Den ena tjejen frågade efter mig, och ville att jag skulle hänga med :) Och jag är aldrig svår när de handlar om buffér ;) Vi åt så vi höll på att sprika. Sen stack vi hem til Julie och kollade på en film och hade lite tjej kväll. June (den ena tjejen) gav mig och Julie vars en massage och sen målade jag hennes naglar. Vid 10 tiden kom föräldrarna hem, och vid 11 tog jag och Julie tåget in till NYC, för att sticka till Greenhouse :) Hade en riktigt bra kväll på Greenhouse. Det va en galen kväll som alltid. Och de slutade faktiskt med lite tårar och massa bråk!! Så jag kan väl säga att natten slutade inte på de bästa sättet :( Helt galet va de när vi stod där ute och tog luft. Eddie kom till mig och sa Ne-yo precis gick in. Och jag blev helt starstrucked, och sprang efter honom :P Ner till Elize och Alisa och berättade, och de blev lika hypade som mig :P sen började jakten på honom, och vi såg honom ett antal gånger. Jäkligt kul med en kändis bara sådär ute på samma nattklubb som vi va på :)
 
På söndag stack jag och Julie till en färg festival på 3rd avenue, de va någon helgdag för folket från Indien. Så de hade lite uppträdande och så fick man massa färg i hela ansiktet :P En riktigt rolig och annorlunda festival!! Sen fick vi sticka till penn station och möta upp barnen och ta dom hem. De blev lite förvånade när de först såg mig med massa färg i ansiktet. Och stackarna trodde att de va plåster och att jag va skadad i ansiktet, när de såg mig på håll :P 
 
På kvällen hade jag blivit bjuden av Julies familj hem till dom på lite påsk middag :) Så lite påsk firande blev de allt. De är inte riktigt som påsk där hemma. de har ingen speciell mat som de äter, men de va kul att få vara med om detta också :) Vi hade en liten mini buffé med kött, potatis, grönsaker och massa annat gott. Och sen blev de päron och persika paj :) MUMA!!! 
 
Fick även lite påskgodis av min fina värdfamilj igår :)) De är bara bäst!! 
 
 
Så en händelserik och rolig helg :)) 
NYC :) Och ja, mamma jag har samma pose som alltid :P
Greenhouse, Julie, Jessie och George :P
En lite rolig bild på mig och Daouda :P
Färg festivalen :)
Färgglada :)
Galet :P
 
:P
Julie och jag :)


   Hej och välkommen till
   min blogg!