Poolen är öppnad!! :)))
Publicerat: 2013-04-25, 04:34:45


Idag va dagen med de stora D:et, IDAG ÖPPNADES VÅR POOL I TRÄDGÅRDEN :))) wiiiieeeeee!! Har aldrig sett poolen utan skyddet på, så jag kan väl säga att jag va ganska förväntansfull. Vi kan inte använda den förrens i helgen för den måste renas och så är de svin kall ännu. Men till helgen blir de nog ett dopp eller två ;) plus att vi har en bubbelpool också, så de kommer nog användas flittigt den med :) nu kan vi väl bara hoppas på att vi får en snygg pool guy också ;) haha..

Vid 11 tiden kom sen Julie och hämta mig och vi körde först till short hills mall, Julie behövde bytta lite saker. Och sen körde vi till Westfield för lunch på vårt älskade sushi ställe. De är andra gången denna veckan som vi äter där. Men vi ville äta en extra gång innan Julie åker hem till Tyskland för 10 dagar. Och de är lika gott varje gång!!

Dagen slutade lite tråkigt. Ikväll kom Holden inspringande i vardags rummet där jag, Howie och Cal satt. Han kom stor gråtandes och vi började ju genast fråga vad de va. Vi såg och hörde på honom att han inte va skadad, för de va ett anorlunda grått. Då hade barnen spelat baseball i Audreys trädgård, och när Holden skulle slå iväg bollen, så råkade han träffa Adreys lillebror hårt under ögat med baseball racket. Och de började forsa blod!! Så hans mamma körde honom till sjukhuset för att kolla upp de, och de va ingen fara, han behövde bara några stygn. Och han är nu bra igen. Men så jäkla rädd Holden va hela kvällen och vi fick nästan inte tyst på hans gråtande. Stackars lilla kille, men de va ju bara en olycks händelse och de kan hända vem som helst. Men snäll som Audreys mamma är, så ringde hon och ville prata med Holden och hon berättade att allt va bra och att de va bara en olycks händelse, så de fick honom att må mycket bättre :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback