Resedag!!
Publicerat: 2012-04-30, 09:11:48


Då var dagen kommen och om 1 timme beger jag mig iväg till flygplatsen och sen till USA!! Nu börjar pirret komma, har faktiskt inte varit så nervös innan. Sa hejdå till mina underbara vänner igår, kommer sakna er sååååå mycket. Men förhoppningsvis kommer de och hälsar på mig :)

Ha det så bra och så ses vi om ett år ;)



Sista jobbedagen
Publicerat: 2012-04-29, 16:33:16


Jobbade min sista dag på Coop i fredags. Och jag fick jätte fina avskedspresenter av dom alla. Jag fick en fin klocka och örhänge, båda från pilgrim. Jag fick också en fin tröja, massa choklad och en korsordstidning.
Det kändes lite tråkigt att säga hej då till alla jobbekompisar. Men jag kommer kanske tillbaka när jag kommer hem :P

Min fina klocka


Örhängena


Alla mina fina saker som jag har fått, ska visa dom närmare. Men det mesta är ner packat, så ni får vänta lite :P



Avskedsfest :)
Publicerat: 2012-04-29, 14:07:23


I fredags hade jag avskedsfest, och den blev riktigt lyckad tycker jag :) Det började med smörgåstårta med mina bästa och finaste tjejer, och sen kom de andra och så blev det fest!! Fick massor med fina saker, fast jag inte väntade mig att jag skulle få något. Blev även glatt överraskad av det fina bildspelet som Elin, Johanna och Frida hade gjort till mig, och även för den fina raplåten ni hade skrivit :) Ni är bäst!!

Lyckad kväll!!



Bästa vänner!!
Publicerat: 2012-04-28, 01:58:29


Insåg ikväll att jag har absolut världens bästa vänner!! Fy fan vad jag kommer sakna er :'( tack för ikväll mina älsklingar :)




Heldag :)
Publicerat: 2012-04-26, 21:20:20


Har haft en heldag med bästa jojje idag:) Lite fix i byn och så avslutade vi med taco :D Jag har även hunnit med att städa lägenheten, packa klart och baka ananaspaj till imorgon :) Imorgon blir de avskedsfest för hela slanten, WIIIIIIIEEEEEE!!!




Fix
Publicerat: 2012-04-24, 20:47:38


Började med en liten sovmorgon :) jag hade ställt klockan på 9, men när klockan ringde vill jag sova lite till. Så jag ställde om den till 10. Skönt!! Jag tog det lugnt hela morgonen och begav mig sen ut i byn för lite ärende. Jag fixade med mitt abonemang, var på banken, apoteket och jag köpte även en present till min värdmamma :) Jag köpte två ljussaker från orrefors, hoppas hon blir nöjd :)

Nu blir det tvkväll för hela slanten. Top model, desperate housewives och Big brother :) Trevlig Tisdag!



Söndags mys!
Publicerat: 2012-04-22, 20:47:34


Dagen har bestått av en massa packande. Jag gick igenom allt som jag packade härom dagen, tog bort lite och la till lite annat :p vägde faktiskt väskan precis och den vägde bara 16 kg!! :D Men det är lite saker till som ska i. Det känns ganska bra att jag kan packa i 7 kg till.

Nu blir det lite söndags mys med paj och Big Brother med bästa vänner :)




Wiiiiiieeeee :)
Publicerat: 2012-04-21, 23:24:27


Fick ett mejl av min värdmamma igår. Hon skrev att de alla längtade till jag skulle komma. Den lilla tjejen gick runder till alla och berättade att jag skulle komma, och berätta lite om mig. De är för söta :) Min värdmamma ville även ha mina passuppgifter, för hon undrade om jag ville följa med och fira Memorial day nere i Florida i 4 dagar i slutet på maj tillsammans med dom. Kändes som en lite dum fråga :P Självklart vill jag de. Så vi ska ner till Destin i Florida till min värdmammas pojkvän, riktigt kul!!

Fick också ett mejl från Cultural care, det är 2 andra svenska tjejer som åker samma dag som mig. Men de ska åka från arlanda, men både dom och jag ska mellanlanda i London. Så vi tar samma flyg från London till New York. Känns faktiskt lite tryggt. Då är jag inte helt ensam på skolan i New york sen :) Har börjat mejla lite med dom nu också.

Bjuder på några bilder från Destin, Florida. Det ser riktigt skönt ut!!




Perfekta presenten :)
Publicerat: 2012-04-19, 21:12:40


Hittade den perfekta presenten idag till mina söta värdbarn. Godispåsar som ser ut som Sverigetröjer, och där är bara en massa svenskt godis. Bilar, gott & blandat och marabou choklad. Helt perfekt!! Hade tänkt handla en Tom & Jerry godispåse med till dom, men jag tyckte att detta var mycket bättre :)

Jag har även beställt vars en Astrid Lindgren bok till dom. Pippi Långstrump och barnen i Bullerbyn, bara för de är två av mina favoriter av henne. Ska bli kul att få läsa dom för barnen sen :)

Kom på härom dagen att det kanske är dags att börja provpacka. Jag har saker i mitt huvud som jag vill ha med mig, men de väger säkert för mycket. Så tänkte att jag får ju börja någon stanns, så är det bara till att plocka bort lite efterhand. Vill ju egentligen ha med så lite som möjligt, men det är ju så svårt att välja. Ska ju packa ner ett helt år!!

Jag hann även med en liten fika uppe hos farmor och farfar. Oj, vad jag kommer sakna alla när jag åker :(


Visst är dom söta!! :)



TVÅ VECKOR!!!
Publicerat: 2012-04-16, 15:09:09



SHITTTT, om exakt 2 veckor sitter jag på planet mot New York och mitt livs äventyr :P



Stockholms besök :)
Publicerat: 2012-04-10, 16:14:16


Nu är allt äntligen fixat med visumet, efter många om och men. Ikväll åker jag och farmor upp till Stockholm för att fixa det sista. Farmor och jag tar flyget upp till Stockholm och sover på ett hotell och sen är det upp i uttan :P 8.00 har jag tid på Amerikanska ambassaden, men tänkte att jag ska hinna vara där en stund innan. Så jag får en bra plats i kön ;) Efter mötet ska farmor och jag bara ha en mysig dag i storstaden tillsammans, sen tar vi flyget hem på kvällen igen. Så det blir bara en minivisit.
Nu håller jag bara alla fingrar och tår för att allt ska gå bra där uppe!



Visum!!
Publicerat: 2012-04-03, 21:59:01


Idag börja dagen med att jobba till 12.00, alldeles lagom ;) Sen stack jag hem för att testa och se om mitt visumfoto (som mamma hade mixtrat lite med på jobbet) fungerade att skicka in ihop med visumet. Men icke!! Klart de ska gå emot mig, så lätt ska de inte gå. Så fick bege mig upp till Hörby för att ta ett nytt visumfoto, och äntligen fungerade det som de skulle :D Så nu är visumet inskickat.
Hoppas de inte kommer fler hinder på vägen nu, pallar inte med dom ;)



Ledig!!
Publicerat: 2012-04-02, 21:52:43


Idag har jag varit ledig från jobbet hela dagen, skönt!! Men ingen vila för min del ;)
Dagen har beståt av massa fix inför USA. Jag har ringt skatteverket, jobbet, cultural care, fixat nytt visa kort och fixat massa annat inför resan. Men det är klart de inte ska gå som jag vill :( För jag var även på expert och tog foto till mitt visum. Och när jag kom hem för att skicka in fotot tillsammans med ansökan till visumet, så blev bilden inte godkänd :@ Men får väl ta tag i det imorgon.
Men det är bara de att jag börjar känna mig väldigt stressad, de är ju snart jag åker!!



Resväska
Publicerat: 2012-04-01, 22:39:27


Det har varit en lugn och skön dag. Började morgonen med en skön sovmorgon och sen scons på de, jumy!!
Mamma, pappa och jag begav oss sedan till Bo Ohlsson i Tomelilla på en liten shoppingtur :P Jag hittade en resväska, vilket jag behövde. Hittade även vars en liten present till mina värdbarn. Min värdmamma sa att de älskade allt som hade med Barbie att göra, så jag köpte små söta Barbie klänningar till dom :) Flickorna tycker också mycket om böcker och att läsa, så jag har också tänkt köpa vars en Astrid Lindgren bok på engelska till dom.
De blir nog bra tror jag :)


   Hej och välkommen till
   min blogg!