Grattis på 6 månaders dagen!!
Publicerat: 2012-10-31, 01:44:07


WIIIIIHHHHHHOOOOOO!!! Idag firar jag 6 månader i staterna, kan ni fatta de?! Det är helt sinnes sjukt att jag redan har varit här halva min tid :P Jag kan verkligen inte fatta det, de känns som jag stod och vinkade av mamma och pappa igår, men ändå känns de så långt borta. Idag är dagen då jag får krama min älskade familj om 6 månader, idag är dagen då jag om 6 månader få ge fina Melker en puss, idag är dagen då jag om 6 månader får träffa mina underbara vänner igen och idag är dagen då jag om 6 månader får äta svenska mat igen efter att ha väntat ett helt år :) Ibland kommer jag på mig själv med att tänka på dagen jag kommer hem och jag får träffa alla igen. Och jag får alltid ett leende på läpparna och en pirring känsla i kroppen. Jag längtar så tills jag får se mamma och pappa på flygplatsen och bara få ge dom en stor kram :) Inte för att jag inte tycker om att vara här, för just nu känner jag mig så hemma i detta landet, och det känns verkligen som ett andra hem. Men ingenting är bättre än hemma i Sjöbo med alla fina vänner och världens bästa familj :) 
 
Så dagen har jag firat med Ada, vi stack till mig runt 1 idag efter att stormen hade lugnat sig. Vi kollade på en film och åt mat från mcdonalds :P Sen bestämde vi oss för att fira mina 6 månader här, så vi körde ner till affären och köpte ett baking kit, för att göra brownies :) Så vi firade med en liten kaka så här på en tisdag :P 
 
Lägger upp lite bilder med vad jag har hunnit med att göra under mitt halvår :)
Adas och min brownie och så klart 6 ljus i, en för varje månad ;) haha.. 
Florida i maj :)
Första gången i Washington för att fira Danys födelsedag :)
Party i Annapolis :)
Besök på akvariumet i Baltimore med Ada :)
Besök i Chicago hos min värdmammas föräldrar :)
Besök på Capitol building med fina vänner :)
Åkt upp till New York för att träffa fina vänner från Sverige :)
Varit på six flags och åkt världens roligaste berg- och dalbannor :)
Upptäckt Washington DC med Ada :)
Haft tjejkväll med fina tjejer :) Firat kerstins 21 års dag i Washington :)
Varit och kollat på Amerikansk fotboll i Annapolis, GO NAVY!!! :)
Gått min första lektion på College :) Hoppat fallskärm :)
Firat min första riktiga Halloween :)
Varit med om min första orkan :(



Jag mår bra!! :)
Publicerat: 2012-10-30, 14:39:19


det har varit en blåsig natt med mycket regn, men nu börjar de avta :) SKÖNT!! Vi har nog klarat oss ganska lindrigt, tror det är New York och New Jersey som de har varit värst. Hörde på nyheterna att ett hus hade rasat på Manhattan och en stor tank båt hade spolats upp på staten Island :p ganska sinnes!! Men jag har i alla fall spenderat min natt hos Adas snälla värdfamilj, jag har känt mig väldigt säker här :) ville bara skriva att allt är i alla fall bra!! Ni behöver inte vara oroliga längre, de värsta är över :)



Sandy!!
Publicerat: 2012-10-29, 20:03:25


Allt är bra med mig just nu, jag vet att där är många som är oroliga över mig inför denna stora stormen!! Men jag klarar mig alltid :) ville bara skriva att allt var bra, och att jag nu väntar på att Adas värdpappa ska komma och hämta mig. Jag ska bo där till stormen är över. Det blåser ganska kraftigt redan och de säger att de ska bli mycket värre :( jag skriver mer när jag kan, Adas familj har ingen ström så jag vet inte när de blir. Love you all <3




Konstrunda och halloween ;)
Publicerat: 2012-10-29, 02:22:47


Började min morgon ganska tidigt igår för att gå på vår andra klass inne i Washington DC. Denna gången skulle vi möta upp våra lärare på National gallery of art, för att kolla på konst. Trodde de skulle bli en ganska tråkig dag, för jag är inte så jätte intreserad av konst. Men de var faktiskt ganska kul!! Det var första gången som jag satte min fot i ett konstmuseum. Jag gillar inte de här klassiska tavlorna som de typ bara är ett hus på eller något och så kostar de flera miljoner, eller de tavlorna som de bara är en svart prick på och de kostar skjortan. Men de hade faktiskt en del modern konst om man kan kalla de så, en del saker som var mycket intresanta att gå och kolla på :) Vi var på 3 olika konstmuseum, och alla tavlor de visade hade någon kopling till New York eller konstnären hade kopling dit. Men jag skulle faktiskt kunna tänka mig att åka in där igen och gå och kolla lite i min egen ro :) 
 
Sen tog jag och Ada metron tillbaka till Branch Ave, där vi hade parkerat bilen och så fick vi byta om tilll våra halloween dräkter i bilen :P En liten utmaning kan jag säga ;) haha.. Sen möte vi upp gänget där!! så vid 6 tiden var vi inne i Washington igen för att möta halloween vimlet. De var väl inte så mycket folk som var ute då, inte jämfört med senare på kvällen :P De var så kul för typ alla var utklädda och där var inte många som såg likadana ut. Så vi började på en bar Buffolo Billairds. Vi hade köpt en biljett för 10 dollar innan vi åkte dit på internet och i den ingick inträdde till typ 10 olika barer i Washington och så fick vi riktigt billiga priser på drickan. Typ en öl för 2 dollar (14 kr) en jellyshot för 1 dollar (7kr) så de var riktigt bra priser :) Ganska farligt egentligen ;) haha.. Men de var väldigt lungt för min del!! Sen vandrade vi vidare till en annan bar och dansade av oss lite :P Och så gick vi vidare runt så, riktigt kul var de att gå runt till olika barer!! Till slut hamnade vi på en nattklubb MIA, med massa dans och riktigt bra musik spelade dom. Hela klubben såg ganska så exklusiv ut och de hade dansare lite här och var och deras servitörer var målade lite läskigt i ansiktet :P Mycket bra klubb!!
 
Jag fann även mig en friare denna kvällen ;) haha.. När vi gick mellan barerna så hörde jag någon ropa "Snow white!!" Och så kollade jag på andra sidan gatan och såg en kille stå i en superman dräkt. Så skriker han igen och pekar på mig " Snow white, I love you!!" Och jag skriker tillbaka "And I love you!!" Och han "Do you want to marry me?!" Och jag "Of course I will!!" och han "Lets go to Vegas and get married!!" Och jag "yeah, lets go now!!" hahah.. hoppas ni fattar ;P Men de var ganska kul faktiskt, men de blev inte mer efter de :P Så jag fann mig ingen prins men jag fann en super hjälte ;) 
 
Vid halv 1 kastade jag och Ada in våra handukar och begav oss hemåt. De var en lång dag för oss inne i Washington och vi var så trötta. Men eftersom vi måste ta metro hem och byta mellan olika och sen köra ca en timme hem, så var jag inte i säng förren vid 3.30. Men skit kul hade jag och de var den bästa kvällen på länge!! Men helt sjuk vad halloweenen är stor här, helt sinnes!! Hela Washington var full med halloween klädda och alla var så glada och på festhumör. Det jag mest älskar med Amerikanare är att de kan komma fram till en och säga om de tycker man ser bra ut eller om man har en fin tröja, inte som oss Svenskar som kollar på varandra med lite avund om de är något någon annan har som är fint och man vill ha de samma. Så hela stämingen var så jäkla bra!! Så nu ska jag fira halloween varje år, och jag ska lätta komma tillbaka till USA för att fira halloween :)
 
Ett av konstverken, detta gillade jag verkligen!! inuti varje stat var där massa små tvapparater som där var bilder som representerade varje stat. Ganska kul att stå och kolla på faktiskt :)
Landskaps tavla över Sierra Nervada, i Kalifornien, en riktigt fin tavla :)
Taina och Kerstin på metron :)
Hela gänget :) Ada, Gabby, Dani, Kerstin, Taina, jag och Anni :)
Snow white :)
Anni, Ada och jag :)
Asgarv eller vad :P
Fina Anni och jag :)
Kerstin, Anni, Ada och jag, finaste!! :)
Jag som försöker mig på en Marilyn Monroe pose :P
Jag träffade på min kollega Belle, från skönheten och odjuret ;)
Nattklubben MIA, Sjukt kul!!
:D
Snövit :)



Hurricane Sandy :(
Publicerat: 2012-10-28, 21:27:58


WAAAAAHHHHHAAAA, I'M SCARED!!! Imorgon kväll kommer antagligen orkanen Sandy dra över där jag bor och de ska tydligen vara den största orkanen på länge :O Efterom min värdmamma och mina tjejer är nere i florida och de kommer inte hem förren på söndag efter stormen, så är jag ensam hemma under denna hemska tid :( Så istället för att sitta här och vara rädd och helt ensam, så ska jag flytta hem till Adas värdfamilj imorgon :) De är så snälla som vill ha mig där!! Så väskan är packad, med pyjamas, tandborste och massa varma kläder. Jag har även laddat upp med massa vattenflaskor och fyllt badkaret med vatten, ifall strömen går och jag inte kan få något vatten. Jag har packat ner lite saker som är mest värdefulla för mig i en väska och jag ska sätta ner den i källaren där den är säker ifall de blir helt hemskt. Kan erkänna att jag inte har tagit denna stormen på allvar, men jag sitter och kollar på vår väderkanal just nu och ju mer jag får höra om den, ju oroligare blir jag och nu tar jag verkligen den på allvar!! De säger att de ska vara vindar på över 70 miles/hour och de är ca 117 km/timmen :O helt sjukt!!!! 
 
Föresten så hade jag en sjukt rolig kväll igår, med att fira halloween med mina vänner :) Helt sjukt vad halloween är stort här!! Jag lovar att visa bilder och skriva om hela dagen senare ikväll. Men snart kommer Ada hem till mig och vi ska äta något gott och kolla på någon film :) Anni skulle egentligen också komma, men hennes värdpappa ville inte att hon skulle köra över bron nu när stormen ska komma, och de kan jag ju förstå. Men så synd att hon inte kunde komma :( 



Au pair meeting at panera bread :)
Publicerat: 2012-10-27, 03:48:53


Ska först börja med att vi idag hade au pair möte på Panera bread, de var lite förväl av de gamla som åker hem nästa vecka och så fick vi träffa de två nya au pairerna som ska ersätta de gamla :) De var jätte trevliga, lite nervösa men de kan jag förstå :P Den ena tjejen var från Brazilien och den andra från Mexico, precis som Ada. Så nu blir jag den ända från Europa ett tag :( Men sen drar ju jag, tyvärr!! Men de nya tjejerna ska i alla fall med på halloween firandet i Washington imorgon :) Ska bli rikitgt kul!! Jag och Ada tycker de är lite kul nu när de gamla au pairerna lämnar, för de betyder nu att jag och Ada är de gamla i gamet ;) haha.. Vi har ju alltid varit de nya för de gamla, men inte nu längre :) Känns ganska gutt!! 
 
Så våra planer i helgen har gått lite fram och tillbaka, mest har väl de berott på min värdmamma :/ Och hon har hållt på och klöda fram och tillbaka, jag fick reda på klockan 2 idag om jag skulle jobba i helgen eller inte :( Ganska dålig still tycker jag!!! Men jag behövde inte jobba i alla fall, min värdmamma bestämde sig att ta med sig tjejerna ner till Florida. Så nu helt plötsligt blev jag ledig måndag också, Men de tackar jag absolut inte för :P Men fast jag inte behövde jobba på söndag så bestämde vi oss ändå att åka hem på natten efter halloween festen. Ganska skönt att komma hem och sova i sin egen säng och slippa vakna upp mellan 2 tjejer och man har sovit som en jäkla pinne :P 
 
Föresten så varnar de för en stor orkan som ska komma hit på måndag :( Skit läskigt!! Den är på väg upp, men de kan ju ändra rikting, men som de ser ut nu så kommer den dra över där jag bor på måndag!! Och jag som är ensam hemma hela helgen och på måndag, de är ju inte riktigt kul :( Är lite orolig för om de händer något och jag inte vet vad jag ska göra, jag är ju ändå inte i mitt hemland :P Och de säger att de är ingen liten storm heller :'( JAG ÄR RÄDD!!!! 
 
Så nu ska snövit få lite sömn och ladda upp inför imorgon, jag är laddad!! ;)
Happy Halloween :) mooohaaa haaaa haaa ;)
 



Jag känner mig som en apa i bur :(
Publicerat: 2012-10-25, 02:59:03


Att humöret bara kan vända så här snabbt, men så är det att ha en värdmamma som är en egoist och just nu idiot!! :@ Jag är så jäkla förbannad rent ut sagt. Jag har sett framemot detta med hela halloween firandet länge nu, och de var en av de sakerna som jag såg mest framemot när jag skulle flytta till USA. Men så klart ska man kanske inte få fira halloween som man vill nu. Jag måste kanske jobba på söndag morgon klockan 7, och vi hade tänkt stanna på ett hotell eller hostel mellan lördag och söndag. Och de värsta är inte att jag kanske måste jobba, utan de värsta är att jag vet inte om jag kommer jobba eller inte!! :( Om jag bara hade vetat vilket så hade man i alla fall kunnat planera, men så fan heller :@ De känns som jag har fått henne för mina synder ibland, jag blir så jäkla ledsen. 
 
Och plus att jag idag fick reda på att de kommer flytta till 100 % i december!! Så om jag inte hade haft kursen så hade jag börjat leta ny familj imorgon, men nu vet jag inte hur jag ska lägga upp de. Eftersom min sista klass är 9 december. Så de blir kanske att jag flyttar då. Men jag är så jäkla glad att jag har Ada här som jag kan avreagera allt mitt hat om min värdmamma, och som alltid kommer med så bra svar och support!! :) men just nu känner jag mig som en apa i en bur som inte kan snacka för sig själv och ingen tänker på hur apan mår och känner. Och inte ens ett jag är ledsen eller förlåt för att de blir så här. De är väl i alla fall de minsta man kan få :( Så hon ska antagligen ner till florida denna helgen för att leta hus. Hon flyger väl ner på sin kvast ;) hihi.. Känns ganska skönt att få avreagera sig här och få ut allt man känner. Tack för att ni lyssnar ;) haha.. 
 
Nu ska jag dränka mig i mina tårar och lite choklad och se på en film. 
 
 



Ni gjorde min dag!! :)
Publicerat: 2012-10-24, 03:01:19


Tusen tack fina älskade farmor och farfar för paketet ni som ni skickade till mig :) de gjorde verkligen min dag!! Blir alltid så himla lycklig när där är post till mig. Men detta paketet var något extra ;) Farfar hade skickat med en dvd skiva med en film från när jag var liten och vi var och tältade i Oran med Emilie och Mia :) Vilka underbara minnen!! Saknar tiden då jag var liten och man absolut inte hade några problem, de största problemet man hade då var om man skulle leka med dockor eller barbie ;) haha.. Jag var och hämtade paketet igår och redan på kvällen så kollade jag på filmen och njöt :) Och så klart hade de skickat med godis också, vilket jag alltid blir glad för :) Och det var masssssa godis, vilket är ännu bättre ;) Men förutom filmen var nog den bästa presenten klockan som jag fick av dom!! Jag bara älskar klockor i gummi, och de hade varit så snälla och tänkt på mig när de var i Spanien och köpte denna skit fina klockan till mig :) det är min nya favorit klocka just nu ;) 
 
Tack än en gång!! :D 
Mitt fina paket :)
Den bästa presenten!! :) Jag och mina fina kusiner, Mia och Emilie från filmen :) Tack fina farmor och farfar :) Ni är bäst!!!! <3
 
 
 



Det häftigaste jag har gjort i mitt liv!!
Publicerat: 2012-10-22, 16:28:09


Jag kan verkligen inte komma över känslan efter mitt fällskärmshopp igår :) De var så jäkla häftigt, The best feeling in the world!! 
 
Dagen började med att jag möte upp kerstin utanför Starbucks vid 9 tiden, och sen började vår lilla roadtrip till Delaware :) De tog ca 2,5 timme innan vi var framme och vi hade ganska många tankar i våra huvud ;) Vi checkade in och vi fick läsa igenom en del papper som vi var tvugna att skriva på. Jag kan erkänna och säga att jag blev lite nervös när de ett antal gånger stod i papperna att detta kunde leda till allvarliga skador eller till och med att jag kunde DÖ!! Hur läskigt var inte de att läsa, då slog mitt hjärta några extra slag kan jag säga :P Sen fick vi vänta ett tag, så vi stod och kollade på när de packade fallskärmarna, vilket jäkla jobb!!
Sen fick vi äntligen träffa vår instruktör och få på våra dräkter. Jag trodde vi först skulle gå värsta kursen, men icke :P Vår instruktör gick igenom allt lite snabbt och jag såg ungefär ut som en frågetecken när han var klar ;) haha.. Men vi gick igenom de några gånger, så de va lugnt. 
 
Sen var de dags!!! Vi satte oss på planet och de tog ca 20 min för oss att komma upp på mer än 4000 meters höjd :P Först hoppade några erfarna hoppare och Kerstin hoppade precis innan mig :P Och inte förren folket började hoppa ut så blev jag nervös. Jag var lugn som en filbunke innan ;) Och när jag stod precis på kanten och jag hörde min intruktör säga, Let's do this!! Då var jag ganska rädd :P Men väl ute och efter några sekuder var de bara en sån jäkla härlig känsla!! Det var ganska svårt att andas där uppe, och min instruktör sa till mig massa gånger innan vi åkte upp "don't forget to breathe!!" Och nu förstod jag varför han sa de så många gånger. Vi hade fritt fall i ca 30 sekunder, och jag trodde att de skulle vara de längsta i mitt liv :P Men hela hoppet och allt gick såååå snabbt, alldeles för snabbt tyvärr :( 
 
Väl nere efter landningen så vara jag bara såååå jäkla glad att jag faktiskt gjorde det :) Jag kan verkligen rekomendera er alla att göra det, för det är verkligen en häftig och annorlunda känsla!! :)
 
The best feeling ever!!! ;)
Jag och Kerstin innan hoppet :) 
Skrikande kerstin precis innan hon ska hoppa ut :P hahah..  
Kerstin på väg ner :P
Jag är redo för att hoppa ut :P
WAAAAAHHHHHAAAAA!!
Rädd eller vad?! :P
Yaaayy, nu börjar jag njuta av de hela ;) haha..
Fin utsikt :)
Landningen
Min instruktör John och jag, överlycklig att jag faktiskt gjorde de!! :)
  



JAG ÖVERLEVDE!!! :P
Publicerat: 2012-10-22, 03:40:19


Idag har jag varit iväg hela dagen med Kerstin i Delaware. Vi har HOPPAT FALLSKÄRM!!! :) Helt jäkla sinnes sjukt roligt var de :P Jag har tänkt och velat göra detta länge, och äntligen fanns det någon som ville göra det med mig :) Jag kan erkänna och säga att jag var faktiskt inte så nervös idag. Inte ens när jag satt på planet påväg upp, men när vi började röra på oss och jag såg Kerstin slänga sig ut :P Då började jag få lite panik vill jag våga påstå. Men så fort jag var ute, var de en sån jäkla härlig känsla!! Så jag rekomenderar er verkligen till att göra de :) Skriver mer om de imorgon, måste gå och nanna, de har varit en lång dag och jag ska jobba tidigt imorgon :( 
 
Skydiving is the shit!! ;)
 
Bjuder på en preview :)



Blandad dag :P
Publicerat: 2012-10-21, 05:04:46


Började med att vakna upp till skrikande ungar, detta är den hårda sidan att leva på sin arbetsplats ;) Man kan aldrig få en tyst och lugn sovmorgon, och man behöver aldrig heller ställa väckar klockan :P Annars hade jag en väldigt lugn morgon, mellan skriken ;) Kollade på lite tv, samtidigt som jag skrev lite på mitt projektarbete som jag ska presentera om 2 veckor i klassen jag går. Jag ska skriva 4 sidor om Central Park och jag har idag skrivit nästan en sida :) Vilket känns såååå skönt!! Annars bestod morgonen av skyping med mamma och pappa och ett samtal med fina Johanna :) '
 
Vid 1 tiden började jag nästan klättra på väggarna, så jag smsade Ada och frågade om hon ville umgås lite :p Så vi stack till andra sidan bron, vilken överraskninga va?! :P haha.. Det finns inte mer att göra här tyvärr. Men Ada behövde köpa sin halloween dräkt och hon hittade en riktigt fin en. Hon ska vara en fågelskrämma, men en lite snyggare version förstås ;) Jag hittade även ett par skor för en billig peng som jag ska ha till min snö vit dräkt, och så lite andra roliga saker :) Jag hittade äntligen en vinterjacka till mig, endast 20 dollar, vilket är cirka 140 kr :P Ganska lagom tycker jag!! Vi avslutade sen kvällen på vårt älskade Olive garden, med samma pizza som alltid ;P 
 
Så nu sitter jag här lite små nervös inför morgon dagen :P Ska upp 7.30 och sen möta upp Kerstin vid Starbucks, dagen bjuder på lite roligheter och även en liten roadtrip till Delaware :) Ser väldigt mycket framemot morgondagen men jag kan erkänna och säga att jag är lite nervös ;) Mer säger jag inte, ni får veta när jag kommer hem imorgon. 
 
Ha en trevlig söndag!! Min vinterjacka, en ganska dålig bild och den är mycket finare på :) Skorna, mys strumpor och världens minsta paraply som även fick följa med mig hem :P
 
 



Mysdag med mina tjejer :)
Publicerat: 2012-10-20, 04:26:00


Idag har tjejerna varit lediga från skolan och vi har haft kvalitetstid hela dagen tillsammans :) Men vi vaknade upp av att de spöregnade ute, så då finns det inte mycket att göra mer än att stanna inne. Jag längtar inte till den kalla och långa vintern :( Så jag fick ju ta fram min barn fantasi och kom på den briljanta ideen att göra trolldeg. De har jag inte gjort sen jag gick på dagis, och jag minns hur kul det var!! Så jag och Ariel slog upp på internet lite olika figurer som vi kunde göra, katt, kanin, elefant och lite annat kul. Men söta Karissa körde sitt eget race och gjorde lite maskar och bollar :P haha.. sen målade vi våra saker och de blev riktigt bra och vi hade det skit kul!! Sen efter karissas nap så körde vi en runda till biblioteket och hängde lite :P Sen ville tjejerna att vi skulle köra en tur till Petco, som är en jättestor djuraffär, där de har alla typer av djur. Till och med kattungar, URGULLIGA!! Men som tur var hade de inga kaniner, annars hade jag väl brutit ihop och börjat stor bölat :P Kvällen avslutades med pizza och The Addams family filmen. En väldigt rolig dag!!

Föresten så har mina underbara föräldrar varit så snälla och skickat hit min minidator till mig :) Min dator som jag har här, funkar inte riktigt som den ska. Och nu när jag har börjat skolan och allt, så är jag i stort behov av en dator för mina läxor. Och vi kom överens om att det var billigast och bäst att de skickade över denna dator till mig. Så jag vill tacka min fina pappa och mamma, för att ni helt enkelt är bäst!! <3 

Nu ska jag slänga i en rulle och mysa ner mig i bingen. Helgen bjuder på en del roligheter, and I can't wait till Sunday!! Vad som händer då berättar jag om mer efter helgen ;) Den som väntar på något gott...

Våra söta figurer som vi gjorde idag :)

När vi var på Petco, den liknar min gamla söta hamster lemon :)

Pyssel :)




Allt är precis som vanligt
Publicerat: 2012-10-18, 02:56:30


Som rubriken tyder så är allt precis som vanligt här. Och de finns väl egentligen inte så mycket att skriva :p

halloweenen börjar komma krypandes nu, de märker man på alla husen som börjar bli lite utsmyckade :) har tänkt ta en runda i kvarteren när de är mörkt för att se alla fina hus!! Idag tog jag några söta bilder på tjejerna ute på deras veranda. De blev lite halloween inspirerat så klart, med pumpor, och halloween saker :) De blev riktigt bra faktiskt, tycker det är så synd att jag inte kan lägga upp dom här och visa er :( mina tjejer är så söta!!

Nu ska jag packa in mig i täcket och kolla på några avsnitt av keeping up with the Kardashians, och ha det myspys ;) föresten så mår jag mycket bättre nu :) nu ska jag bara vänta ut förkylningen och den sega halsen!! Men jag mår i alla fall betydligt bättre :) SKÖNT!!

Natti Natti :)




I'm in college baby!! ;)
Publicerat: 2012-10-16, 04:19:08


Igår gick jag min första skoldag på college, kanske kan man nu kalla mig för en riktig amerikan ;) vår lektion började kl 10 och den är utanför Washington i Virginia, så de betyder att vi fick gå upp i ottan :( extra jobbig va ju de eftersom jag vaknade upp samma morgon med feber, halsont, huvudvärk och få sov timmar :/ men de fanns inget att göra, jag fick ändå släppa mig upp! Jag hamnade sidan om en tjej som jag inte hann prata med innan lektionen började, men efter vi hade presenterat oss för hela klassen visade sig att även hon var från Sverige :p så vi är 6 tjejer totalt i denna kursen som är från Sverige :) så många svenskar har jag Inte mött på nästan 6 månader ;p haha.. Men så klart fick jag en ganska kass lärare :/ allting va väldig intressant, men hon pratade svin snabbt så man hann inte riktigt med att tänka på vad de var hon sa :p och så va de massssssa årtal och hon ville att vi skulle anteckna allt, men de hann vi ju knappt med. Men jag lärde mig massa nytt!! Igår pratade vi historia, om hur New York blev New York och vem som bodde där först och hur Manhattan blev uppbyggt. Visste ni att New York först hette New Amsterdam? :p eftersom att det var holländarna som tog över Manhattan efter indianerna, så nu kanske ni lärde er något nytt ;p

så nästa lektion ska vi spendera på museum i Washington och den sista ska vi göra ett arbete på över 4 sidor och ska vi hålla en presentation på 4-5 min :/ känns väl sådär, men de ska väl även jag klara :p Så nu har jag även varit i staten Virginia, så under min au pair tid ha ja varit i 7 olika delstater :)

Nu ska jag bara ligga i sängen, slappa och kolla tv, febern är äntligen borta :) men har svina ont i halsen och huvudet, inte ens en pilla hjälper mot de :(

Good night all my loved ones ;)




Just idag längtar jag extra mycket efter mamma!! :(
Publicerat: 2012-10-15, 02:00:55


Ligger i min säng och kollar på film och tycker synd om mig själv!! :( vaknade imorrse eller inatt med feber och ett jäkla halsont :( och jag är aldrig, verkligen aldrig sjuk!! Så varför just idag när jag ska sitta på lektion hela dagen :( som tur är knaprade jag i mig massa piller, så jag mådde faktiskt helt okej idag :) vilket var sååååå skönt!! Men på vägen hem ville jag bara slänga mig ut framför en bil eller något :p nä, riktigt så illa var de faktiskt inte ;) men illa va de!! de är just såna här dagar då jag hade behövt ha min familj hos mig!! och jag saknar mammas omtänksamma behandling när jag är sjuk :) I NEED YOU MOMMY!!!

Så nu ska jag bara ligga och vila upp mig och kolla på en film, ska ju upp imorgon för att jobba :( här har man minsann inga sjukdagar att ta ut :p så jag får bita i de sura äpplet och släppa mig upp ändå :(

Berättar mer om hur det var på collage imorgon!! Just nu ska jag koka en kopp te och knapra Alvedon :p

Bjuder på en bild på en sjuk Samantha. Jag har princip på mig halva min garderob och till och med min nya Steve Madden halsduk :p




Snow white here I come ;)
Publicerat: 2012-10-14, 02:03:33


Har idag varit iväg och inhandlat min halloween kostym :) hittade 3 stycken som jag provade, de var polis, ängel och Snövit :p men de fick bli Snövit :) tyckte det passade mig bra med mitt mörka hår och så bara älskar jag ju Disney :) kjolen var ganska kort, men jag ska ha tjocka leggins under, så de är ingen fara. Och så kommer de nog bli ganska kalt, för den är ju korta armar och inte direkt vinter anpassad :p men ska man va fin får man lida pin ;) är så jäkla taggad inför halloween and I can't wait!!!

Butiken som vi var inne i var riktigt stor och med bara massa halloween saker och kostymer. Helt sinnes!! De var så jäkla kul att gå runt och kolla, de hade verkligen allt!! :p de hade till och med en stor Samara docka (från filmen the ring) som gick rundor och såg läskig ut :p

Imorgon ska jag upp i ottan, för att gå på min första lektion :) ska bli spännande!! Men vi fick reda på igår att jag och Ada är inte i samma klass :( riktigt jäkla tråkigt!! Men men, inte gråta över spilld mjölk ;) och ska jag vara helt ärlig så känner jag inte mig riktigt kry så här på lördag kvällen :( har svin ont i halsen och känner mig bara matt!! Karissa har varit förkyld hela veckan, så de är säkert hon som har smittat mig :/ men får bita i de sura äpplet och ändå ta mig upp imorgon.

Jag vill inte visa bild på min fina kostym än, ni får vänta tills halloween och när hela jag är till fixad för att vara Snövit :) men bjuder på lite bilder från butiken :p




En kväll på Ruddy duck :)
Publicerat: 2012-10-13, 06:22:08


Avslutade denna jobbe vecka med ett lite oväntat besök på Ruddy Duck med hela gänget :) Vi tog ett par öl och åt god mat!!! Har så kul med dom, och de får mig verkligen att känna mig hemma här :) det bästa med att vi var på ruddy duck är att jag bor ca 200 m här ifrån, så jag kunde i princip gå dit :p det var jag, Ada, Anni, Kerstin, Taina, Aum och en tjej jag inte har träffat innan Lucia, men hon var väldigt trevlig!! Anni och Kerstin åker hem om bara ett par veckor, vilket är så jäkla tråkigt :( men hoppas på att de nya au pairerna är lika bra :) jag fick föresten reda på att vi kommer bli 2 till i vår au pair grupp :) Yaaaaaayyy!! De är två nya familjer som ville skaffa au pairer, så de kommer någon gång i november :) en tjej är från Poland och den andra är från Argentina. Ska bli kul med lite mer folk!!

Imorgon ska jag på halloween kostym jakt :p vi ska in till Washington eller Annapolis och fira halloween den 27 oktober och även ha avskedsfest för Kerstin. Så jag vill hitta en riktigt bra kostym, men jag har ingen aning om vad de ska vara :( så jag tar glatt emot alla förslag som ni har!! :)

Jag har haft en riktig höjdar kväll ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3442428/images/2012/pic_5078eb7bddf2b32d09001081.jpg" class="image">




See you in 200 days ;)
Publicerat: 2012-10-12, 04:10:31


Idag är det exakt 200 dagar tills jag avslutar mitt år här och beger mig hem till älskade Sjöbo igen :) Jag har laddat ner en app på min mobil som räknar ner dagarna :p Ariel och Karissa frågar typ varje dag hur länge till jag ska vara här, så tyckte därför de va en bra ide att hålla koll där.

Idag gjorde jag min och Johannas älskade pasta med bacon, svamp och cream fraich till lunch för mig och Karissa :) och fy för vad svina gott det var!!! De smakade precis som hemma, jag måste verkligen göra de oftare :) och speciellt kul var det att även Karissa gillade det!! Yummmmy!!! :)

Bjuder på en bild på min älskade pasta :) de ser kanske inte så inbjudande ut, men tro mig, de är svina gutt!! ;p




I'm going to New York bitch!! ;)
Publicerat: 2012-10-10, 02:50:17


Då var äntligen den efterlängtade kursen bokat!! Wiiiihhhhhooooo, Finally :D så nu ser jag så fram emot 8 december för då åker jag och Ada till New York över helgen och jag ska äntligen få uppleva New York during Christmas :) jag är så jäkla glad!!! Ska få se den fina och stora granen på rockefeller center och bara få känna riktigt julglädje :) som sagt hoppas jag på massor med snö också. Så på söndag ska jag och Ada på vår första klass i Washington DC. Hoppas på att möta nya au pairer och vänner, då denna kursen endast är för au pairer :) så de ska bli kul!! Kursen handlar om New Yorks historia, kultur, konst och massa annat. Har haft lite tankar på att ta en kurs om amerikans historia, jag vill lära mig mer om landet jag bor i. Detta är ju mitt andra hem nu och jag vill veta allt om de :) sen ska vi gå 2 andra klasser inne i Washington och sen är de New York weekend som avslutar de hela. Jag hoppas inte på för mycket läxor och uppgifter, men lite får jag väl tåla ;p

Och det är extra gutt att jag kommer inte betala ett rött öre för denna resan, eftersom de är en del av min utbildning här. Måste ju ta 6 credits under mitt år, och denna klassen är på 4,5 credits. Så ganska gutt!!! Eller förhoppningsvis ska jag inte betala något, ligger just nu ute med alla pengarna för min vm hade inte alla pengar just nu :/ känns ju också lite sådär, men snäll som man är :p




Firar Columbus day i vinterjacka ;)
Publicerat: 2012-10-09, 03:33:57


Låter kanske lite sjukt när jag i förrgår skrev om att jag gick i shorts och linne :p men bara dagen efter så blev de kalt och regn :( de gick från 25 grader ner till 12 grader, vilket är en ganska stor skillnad!! Så nu åkte långbyxorna och tjocktröjan på :p men redan imorgon ska de tydligen bli varmare och solen ska komma fram :) Men jag måste hitta en billig vinter jacka också, vill inte lägga massa pengar på en vinterjacka här, jag har en som jag älskar i Sverige ju.

Happy Columbus day!!!
Idag har det varit en röd dag här i Maryland, tjejerna har varit fria från skolan och de firar Columbus day. Inget jag har märkt av, vet inte hur man ska fira de. Och min familj firade inte de i alla fall. Eller jo min värdmamma åkte till Delaware med sin pojkvän och spenderade natten där. Så en annan fick ju jobba :( men de gick bra, fick ju lite hjälp av några nannys som bytte av mig :p hade i alla fall en mysig helg med mina tjejer!! Hoppas jag blir ledig hela nästa helg och kan hitta på något kul :) på söndag börjar den första klassen för mig och Ada. Eller jag måste ju signa in mig först, men de ska jag göra imorgon :) wiiiiihooooooo!! De har ju varit lite si och så med den här jäkla kursen, bokningen och med pengarna. Men de har löst sig nu, ÄNTLIGEN!! ;)

Nu ska jag se ett avsnitt av Mike & Molly och sen Nanna tänkte jag :) Natti Natti <3




Shorts i oktober månad!! :/
Publicerat: 2012-10-07, 04:09:17


Är det sjuk eller är det sjukt att gå runt i shorts i oktober månad och inte frysa?! :p idag har det varit runt 25 grader och jag har gått runt i shorts och linne hela dagen. Idag har jag varit med tjejerna på Calvert marine museum, de hade familjedag där idag. Massa djur som tjejerna kunde klappa och massa aktiviteter, riktigt kul var det!! :) ikväll hade vi en myskväll framför tvn, vi kollade på prinsessan och grodan. Jag gillar verkligen att ha tjejerna själv på kvällarna på helgerna, för vi har det alltid så mysigt :)

Föresten så hade vi a pig in a blanket till middag idag :p haha låter kanske lite sjukt!! Men det är i alla fall korv som är lindad i deg och ost och sen in i ugnen. Svina gott är de!!! Tog en bild på de, men de ser nog inte så lockande ut :p

Så nu ligger jag uppe på mitt rum och laddar upp inför ännu en jobbedag imorgon. Natti natti :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3442428/images/2012/pic_5070e2d59606ee017fc2b3f7.jpg" class="image">




The scariest thing I've done in a long time!!! ;p
Publicerat: 2012-10-06, 02:39:00


Idag gjorde jag något läskigt och något som jag har skjutit upp de senaste 3 månaderna!! Jag gick till en frisör för att klippa mitt äntligen långa hår :p jag gillar inte att gå till frisören, för jag tycker inte om mitt hår när de är nyklippt. De är så rakt och perfekt då :p och jag gillar de ännu mindre när jag går till en frisör som jag aldrig har varit hos tidigare. För de vet aldrig hur jag vill ha de och de blir alltid fel då!! Men idag tog jag de stora steget och vågade och de blev skit bra!!! :) trodde hon skulle klippa av allt mitt hår, för jag har en bit i nacken som är kortare än mitt andra hår :( men de är fortfarande långt :) yaaaaaayyyyyy!!! Jag betalade typ 350, men i de priset ingick klippningen och så duschade hon mitt hår och jag fick lite massage i hårbotten :) och jag fick även en liten goodiebag :D så de va helt klart värt varenda krona!! Och schampot var riktigt bra, så funderar på att köpa de också ;) men jag får lugna mig lite.

Ada var med mig som mitt stöd :p så efteråt stack vi på en liten shopping tur :) och så klart när jag har lovat mamma att jag inte ska handla något och spara mina pengar, så hittar jag massa jag vill ha :( men ett par stövlar och en vinter scarf fick följa med mig hem :) tyckte faktiskt att jag behövde båda, nu när vinter börjar närma sig. Jag har bara sommar skor med mig och så mina gymnastikskor. Så jag behöver ju ha något att stoppa fötterna i nu i vinter tid ;) och min scarf var faktiskt också mitt nya favorit märke Steve Madden :) jag har blivit helt besatt av de märket. Om jag ser hans namn på något så behöver de inte va snyggt för jag ska gilla de ;) haha..

Och idag åt vi middag på popeyes. Vilket är en snabbmats kedja som mc donalds, men de har friterad kyckling och fisk istället. Mycket gott!!




Korv e gott ;)
Publicerat: 2012-10-05, 18:33:44


Dagens rubrik är ett citat från min kära pappa, vi åt korv med bröd till middag igår och då kom jag att tänka på detta citatet som jag bara älskar :p pappa älskar korv med bröd, och varje gång vi äter de så får vi höra "korv e gott" :p

Idag är de min lediga dag :) började med en sovmorgon till 9.30 och tog sen en dusch. Sen skypade jag med fina mamma som även hon var ledig idag. Idag funderar jag lite på att gå till en frisör och klippa mig. Men jag vill inte, men mitt hår behöver de verkligen :( vill ha min frisör som jag vet jag kan lita på, Frida :) jag är så rädd att de ska klippa av mig allt hår, speciellt nu när jag äntligen har fått långt hår. Men de måste göras tyvärr :( Annars blir de middag med Ada ikväll och kanske en vanlig tur till affärerna som vi har här runt omkring, alltid kul :)

Imorgon börjar jag jobba 11.30, då ska jag köra Karissa på fotbolls träning :) de ska bli riktigt kul att kolla på! Kan ni tänka er en massa 4 åringar springa runt efter en boll, de kan ju inte vara annat är gulligt och kul :p så idag är de min mini helg!

Trevlig helg på er!!




Vilken soppa :p
Publicerat: 2012-10-04, 02:33:32


Just nu hatar jag datorer!!! Speciellt när de bara ska klödda och sluta fungera när man behöver den som mest :( min dator har inte gått sönder än, men den har nog inte många dagar kvar tyvärr och här sitter jag i stort behov av en dator!! Som tur är har jag min iPad, som jag nu kommer använda så mycket som möjligt istället för min dator. Ska försöka spara min dator till jag behöver den som mest. så tyvärr får jag blogga från min iPad nu tills jag hittar en lösning på mitt problem, så de kommer tyvärr inte bli så mycket bilder :( funderade lite först på att köpa en ny dator här, eftersom man kan hitta jätte billiga datorer här i staterna. För min kära bror vet exakt vad problemet är och de går att fixa, men så klart är de inget jag kan göra :( så känner inte att jag vill lägga miljoner på en dator, om jag har en som kommer fungera sen när jag kommer hem :p Men problemet är att jag vill ju ha med svenskt tangentbord, och tydligen kan man inte beställa datorer här ifrån med svenskt tangentbord. Så jag var lite inne på att köpa en Macbook PRO dator, för tydligen så kan man beställa dom med svenskt tangentbord. Men jag känner inte att de är en dator för mig tyvärr. Jag har testat Elins innan där hemma och jag fick ju även testa Adas lite. Men jag förstår mig verkligen inte på dom :p är kanske lite trög, jag har ju iphone och iPad, så då tycker ju jag att då ska de inte vara några problem med en Mac dator. Men nä känner jag bara :p så jag ska kolla på lite priser på vad de små datorerna kostar här och kanske köpa en sån om de inte är allt för dyra. Eller om mamma och pappa skickar hit min lilla dator jag har där hemma, men de kostar säkert också skjortan!! Vilken jävla soppa jag sitter i ;) hihi..

Imorgon är de jobbedag som vanligt och sen är de min mini helg som
Börjar. Är ledig fredag och halva lördag och sen ska jag jobba lördag kväll och lite på söndag. Min värdmamma hade sin födelsedag igår, så hennes "ex pojkvän" kommer hit på lördag och så ska de fira lite. Föresten så hade jag köpt hudkräm och tvål som luktade sagolikt till henne och ett presentkort på starbucks. Jag och tjejerna hade även köpt massa fina stora glitter och paljett klistermärken och fint papper, så tjejerna gjorde jätte fina kort till henne. Ariel kan ju skriva själv, men jag fick hjälpa Karissa med stavningen. Men de blev super fina!!! Och Debbie blev överlycklig :) hon tackade så mycket och de var första födelsedagen som hon hade fått ett kort från Karissa som hon själv hade gjort. Så de värmde väldigt att hon gillade de :)




Började som en dålig dag...
Publicerat: 2012-10-02, 03:14:33


Vaknade imorrse och bara kände att jag skulle få en dålig dag. Efter att jag skev igår att jag inte har så mycket hemlängtan, så börja jag tänka för mycket :P Plus att jag satt och kollade igenom gamla bilder på facebook och kände hur längtan efter alla där hemma kom krypandes :( De är kanske inte så smart och sitta och kolla på gamla bilder och börja tänka på hur mycket man saknar alla, men jag älskar att kolla på bilder från gamla tider!! De är så kul :) Men dagen blev bättre när jag sen fick skypa med min fina extra familj, Familjen Olofsson :) Oj, vad jag saknar er och de var skönt att få prata och se er igen!! Och så fick jag ett fint mejl från finaste farmor och farfar, som fick mig lite tårögd :'( Så de gjorde att dagen blev mycket bättre!! Och tack för de fina vyjortet som ni skickade från Spanien, de värmde!! Men dessa dåliga dagarna kan jag nog aldrig komma undan!!
 
Nu ska jag kolla på Mike & Molly på tv, och sen blir de nog ett par avsnitt av keeping up with the Kardashians. Robin tipsade mig om en skit bra sida som man kan kolla på massa tv serier. ME LIKE!!!!
 
Over and out ;)



Konsert
Publicerat: 2012-10-01, 03:04:00


Ca 5 minuter ifrån där jag bor har de konserter några gånger om året, och de är ganska stora artister som kommer dit. Hörde att tex Bryan Adams och några andra stora artister hade varit här. Och ikväll är de rockbanden Cheap Trick och Blondie som är här. Inga jag viste precis, men Ada kände till Blondie, så tydligen var de ganska kända. Men de är ganska gutt för jag hör de från mitt fönster, så jag får lite gratis konserter här på mitt rum ;) hihi.. Kom precis hem från en middag med Ada, Anni och en ny au pair från Tyskland Tina. Vi åt som vanligt på min och Adas favorit restaurang Olive Garden :P Älskar deras pizza där och tar alltid den ;P Sen ville vi inte åka hem, så vi bestämde oss för att åka och bowla :) Vilket jag inte har gjort på år!! Men de var riktigt kul :) Jag la först ett ganska bra tag, men sen gick Tina om mig :( Men jag blev i alla fall 2:a, vilket jag var väldigt impad av, för jag är sååååå kass i bowling ;) Men tydligen var Ada och Anni sämre ;) hahah :P Och jag slog till och med en strike, de ni ;) Jag på bowling banan :P
Den sista är jag, 2:a. WIIIIIIHHHHOOOOOOO!!! :P 
 


   Hej och välkommen till
   min blogg!