7 månader!!! :)
Publicerat: 2012-11-30, 17:34:01


Idag är dagen då jag har varit här i 7 hela måndager, GALET!! Och jag börjar nu känna att efter jag passerat mina 6 månader så fattar jag varför folk vill förlänga sitt år här. Jag ska inte gör de, ett år är tillräkligt :P Men jag börjar nu känna hur mycket det är som jag faktiskt kommer sakna när jag åker hem :( Tror det kommer kännas jätte konstigt att komma hem igen och till vardagen. Men de ska bli sååååå skönt att komma hem till min älskade familj och fina vänner :D Det är ju ändå så mycket jag saknar hemifrån!! En av de första bilderna på mig här i staterna, och jag hade ingen aning om vad som väntade mig :P



Social security number :@
Publicerat: 2012-11-30, 17:26:32


Som ni vet har jag haft ett rent helvete med mitt social security number, och jag har varit så jäkla trött på att klöda med den skiten. jag ska dra hela historien lite kort, så kanske ni blir lika irriterade som jag :P 
 
Vi börjar i juni, den 22 juni körde jag till social security kontoret för första gången. Jag hade alla mina papper med mig. Men allting gick bra, hon hade lite problem med mitt namn för att få plats med hela namnet Ida Samantha Josefin på en rad. Mitt namn var helt enkelt för långt. Men hon fixade det och det var inga andra problem. Hon sa att de kunde ta upp till 4 veckor innan jag fick mitt kort. Så jag började vänta och efter 2 veckor fick jag en bekräftelse att de hade tagit emot mina papper och att de skulle skicka det så snart som möjligt till mig. Och där fanns även ett referens nummer om något skulle gå fel. Så jag väntade, väntade och väntade.Efter över en månad så ringde jag första gången tillbaka. Och de kunde inte hitta mig i deras dator och hon sa till mig att det antagligen var på väg till mig. När över en vecka hade gått ringde jag igen och de sa samma sak till mig. Och när det sen hade gått ännu en vecka ringde jag igen och hon sa att något måste ha gått fel, så jag får nog komma in till kontoret igen :@ Eftersom jag jobbade hela dagarna, så var detta ett problem för mig, för det var svårt för mig att ta mig dit, för kontoret la ca 35 min ifrån mig. Men sen skickade jag in mina papper till Cultural Care, för de hade en tjej där som löste såna här problem dagligen. Så jag tänkte skönt nu löser de sig :) Men för ca en vecka sedan sa de till mig att jag nog fick åka till social security kontoret igen för att försöka ännu en gång. 
 
Så i måndags åkte jag dit, men som jag sa i ett tidigare inlägg, så var mitt efternamn stavat olika i alla mina papper. Så igår åkte jag till flygplatsen för att fixa ett nytt I-94 i mitt pass. Det var inte säkert jag kunde få ett nytt sånt här. och om de inte var snälla till mig på flygplatsen, så får jag köpa ett nytt och de kostar 320 dollar!! (över 2000kr!!!) Fatta vad dyrt :@ Men de gick i alla fall skit bra på flygplatsen och de var jätte snälla till mig och jag fick mitt nya I-94. Sen körde jag till Social security kontoret för att fixa numret. För det första så kom jag mitt i lunch tiden, så jag fick vänta i över 1 timme, för folk skulle ha lunch rast :( Fattar inte vad de ska ha rast för när jag behöver hjälp ;) hihi.. Men jag kom i alla fall fram efter lång tid. Hon fick alla mina papper, och hon sa de samma som den första tjejen sa att mitt namn var för långt. Sen sa jag ju att mitt riktiga namn vara bara Samantha och inte alla mina namn. Och då kollade hon på mig och sa att då måste du ju fixa dina papper. WHAT?!! Vad sa du sa du?? Då blev jag arg, och ni vet att jag är inte den som kan bli arg på andra människor, men jag blev faktiskt arg. Och så klart började jag gråta som jag altid gör :p Och jag sa att sist jag var här så sa hon till mig att fixa alla mina papper så de såg ut som de gjorde nu. Och nu säger hon till mig att jag får ändra dom igen?? Tårarna rann och jag sa att jag är så jävla trött på detta för jag började i juni och där var inte en jävel som sa till mig att mina papper var fel. Och då kollade hon på mig och frågade om jag hade varit här tidigare. Och jag berättade hela historien för henne och tog fram mina papper som jag hade fått som bekräftelse på mitt första besök. Tur jag hade dom med mig!! Så hon kollade upp detta i sin dator. Och så säger hon till mig: Att jag hade fått ett social security nummer efter mitt första besök och att hon hade det i sin dator!!! jag bara: WHAT!!!? Så hon skrev ut nummer till mig och jag fick det med mig hem :D Så nu väntar jag bara på att de ska skicka ett nytt kort till mig. Så tydligen måste något ha gått fel, första gången och de hade typ glömt att skicka ut mitt kort. Men fy faaaaaaan vad glad jag var när jag gick ut från den jävla lokalen!! :D Det bästa som har hänt på länge :) 
 
haha, historien blev inte så kort :p Men jag måste ju berätta allt så ni fattar ;P



Mycket svenskt på två dagar :)
Publicerat: 2012-11-30, 04:38:17


Det gillas!! Igår (onsdag) var jag på en svensk lunch i maplewood för att träffa alla svenskar som bor här omkring :) Josefin kom och hämtade upp mig vid 12 och sen hämtade vi Carolin, två väldigt trevliga svenska tjejer!! Sen körde vi en tur till Target och Whole food i maplewood, för en liten mini shopping :P Vid 1 körde vi till Diner i Maplewood för att möta upp ett helt gäng svenska au pairer. Vi var nog 11 stycken och 9 av oss var svenskar :) Det hade även slunkit in en tysk och en finsk tjej. Men alla svenskar var inte där tydligen :P Jag hamnade sidan om den finska tjejen, och vi fick höra om hur de i Finland även lär sig det svenska språket i skolan. Och att de måste i princip kunna de, för deras slut tentor i skolorna när de blir äldre är på svenska :P Hur sjukt är inte de? Och i visa delar av Finland så pratar de typ bara svenska. Och att deras vägskyltar först står på Finska och sen en skylt under på Svenska, och på visa ställe är det till och med tvärt om :P Visste inte att de var så här!! Helt sjukt ju :P Det var i alla fall en väldigt trevlig dag :) Detta görs tydligen varje onsdag, så de ser jag framemot :) 
 
Och idag har jag haft en hel dag med mitt jävla social security number. Har försökt fixa så det stod rätt efternamn i alla mina papper. Berättar mer om detta imorgon, för det är en ganska lång och krånglig historia om min dag idag :P I alla fall så var jag en runda på flygplatsen för att fixa mitt I-94 papper och 5 min där ifrån så har de IKEA :D Så jag passade på att gå en runda runt och bara njutta av alla billy hyllor ;P hihi.. Jag har lite planer på att göra om lite i min lägenhet när jag kommer hem :) Så jag gick och drömde mig bort lite och hade ett litet extra öga öppet :P Och så åt jag ju så klart svenska köttbullar, åhhhh vad gott det va!!! Fick även höra att de ska ha ett svenskt julbord där nästa fredag :) Hade varit skit kul om jag hade kunnat gå på de ju!! Men de började vid 5 och då jobbar ju jag :( Men jag berättade det för min värdfamilj och de sa att vid speciella tillfälle så är de själv klart att jag kan få sluta tidigare för att gå på såna här saker :D Världens bästa eller vad?!! :) Så ska försöka samla ihop ett svenskt gäng för lite svenskt julbord nästa fredag :) Passade även på att handla lite julmust, pepparkakor, kakaobollar, skumgodis, kalles kaviar och choklad när jag vad där. Skoja om jag ska äta en rostad macka med ägg och kalles kaviar till frukost imorgon, eller vad säger jag :P Inte en macka, många mackor!!! ;) hihi..
 
Så två dagar i Svensk anda, det gillas!! :)
Älskade svenska köttbullar :) Åhh, vad jag saknar!!
Handlade lite julgotter på Ikea :) MUMA!!!
Hej då :P



Busy lady ;)
Publicerat: 2012-11-27, 17:25:00


Har varit en väldigt upptagen tjej de senaste dagarna :P Så ska uppdatera er lite kort om hur mina dagar har sett ut :) 
 
Söndag: En väldigt lugn och skön dag!! Tog en lång sovmorgon och gjorde absolut ingenting på hela morgonen. Vid 2 tiden började jag klättra på väggarna och kände att jag behövde komma ut lite. Så jag tog mig en liten promenad runt kvarteret och i lilla city :P Vid 6 tiden möte jag upp Marie, en svensk au pair som bor typ 1min från mig :) Helt perfekt!! Hon hämtade upp mig och vi körde ner till en thai restaurang i South orange. Mycket smarrigt!! Det blev även en frozen yoghurt, vilket var ännu smarrigare :P hihi.. Sen blev det ännu ett besök på bion och jag fick se Twilight för andra gången ;) haha.. Marie ville så gärna se den och jag kände att den var så bra, så det var helt okej för mig att se den igen :P Där träffade vi även en tysk au pair som joina oss :) (Minns dock inte namnet på henne, är så dålig på namn :( ) Filmen var lika bra andra gången och jag rekomenderar er att verkligen gå och se den!!
 
Måndag: Stack till Social security kontoret för att äntligen få rätt på mitt social security number. Men det gick icke denna gången heller :@ jag blir så jävla förbanad!! Nu är de tydligen fel på alla mina papper, är det äntligen någon som säger till mig. Och varför är det inte en jävel som har sagt de för 6 månader sedan när jag började med detta möget!? De har stavat mitt efternamn olika i alla mina papper. I de svenska papperna står det göransson med ö, i mitt visum Goeransson och i cultural cares papper står de goransson. Så nu måsta jag fixa så det står samma i alla papperna. SKIT!! Så jag hade en ganska dålig dag igår :( På kvällen hade jag möte med min LCC och mina värdpappor. Och direkt efter så flydde jag till marie för att kolla film med henne och en annan tysk au pair, Julie :) Det blev dock ingen film, utan vi satt och snacka till typ halv 12 istället :P Trevligt, trevligt :) 
 
Ska snart iväg för att möta upp Marie och Julie och bege oss på en mini shopping :P 
 
Vill tacka alla fina människor som har varit helt underbart snälla och skickat paket till mig på min födelsedag :) Fast de flesta kom efter min dag, så gjorde ni min födelsedag har så jävla bra!! :) jag väntar dock på ett roligt paket till, har inte fått paketet från min älskade vänner än :P Jag vet att de har skickat ett till mig, men det har inte änlänt än :P Man vet aldrig vad de har i görningen :P Ska så klart lägga upp allt fint som jag har fått av alla :) Mina fina vänner, som jag saknar så in i NORDEN!!! :( <3
 



Middag och bio :)
Publicerat: 2012-11-25, 17:00:52


Möte upp 3 tjejer igår vid 7 tiden i maplewood för att äta middag och sedan gå på bio :) Tjejerna jag träffade var Emilia från Poland, Bettina från österrike och Josefin från fina Sverige :) De var jätte trevliga och vi hade det riktigt kul!! Vi åt på en kinaresturang, jag åt kyckling i sås och ris. Ganska gott!! Sen var vi ju bara tvugna att ha lite frozen yoghurt på de också, så de blev ett besök på Strawberry fields :) Jag bara älskar frozen yoghurt, och där är så mycket toppings och saker man kan ha till. Det är väl de som gör de så speciellt egentligen :P Sen sa vi hejdå till Bettina och Josefin, som tyvärr inte kunde förlja med på bion. Och ÄNTLIGEN fick jag se den nya Twilight filmen. Den var riktigt bra!! Och jag gillade verkligen slutet, hatar filmer som slutar så man inte vet hur allting gick.
 
Min värdfamilj hade lite släktingar och folk över innan jag stack, de var från Florida. Så jag fick träffa ännu mer trevligt släktingar :) Och jag fick ännu mer komplimanger för min engelska :D Dom gör mig bara så glad!!! Den ena frågade om jag hade studerat engelska på högre nivå och han frågade om det var därför jag var här. Men jag sa nä och då sa han för du har en riktigt bra engelska, med skit bra uttal :) 
 
Så jag hade en riktigt bra kväll med andra ord :)
 
 



Jag ser de snöa, jag ser de snöa...
Publicerat: 2012-11-24, 23:40:38


Vill bara skriva och berätta att den första snön kom idag :) Yaaaaayyyyyy!! Det var bara några flingor och de smälte bort lika snabbt som de kom, men ändå :P DET SNÖADE FAKTISKT!! :) haha kom och tänka på dessa bilderna. Jag och johanna var ute och lekte i snön en dag :) Så jäkla kul vi hade det!! På denna bilden skulle de likna att Johanna var en liten unge och jag puttade henne :P hahah, men de gick ju så där!!
Jojje, redo att åka :)
Jag är redo :)
 
 



Black friday :)
Publicerat: 2012-11-24, 18:17:00


CRAZY BLACK FRIDAY!! :P haha :P Åkte in till New York City igår för att följa med och lämna barnen till deras andra pappa i stan. Så jag fick följa med och se hur allting gick till, för jag ska ta barnen in till New York ibland och lämna av dom :) Sen stannade jag där för att se mig omkring och shoppa hade jag tänkt mig. Skulle se om jag kunde hitta några fynd på Black friday :P För er som inte vet vad black friday är, så är de den största rea dagen i USA och folk är helt galna. Men jag kan säga att det var inte mycket som var på rea, och det var mest skit saker som hade lägre priser. Men jag var kanske lite sent ute, eftersom de öppnar portarna vid midnatt :P Men i alla fall så var folk helt galna och affärerna var helt fulla :P Men jag lyckades hitta en del, inte mycket till rea pris, men det var ett tag sedan jag shoppade och så ville jag köpa lite till mig själv i födelsedagspresent ;)
 
Ikväll ska jag iväg för att träffa 2 tjejer som bor här i närheten, vi ska äta middag och sen ska vi kolla på den nya twilight filmen på bio :) Åhh, vad jag har längtat efter den :P ÄNTLIGEN!! 
 
Trevlig helg på er!!
Tröja från H&M :)
Ring och örhänge från Forever 21 :) Jag i min nya mössa från H&M och min nya tröja från Victoria Secret :) Sen köpte jag dessa tränings legginsens från Victoria Secret på rea :) Tänkte jag kunde ha dom när jag går ut med Morgan :P Och så för jag handlade för ett visst belopp på Victoria Secret så fick jag en liten godiebag :)



Thanksgiving :)
Publicerat: 2012-11-24, 00:25:53


Igår var det thanksgiving här i staterna, och de firade jag hos en av mina värdpappors syster på Long Island i New York :) Det var mycket trevligt!! Vi körde redan kl 9 på morgonen för att missa den värsta trafiken. De gick smidigt på vägen dit och de tog ca en timme :) Först stack vi till värdpappa 1s mamma och hängde där lite. Vi kollade på den kända Macy's Thanksgiving parade, så stor de va!! Riktigt kul att sitta och kolla på, den varade typ 3 eller 4 timmar :P Så stor va den. Vid 1 tiden körde vi till systern. Hon bodde på en lite mindre gård, så hon hade hästar och höns :P Jag fick till och med ta mig en liten ridtur på en av hennes hästa :) Så jäkla kul de va!! Måste börja rida när jag kommer hem :) Sen försökte systern även lära oss att kasta laso :P haha, de gick mindre bra :P Sen blev de en STOR thanksgiving middag med kalkon, sötpotatis paj, gravy, potatisgratäng, grönsaker, stuffing och massa annat som jag inte kan komma på :P Det var gott, men jag föredrar svenska middagar typ som mårtengås eller julbord :) Men det var en rolig upplevelse!! Sen hade vi efterrätt, äppelpaj, chokladkaka och pumpa paj :) De var första gången jag smakade pumpa paj, det var mumsigt :)
 
Vi körde hem vid 8 tiden och trafiken var hemsk!! Det tog oss över 2 timmar att komma hem :( Så segt!! 
Morgan och en av hönorna :P Hästar :D
kalkonen :P
MAT :P
Pumpapaj :)
Jag, redo att äta :P 
 
 



Vänskap
Publicerat: 2012-11-23, 22:23:31


 
Hej Sammy! Vi ville bara lämna ett litet spår efter oss här i din blogg. ;) Vi saknar dig här hemma på Plantan! Men nu är det mindre än ett halvår tills du kommer hem igen. :) Då ska vi mysa, festa och umgås som bara vi fyra kan. :) Och oj vad vi ska skvallra! ;) *skvaller skvaller*.. haha! Det ska bli rolEt. FnizZ! Skämt och cider.. Lite interna skämt där. :P Nu ska vi gå och lägga oss och din kväll har väl knappt börjat. :P Vi älskar dig vår lilla Same! :) <3 <3 / Elle & Jojje



Födelsedagsfirande
Publicerat: 2012-11-22, 03:01:48


Min värdfamilj fick igår kväll ett mejl från min LCC att de hade varit min födelsedag i måndags, så de sa alla grattis till mig i morrse när jag kom ner :) De frågade ju så klart varför jag inte hade sagt något, och jag kände mig lite dum :P Så de firade mig i dag istället :D Jag fick till och med en fin present!! ett par Elizabeth Arden mys skor i rosa :) I love them!! Så nu kan mina hello kitty slänga sig i väggen ;) hihi.. Sen stack vi ut och åt på en ganska cool restaurang, de hade inrett hela restaurangen i temat cadillac bilar :P Massa saker från bilarna och det stod till och med en jänkarbil utanför :) Riktigt fint!! Tyvärr så glömde jag att ta några bilder. De hade föresten mexikans mat där, så de blev taco :) Sen stack vi till Strawberry field för lite frozen yoghurt :) MUMA!!! 
 
Så nu sitter jag här och laddar upp inför morgon dagen :) De ska bli riktigt kul!! Äntligen så ska jag får vara med om en riktig amerikansk thanksgiving :) Ska nog inte äta någon frukost imorgon och gå på toa några extra gånger, för att tömma hela min kropp ;) hahah.. 
Mina nya tofflor och mitt kort från min familj :)
jag och mina tofflor :)
 
 



familjen :)
Publicerat: 2012-11-21, 15:35:43


Jag tänkte skriva lite hur mina senaste dagar med mina nya familj har varit och hur dom är. Jag kan börja med att säga att jag har bara varit här 5 dagar, man jag trivs riktigt bra!! Jag älskar hela familjen och jag känner mig redan som hemma :) 
 
Helgen bestod av att bara lära känna familjen och lära mig lite av deras rutiner och regler. Lördagen hann vi inte med så mycket, jag kom runt 4 tiden på eftermiddagen. Men vi åt taco och bara snacka och umgicks lite :) På söndagen så var jag ute och cykla en runda med killen och en av mina värdpappor, de visade mig området och var deras kompisar bodde. Det var första gången som jag tog mig ut på en cykel på dessa månaderna jag har varit här :P Och jag kan säga att röven var öm på kvällen ;) Jag spelade basket och pingis med tjejen. Sen körde vi ut och åt pizza till lunch, och sen hade vi bara en lugn och trevlig dag :) 
 
Mina första jobbe dagar har vait väldigt lugna, de är inte mycket jag ska göra :P En eller två gånger tar jag upp barnen vid 6.45 och sen hoppar de på bussen vid 7.30 och sen är jag ledig till klockan 3 :) Och sen kommer de hem gör läxorna och äter ett litet snack och sen går de till någon kompis, har playdate, en aktivitet eller så har de kvälls skola en gång i veckan. Så igår kom de hem vid 3, gjorde snabbt sina läxor och sen stack de till varsen kompis. och så satt jag ensam till kl 6 :P Gutt att få betalt för detta ;) 
 
Vet inte om jag får skriva ut namn och sånt än, så jag kallar dom för killen och tjejen, så fattar ni säkert :P Barnen är jätte bra!! Killen började snacka med mig direkt och de kändes väldigt bra mellan oss :) Med tjejen tog de lite längre tid. De sa att jag får anstränga mig lite mer med henne, för hon är lite blyg och så i början. Men igår när jag hade ett litet möte med mina värdpappor, så sa de att de var väldigt förvånade hur bra hon hade tagit emot mig och att de tyckte jag hade gjort en bra jobb :) Där växte jag en meter ;) hihi.. Mina värdpappor är väldigt lättsamma och jätte trevliga och roliga. Allting känns så mycket bättre än i förra familjen. Förutom att jag saknar mina två tjejer så klart :( Men jag känner att detta kommer bli 5 riktigt roliga sista månader :)
 
Skickade förresten sms med en svensk tjej som bor en liten bit ifrån mig, jag ska antagligen träffa henne på söndag :) 



My new home :)
Publicerat: 2012-11-20, 16:58:45


Tänkte visa mitt nya hus och lite andra bilder så ni får se hur jag bor :) Ska även ta lite bilder inne i huset senare och visa er ett riktigt amerikanskt hem :P I love this house!!! 
 
Har gått och blivit med fökylning också :( Så jäkla segt!! Hoppas de blir bättre till torsdag, för då ska jag följa med min nya familj och fira thanksgiving på Long Island i New York hos värdpappa 1 syster :) Ska bli kul!! Hon har tydligen 3 hästar, så jag får kanske tillfälle och ta mig en tur :) De har varnat mig om hur mycket mat och hur mycket man äter på denna dagen, och de sa att jag får nog sluta äta nu om jag vill ha plats till allt :P Sen ska vi antagligen spendera natten hos hans mamma. Ska bli kul att uppleva en riktig amerikansk thanksgiving :)
Detta är mitt rum :)
Huset :) Huset, Så fint!! :)
 
Lilla söta Morgan :)
Vår gata :)
 



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SAMANTHA ;)
Publicerat: 2012-11-20, 03:07:15


VAD E DE FÖR EN DA, VAD E DE FÖR EN DA, DE E INGEN VANLIG DAG FÖR DE E SAMANTHAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA :)
 
YAAAAAAYYYYYY FOR ME!!! :) Idag har denna gamla hagan fyllt 23 år, de börja gå på fel håll nu :P Har haft en okej födelsedag, absolut inget märkvärdigt :( Min nya familj viste tydligen inte om att de var min födelsedag, fast jag skickade ett mejl om de förra veckan. Men jag struntade i de, födelsedagarna är inte som de va förr. Så kul när man fick massa leksaker och babie dockor och massa roliga saker. Nu får man ett strykjärn, yaaaayyy :P hahah.. ta inte illa upp nu mamma för jag behövde de strykjärnet, men hur kul är det med ett strykjärn gemfört med en Barbie docka liksom?! :P Men i alla fall, morgonen var ganska tung med mycket tårar :( Längtade hem extra mycket idag, ville bara hem och bli ompysslad av min familj och få fira med nära och kära :( Men jag fick i alla fall skypa och prata med världens bästa människor :) Ni gjorde min dag sååååå mycket bättre!! Det hann ju även komma lite presenter till mig innan min födelsedag som jag öppnade idag :) Fick ett paket från mormor och morfar, med godis och ett fint kort :) Fick även ett kort från Vonne med familj och ett från fina Ada, som jag inte heller fick öppna förren idag. Så lite firad blev jag i min ensamhet :P Men jag kan säga att de va hårt att vakna och inte höra min familjs ljuva stämmor :( Detta är första gången som jag vaknar upp en morgon och som jag inte ligger och väntar på att de ska komma. Eller jag la ju och vänta men de kom ju ingen :'( Men de tar vi igen när jag kommer hem ;)  
 
Jag var även ute och gick med våran hund, lilla söta Morgan :) Och jag tog en runda runt kvarteret och tog lite foto på vårt hus och så :) Lägger in bilderna och ett litet inlägg om de imorgon ;)
 
Så än har jag 3 timmar kvar på min födelsedag, och de ska jag fira med att trycka i mig lite av de svenska godiset och kolla på något bra på tv :)
 
Grattis på din dag Samantha :) 
Födelsedags frukosten :) Jag tyckte jag förtjänade chocolate chip pancakes :) 
Presenten från mormor och morfar :)
Jag fick även ett kort och ett presentkort på starbucks på 15$ av Debbie och tjejerna innan jag åkte :)
Kortet jag fick av fina Ada innan jag åkte :)



Hello New Jersey :)
Publicerat: 2012-11-18, 16:35:05


Vill bara göra ett snabbt inlägg. Jag är framme och är i säkert förvar :) det var en lång dag igår, med ett jobbigt hejdå på morgonen av mina tjejer :( och så var de en lång resa!! Men jag kom fram och min nya familj möte upp mig på tågstationen :) de är super snälla och jag tror att jag kommer trivas hur bra som helst här!! Deras hus är enormt, jag har mitt rum på tredje våningen och har i princip hela våningen för mig själv :) nu ska jag snart gå ner och bekanta mig med min nya familj.

Glöm nu inte bort att imorgon är det min födelsedag :) jag får se hur den blir firad, de blir i alla fall lite Skype samtal med nära och kära hemifrån :)

Bjuder på första bilden från New Jersey, tagen från mitt fönster :) ser ni vilken stor pool de har, synd att den inte går att använda nu!!




Goodbye Maryland :(
Publicerat: 2012-11-17, 00:49:22


Det är med sorg i mitt hjärta och i mina ögon som jag ikväll säger hejdå till fina Maryland!! :( Ikväll ska jag ut och ta ett par drinkar med fin vänner, innan det är dags för tidig avfärd imorgon. Detta blir nog mitt sista inlägg innan jag hamnar hos min nya familj, så va snäll och be för mig ;) Jag hoppas och jag tror att detta kommer bli riktigt bra!!

Bye bye Maryland, and I say hello to New Jersey :)




Dagen förre dagen :(
Publicerat: 2012-11-16, 16:54:06


Idag är det min sista dag här i Maryland, och de känns faktiskt jätte tråkigt :( Tjejerna fick som sagt veta härom dagen att jag ska flytta. När jag väkte dom igår så sa dom inget och jag börja tänka att hon kanske inte sa något till dom. Men sen när vi tog på oss våra jackor och skor för att åka till skolan, så sa de att de kommer att sakna mig super mycket. Och jag sa att jag kommer sakna dom skit mycket, och att jag ville att de skulle förstå att jag absolut inte ville göra detta och att jag inte ahde något val. Om jag hade fått välja så vill jag vara kvar här oss er och att jag kommer alltid älska er!! Jag kan säga att tårarna var inte långt borta, och jag såg att Ariel började också få lite tårar i sina ögon :( Lilla söta flicka!! Min värdmamma hade bara sagt att de var dags för mig att flytta till en annan familj, men hon sa inte att de ska flytta. Så de vara lite svårt att förklara varför jag var tvungen att göra detta när jag inte kunde säga anledningen. Men vi hade i alla fall en rolig dag igår :) Jag tog dom till target och de fick välja ut vars en leksak, som de fick som hejdå gåva och julklapp av mig. Detta gjorde dom ju så klart super glada!! :) Men det är jobbigt att veta att detta är min sista dag här :( 
 
Igår var jag även iväg och köpte en andra resväska, mina planer med mitt packande gick verkligen inte :( Så nu är nästan allt nerpackat. 
 
Och min värdmamma har ännu en gång gjort mig lite besviken, vilken överraskning va?! Jag fick ett samtal från Nancie igår, det är hon som fixar allt med min nya familj och ska fixa min resa upp till New Jersey. Hon berättade för mig att hon både hade ringt och mejlat min värdmamma flera gånger, men hon hade inte fått några svar :/ Det Nancie vill var att höra med min vm om hon hade möjlighet att köra mig till tågstationen på lördag. Blir så arg när hon inte kan svara på ett litet mejl om en sån enkel fråga :@ Så igår när min vm kom hem så fick jag fråga henne och då sa hon att de är klart de kan göra de. Skit bra tyckte jag!! Men sen ca 20 efter så får jag ett SMS av min vm, att hon kan hyra en bil till mig, för de är lättast för ALLA. Men så är verkligen inte fallet, för det är bara lättast för HENNE!!! :@ Så nu ska vi köra och hämta en bil ikväll, sen får jag lämna huset typ 5 timmar tidigare imorgon. För först ska jag köra till Baltimore, sen lämna tillbaka bilen på hyrstället, sen ska jag ta shuttlen till flygplatsen, sen ta shuttlen från flygplatsen till tågstationen. Allt blir bara så jäkla komplicerat!! Men bara de är lättare för henne. Men tycker även de är ganska skönt att jag inte behöver dela en bil med henne upp :P Och det hade kanske inte varit så jätte kul för tjejerna att säga hejdå till mig på en tågstation.
 
Så idag är det ingen rolig dag :( Ska iväg ikväll och träffa alla fina vänner en sista gång, jag känner på mig att de kommer bli en del tårar :'( Och så är det sista dagen med mina tjejer!! :( Detta är sorgens dag!!



Dagen då tjejerna får veta :(
Publicerat: 2012-11-15, 02:09:00


Just nu så är min värdmamma iväg och shoppar med tjejerna och sen skulle de äta på restaurang. Och ikväll är kvällen som min värdmamma ska berätta för mina söta tjejer att jag inte längre ska vara kvar hos dom, och inte längre vara deras au pair. Är lite nervös hur det ska vara när de kommer hem :/ Vad jag ska säga till dom, om de kommer vara ledsna eller inte reagera så mycket över de. But I keep you posted ;)
 
Så jag slutade redan vid 17.15 idag :) Så jag tog mig en sista tur till några av mina favorit affärer på andra sidan bron. Och jag hittade tro det eller ej en liten väska från Steve Madden, jag har sagt till mig själv att inte handla något innan jag har kommit tillrätta i mitt nya hem. Men jag kunde inte låta bli ;P Den var så söt!! Jag har kollat efter denna typ av väska ett tag, för jag ville ha det som en liten sminkväska och ha allt mitt smink i. Extra kul tycker jag att det är att det är en Steve Madden ;) Sen tog jag hem mat från min favorit kinarestaurang här i Solomons, MUMS!!! :) 
 
Fick förresten mitt första födelsedags paket igår :) De var från fina mormor och morfar!! Jag har inte öppnat de ännu, jag vill ha något att öppna på min födelsedag ju :P De tackar jag för :)
Super söt!! :)
Smink :)
 



Det ska gå... ;P
Publicerat: 2012-11-13, 02:59:58


Fortsätter med mitt packande här. Jag kan säga er att de har blivit en del sömnlösa nätter av allt tänkande på hur jag ska få med mig allt. Haha, kanske inte sömnlösa nätter, men i alla fall ett antal timmar då jag har grubblat på detta :P Så min plan när jag började packandet idag var att jag ska trycka ner så mycket som möjligt i mitt handbagage, och sen ta resten i mitt bagage. Och min plan var att jag skulle trycka ner 2 av mina stora vakumpåsar med kläder i handbagaget. Och detta är det jag har grubblat mest på, för det var tveksamt om 2 påsar skulle få plats. Och om de inte skulle få plats, så gick alla mina planer i brak. Men skam den som ger sig :P Jag la mig med hela min kroppsvikt, och de är inte nådig gott folk, på de packade vakumpåsarna för att pressa ut så mycket luft som möjligt. Och min plan funka!!!! Wiiiiihhhooooooo :D Och så vägde jag min resväska efter jag hade tagit ut de jag inte behövde ha i den, och den vägde bara 17 kg och jag får ha 23 :) GUTT!!! Så jag tror jag ska klara att få med mina saker hela vägen till New Jersey :) Och sen är det ju en annan femma hur de ska gå att få hem allting efter nästa halvår :P haha



paket :D
Publicerat: 2012-11-12, 03:05:19


Okej, nu när det är klart var min nya familj bor och var jag kommer befinna mig på min födelsedag så kan jag lämna ut min nya adress. Så ni som hade tänkt er och ville skicka något till mig på min födelsedag kan höra av er till min fina mamma, så lämnar hon gladeligen ut min nya adress :) Vill ju ha så mycket paket och kort som möjligt ;) hihi.. De kommer inte hinna fram till min födelsedag, men jag får väl fira den ett par dagar senare!! Är bara glad om ni ger mig en extra tanke på min dag :)
 
Ni är i alla fall alla välkomna på kalas i New Jersey på måndag kl 19.00 på Starbucks, Hoppas jag får se så många som möjligt ;) hihi.. 
 
Over and out ;)



Grattis mormor :)
Publicerat: 2012-11-12, 02:46:43


Vill säga grattis på födelsedagen till min FINA mormor!! :) Idag fyller hon 28 år och hon ser inte en dag äldre ut!! Ser framemot att få ge dig en stor kram och få äta en stor portion av dina underbara kåldolmar :) Saknar dig sååååå!! Hoppas du hade en fin födelsedag :)
 
GRATTIS UNDERBARA MORMOR :) <3 <3 Farmor och mormor :)
 
 
 
 



Madame Tussauds :)
Publicerat: 2012-11-12, 02:42:28


Idag begav jag mig till Washington DC för ett sista besök, i alla fall på ett tag :( Det var jag, Ada, Aom och Gaby :) Vi hade en skit rolig dag!! Det blev ett besök på Madame Tussauds. Det var inte så stort som det var i New York, men de var lite roligare tyckte jag. De hade lite olika stationer som man kunde låna kläder och fota sig tillsammans med figurerna. Och kläderna gjorde så man passade mer in i bilden tillsammans med dom :P Riktigt kul!! Det blev ett antal bider idag :P Sen gick vi till China town för att äta middag. Fast vi var i China town så blev det inte kinesmat, utan vi åt pizza och pasta på en Italiensk restaurang i stället :P Det var MUMS!!!
 
Jag kommer faktiskt sakna Washington DC :( idag var vi i en väldigt mysig del av stan, där finns en del gamla byggnader och kyrkor. Det är så mysigt att bara strosa rundor!! Washington DC är en väldigt platt stad, med inga höghus. Vet ni föresten varför de inte har några höghus i Washington DC? Jo, de ska jag berätta för er :P Det är för att ingenting får vara högre än monumentet och capitol building, för dessa byggnaderna är typ heliga i Washington. Så det är så ;) 
 
Nu ska jag kolla film och mysa i min ensamhet ;) Natti natti!!
Aom och Ada tillsammans med george Washington :)
Jag redo för krig :P
Ada och jag är redo :P
HAHAHA, världens roligaste bild :P Aom gör sig redo på sitt sätt ;)
Jag och mina goda vänner, president Obama och hans fru :)
När jag gör min egna vax hand :)
Jag och Madonna, bara umgås ;P
Jag provar mig på lite olika Michael jackson moves :P Michael jackson pose ;)
Jag blir intervjuad av oprah :)
President Obama med bröst och rosa nagelack ;)
I Washington DC jag, Aom, Gaby och Ada :)
Jag och min färdiga vax hand :) I LOVE YOU!



Effektiva flicka ;)
Publicerat: 2012-11-11, 00:10:35


Vill säga att jag är väldigt effektiv idag :P Just nu så kollar jag på en prinsessas dagbok 2 på tv, packar, äter marabou choklad, bloggar, kollar facebook och så har jag precis satt på en asiktsmask ;) haha.. Jag har många bollar i luften just nu!! Men jag är ju kvinna så jag klara ju av de ;) hihi.. Var iväg idag med Ada på Marshall och köpte lite fler vakumpåsar till min flytt. Jag har nu packat ner allt som jag inte kommer behöva i veckan. Jag har fortfarande lite svårt med hur jag ska få plats med allt, eftersom det inte får väga hur mycket som helst. Men det löser sig!! jag ska försöka pressa ner så mycket som möjligt i mitt handbagage, och så får vi se hur det går :) 
 
Imorgon blir det ett besök på Madame Tussauds i Washington DC med Ada och Aom :) Ska bli rikitgt kul!! Sista gången jag är i Washington DC, I alla fall på ett tag :( Jag får väl passa på att njuta extra mycket imorgon!! Jag ska även hinna med att ringa min underbara mormor som fyller 28 år imorgon ;) Ska bli kul att få prata med hela glada släkten!! 
 
Over and out!! ;)



Goodbye party for me :(
Publicerat: 2012-11-10, 16:26:48


Igår kväll möte jag upp några av tjejerna på Rudy Duck för lite mat och lite skratt :) Det var verkligen en jätte trevlig kväll, med mycket skratt. Jag kommer sakna dom såååå :'( Men jag vet att jag kommer träffa dom igen, antagligen ska de upp till New York och fira nyår, så för hoppningsvis kommer jag träffa dom igen :) Jag har också inhandlat en bok som de alla skrev en lite hälsning till mig i, ska sätta in lite foto på dom sen också i den sidan om deras text. De skrev så mycket fint, och de blev en del tårar när jag kom hem och fick läsa allt :( 
 
De är nu nästan helt bestämt att jag kommer åka nästa lördag till min nya familj. Så jag har en hel vecka kvar att säga hejdå och avsluta allt här. Känner att de kommer bli jobbigt när jag på fredag eller lördag ska säga hejdå till fina Ada :( Det kommer verkligen inte bli kul!! Men tyvärr finns det inte mycket jag kan göra. Tycker bara just nu att de ska bli så jäkla skönt att slippa häxan här, är så trött på allt klöd som de har varit ända sedan jag kom hit!! Förhoppningsvis stannar klödet här hos henne och jag hoppas att blir bra där uppe :)
Jag, Aom och Ada :)
Taina, Aom och Tina :)
Gänget :) Ada, Gaby, jag, Tina, Taina och Aom



Då har man gått och blivit en New Jersey bo ;)
Publicerat: 2012-11-09, 02:55:58


Vill börja med att meddela er om den goda nyheten, JAG HAR FÅTT MIN NYA FAMILJ!!!! :) Jag är super glad och jag har verkligen en jätte bra känsla!! Skickade massa mejl till dom idag och igår med alla mina frågor, och jag har bara fått super bra svar. Det är inga svar som jag har reagerat dåligt på. Så de känns ju nästan för bra för att vara sant, men jag ger det en chans det kanska blir skit bra. Och blir det inte bra, så kan jag ju alltid åka hem. De är inte fy skam att komma hem till alla älskade igen ;) Tycker bara det är helt jäkla sjukt hur fort det har gått. Och jag som var orolig att jag inte skulle hitta en ny familj :P Detta var inga problem ju ;) hihi..
 
Så antagligen någon gång i nästa helg kommer jag flytta till South Orange i New Jersey :) Tydligen ska de bo i ett enormt hus med pool och allt, bara synd att de är vinter och inte går att använda just nu. De bor i ett jätte bra område och en svenska au pair bor bara ett par kvarater från där jag bor. Det bor ca 300 au pairer runt om, vilket är helt sinnes sjukt!! Till skillnad från att vi är 5 stycken i vår grupp :P Man kan helt enkelt säga att allt kommer bli mycket bättre. De verkar som jag hamnar hos en bra familj, en större stad, nära en STOR stad, många au pairer och MÅNGA möjligheter. Jag har redan massa planer på vad jag vill göra i New York. Ska bland annat absolut gå och se en musikal på Broadway, de får väl bli Fantom of the opera så jag kan göra mamma lite avis ;) haha.. Eller så kan du helt enkelt komma och hälsa på och vi kan gå och se den ihopa :) Tycker de låter mycket bättre!! 
 
Så imorgon ska jag träffa upp alla mina tjejer för en liten hejdå middag på Rudy duck. Ännu ett hejdå och nu är det jag som lämnar. Detta blir inte kul!! Speciellt inte när jag ska säga hejdå till Ada :( Men jag vet att vi ses igen, i alla fall i December när vi har vår klass i New York :) Och hon vill gärna komma upp och hälsa på,
I mean it's New York, who doesn't want to go to New York?! ;P 



happy girl ;P
Publicerat: 2012-11-08, 03:32:34


Fick ett samtal vid lunch tid idag från familjen som jag blev matchade med igår :) Blev ganska paff, hade verkligen inte väntat mig att de skulle hör av sig så snart och snabbt. Men de kändes ganska bra att de bara ringde och att vi inte boka in en tid, för då hade jag hunnit bli så nervös :P Men de var i alla fall jätte trevliga och lättsamma!! Jag gillar verkligen de intrycket som jag fick av dom :) De satte mig på pottkanten med alla deras frågor, men jag svarade bara ärligt och de mesta fick jag bra respons från dom på :) De ställde bland annat frågan om hur jag såg och tyckte om att de var bögar? Men jag svarade att jag tyckte det var jätte kul, och då började de skratta :P Och sen förklarade jag att jag har en sån bra bild av homosexuella, så jag tyckte bara det var positivt. Så vi pratade ett tag och allting kändes väldigt naturligt :) 
 
Sen nu ikväll runt 7.30 så ringer Nancie, hon är våran program director och är typ chef över LCCerna eller vad man ska säga :P Hon var också jätte trevlig. Hon berättade för mig att hon hade pratat med familjen och de var jätte intresserade av mig :) Och jag blev ju så klart jätte glad!! Och sen sa hon att de ville jätte gärna ha mig som deras nya au pair!! Whhhooooo, nu blev jag tagen på sängkanten :P Allting går så jäkla snabbt, jag hade mitt möte i måndags, igår blev jag öppen för matchning och fick första matchningen igår kväll och så  idag har jag fått en ny familj :P Jag känner att jag inte riktigt hinner med!! Men jag har i alla fall skickat iväg ett mejl med lite frågor som jag vill ha svar på från dom och sen får vi se hur de blir efter de :) Är i alla fall väldigt positivt överraskad!! Jag ställde även en massa frågor till henne om familjen och varför de var i rematch och hur de har sett ut med deras tidigare au pairer. Och de hade haft 5 au pairer tror jag och typ 3 av dom hade förlängt deras tid hos familjen. Men ingen hade lämnat dom tidigare, eller gått i rematch. Förutom denna senaste au pairen, men de var inte familjens fel. Så detta tycker jag också låter jätte bra :) 
 
Jag fick även prata med deras LCC och fick massa svar på mina frågor av henne också. Och jag kan säga att jag har inte fått ett enda svar som jag inte har gillat, allting är så jäkla positivt och låter så jäkla bra, så jag blir nästan lite rädd!! 
 
I'm a happy girl ;)
Hittade en gammal bild på en glad Manta ;)



Match 1 :)
Publicerat: 2012-11-07, 03:19:21


Gick precis in på min sida på Cultural Care och jag har redan fått min första matchning :)
 
De är en familj med 2 pappor, alltså ett homusexuellt par och de bor 30 minuter från Manhattan i New York. De har 2 barn, en pojke och en flicka 8 år, de är tvillingar. Allting som jag läser om dom ser bra ut, men jag känner att jag vill vara lite på min vakt. Men om de hör av sig så vill jag ju så klart prata med dom :) 
 
Tycker faktiskt det är ganska kul och intressant att de är homusexuella, jag är inte alls emot de! 
 
Keep you updated ;) 



Då har resväskan åkt fram...
Publicerat: 2012-11-07, 03:06:39


Jag har ikväll påbörjat min packning och förbereder mig på en flytt snart :/ 
 
Igår hade jag mitt möte med min LCC och min värdmamma om min rematch. Och jag har redan börjat min rematch och jag kan bli matchad med en ny familj vilken minut som helst!! Det blev lite annorlunda än vad jag trodde, jag trodd att jag skulle ha hela denna tiden innan de flyttar för att hitta en ny familj. Men så var de icke!! Lisa ville ha ett datum av Debbie, typ när hon ville ha ut mig ur huset :P Och hon sa att för min skull (vilket jag inte helt tror på) var de bästa att jag hittade en ny familj så snart som möjligt. Så jag får en normal thanksgiving och en normal jul. Så datumet hon satte, då hon i princip kickar ut mig från huset är 19 NOVEMBER!!! ja, ni läste rätt. Min sista dag och när jag måste lämna här är på min födelsedag :'( Detta gör mig ganska ledsen!! Jag tycker det är jobbigt nog att jag inte kan fira min födelsedag med alla som jag älskar där hemma, men nu ska jag kanske spendera min dag på en jäkla flygplats :( Tycker det är än en gång såååå dåligt av min värdmamma och hon gör mig bara så besviken hela tiden. Hon kunde i alla fall skjutit på de en vecka eller något. Visst hon vill att jag ska ha en "normal" thankgiving, men jag tycker den kan inte bli normal i vilket fall. För anntingen så får jag fira i min ensamhet eller med en familj som jag inte känner. Men jag får tänka positivt att jag blir av med häxan ;) och att detta kommer bli skit bra!! 
 
Och om jag inte hittar en familj innan häxan slänger ut mig, så är Lisa (min LCC) snäll och låter mig bo där i 2 veckor för att ge mig lite extra tid för att hitta en bra familj :) Är glad att jag har stödet från Lisa!! Och om jag inte hittar en familj på dessa 4 veckorna, så kommer jag hem till lilla Sjöbo och mina fina människor igen :P Jag kan säga om de nu blir att jag måste åka hem, så kommer jag inte bli jätte ledsen :P jag har ändå varit här i över 6 månader och 7 månader vid tiden då jag åker hem. Så jag känner ändå att jag har gjort så mycket här på den tiden :) Så jag har alltså börjat packa, eftersom jag vet inte om jag kommer flytta om 1 vecka eller 2 veckor eller var jag blir av och när. Känner att jag vill ha koll på mina saker, så jag börjar packa redan idag. 
 
De tråkigaste är att jag inte få träffa mina små tjejer mer :'( Jag kommer verkligen sakna dom assss mycket!! Min värdmamma har fortfarande inte sagt något till dom att jag ska lämna och jag vet inte heller när hon har tänkt säga något. För jag tänker inte berätta och göra dom besvikna, utan de är hennes uppgift. Och idag har tjejerna varit lediga från skolan, så vi har haft en hel dag :) Och Ariel kom fram till mig och sa "You are the best au pair we ever had!!" Detta gör mig så glad, men de gör även så jäkla ont i mig att jag snart inte kan umgås med dom mer :(
 
Så till alla er som hade tänkt att skicka ett kort eller något till min födelsedag, så får vi nog tyvärr skjuta upp de :( Eftersom jag inte vet om jag kommer bli kvar här då eller var jag är. Så när jag vet var jag hamnar, så får jag väl välja ut ett nytt datum och låtsas att de är min dag :( 



I will miss you, Anni :'(
Publicerat: 2012-11-06, 03:54:15


Då har jag varit iväg och sagt hejdå till ännu en fin vän som åker hem :( Denna gången var det extra tufft!! Jag grät en hel del när vi sa hejdå och hon grät också :( Jag hatar att säga hejdå!! Jag har verkligen haft skit kul med Anni och jag kommer sakna henne riktigt mycket!! Men vi kommer kanske ses redan till sommaren igen :) Då ska nämligen Anni komma till Sverige och hälsa på Desirée (den andra svenska au pairen) och hon frågade om även jag ville hänga med upp, Så kan ju hoppas att de blir av :) Vi var i alla fall och åt på Cheeseburger in paradise och de var väldigt mumsigt, tyvärr blev det inga bilder :P 
 
Jag hade även mitt möte med min LCC och min värdmamma idag. Jag kan säga att efter de mötet blev de lite tårar i bilen innan jag mötte upp tjejerna på restaurangen :( berättar mer om de imorgon och om hela mötet. Jag blev så trött efter mötet och att säga hejdå, så jag deckar nog snart :P
 
jag bjuder på lite bilder på mig och Anni :) I'm going to miss you!! :'( :)
:)
Asgarv :P
PUSS :)



Last day in college :)
Publicerat: 2012-11-05, 02:33:18


Idag tog jag studenten från college ;) hahah.. nä inte riktigt, men man kan nästan säga det. Jag gick sista klassen idag, nu är det bara den roliga biten kvar, New York resan :) Wiiiiihhhooooooo!! Det var en ganska lugn klass idag, vi hade våra redovisningar större delen av klassen. Jag hade ju som sagt Central park, vilket jag tycket jag klarade galant!! :)
 
Idag har jag umgåtts typ hela dagen med en svensk tjej, väldigt trevlig är hon :) och ju mer vi pratade ju mer insåg vi hur jäkla lika vi var :P Vi gillade samma godsaker här, saknade samma saker från Sverige (MAT!!) och hade ganska mycket samma tankar om saker och ting. Så de ska bli kul att åka upp till New York i December och få tillringa lite mer tid med mina nyfunna vänner :) Många av tjejerna är jätte trevliga och det är så kul att ha vänner över hela världen :) Tyskland, Mexiko, sydafrika, Frankrike och så klart Sverige :) Och jag märker nu hur jäkla kul det är att lära sig om olika kulturer och länder!! Som tex trodde jag att allt folk som bor i sydafrika var mörkhyade, men icke sa nicke :P Vi har 3 tjejer i vår klass, och 2 av dom är blonda!!! Blev så jäkla förvånad när de sa att de kom från Sydafrika :P Har i alla fall haft en trevlig dag, fast vår lärare var som hon var. Vimsigare människa kan man leta efter!! 
Mitt collage om Central Park :) Mina fina vänner Frida och Elin fick även vara med på mitt collage, de är dom som cyklar på bilden i vänstra hörnet :P
Mitt redovisnings material :P



Lördag
Publicerat: 2012-11-04, 01:38:18


Idag har det varit en jobbe lördag för mig, men de var ganska lugnt. eftersom jag har varit ledig mesta dels av veckan :) Min värdmamma hade lite saker att göra här hemma, och de är ju alltid lättare att göra de när tjejerna inte är där och skriker och för liv och är i vägen :P Så hon ville att jag skulle ta ut tjejerna, så de fick komma ut lite. Så jag tog dom till biblioteket och lekplatsen. Det var ganska kalt idag, men så härligt!! Vi spenderade nästan 2 timmar på lekplatsen och även jag sprang runt och lekte lite, vilket tjejerna tycker är så kul!! :) Vi tog även lite höstbilder i alla löven :P 
 
Jag slutade vid 3 tiden, så en kort dag. Sen möte jag upp Ada på Food Lion och vi begav oss till andra sidan bron för en bit mat :) Och gissa var vi åt!? :P .......Olive Garden, så klart ;) haha.. Vi stack även till Marshalls, Ross och lite andra affärer. Jag som ni vet är helt tokig i Steve Madden, hittade en stor väska typ som en resväska fast utan hjul. Och jag blev helt blixt förälskad :P Men gissa vad, jag köpte inte den!! Men vi var i affären 2 omgångar, men jag lyckade hålla i mina fingrar. Men jag behöver antagligen en resväska till, men jag kände att de var nog ganska dumt att köpa en utan hjul, eftersom de blir ganska tunga snabbt.  
 
Imorgon är det dags för tredje och sista klassen :) Woooohoooooo!! Och jag har jobbat på mitt sista projekt hela veckan, och jag tror och hoppas jag har koll på läget till imorgon :P 
 
Ha en trevlig söndag på er!! :)
Jag i höstlöven :) 
Den goda steken på Olive Garden :)



Goodbye party :(
Publicerat: 2012-11-03, 02:45:58


Igår kväll träffade jag upp Ada på Food lion och så begav vi oss till Bollywood, som är en Indisk restaurang/bar på andra sidan bron. Där skulle vi möta upp Taina och så fixa till en liten överrasknings middag för Kerstin som åkte hem idag :( kerstin hade fått reda på att hon skulle möta Taina där för middag och lite drinkar, men hon viste inte att alla vi andra skulle vara där. Och stackars Kerstin för hon hade skickat ut ett majl på Facebook till oss alla att hon ville att vi skulle mötas där, men eftersom de skulle vara en överrakning att vi var där så svarade vi inte henne :P Stackaren trodde inte att någon skulle dyka upp, haha :P Så vi fixade till med lite ballonger och amerikanska flaggor :) Sen var de bara att vänta in henne, och vi vänta, vänta och vänta. Vi satt över 1,5 timme och vänta, för vi var lite tidiga för att vi skulle överraska  henne och vara säkra på att vi kom innan henne, och så var hon ganska sen (som vanligt) Men hon blev i alla fall jätte överraskad och glad :) 
 
Vi hade en jätte trevlig kväll med indiskmat och bara massa mys tillsammans :) Det var första gången jag smakade indisk mat, och det var väl sådär, jag sa till att jag inte ville att de skulle vara så starkt. För jag vet att indisk mat är jätte stak, och på min stod det att den var mild. Men ändå brann de i munnen när jag gick där ifrån ;) haha.. Eftersom vi nästan alla var nya på iniskmat och vi hade frågor, så skickade servitrisen ut kocken så vi kunde ställa alla frågor till honom. Han var så snäll och kom ut med lite olika såser för oss att smaka, så de verkligen inte blev för starkt. För Ada ville helst att de skulle brinna i munnen, medans jag och Taina ville ha de lite lagom. Och så tog han ut en sås på en sked, som tydligen var lagad på en av världens stakaste jalapeno. Jag skulle så klart inte vara mesig och inte våga prova, så jag tog lite på fingret och jäklar då brann de satan!! :P Har inte smakat något starkare innan. 
 
Lite i 11 fick vi säga hejdå till Kerstin och de var inte kul :( Jag hatar, verkligen hatar att säga hejdå :'( De var en sak att säga hejdå till er där hemma, de var jätte tråkigt men jag vet ju i alla fall att jag kommer träffa er igen. men tjejerna här vet jag inte om jag kommer få träffa igen, de gör det hela så jäkla tråkigt :( Så lite tårar blev de!! :(
 
Och förresten så fick jag nog den bästa komplimangen man kan få, i alla fall när man är i min sits :) En kille, Stuart som kom typ samtidigt som oss, och satt och väntade när vi väntade på Kerstin, sa till mig att jag hade en riktigt bra engelska. Då sken jag upp som en sol och tackade så mycket. Jag tror det är den bästa komplimangen man kan gå när man är här för att lära sig språket. "You have a awsome english!!" Var orden han sa mig :D Wiiiiieeeeeeee!!!! :)
Fina Kerstin!! :)
Taina, jag och Ada :)
Gänget :)
Tjejerna :)



Happy halloween :)
Publicerat: 2012-11-01, 01:30:06


Glad halloween på er alla där hemma :) Idag firas de halloween för fullt här i staterna och de är såååå kul att få vara med om. Min värdfamilj är fortfarande inte hemma, annars hade jag velat gå trick or treat med mina söta tjejer. Men jag har handlat hem godis och jag är glad och tar emot alla söta utklädda barn med öppna armar :) De är så söta, de står där ute med sina små hinkar och säger "trick or treat!!" och så vill de ha godis :P Så nu kan jag checka av de på min lista ;)
 
Föresten så har jag börjat skriva en Bucket list, och för er som inte vet vad de är så ska jag berätta de för er :P De är en lista med saker som jag vill göra innan jag dör. Jag har nu efter att ha märkt hur detta senaste halår har gått så snabt börjat inse att livet gå för snabbt och man måste verkligen ta vara på de :) Så Jag har skrivet en lista med saker jag vill uppfylla och göra i mitt liv :) På den listan är där bland annat: Besöka minst ett land på varje kontinent, få se norrsken, lära mig spela gitarr, åka skidor i Kanada och massa mer :) Jag kan redan nu checka av en del som jag har gjort här i USA, som hoppat fallskärm och att jag har bott i ett annat land :) 
 
Hoppas ni har en bra halloween natt och att spökena inte kommer och tar er ;) Moooohaaaa haaaa haaaa :P 


   Hej och välkommen till
   min blogg!