bara masssssa fix!!
Publicerat: 2013-02-28, 02:44:41


Idag har det varit en riktigt fixar dag :P Mina förra värdmamma skickade ett mejl till mig för några veckor sedan med mina papper för skatterna som jag måste betala här i april. Och jag har bara skjuttit upp på de, för jag har inte riktigt fattat vad de är jag ska göra. Så idag tänkte jag att nu måste jag ta tag i de, så de inte går för långt tid. Så jag ringde Cultural Care för att de skulle hjälpa mig. och när jag berättade vilket papper de va som min ex vm hade skickat till mig så sa hon till mig att de skulle inte jag fylla i!! Och jag bara sa för mig själv: FAN, inte detta fucking jäkla klödet igen!!! Är så jäkla trött på att de ska krångla så för mig, känns som de har gjort de hela året :( Så jag har skickat lite mejl med Debbie (ex värdmamma) idag och hon sa att CC hade helt rätt att jag inte skulle fylla i de, utan att hon typ bara ville att jag skulle skriva på de för henned bruk. Så PHHHHUUUU!!! Så vi får se hur de går, har mejlat lite med CC mer, så jag väntar på svar. 
 
Sen stack jag till banken för att fixa med betalningen så jag äntligen kan få mitt amerikanska körkort i handen, LÄNGTAR!!! Och lite andra ärende. Jag var även och hämtade upp Julie på tåg stationen i South Orange, och sen blev de lite glass och skit snack hos henne :)) Min fina Julie!! 
 
Tänkte att detta skulle bli lite av en slö dag och att jag bara skulle kolla på några avsnitt av Greys Anatomy. Men icke sa nicke :P 



90-tals jakt :P
Publicerat: 2013-02-27, 05:27:47


Idag har jag varit i en second hand butik med Julie för jakt efter lite 90-tals kläder. Vi har blivit bjudna på en 25 års fest i city i helgen och de ska ha 90-tals tema :P Så vi måste hitta lite kläder från då och spöka ut oss. Vi hittade faktiskt ingenting, tyvärr. Julie provade lite höga jeans, hon hade tydligen en klar bild på hur hon tänkte hon ville se ut. Medans jag inte hade kollat upp, och hade absoult ingen koll på hur man kläde sig på 90-talet. Eller jag minns i alla fall inte. Så vi bestämde oss för att göra lite research först och åka tillbaka till samma affär på torsdag och se om vi har bättre lycka då :) Jag tror jag vet vad jag ska ha. Vill helst inte lägga hur mycket pengar som helst på kläder som jag sen inte kommer använda mer än denna gången. Men jag har i alla fall en svart kläning som jag har tänkt att jag kan ha och sen så höga svarta strumpor till de, och sen kunde jag låna svarta boots av Julie. Så detta kommer säkert bli hur bra som helst!!
 
Sen stannade vi till och åt lunch på älskade Olive Garden. Om ni minns så åt jag där typ varje helg med Ada när jag bodde nere i Maryland och vi var ju bara så fast i deras mat. Så de va ett kärt återbesök idag :) Och Julie gillade de också, så de blir nog fler gånger som vi sticker dit där. 
 
Föresten på tal om Ada, så pratade jag med henne igår. Som jag saknar henne, helt sjukt egentligen!! Jag kände bara henne i 5 månader, men vi kom varandra så nära. Och jag känner verkligen att vi kan snacka och berätta allt för varandra. De gör lite ont i mig, när jag tänker på att jag kommer aldrig vara så nära henne som jag var då. Vi kommer aldrig kunna umgås varje helg :( De är kul att lära känna så många nya människor här från hela världen. Men hur blir det sen när man kommer hem och har nära kompisar som man inte kommer kunna träffa så ofta :( De gör riktigt ont i mig att tänka på när jag ska lämna alla dessa fina människor här i New Jersey och New York. Visst man kan alltid komma tillbaka, men de kommer aldrig bli de samma :(
 
Men Ada berättade i alla fall för mig att hon har bestämt sig för att förlänga ett extra halv år :)) Är så glad för hennes skull, men också sååååå avundsjuk :P Hon skulle försöka komma upp runt New York eller Kalifornien. Så lycka till Ada!! :))
Finaste Ada och jag, som jag saknar henne :((



Grattis till Världens bästa Frida :))
Publicerat: 2013-02-27, 05:10:30


Vill skriva ett litet kort inlägg och gratulera finaste Fritte på födelsedagen, GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!! :D Hoppas du har haft en underbar dag och blivit riktigt jävla bortskämd ;) Jag saknar dig såååå jävla mycket och vill bara knacka på din dörr och ge dig en stor bamse kram och en puss på kinden!! Men bara 3 månader kvar tills jag kommer inspringande :P 
 
Finaste, bästa. sötaste, gladaste, snällaste och underbaraste Frida i Världen, Grattis än en gång!!! :* <3 <3 <3 
 



A small crush ;)
Publicerat: 2013-02-26, 03:01:42


Idag har jag inte gjort så där över mycket :P Jag sov till ca 9:30, så jäkla skönt va de!! Tog en dusch och sen gick jag ut en liten tur med Morgan. Sen slängde jag mig på soffan och började skriva på min uppsats som jag måste skicka in till klassen som jag tog förra helgen. Jag ska skriva ca 2000 ord om mig själv, vilket jag trodde skulle bli så jävla svårt. Men de va de faktiskt inte. Idag skrev jag 1700 ord, så bara 300 ord kvar :)) Men jag skrev om min familj, mig själv, vänner och om au pair livet, varför jag ville bli au pair och hela den biten. Runt 12 tiden kom Marie på ett litet besök, de blev lite skit snack om helgen. 
 
Vid 3 tiden kom barnen hem, så de blev läxläsning och sen fick jag köra Holden på guitar träning. De är så jäkla roligt, för han har en lärare som heter Sam. Och jag råkade en gång nämna för Holden att jag tyckte han såg bra ut, och nu är han på mig hela tiden :P När jag stod och pratade med hans lärare, så såg jag i min ögonvrå hur Holden bara stod och log och kolla på mig, och jag viste exakt vad han tänkte. Så när vi gick ut och Holden började att skratta, så sa jag bara till honom att jag viste exakt vad han tänkte på och att han skulle va tyst med sig :P haha.. Sen ikväll så berättade Holden för familjen att jag hade en liten crush på hans guitar lärare. Så nu har Cal sagt till Holden att de är hans uppgift att fixa ihop mig med hans lärare, så de kan få mig att stanna lite längre :P Hahah, så jäkla kul!! 
 
Och nu är bästaste Julie här och hänger med mig :)) Vi kollar igenom bilderna från helgen och bara har de lite mysigt!!
 
Bjuder på en bild från helgen :P



Birthday party in the city :)
Publicerat: 2013-02-25, 03:27:53


Igår va jag ledig hela dagen, skönt med en ledig lördag!! Jag chillade pa morgonen, skypa med mamma och pappa, och även med världens bästa vänner i Sverige, och vid 1 tiden begav jag mig för att hämta upp Julie och så skulle vi göra oss redo tillsammans. lite i 4 begav vi oss till Marie, och hennes värdmamma körde oss ner till stationen och vi tog tåget in till city. Vi skulle möta upp gänget på Pranna. Igår va de Elize fördelsedag, hon fylla hela 23 år. Så första blev de lite festande och dansande på pranna, och sen bagav vi oss hem till Grimaldi för en liten hemma fest och birthday party för Elize :) Så där blev de både drinkar och tårta för att fira henne. Vi va 9 tjejer på festen och vi gav henne ett kort där vi skrev att vi ska ta ut henne på en stipklubb och vi bjuder ju då :P Så de blev hon väldigt glad för, jag kan väl säga att de va en ganska bra present för oss alla tjejer ;) haha Hela kvällen blev skit bra i alla fall, och vid 2 tiden begav vi oss hem till Eddie för att sova. 
 
Förresten så gick vi in i världens roligaste affär efter pranna när vi va på väg till subwayn. De va en sexaffär, där de sålde alla möjliga roliga saker :P hahah fy fan vad vi skrattade och hade de kul :P 
 
Och så måste jag ju bara lägga till att jag fick världens bästa kommentar på Pranna!! En kille kom fram till mig och frågade om jag va modell, och jag bara nä. och då sa han nähä, du ser verkligen ut som en modell :P Alltid kul att få såna här kommentarer :)
 
Och nu sitter jag här nere i soffan och kollar på The Oscars, de känns ju som detta måste man se om man bor i Amerika :P De är såååå himmla stort här. För er som inte vet vad de är så är de filmgala, där de delar ut priser till de bästa filmerna från förra året. Sitter här och dreglar lite, då Channing Tatum precis gjorde några dansmoves, här är ju bara för het!!! Mina värdpappor är iväg hos en granne för att kolla på detta också. Så jag jobba ikväll, men jag tycker inte precis de är jobb när man kan sitta och kolla på tv medans baranen sover :P Gutt är de i alla fall!!
Jag på Pranna :)
Julie :)
Bästa Marie och jag :) Inne i den roliga sexbutiken, Elize fick cykla igång dildon :P hahah
Grattis Elize :))
Simone och jag :)
Elize och Riina
Alisa, Elize och Riina 



Ice skating :)
Publicerat: 2013-02-23, 04:49:40


Igår hade vi au pair möte i West Orange och de va dags att ta fram de gamla skridskorna och ge sig ut på isen :P Jag har nog inte åkte skridskor på 10 år eller något. Jag minns att jag va ganska kass på de och sen har de bara inte blivit av :P Men de gick faktiskt jätte bra och de va SVIN kul :))  Jag och ett av Julies värdbarn hjälptes åt, då vi båda va nybörjare. Så vi tog varandra i näven och slängde oss ut :P Efter mina ben va som spagetti och mina fötter gjorde ont, så begav vi oss hemåt. Vi släppte av Julies värdbarn och så begav vi oss till Starbucks för lite häng med Emilia :)
 
Idag har jag inte gjort så över mycket. Mike va faktiskt här på ett litet besök :P Så lite trevlig va de på dagen :) Vid 3 tiden kom barnen hem och sen vid 4 tiden körde vi till tåg stationen och de va dags för mig att ta med mig barnen till deras tredje pappa i city :P Så jag jobbade en timme, tog dom till stan och sen hem igen. Ganska gutt!! Men så klart hamna jag på fel tåg hem, och fick hålla på och bytta och klöda, HATA!! :@ Men till slut kom jag till rätta och fina Julie hämtade upp mig på stationen :) Vi körde till Short hills mall, för en mini shopping och sen blev de middag på Cheesecake faktory me bästa Marie :) Älskar bara dessa tjejerna, jag skrattar så jag får ont i magen när vi är tillsammans :)) I LOVE IT!!! 
 
Och nu sitter jag här ap trött och jäklig :p Jag kan säga att min säng ser jäkligt lockande!!
 
Nighty night!! <3
Me on the ice :P
Me and my wife :)
Crazzzzy :P
Funny or what? :P
Marie, Hannah och julie :P
Hannah och Julie :P



te mys :)
Publicerat: 2013-02-21, 05:01:27


Imorrse stack jag till Julie vid 10 tiden och åt frukost med henne. Hon va så gullig och gjorde scramble eggs och bacon till mig, hon är väl för söt!! :)) Sen blev de en liten tur till Short hills mall, för ett besök på forever 21 och sen stack vi till Livingstone mall för H&M och lite andra affärer. Så jag fick med mig 2 linne hem :) Nice, nice!! På vägen hem blev vi hungriga och stack till Dinern i Maplewood och åt vår älskade pansano panini, eller vad den nu heter :P Men den är i alla fall svin god!! De är en panini med kyckling svamp och masssssa ost också lite ketchup på de ;) De kan ju inte bli annat än bra!! 
 
Idag har barnen tränat på ett stort matte test som de tydligen ska ha i skolan imorgon. Och alltid när de har mycket läxor och saker efter skolan så blir de helt galet i huset. Sura miner och de blir bara allmänt jobbiga. Som tur va så va den ena pappan hemma tidigt idag, så han tog tag i matten med dom. Fast de bara går i 3:an så har de faktiskt ganska svår matte. Och ibland är det till och med så jag får tänka efter :P Så nu hoppas vi att de får 100% rätt i morgon. De har sagt till Paige, som hatar att gå i klänningar. De sa till henne idag att om hon får under 80% så får hon gå i klänning en dag i skolan, vilket fick henne att plugga lite extra :P haha 
 
Efter jobbet ikväll stack jag hem till Marie för lite Te mys med henne. Vi satt och snacka, snacka och snacka, och så kollade vi på klockan och då hade vi suttit där i över 2 timmar :P Tiden går sååå fort när man har kul :) De känns som de va evigheter sen jag träffade Marie och vi har alltid kul när vi träffas :D Fattar bara inte varför de blir så sällan när vi bor ca 2 minuter promenad från varandra, om ens så länge. Men vi hade i alla fall så mycket att prata om. 



Tuesday
Publicerat: 2013-02-20, 05:10:41


Idag har det varit en riktigt slödag, såååå skönt!! Började med att jag faktiskt fick gå upp lite tidigt för att städerskorna kommer på tisdags morgnarna och de börjar med mitt rum. Så de är bara till att stiga upp tidigt :P Så jag slängde mig med filten på soffan och bara hade de mysigt. Sen blev de en promenad med Elize, de kändes som vi gick en jätte runda men vi va bara ute typ 40 min eller något. Men alltid kul med en massa girl talk :P Gick sen in och tog en dusch och stack sen bort till Julie för lite lunch och tittande av några avsnitt av keeping it up with the Kardashians :) 
 
Vid 3 tiden va de dags för jobb då kidsen kom hem. De blev lite läx läsning och sen lämnade jag dom på Hebrew school i ett par timmar. När de sen kom hem så åt vi middag och så stack Min ena värdpappa iväg med barnen på någon sak i skolan. Så de va typ bara 1 timmes jobb idag :p ganska gutt!! 
 
Vid 8 tiden kom Julie och hämtade upp mig och vi stack till CVS för att handla hårfärg till Julie. Sen stack vi bort en liten runda till starbuck för lite skitsnack med Elize och Alisa :)) Möte upp Emilia och så stack jag, Julie och Emilia hem till mig för lite häng, MYS!! :) 
 
Och här sitter jag nu, svin trött och känner hur sängen kallar på mig :P 
 
Night night :))
 
Lägger upp en bild på världens bästa stad :) I <3 NY 



uppdateringar från helgen :P
Publicerat: 2013-02-19, 05:09:42


Jaha, då va jag tillbaka från min mini semester i Albany :P Eller de va ju egentligen skola, men jag tycker inte riktigt man kan kalla de skola och klasser. Okej, jag måste börja från början. 
 
När jag och Elize hoppar på bussen lyckas vi få en äldre gubbe bakom oss, som sitter och stönar och är lite små äcklig. Och så hörde han att vi pratade svenska och han frågade var vi va ifrån. Och sen va de kört!! Han snacka med oss i över 1 timme, och vi sa inte mycket. han satt och skröt om vilka kändisar han kände, att han skulle släppa massa filmer och bara bara skit helt enkelt :P Han såg inte mycket ut, så vi trodde inte riktigt på honom. Och sen i slutet sa han till oss att han tyckte de hade varit mycket kul att prata med oss och få massa goda skratt. Och så berättade han att han hade förlorat hela sin familj och att han hade varit väldigt ledsen över detta. Och så börjar gubben gråta!!! Va fan ska man göra nu liksom :P De är ju inte mycket att säga. Efter en stund så ringde hans telefon, och vi drog snabbt upp våra telefoner för att trycka i lurarna och slippa lyssna på gubben :P 
 
När vi kommer till hotellet som vi ska bo på, så delade jag och Elize på ett dubbel rum, GUTT säger jag!!! Vi hade vars en stor dubbel säng. Och saken va att de hade sagt till oss innan att vi inte skulle ta med oss så mycket saker, för där va inte så mycket plats på rummen. Så lite förvånade blev vi ju :P 
 
På lördagen hade vi klasserna fotografi, au pair adventure, historia om Albany. Foto klassen va skit kul!! Vi hade med våra egna kameror och så visade hon massa enkla inställningar man kunde göra för att få de att se mycket bättre ut. Så nu kan jag säga att jag har lärt mig ganska mycket om min kamera, vilket är svin bra :)) De andra 2 klasserna va också kul. Efter middagen så hade vi 2 små klasser allihopa tillsammans. Vi va ca 75 stycken där. Första klassen va en teater pjäs som vi alla skulle va med i. Jag va en stol :p De va SVIN KUL!!! Efter de kom det dit en salsa lärare och lärde oss att dansa salsa. Också svin kul :)) Men de va ganska svårt, jag dansade med Elize och de va jag som skulle föra. Och jag har väl inte den bästa takt känslan :P Så vi dansade lite bugg i mellan åt och sen lite salsa, men de blev en bra mix :p haha.. 
 
Vi träffade även 2 andra svenska tjejer som vi hängde lite med, trevligt :D Sofie och Evelina, Sofie kom från helsinborg så de va sååååå skönt att höra skånska!!! Och så visade de sig att Evelina bara bor en liten bit ifrån oss och att hon umgås mycket med en av de tjejerna i vår grupp. Världen är allt bra liten ibland :P
 
Söndag hade vi för amerikansk teckenspråk och sen amerikanska helgdagar. Väldigt chill va de!! Hela helgen har varit så chill och inte alls ansträngande. De va mycket roligare än vad jag trodde de skulle bli!! Lärarna va hur sköna som helst och de har varit ganska gutt att få credits för detta, de är inte mycket jag har gjort :P Inget anstängande i alla fall :P 
 
Sen på vägen hem skulle vi ta en buss som skulle gå halv 3, och då skulle vi få vänta på buss stationen i 1,5 timme för att sen ta bussen. För att vi tog en shuttle från hotellet som bara gick denna tiden. Men tur hade vi och vi kunde hoppa på en buss som gick 1,15 timme tidigare, GUTTTTT!!!! 
 
Och jag måste bara nämna maten som vi hade. De va sviiiiiin god mat!!! till frukost va den liten mini buffé och sen till lunch och middag va de alltid gott och vi fick alltid efterrätt :) MUMA!! En kväll hade vi en biff gryta med svamp och någon sås, de va nog en av de godaste såserna som jag har ätit här!! Svina gott :)
 
Sen igår när jag kom tillbaka från Albany så möte jag upp Julie och emilia som hade varit i Boston över helgen. De va meningen att vi skulle gå ut och vi stod utanför bounce för att gå in. men de va en sån jäkla lång kö och de SVIN KALLT!! De va över 8 minus och en jäkla vind, där stod vi i kläningar och högklackat. Men vi bestämde oss faktiskt för att sticka hem till mig och kolla på sex and the city istället. Mycket mysigare!! :))
Vårt fina hotell rum :)
En bild vi tog på fotolektionen :)
Elize när jag testar inställningarna på kameran :P



Weekend class :(
Publicerat: 2013-02-15, 18:04:47


Idag ska jag iväg på en weekend class över hela helgen, jag kommer tillbaka runt 5 på söndag :( så jäkla segt!! Men de måste ju tyvärr göras, så jag kan få mina credits. Men de blir nog ganska chill hoppas jag, jag ska dit med Elize en annan svensk au pair, så de blir säkert bra :)

Igår blev de ingen date med Mike tråkigt nog. Jag följde med Julie och hennes värdbarn till dinern i Maplewood och åt middag med dom. Hennes två tjejer är så jäkla söta!! Sen bestämde sig faktiskt jag och Julie oss för att ta oss in till City och till den franska restaurangen. Där va de kul som alltid!! Där blev de lite mat till och ett par glas champagne :) så lite firande alla hjärtans dag blev de allt, fast de inte va med någon kille så fick min date bli med bästa Julie :)) vilket inte är fy skam de!! Nä, nu ska jag bege mig till mitt tåg och upp till Albany, NY på min weekend glass. Vi får se om de har internet där, annars blir de inga inlägg denna helgen, men i så fall får ni en uppdatering efter helgen :)

Trevlig helg på er :))




Happy Valentines day :))
Publicerat: 2013-02-14, 16:59:20


Jaha då va alla hjärtans dag kommen, och här sitter man utan date :P Nädå, jag kanske men bara kanske har en date ikväll med Mike :P Och om de inte blir av så ska jag ha en date med min finaste Julie :)) Vi ska laga mat och kolla på sex and the city filmerna, de känns som de är en helt perfekt alla hjärtans dag för mig :P 
 
I tisdags så lämnade jag av Oliver på flygplatsen, sen begav jag mig hem. Det va faktiskt en ganske deppig dag :( Kände mig lite små ledsen hela den dagen!! Så jag stack hem till Julie och hängde med henne och Hannah :) Och sen bestämde sig faktiskt jag och Julie för att ta oss in til NYC Och festa till de lite så på en tisdag :p Vi tog tåget vid 9 tiden och begav oss till en bar i meatpack district och där träffade vi upp Eddie :)) Där satt vi och tog några öl och bara chillade lite. Sen träffade vi upp vår promoter George, som skulle ta oss in till cluben Kiss n Fly. Det va helt okej där, i början va de lite segt innan vi hade fått vårt bord. Men sen blev de svin kul, like always!! :)) Efter Kiss n Fly begav vi oss med en annan promoter, Valentin till En annan club avenue som jag aldrig har varit på innan. De va också kul :P Sen blev de övernattning i city :P 
 
På morgonen så strossa jag och Julie runt lite på time square och 5th avenue. Vi stack hem vid 1 tiden. När jag väl va hemma så bara chillade jag, tog en liten tupplur och kollade på prison break :) Sen på kvällen kom Julie och hängde med mig :P En riktigt slö onsdag ;)
 
Vill passa på och skicka ut lite alla hjärtans dags kramar till alla mina älskade människor hemma i Sverige :)) Saknar er!! <3 <3
Me and my wife ;)
 



Phantom of the opera
Publicerat: 2013-02-13, 01:54:14


igår kom vi inte hem förren efter 12 någon gång, så jag va för trött för att blogga då :p så ni får ett inlägg idag istället :) Igår tog vi de lugnt på morgonen sen tog vi tåget runt 11 tiden för att först lämna Morgan till en tjej på en av mina värdpappors jobb. Hon ska passa Morgan nu denna veckan och sen ska jag hämta uupp henne på måndag igen. De känns lite ensamt i huset här nu när varken Oliver eller Morgan är här :( Efter vi hade lämnat av Morgan så stack vi till museum of natural history. Vi trodde de skulle va gratis men de va de inte, och när vi väl va där så ville vi gå in. De regnade också denna dagen, så vi ville hitta på så mycket inomhus som möjligt :P Men detta museumet va ingen störr hit tyvärr :( Sen gick vi till Central park och kolla på John Lennons minnes märke. Vi tog subwayn ner till Time Square och så han fick även se detta stora landmärke :P Måste säga att Time Square är ganska mäktigt när de är mörkt och alla ljus är på. I love it!!! Vi gick runt där lite och bara njöt :) Vi gick även in på ett museum som man tyvärr inte fick ta bilder på :( De va ett Harry potter museum :)) Med bara massa saker från Harry Potter filmerna!! Både Oliver och jag är stora Harry Potter fans, så vi blev lite starstruck :D Sen köpte vi även de godis bönorna som de äter i filmerna, Som kan smaka allt möjligt, äevn äckliga saker. Smakerna på de olika färgerna på bönerna stod på baksidan. Och Oliver fick en som smakade som ruttet ägg :P hahahah.. fy fan vad jag skrattade, och han luktade riktigt ruttet ägg också :p haha.. Sen stack vi in för att äta middag på de berömda Bubba gump :)) En väldigt rolig och bra restaurang som ligger precis på Time Square. Vi åt en sån jäkla god förrätt, jag bara älskar hush puppys. De är typ friterade majskorn eller något sånt :P De är så jäkla gott, och detta va shrimp hush puppys. Så de va asså både majs och räkor, MUMS!!! :))) 
 
Sen va de dags för oss att gå och kolla på Phantom of the opera :) Hade sett framemot denna länge. Men jag blev faktiskt lite besviken!! Trodde de skulle vara lite mer pappigt. Början och slutet va jätte bra, men i mitten blev man lite uttråkad faktiskt :( Oliver ville nästan gå i mitten :P 
 
Förresten så fick Oliver en liten stalker igår på tåget :P När vi stod och väntade på vårt tåg i Newark, så stod där en kille och kollade på honom hela tiden :P Sen när vi gick på tåget följde han efter oss och satte sig bakom Oliver. och Oliver sa när han kollade i fönstert så såzg han hur han satt och kollade på honom hela tiden :P Lite små läskigt. Men väl på penn station så skakade vi av oss honom :)
 
Och vid 2 tiden idag, så körde jag till flygplatsen för att lämna av Oliver :( Vi gick in och allting gick jätte bra, se va de bara den tråkiga biten kvar. Och när jag gick så började jag faktiskt att gråta :(( Sen satt jag i bilen på väg hem och bara böla :P haha.. Fast de bara är 3 månader tills jag får se honom igen, så har vi haft de såååå jäkla bra denna veckan :) Tack för att du kom Oliver :)) <3 
Oliver och en blåval :P
Jag på Bubba Gump restaurangen :)
Förrätten, sååååå jäkla gott!!
Jag utanför Phantom of the Opera :)
Inne på teatern



New York sightseeing :)
Publicerat: 2013-02-11, 03:53:21


Denna dagen har vi ägnat helt till New York City :)) Fick visa min bror denna underbara staden!! Vi började med att äta frukost på dinnern nere i South Orange. De blev en bagel och en fruktsallad för min del :) Sen vid 10 tiden tog vi tåget in till New York. Vi började med att gå förbi Macys, som är en av världens störrsta varuhus. De är verkligen helt enormt stort!! Sen stack vi direkt bort till Empire state building :) Vi hade bestämt innan att vi skulle upp där och kolla utsikten. Och jag kan bara säga, vilken sjuk jäkla utsikt!! De kan jag verkligen rekomendera om ni ska till NY :)
 
Sen tog vi en taxi ner till Ground zero. Här har jag aldrig heller varit. De kändes faktiskt lite små tråkigt att gå där och se alla namnen och veta vad som har hänt där. Efter vi hade varit där gick vi in i en presentbutik och fick se en liten film, med människo som hade varit med och blivit drabbade. Då kan jag säga att tårarna va inte lånt borta!! Vi tog sen en liten lunch på Burger king och ett litet break. Vi planerade vår fortsatta resa. Vi begav oss ner till Wall street, som jag inte heller varit på innan. Vi fick se New York stock exchange, och wall street tjuren :P
 
Sen begav vi oss ner till Staten Island färjan, för att kolla på frihets gudinnan, och man får även en fin bild av New York skyline, som jag bara älskar!! :)) Sen blev vi lite trötta, så vi tog tåget hem vid 4 tiden. Men när vi kom hem begav vi oss på ännu en liten shopping tur :P Oliver köpte ännu ett par skor och jag hittade ännu en väska från Steve madden till min samling :D LYCKA!!! Och nu sitter vi här och kollar på Kalle och choklad fabriken på tv :P 
Utsikt från Empire state buliding :)
Jag på Empire :)
Jag och Oliver :)
New York
Nya World trade Center Ground zero
Alla namnen :(
New York stock exchange, Wall street
Wall street tjuren :P
New York Skyline :)



Hockey :)
Publicerat: 2013-02-10, 03:03:58


Som sagt blev de inte mycket av stormen igår och inte inatt heller. Jag vaknade vid 2 eller något på natten och kolla ut, de snöade då ganska mycket, men mer va de inte. De har kommit mycket snö, men imorrse när vi vakna snöade de inte mer och solen sken och de va as fin väder :) Oliver och jag va ute och skotta vid 8:30, för att va säkra på att va klara så vi kunde åka på vår hockey match :P Vi fixade till oss och åt en snabb frukost. Vid 11 tiden så tog vi bilen för att köra på vår efterlängtade match :) Vi va såååå taggade!! Vi hade varit lite oroliga att vi inte skulle kunna ta oss dit eller att matchen blev inställd. Men vi kom dit och fick se vår match :))) Vi köpte en liten hockeypuck med New Jersey Devils logga på, mest bara för att ha ett litet minne :P Vi åt också vars en cheeseburgare med pommes och sen blev de också en korv med bröd :) korv är gott ;) Folk har sagt till mig att man måste testa varmkorvarna när man är på såna här matcher, de säger att de smakar mycket bättre. Så vi va ju bara tvungna att testa, och de va så sant!! De va mums :) 
 
Matchen va riktigt bra!! Så klart vann rätt lag NEW JERSEY DEVILS med 3-1 mot pittsburgh Penguins. YAAAAAYYYYYY!!!! blev sånt jäkla tryck när Devils gjorde sina mål. Älskar att se saker live, det är bara en sån jäkla mycket bättre känsla :P 
 
Efter matchen begav vi oss hem en liten tur och sen stack vi till Cheesecake factory för att äta middag :) Vi fick även med oss vars en cheesecake med oss hem. Som vi la oss i soffan och tryckte i oss i framför en film :) Så nu ligger vi här i någon sorts socker koma :P Helt galet vad man äter!!! Tror jag kommer ha gått upp 10 kg när Oliver åker hem :( Imorgon ska vi ta oss en tur in till New York, så jag kan visa honom The best City in the world :)))
Vi fick skotta oss ut från dörren :P
Sånt jäkla härligt väder :)
GOOOOO DEVILS!!! :)) Penguins VS. Devils
Slagsmål :P
3-1 till Devils :)
Cheesecake, MUMMMMA :)))
Oliver myser med Morgan :P



Slöedag :P
Publicerat: 2013-02-09, 03:10:21


Idag har det varit en riktig slöedag!! Jag började med att klockan ringde 4:45 för att köra familjen till flygplatsen. Va ganska trött, men de va bara till att palla sig upp :P När jag kom hem tänkte jag sova ett par timmar, men Oliver la och kollade på tv när jag kom hem. Och så kunde jag inte somna om. Så vi stanna uppe, vi tog våra täcke och gick ner till soffan och kollade på en film. Sen gjorde jag riktiga amerikanska pannkakor till oss med choklad bitar i och masssssa sirap, MUMS!!! :) Sen körde vi på ännu en shoppingtur :P Oliver skulle köpa en kavaj och skjorta till studenten, som han inte hittade igår. Så vi körde tidigt så vi skulle hinna innan snöstormen Nemo. Han hittade en Tommy Hilfiger kavaj för 109 dollar, ca 700 kr :P ganska lagom för en märkes kavaj!! Han hittade även en fluga, servett och en Ralph Lauren skjorta. När vi körde på morgonen började de snöa lite, men när vi kom ut från shopping centert så hade de börjat regna. Vi beställde vars en pizza från Pizza Hut med oss hem och sen har vi legat i soffan hela dagen/kvällen :P Just nu sitter vi och laddar upp inför imorgon, med att kolla på en hockey match. Man kan väl säga att vi har en liten NHL förfest ;) hihi.. 
 
Oliver har varit lite sjuk idag också. Han har varit förkyld och bara känt sig hängig :( Så snäll syster som jag är, gjorde jag ett bad till honom :) Som han faktiskt kände sig lite bättre efter!! 
 
På tal om snöstormen Nemo, jag ska kanske inte säga så mycket än eftersom stormen kanske kommer inatt. Men kallar de detta storm så känns de lite tramsigt :P Om det hade varit så här i Sverige så hade allt fungerat som vanligt. Folk hade gått till jobbet, barnen i skolan, folk hade kört bil som vanligt. men här stannar folk hemma från jobbet och skolorna slutade 3 timmar tidigare idag. De är rena kaoset på vägarna!! Visst de har kommit massa snö, men de är INGENTING jämfört med en Svensk snöstorm. Tror att amerikanarna hade behövt komma och upplava en rikig vinter och snöstom i Sverige innan de kan kalla detta snöstorm :P Men som sagt, de kommer kanske inatt. Men de lär jag berätta imorgon för er då!!  
Morgon mys i soffan :)
Oliver tar ett bad :P
Huset i "snöstormen" :P
Snö
Jag va ute för att fota huset och när jag är ca 1 meter från dörren så trillar all snö ner från taket rakt ner framför dörren. Så nu ligger där en stor hög snö utanför dörren :P Läskigt att jag va så nära att få de i huvudet :/ 
 



Shopping with my bro :)
Publicerat: 2013-02-08, 03:58:54


Började med att Oliver väckte mig vid 8:20 då va han pigg och vaken :P Så de va bara till att ta sig upp!! Sen gjorde vi oss i ordning, tog oss en liten promenad med Morgan och sen begav vi oss på vår shopping tur :) Det blev ett litet stop på burger king för lite frukost, såååå Oliver frukost :P haha.. Det va en jäkla traffik med massa vägarbete, så de tog oss längre tid att ta oss dit än vanligt :( Men de blev en jäkla shopping runda, eller i alla fall för Oliver :P De kände som jag bara va med för att bära hans påsar ;) Men jag kände att jag ville inte precis shoppa och jag vet att han inte är så intreserad av att kolla på de jag vill kolla på, så då är de bättre att vi kolla och lägger ner tid på de han vill under denna korta tid han är här :) Så jag får ta en shopping tur en annan dag sen. Han gjorde i alla fall massa fynd!! Han köpte jogging skor, fin skor, 2 tommy hilfiger tröjor och lite annat smått och gott. Och allt va på rea, vilket han va väldigt glad för!! Och de va ganska mycket rea på de han handla, vi va på en outlet mall så de är typ bara rea där :) 
 
Sen tog vi ett litet break för att äta lunch på Applebee's :) De blev 3 rätters bara för att lyxa till de så här på en torsdag ;) haha.. De hade ett jätte bra erbjudande, då han och jag delade på en förrätt och sen fick vi vars en huvudrätt för 20 dollar. Billigt och bra!! Sen va vi ju bara tvugna att ta världens godaste efterrätt som de har där :) Sen begav vi oss hem. Jag jobbade lite och vi hade sen middag med familjen. Oliver har börjat känna sig lite kraslig, så han har vilat större delen av eftermiddagen. Hoppas han inte blir sjuk :( Men jag säger de, de är något i luften här i Jersey. Jag blev också sjuk när jag först kom hit. 
 
Imorgon har jag ställt klockanj på 4:45, för jag ska köra min familj till flygplatsen :P De blir nog ganska tufft att gå upp då!! Men sen har vi i alla fall FF ;) hihi
Oliver och maten på Applebee's :)
Till lunch blev de pommes och mini ribs, MUMA!! :) 



Han är här!!! :)))
Publicerat: 2013-02-07, 03:52:45


Jaha då har äntligen min efterlängtade broder kommit hit, och ligger nu däckad på mitt rum halv 10 på kvällen :p han va så jäkla trött efter den långa resan, vilket jag kan förstå. Men hans flygtur gick bra i alla fall, och han hade ingen jobbig granne utan de va så ledigt på planet att han satt själv, GUTT!!! Jag kom till flygplatsen vid 4 tiden, efter jag hade kört lite fel :( och då hade han redan gått igenom tullar och fått sitt bagage. Så han stod och vänta på mig. Jag hade sån otur att mina pengar på min svenska mobil tog slut just när jag pratade med honom. Men hade tur att där va tillräckligt till ett sms, så jag kunde skicka till honom var jag var. Så när jag satt där i bilen så såg jag honom komma :) då va de glädje :))) såååå kul att se honom igen!!! Sen begav vi oss hemåt och vi körde en liten guidad tur i South Orange och jag visade honom mina hoods ;) haha.. Tog även en tur runt i kvarteret, för att kolla på alla stora hus. Sen fick han möta min familj, som såklart tog emot honom med öppna armar :) vi hade en trevlig middag alla tillsammans och så hängde vi lite. Efter jag hade slutat så ville Oliver att vi skulle köra till taco bell, som vi så klart gjorde :) imorgon blir det tidig uppgång och sen shopping för hela slanten, wiiiiieeeeee!!! :)

Föresten så har de varnat för en stor snöstorm nu på fredag och lördag. Och min värdfamilj ska ju åka till Hawaii på lördag förmiddag. Och eftersom stormen så har de nu ändrat, så att deras plan går tidigt på fredag morgon istället. GUTT!!!! :)) de får en extra dag på Hawaii och jag får en extra dag ensam i huset :p haha




I'm soooooo exited that I can't sleep!! :)))
Publicerat: 2013-02-06, 05:13:53


Imorgon vid denna tiden så sitter min älskade bror på mitt rum, här i Amerika!! Helt jäkla sinnes sjukt är de ju :p jag har nog inte riktigt fattat att jag faktiskt ska träffa honom! Jag satt i bilen innan ikväll och väntade på Julie och då bara kom jag och tänka på att han faktiskt ska komma, och då kom de en liten tår ;) jag har lovat honom att jag inte ska gråta när jag träffar honom, men jag vet inte riktigt om jag kan hålla de :p de återstår att se!! Hans plan landar i alla fall 15:15, och så jag ska väl ta mig in till flygplatsen runt 4 för att möta upp honom, min värdpappa har varit så snäll och tagit sig ledig de sista timmarna från jobbet, så jag kan hämta honom i tid :) sen får vi väl ta en liten tur runt och visa området och sen blir de middag med min värdfamilj :) tror han kommer vara ganska trött är han kommer, så de blir nog bara en slappe kväll, kanske ett besök på starbucks :)

På tal om starbucks så va jag där ikväll för att träffa tjejerna :) hämtade upp Marie vid 9 tiden och sen träffade vi Alisa, Elize, Steffie, Riina och Simone på Starbucks, alltid lika trevligt :))

Föresten jag klarade mitt Amerikanska körkort idag!!!! :)))) så jäkla underbart de är :) men så klart så när jag ska göra något här, så ska de aldrig gå smärtfritt :( jag har alltid problem med mina namn, de är för långa eftersom jag har 3 namn. Och sen står ett av mina andra namn förre mitt första namn, Ida Samantha Josefin. Så när jag säger att mitt tilltalsnamn är Samantha, så blir allt bara fel :@ men de löste sig till slut, phuuuu!! Men sen när jag hade klarat teori testet så ville hon ha en översättning på mitt svenska körkort och jag gav henne mitt internationella körkort, för de va de jag trodde de va till för. Men icke sa Nicke!!! Så nu måste jag först fixa en översättning och sen får jag körkortet i handen. Bara att när jag ringde tjejen som fixar detta så sa hon att de kostar 60 fucking dollar!!! :@ jag bara hatar detta!!




Super bowl :)
Publicerat: 2013-02-04, 18:37:00


Sorry, sorry för jätte dålig uppdatering i helgen. Måste verkligen bli bättre på detta :P 
 
I alla fall så har denna helgen bjudet på massa roligheter, som vanligt :) I fredags var jag på Tenjune och Actors playhouse med Julie. Sen möte jag upp Simone och hennes kompis på Griffin. Vi har ju varit jätte mycket på Tenjune på senaste, och i fredags så blev vi kallade Tenjune groupies av en av vakterna där :P hahah.. I lördags jobbade jag lite sen kom ett kompispar till mina värdföräldrar över på lite middag. Väldigt trevligt!! Det var egentligen menningen att jag skulle stanna hemma denna kvällen. Men vid 8 tiden fick jag sms av Julie och hon och Eddie övertalade mig till att komma in till City. Så jag tog tåget in vid 10 tiden, sen subwayn upp till Jessie som bor på manhattan, precis sidan om Central park :) LYX!!! Där hade hon och jag en liten förfest och sen tog vi subwayn ner till Actors playhouse för att möta upp alla. Där va vi sen ca 1,5 timme och då bestämde vi oss för att bege oss till greenhouse. Denna cluben har vi aldrig varit på, men den har varit högt upp på listan till clubar vi vill till :P Så de va kul att äntligen komma dit. Och kul hade vi de :) Vid 4 tiden kastade vi in våra handukar och begav oss hem till Eddie för att sova. 
 
Vi vaknade runt 1 tiden, och då va de bara till att ta en dusch och fixa till sig igen, och sen va de dags för fest igen :P Denna gången va de en super ball hemma fest hos Grimaldi i NY. Vi betalade 20 dollar för mat och dricka och sen hade han satt upp en projektor, så vi kunde se på matchen. En riktigt rolig fest, jag hade de svin kul :) Vi kom dit vid 4 tiden och tog tåget hem vid 12. Så idag är man lite sliten, men de va såååå värt de :P
Fina Julz är bartender :p Steffie, Alisa, Elize och Simone :)
Steffie, Simone och Julie :)
Jag och Jessie :)
Jag och Julie :)
Folk :P
;)
Flip, Elize och jag :)
 



Heldag i city med Mia :)
Publicerat: 2013-02-01, 14:59:02


Som sagt i Onsdags hade jag bestämt med Mia och hennes kompisar att jag skulle ta tåget vid 9 in till dom och sen skulle jag möta upp dom och ut och äta frukost :) skulle ju ta mig hem sen igen runt 3, eftersom jag började jobba då. Men när jag lämnade huset på morgonen, så sa min värdpappa, som va ledig från jobbet, att jag kunde vara ledig hela  dagen och bara spendera den med min kusin :D Yaaaaaaaayyyyy!!! Blev så glad  att jag kunde spendera mer tid med Mia :) Har den bästa värdfamiljen btw :))) Så jag begav mig in, möte upp tjejerna och sen begav vi oss för att äta frukost i riktig sex and the city still ;) detta kommer göra en vis Johanna lite avis tror jag, som är ett stort sex and the city fan :P Men vi åt frukost på Pastis, ett ställ som de äter på i serien, lite starstruck va man ju :) Kände inte riktigt igen de först, men tror jag har lite mer koll nu :P Men Jojje, dit ska vi lätt och äta när du är här, riktigt god frukost hade dom!! Sen gick vi vidare till hotel chealsea, där tydlig många stora stjärnor hade bott och börjat sina kariärrer. Lite coolt!! Vi gick masssssor denna dagen, och jag hade varit så smart och tagit på mig mina converse, som jag vet jag brukar få skoskav av :( Så smart man är ibland. Men sen gick vi och shoppa lite, men jag handla inget. Och sen bestämde vi oss för att gå till baren som va med i How I meet your mother :) Men inte blev de riktigt som de va tänkt. Vi trodde de skulle va baren som va med i serien, men vi kände inte alls igen oss när vi kom dit. Men tydligen hade de bara varit regissören som hade fått insperation från denna baren, men där va massa bilder överallt från How I meet your mother. Och även en bild när skådespelarna hade varit där :) Så lite kul va de ju att ha varit där. 
 
Sen bestämde vi oss för att sticka hem till deras hotellrum och ta ett litet break och så de kunde packa, för de skulle lämna NY tidigt dagen efter. Så vi chillade lite där och sen blev de tid för middag. Vi hade kollat in ett ställe i Amandas reseguide som lät väldigt mysigt :) Jules bistro, ett väldigt mysigt ställe, med svin god mat och live jazz musik!! De blir nog fler besök på de stället känner jag på mig :P Vid 9 tiden var de tid för mig att säga hejdå och bege mig till Penn station och New jersey. Kändes faktiskt väldigt tråkigt att säga hejdå :( Blev nästan lite tårar!! Men de är ju bara 4 månader kvar tills vi ses igen :)) 
 
Hade i alla fall en helt underbar dag med Mia, Hanna och Amanda :)
Frukost på Pastis :)
Jag och Mia på Pastis :) Pastis, sex and the city stället :) känner du igen de Johanna? :P
Jag på How I meet your mother baren :)
Fina MIa på Jules Bistro :)
VI alla Hanna, Mia, jag och Amanda på Jules Bistro :)



Kortis :p
Publicerat: 2013-02-01, 05:23:19


Sorry, skriver bara ett litet kort inlägg nu. Ska skriva ett längre imorgon med bilder och sånt :) Igår var jag inne i NYC hela dagen och umgicks med Mia och hennes kompisar, hade en riktigt bra dag!! :)

Kom precis hem från en liten girls night med Julie :) vi stack ner till CVS och handla nagellack och ansiktsmasker, och hade en liten spa kväll så för oss själva :) alltid mysigt!! Behöver ju ladda upp lite inför imorgon när vi ska vara fina för Tenjune ;)

Nu ska denna pigan nanna, see you later! :)



   Hej och välkommen till
   min blogg!