Som att vänta på en bebis ;P
Publicerat: 2012-07-31, 02:48:18


Idag är de 3 månader som jag lämnade Svensk mark, och begav mig på mitt äventyr. Så grattis till mig på min 3 månaders dag :) Wiiihhoooo!! Sjukt att tiden har gått så snabbt!! Jag förstår nu vad alla andra au pairer menade med att året kommer gå snabbt. Dagarna mitt i veckan går riktigt snabbt, och helgdagarna går ännu snabbare. Så nu är det bara 9 månader kvar, det är som att vänta på en bebis ;) hihi.. Så mamma de är som om du är gravid igen, och får vänta ännu 9 månader på att få träffa mig :P Men denna gången vet du vad du har att vänta, och du vet redan vilken underbar dotter du fick ;)
 
Imorrse när jag gick in och väckte tjejerna, så var det första de sa till mig: "Tomorrow we are going to see our dad!!" Så tydligen blev jag ledig i 2 veckor bara så :P De har pratat om de innan, men blev lite tagen på stolen så tidigt på morgonen :P Så nu har jag ingen anning om vad jag ska hitta på med i 2 veckor, men de löser sig. Jag har gått och lagt på mig en lite förkylning från New York. Så de ska bli skönt att få vila upp mig, och bli riktigt bra igen :)
 
Ska uppdatera er med mina New York dagar också. Men tänkte vänta tills imorgon, eftersom tjejerna ska iväg på förmiddagen. Så jag har gott om tid att skriva. Men jag LOVAR att jag kommer bomba med bilder ;) 
 
Bjuder på en lite preview från New York ;)



I'm back ;)
Publicerat: 2012-07-30, 04:37:03


Har precis kommit hem efter en helt perfekt helg uppe i New York!! Fick träffa Ola och Kim, vilket var riktigt kul :) Saknar mina vänner såååå!! Men jag är så jäkla trött. Jag var vaken 21 timmar igår, och så kunde jag knappt sova på mitt hotellrum. Jag hade fått en sån tur att min fläkt väsnades och jag kunde inte stänga av den för då blev de så varm i rummet :( Plus att jag har nog gått och blivit förkyld av den där jäkla fläkten :@ Jag mår inte alls bra, jag har ont i hela kroppen, näsan rinner och huvudet värker :( Får hoppas att de inte bryter ut någon, har inte tid att vara sjuk :P Så nu ska jag knapra i mig ett par alvedon och krypa ner i sängen. Ska upp med tuppen imorgon ju ;P



Packar
Publicerat: 2012-07-28, 03:57:47


Håller på att packa för fullt och kollar även på invigningen av OS. Tycker den är riktigt bra än så länge, älskade när Mr Bean var med. Jag är ett stort fan av Mr Bean, kollade alltid på de hemma hos mormor och morfar när jag var liten. Så de väckte lite minnen och lite skratt :) 
 
Men de här med packandet, jag vet att jag bara ska vara iväg över en natt. Men shit vad jag tar med mig saker :P Jag vill alltid ta med mig mina favorit kläder, för jag vet aldrig vad jag vill ha på mig dagen efter. Jag är en tjej som ändrar sig såååå lätt :P Så de är lika bra att ta med sig hela garderoben ;) Eller?! :P
 
Sen får jag försöka komma i säng. Klockan ringer 4.00, de kommer inte bli roligt :( men jag kan sova på bussen :) Jag har packat med lite fika också, så jag har något att se framemot ;) Jag hoppas jag har tänkt på allt och att allt är med. Jag är alltid så rädd att jag ska glömma något viktigt. Men jag har mina bussbiljetter och pappert för hotell bokningen, och så klart visa kort ;) hihi.. Annars kan jag inte komma på något annat viktigt som ska med. Jag är också lite orolig att jag inte ska komma i tid till bussen. Men jag kör 3 timmar innan bussen går, de tar ca 1,5 timme upp till Baltimore och sen ska jag checka in en timme innan. Så jag har en halv timme till godo. Och jag har skrivit upp vägbeskrivning, och jag har min gps i mobilen om de skulle vara så. Så det här fixar jag!! :) De ska bli lite läskigt att träffa folk hemifrån. Folk jag inte har sett på länge. Men de ska bli skit kul!! Tror inte jag kommer göra några uppdateringar över helgen. Men de kommer efter :) 
 
Så nu önskar jag mig själv en trevlig resa ;) hihi..



NEW YORK
Publicerat: 2012-07-27, 19:42:33


Har just nu fixat allt klart innför min mini weekend upp till New York :) Ska bli riktigt kul att träffa Ola och Kim, och folk hemifrån :P Nu är det bara packandet som återstår, men de tar vi ikväll. Behöver ju inte så mycket eftersom det bara är en natt, men en tjej vill ju alltid vara förberedd. Man vet ju aldrig vad som kommer att hända ;) haha.. Så imorgon bitti ska jag gå upp kl 4 på morgonen, för att sedan köra upp till Baltimore och sedan ta bussen där ifrån upp till New York. Och de har sagt att de ska bli regn och åska där uppe hela helgen, men de hoppas jag verkligen inte att de blir :(
 
Förresten så köpte jag detta armbandet igår :) Tyckte att mottot var så bra, och jag ska försöka leva efter de :)



Sjukt
Publicerat: 2012-07-26, 03:31:57


Jag och Debbie satt och pratade lite nu ikväll och vi kom in på de här med skjutningen i Denver, Colorado. Och Debbie har haft kontakt med alla sina vänner där för att höra så alla mår bra. Och en av hennes vänner berättade för henne att en av de som blev dödade var en 6 årig flicka!! Hur sjukt är inte de, vi reagerade likadant. Först tyckte vi synd om flickan och hennes familj, men sen började vi tänka. Vad fan gjorde en 6 årig flicka där?! För det första var de en föreställning mitt i natten och för det andra så var det en barnförbjuden film. Blev helt chockad när jag hörde detta. Så jäkla sjukt!!! 
 
Annars har vår dag bestått av ett besök vid poolen. Men min nya bästa kompis (den lilla pojken som jag fick hjälpa sist) var inte där :P haha.. Nu sitter jag och har lite huvudbry :P Funderar lite på att ta en liten resa upp till New York över helgen, för att besöka Ola och Kim som är där denna veckan. Men vet inte riktigt hur jag ska göra eller om jag ska göra de :P Det återstå att se ;) 
 
Fick lära mig något nytt idag också, att man somnar och sover bättre om man äter vattenmelon eller kalkon ca 2 timmar innan man går och lägger sig :P Visste inte de innan. Och jag har haft lite problem på senaste att somna och jag sover inte så bra heller :( Så gissa vem som åt en stor bit vattenmelon efter middagen?! ;) JAG!!!
 
Så nu ska jag se om de hjälper, svaret får ni imorgon ;) hihi
Natti natti :)



STRÖSSEL
Publicerat: 2012-07-25, 05:07:04


Ville bara skriva att jag kom på vad de hette :P De va precis som jag trodde. När jag väl la mig i sängen och slutade tänka på de, så bara dök de upp hahah.. Sjukt att jag inte kunde komma på de :P Ni som inte fattar något av detta inlägg, gå längre ner och läs det tidigare inlägget så fattar ni :P



"Chokladbollar"
Publicerat: 2012-07-25, 03:08:54


Idag har jag och tjejerna bakat lite äkta svenska negerbollar ;) Men de smakade inte som de gör hemma :( Tror att de beror på att de inte var lika mörk kakao, eller den viktigaste ingrediensen INGEN KOKOS!!! Älskar mina chokladbollar med massa kokos. Men de har inte kokos här och de hade inte heller pärlsocker. Så jag och tjejerna körde ner till affären och handlade lite, ja nu har jag suttit här i 5 minuter och försökt tänka ut namnet på de vi använde för att rulla chokladbollarna i. Men jag kan inte komma på de :P Jag kan garantera att jag kommer vakna i natt och bara säga namnet högt :P haha, jag snackar för mycket engelska och börjar tappa svenska ord :P De är fan inte bra. På engelska heter de sprinkle, och på google translate betyder överrsättningen strö. Men de är inte till mycket hjälp :P Om de är någon som kan komma på namnet på de vi använde, lägg gärna en kommentar. De finns i alla möjliga färger och smaker. Men våra chokladbollar blev i alla fall goda, och de blev godkända av Debbie :)
 
Förresten så var jag och Ada och åt middag i söndags, på andra sidan bron. Vi åt på Applebees. De var mums!! Jag åt en stor blodig stek och potatis. Och så klart hade jag efterrätt :) Förra året när jag, Frida och Elin var på vår USA resa, så blev Elin och jag helt överförtjusta i en efterrätt på Applebees. Och så klart var jag bara tvungen att äta den nu :) Och den var lika god som jag mindes den :PVåra negerbollar :) Min blodiga stek ;) Den äckligt goda efterrätten :) De vattnas i munnen bara jag ser den :P haha



tröttare än tröttast
Publicerat: 2012-07-24, 02:54:44


Har inte så mycket att skriva. Dagarna ser mer eller mindre likadana ut. Men jag och tjejerna har det riktigt kul tillsammans. Härom dagen satt vi och pratade om varför dagarna går så fort, och vi kom fram till att det är för vi har de så kul :) Det känns så bra att höra att de har de kul med mig.
 
Idag har jag haft en ganska trött dag. Jag kunde inte somna igår kväll. Somnade nog inte förren vid 2, halv 3 :( Så jag har varit så trött hela dagen. Och jag har varit lite, jag vet inte hur jag ska säga, men kortfattade och tråkig mot tjejena :P Inte min mening, men när jag blir på de humöret så finns det inte mycket som kan få mig på bättre humör. Men när vi var på biblioteket idag och vi letade efter lite böcker. Kommer Ariel fram och kramar mig och hon säger "I love you, Samantha!!" Jag kan säga att det gjorde min dag betydligt bättre. Och jag måste blir bättre på att inte va så tråkig och kortfattad mot tjejerna när jag får mina dagar :P 
 
Nu ska jag slänga mig i bingen och kolla på första avsnittet av Bachelor pad. Sen blir det förhoppningsvis en tidig och lång sömn. Natti natti :)



Shopping :)
Publicerat: 2012-07-22, 18:43:06


Tänkte visa mina fina saker som jag shoppade igår :) Detta linnet köpte jag på en av mina favorit affärer, Abercrobie & fitch. De har ganska dyra saker. Och jag har kollat på detta linnet innan, men det kostade 60 dollar, ca 420 kr. Och jag har tyckt att det har varit lite dyrt. Men nu hade de typ halva priset på rea priset, så det kostade bara 20 dollar :D typ 140 kr, de va ganska lagom tyckte jag :P Är glad att jag inte köpte de innan!! Klänning från forever21 Älskade ryggen på denna klänningen, tycker det är riktigt snyggt med så låg rygg :P Köpte denna klänningen i en affär som jag inte vet namnet på :P Men oftast går jag in i samma affärer som jag vet att jag gillar. Men igår vidgade jag mina vyer ;) hihi.. Örhänge från forever21 :) 2 linne från H&M, jag har ett likadant i blått redan, men jag älskar de linnet. Och så var dessa 2 på rea, för bara 5 dollar styck. ca 35 kr, så jag kunde inte motstå att köpa dom :)



shopping and hanging on a mansion!!
Publicerat: 2012-07-22, 18:20:55


Nu ska jag berätta om min går dag :P Dagen började skit bra!! Jag fick skypa med min underbara familj och släkt :) Igår var det ju morfars födelsedag, så släkten hade samlats hemma hos dom. Jag fick prata med dom alla :) Det kändes riktigt bra. Sen begav jag mig till starbucks för att möta upp Ada och för en shopping tur till Annapolis :) Det blev en del påsar som fick följa med hem, men det var mycket som var på rea :) Så det blev inte så dyrt!! 
 
Vid 6 hade vi blivit bjudna till Viri på poolparty. Det var henns värdfamilj som skulle ha lite fest. Vi hade fått adressen av henne, och vi hade aldrig varit hos henne innan. När gpsen säger att vi han anlänt till vår destination och vi vänder på vårt huvud. Så möts vi av ett stort, riktigt stort hus. Vi blir helt chockade och kollar på varandra och säger att vi måste ha kommit fel :P Så vi ringer till Laurita, en annan au pair som också är där. Och frågar om vi har kommit rätt, och hon säger att det är rätt och att det är ett mansion :P Så jäkla stort huset var, kändes som ett slott när vi gick in :P När vi kommer in är där ett stort vardagsrum, med fina soffor, stor tv och de ser riktigt lyxigt ut. Sen går vi vidare in i köket, och jag har aldrig sett ett så stort kök :P Vi träffade hennes värdföräldrar och de var trevliga, och hon föreslår att vi kan gå ner till deras biorum och kolla på en film. Hon ville inte att vi skulle vara där ute med folket så mycket och störa :P Så vi går ner i deras källare och möts av ännu ett stort kök/bar och en stor soffgrupp och ännu en stor tv :P Sen när vi ska gå in i biorummet, går vi först igenom ett spelrum med alla möjliga spel. Som ett flipperspel, ett air hockey bord och typ 4 andra sorters spel. Sen går vi vidare in i ett annat rum och detta är då biorummet. Och jag förstod varför de kallade det biorummet, för det var som en lite mindre biosalong :P typ 6 stora skinnfåtöljer, värsta stora vitaduken med stort hemmabiosystem. De var helt sjukt!! Jag har aldrig sett något liknande förut :P Vi kollade på en riktigt bra film, going the distance. Sen gick vi ut till sällskapet och snyltade lite mat :P Där ute möts vi av en stor pool, Viri sa att hon skulle bjuda dit oss en annan gång så vi kunde hänga vid poolen :P De tackar man inte nä till ;) hihi.. De har också ett liveband som står och spelar i det ena hörnet. Och massa med serveringspersonal och kockar som lagar och fixar middan. De kändes som en dröm att vara där och allt var helt sjukt :P Vi avslutade kvällen med en helt underbart god chokladtårta, de var verkligen grädden på moset!! Vi planerade massa saker som vi ska hitta på, den 4 augusti ska vi till Six flags. Som är ett stort nöjesfält. Vi ska in en dag till Washington och gå på lite gratis museum. Och vi planerade även en weekend till niagara fallen :) De är kul att ha saker att se framemot, de behöver man verkligen för man ska kunna överleva här :P Så jag hade en helt perfekt dag!!Mansionet från håll :P De stora huset :P Jag i de "lilla" biorummet :P Visst ser jag överlycklig ut? ;) haha Jag och Ada :) Laurita, Viri och Ada Poolen :P
 
 
 
 



I just hanging out with my favorite girls!!
Publicerat: 2012-07-22, 05:18:11


Avslutar en helt perfekt dag med lite tv med mina favorit tjejer!! Berättar mer om min dag imorgon :)
Nu blir det bingen för min del!! Natti natti :P



Svenskt godis!!!
Publicerat: 2012-07-21, 03:01:20


Förresten hittade lite svenskt godis som jag hade i mina gömmor. Jag hade helt glömt bort det, men jag hittade en påse med gott & blandat och ett litet marabou choklad. Fatta vad lycklig jag blev. Jag har verkligen underskattat gott & blandat, de är så jäkla gott. Och jag får en känsla av Sverige när jag äter det. Om jag blundar och äter så känns det nästan som att jag ligger i min egen soffa med Melker sidan om mig :P Men så bra är det ju inte. Så mamma, nu vet du vad du ska göra ;) hihi.. Så nu ska jag lägga mig i sängen äta svenskt godis, kolla på film och bara njuta av att helgen är här :) Trevlig helg på er <3Gott & blandat 



helg
Publicerat: 2012-07-21, 02:55:30


Då var helgen här, igen!! Veckorna går så snabbt, så jag hinner inte med :P Och de 2 tuffa dagarna är över, det har varit ganska jobbigt. Jag har fått mycket uppdateringar av mina vänner via facebook, och jag skulle bara vilja vara där :( Men de tar vi nästa år :P 
 
Imorgon står det shopping på schemat i Annapolis med Ada :) Min värdmamma har haft lite knapert med pengar de senaste veckorna och så har vi haft lite problem med våra banker. Så jag sa att jag kunde vänta med min lön. Så idag fick jag lön för 3 veckor. 600 dollar typ 4200 kr. GUTT eller vad :P hihi.. Så imorgon ska jag shoppa satan :P Shoppa tills jag blir fattig ;) Jag blev även bjuden på Poolparty imorgon hos en annan au pairs värdfamilj. Men jag får se om jag går, Jag vet inte när poolpartyt börjar och så vet jag inte när jag är hemma från shoppingturen. Men jag skulle gärna vilja gå, så jag ska försöka hinna :) Annars får det bli en annan gång!!
 
Är lite irriterad också, de har lugnat sig nu. Men min värdmamma sa att jag skulle få sluta vid 2 idag. För kompensation för jag har jobbat så mycket och sent. Och det skulle bli så skönt, och det kändes som jag skulle få en lång helg. Men icke sa nicke :P Men när tror ni hon var hemma? :P Hon var inte hemma förrens över kl 5!! Alltså 3 timmar senare än vad hon hade sagt. Blir ganska trött på detta med tider. Jag hade planerat att hitta på lite saker efter jobbet idag, bla att sticka till biblioteket och hyra en tv serie som jag kunde kolla på ikväll. Men de stänger kl 5 på fredagar. Så det kunde jag ju stryka från min lista :( Så jag stannade hemma och tog det lugnt i stället. 
 
Imorgon eller idag hos er är det min älskade morfars födelsedag. Hoppas du får en underbar dag och äter mycket tårta :P Hoppas ni inte äter ananspaj eller något annat som jag älskar :P
Grattis världens bästa morfar!! <3 <3 
 



VILL HA
Publicerat: 2012-07-20, 03:19:36


Snälla någon skicka hit en Langos på posten!!! Snacka om att vara sugen ;P VILL HA, VILL HA, VILL HA :P Och när ni ändå ska ner till marknaden och handla en Langos till mig, köp en stor påse med marknads nougat och skicka hit :P
De vore väldigt bussigt av er ;) hihih.. 



tråkdag :(
Publicerat: 2012-07-20, 02:40:18


Har egentligen inte så mycket att skriva om. Bara om att det har varit en tuff dag idag. Fick prata med mina fina vänner över Viber, och det kändes både bra och dåligt. Saknar dom så och det är alltid skönt att höra deras röster. Men så samtidigt hör jag att de har kul och jag vill bara dit, och jag får höra vad jag missar :( Men inte gråta över spilld mjölk som de säger :P
 
Fick ganska goda nyheter idag, eller det är väl inte säkert än. Men det verkar som Debbie inte ska ta jobbet nere i florida :) Wiiiieeeeee!! Tydligen hade hon varit väldigt populär idag, hon hade fått massa erbjudande idag. Hon hade hört från detta jobbet som hon har nu att de ville att hon skulle gå upp ett steg och bli befodrad. Men det fanns andra kandidater också, så vi får se där. Sen hade hon fått ett erbjudande från ett jobb som hon hade sökt i Alabama. Hon ska ha telefon intervju med dom nästa vecka :) Sen hade hon även fått ett väldigt bra erbjudande i LOS ANGELES!!! Ja, ni hörde rätt :P Tydligen så var det ett dröm jobb för henne, men jobbet ligger mitt i smeten i Los Angeles och där vill hon inte bo. Och så hade hon och en kollega kollat på lite hus där och de hade legat på över 1 miljon DOLLAR för ett radhus. Och hur kul är det att bo i ett radhus med barn, med delad trädgård. De vanliga husen gick på ca 7 miljoner dollar. Ganska mycket :P MEN JAG VILL BO DÄR!!!! hihi..
Så de goda nyheterna är att jag antagligen får stanna i denna familjen :) Yay!!!



Kärlek
Publicerat: 2012-07-19, 03:49:41


Lilla Karissa kom precis och knackade på min dörr. Och jag tänkte åhhh, inte igen :P För de kommer och knackar typ 10 gånger varje kväll, och de vill egentligen ingenting. Men de är så söta ju, oftast vill de bara ha en kram :) Men lilla Karissa kom och knackade och så ser hon lite ledsen ut och så säger hon:" Samantha, I will really miss you when you are going home!!" Mitt lilla söta gryn :) Älskar verkligen de två små söta tjejerna, och jag kommer sakna de så när jag åker!! Men som jag sa till Karissa kommer jag stanna länge till :) (förhoppningsvis)



2 svåra dagar!!
Publicerat: 2012-07-19, 02:53:55


Framför mig har jag 2 av årets tuffaste dagar att missa tror jag. De 2 dagarna som jag längtar efter mest på hela året!! SJÖBO MARKNAD!!! Har alltid så jäkla kul med mina vänner på Sjöbo marknad och även om de är dåligt väder, så har vi alltid kul ändå. Jag hoppas att ni får 2 riktigt bra dagar och jag hoppas ni festar för mig också :) Fast en liten del av mig hoppas att ni får skit tråkigt :P Det är den lilla djävulen som pratar, ängelen är på semester eller hur va det nu Johanna :P hahah.. Nä, jag hoppas ni får skit kul. Men det gör såååå ont i mig att jag missar dessa två dagar, jag skiter i julafton eller min födelsedag. Sjöbo marknaden är fan helig :P Och jag längtar så tills nästa år och jag ska festa för 2 marknader :) Jag har redan massa planerade saker som jag ska göra nästa år. Jag har det jätte bra här, och just nu vill jag inte hem. Men jag längat ändå sååå tills jag får komma hem och träffa alla igen och göra allt jag har planerat :) Just nu saknar jag Sjöbo!! Men jag kan helt ärligt lova att de är nog bara dessa 2 dagarna på hela året som gör mig så lycklig av att bo i Sjöbo. Annars händer det inte mycket, förutom att de finaste människorna bor där. Och i Tomelilla så klart ;) hihi.. LOVA att ha kul för mig också :) Och för fan ät en langos för mig också ;) Min fina pärm som jag fick av Johanna innan jag åkte, och dessa 2 sidorna är de svåraste i hela pärmen, de får mig alltid att börja gråta :(



Dagens :P
Publicerat: 2012-07-18, 03:43:01


Måste bara berätta en liten rolig sak som hände idag. De får mig att skratta nu när jag sitter här, men jag förstod egentligen inte hur komiskt de måste ha sett ut :P
 
Jag och tjejerna har varit vid poolen idag, för det har varit ännu en varm dag. Men jag fick i alla fall en ny bästis :P En mörkhyad kille, han kan kanske ha varit runt 10. Han var ganska kraftig, men han var väldigt snäll och trevlig :) Men de har i alla fall en krabba som flyter runder i poolen och det finns en rutschkana på den. Karissa kan inte komma upp på den själv, så jag måste lyfta upp henne och jag hjälper Ariel genom att gör kofot :P Men den här kille såg att jag lyfte upp Karissa och han vill också ha hjälp med att komma upp. Först tänkte jag för mig själv att de klarar ju aldrig jag att lyfta honom, så jag försökte att ignorera det lite genom att låtsas att jag inte hörde honom. Men han fortsätter :P Och först försöker jag göra kofot på honom också, men de funkar inte. Så jag tar tag i honom och försöker lyfta honom :P De går ganska bra, men jag orkar inte få upp honom hela vägen och han försöker få upp sina fötter på krabban. Där står vi, jag kämpar för mitt liv med att försöka få upp killen på krabban. Medans han försöker få upp fötterna :P hahah.. Det tog ett tag innan vi lyckades, But we did it!!!! Men de måste ha sett fruktansvärt roligt ut :P hahah



Chicago dag 7 - Last day :(
Publicerat: 2012-07-18, 02:57:11


Debbie kom med flyget sent på natten dagen innan från Florida. Vi hade en lugn frukost tillsammans och sen började packandet :( alltid tråkigt att åka hem när man har det så bra där man är, men samtidigt är de ganska skönt att komma hem också. 
 
Vid halv 2 sa vi hejdå till mormor och morfar, ganska sorgligt :( Vet inte om jag får träffa dom igen, och de har varit helt underbara mot mig :) Jag kan erkänna och säga att gråten var inte långt borta ;) Men jag har alltid lätt för att gråta och de vet ni :P Sen började vår färd mot CHICAGO!!! Äntligen ska jag få komma in till denna fina stad. Vi åkte in och träffade flickornas farmor, farbror, faster och kusin. Alla väldigt trevliga :) Vi träffade upp dom på en lekplats och sen stack vi och åt pannkakor till middag. Det är vad jag kallar middag ;) De lilla jag fick se av Chicago bara älskar jag, och jag hoppas att jag får komma dit igen :) Debbie visade och berättade allt vi körde förbi. Hon var en väldigt bra guide :P 
 
Vid 7 började vi vår färd mot flyplatsen. Och för en gångs skull åkte vi en bra stund innan :P Så vi var på flygplatsen ca 1 timme innan. Men flyget var försenat över 1 timme. Trötta var vi :( Men allt gick bra och vi var hemma vid 3 på natten. Jag kände bara usch och fy för att jag ska upp kl 8 på morgonen och jobba :( Men Debbie gav mig en sovmorgon och jag behövde inte börja förren vid 10 :)
 
Jag har haft en helt perfekt vecka!! Welcome to Chicago!! :) Skyline från motorvägen Chicago Bears arena Piren i Chicago Höghus :P Tydligen en väldigt känd fontän :P 



Chicago dag 6
Publicerat: 2012-07-17, 02:44:33


Ännu en ganska slö dag. Tog tjejerna till deras favorit lekplats här, och passande nog heter den Butterfly playground. Och ni som känner mig vet att jag inte gillar fjärilar särskilt mycket. Men de var en väldigt bra lekplats. Där fanns massa olika väggar med olika saker man kunde lära sig om fjärilar. På en väg var där bilder på olika larver och hur de sen såg ut när de blev till fjärilar. En vägg hade de gjort ett stort fjärils huvud (ganska kusligt ;P) och så hade de gjort deras ögon som en typ av speglar och hur fjärilar ser oss. Och så var där massa sant och falsk påstående. Så en väldigt lärorik lekplats.

Efter lunchen så följde vi med mormor, hon skulle ut och köpa lite blommor, för de var egentligen bjudna på en fest av grannen. Men de ville inte gå eftersom vi var där, så de skulle bara gå över med en blomma. Men fy faaaan vad varmt de var där ute. Jag har aldrig varit med om något värre. Jag satt och kollade på tjejerna när de lekte på en liten lekplats medans mormor letade blommor. Och rätt som det var så rann en svett droppe rakt ner i ögat på mig :P Haha, jag var inte bered på de. Men tji fick jag ;) hihi.. I alla fall så hade byggt upp en hel pygmé by, med tåg och hus och allt. De var någon klubb för vuxna män som gillade att leka och bygga med tåg och tågbannor :P Något för dig pappa ;) haha.. Men de var faktiskt ganska kul att gå och kolla, de hade kyrka, små hus, café, en liten sjö och massa olika gamla tåg. Så de hade gjort de väldigt bra :) Sen stack vi hem och hoppade i poolen. Men vi var med om något helt sjukt idag. De var typ 40 grader när vi var på blomsterskolan, sen när vi kom hem och efter typ en halv timme, så gick vi ut igen. Då hade temperaturen sjunkigt ner till 30 grader och de kändes nästan lite kallt :P De var helt sjuk och de sa på radion och tv:n att detta var något väldigt ovanligt. För sånt här följer oftas med regn eller vind. Men de var helt vindstilla och inget regn på hela dagen. Men jag klagar inte för de var mycket skönare :) Men ganska sjukt!! Jag kunde nästan känna när jag satt där ute, hur temperaturen sjönk.

Till kvällsmat beställde vi hem friterad kyckling och fisk och hade colslawsallad, hushpuppys och pommes. Väldigt mumsigt :) Sen kollade vi ännu en gång på filmen The Muppets. Jag har nog sett den typ 5 gånger nu, men vad gör man inte för tjejernas skull :) Fjärilshuvudet :P Jag :) Tjejerna älskar att ta foto med min kamera, och de säger till mig att posa på alla möjliga sätt :P Här är resultatet av ett sätt som de ville att jag skulle posa på ;) haha Den lilla tågbyn :) Tågbyn




Washington DC :)
Publicerat: 2012-07-15, 16:40:17


Hade en riktigt bra dag inne i Washington Dc igår :) Så jag vet inte riktigt var jag ska börja, men det får väl bli när vi åkte :P Klockan ringde 7.15 FÖR tidigt en lördags morgon :( Men de var ju till något kul, så det vara bara till att stiga upp :) Ada kom och hämtade upp mig och vi körde över bron till Wawa för att möta upp Kristin. Och sen började vår färd mot metron och Washington!! Har aldrig tagit metron här innan, men det var hur smidigt som helst. Vi hoppade av i Chinatown och gick till Capitol building, för vi hade gott om tid. Kristin blev vår guide, för hon hade varit där inne typ 15 gånger. Så man kan säga att hon kunde det mesta om Washington, och det var perfekt för mig och Ada som aldrig hade varit där inne. 
 
Väl vid Capitol building möte vi upp Desirée och Anni, och sedan också vår LCC Lisa. Vår guidade tur inne i Capitol building började med en lite film och sen fick vi gå en tur inne i byggnaden och kolla. Väldigt fin byggnad, med massa målningar, statyer och massa annat fint :) Efter vår tur gick vi till Vapiano och åt lunch. Det blev pasta för min del, väldigt mumsigt!! Sen tog vår guide, Kristin ut oss på en lång tur, vi fick se vita huset, Washington monument och massa annat. Sen gick vi till en bar i Georgetown tror jag det var, och bara hängde. Vi har gått så mycket så mina föter gjorde så ont nu i morrse när jag vaknade. Men det får bli min träning för denna veckan ;) hihi.. 
 
Förresten när vi stannade till vid vita huset, fick vi agera modeller :P haha.. När vi började närma oss vita huset så började 4 killar följa efter oss. De snackade spanska och Ada pratar ju också spanska, och tydligen hade killarna varit väldigt imponerad över våra bruna ben :P hahah.. Och sen ville de så gärna ha bilder med oss och vita huset. Vi kännde oss som riktiga supermodeller :) En rolig grej ;P
 
Vid 18.00 tiden tar vi metron tillbaka och vi bestämmer oss för att stanna till på ett sushi ställe och äta middag och sen äta frozen yoghurt på ett ny öppnat ställe, typ 10 minuter från där jag bor :) Så det kan bli farligt i framtiden, för jag bara älskar frozen yoghurt :D De har alla sorters topping, de är sååååå gott!!
 
Jag har haft en helt perfekt dag :)
Jag och Kristin på metron Chinatown Capitol building Taket i Capitol building Jag och Desirée Gänget :) Lilla jag och Washington monument :P Jag och vita huset :) Kristin, Ada, jag och vita huset :) Sushi, så gott!! Frozen yoghurt



Frozen Yoghurt :)
Publicerat: 2012-07-15, 04:01:04


A perfect ending to a perfect day!! 
 
Berättar mer om min dag imorgon :)



Chicago dag 5
Publicerat: 2012-07-15, 03:51:41


Dagen började lugnt, vi stack en liten runda till lekplatsen. Och ännu en varm dag väntade. Detta har varit en väldigt lugn dag och vi har egentligen inte gjort så mycket. Jag fick mitt tråkiga samtal om att jag måste gå i rematch eller åka hem, om min värdfamilj flyttar ner till Florida. Eftersom de inte finns någon LCC inom 1 timmes radie där. Så det har varit en deppig dag för mig :(

Vi var en lång stund vid deras lilla pool på eftermiddagen. Och de var lockande att hoppa i. Men innan jag hann, så kom deras morfar ut i badkläder och t-shirt och hoppade i med tjejerna :P haha.. De såg så roligt ut, han tog upp halva poolen, eftersom de var en så liten pool. Men tjejerna älskade de!! De använde honom som en lekplats, stackars morfar :P Men kul hade dom ;) Idag var de ju fredag och fast vi var i Indiana, så fick vi införa pizza and movie night här också :) Så vi beställde mumsig pizza och sen kollade vi på Puss in boots. De blev en tidig morgon i säng. Men jag behövde de för jag var helt slut.

Denna resan har gjort mig gott :P Jag har inte ätit något godis eller chips på denna veckan. Lite efterrätt någon dag, och sen har jag inte rört en krona denna veckan :) Jag kan påstå att jag är en slösa och jag har svårt för att hålla i mina pengar. Och jag kan ibland lägga dom på lite onödiga saker, som massa godis, chips och onyttigheter eller massa kläder som jag egentligen inte behöver. Och ibland köper jag till och med kläder som jag aldrig använder. Så jag fick mycket sparat denna helgen :) Den lilla poolen och deras trädgård Trädgård Deras gulliga hund, han var så snäll och de hade räddat han från ett rescue center :) Han blev påkörd av en bil som valp och har ett skadat ben :( 




Tröttast :P
Publicerat: 2012-07-14, 03:32:34


Om jag var trött igår, snacka om att jag är trött idag. Har så mycket i mitt huvud just nu, så ibland vill jag bara sjunka genom jorden :( Men idag har det varit en bra dag!! Träffade Ada, Natalia, Kerstin och deras värdbarn på Calvert marine museum. Vi träffades 9.30 och sen öppnade inte museumet förren vid 10. SÅ vi satte oss i skuggan och så fick barnen leka :) Och de hade väldigt kul!! De var i typ samma ålder allihopa, så det gick jätte bra. Och jag hade kul jag också, alltid kul att träffa folk förutom värdfamiljen som man träffar hela dagarna :P Kerstin hade jag inte träffat innan, men hon var väldigt trevlig!! Efter museumet stack vi till MC donalds och åt lunch, mums!!
 
Nu ska jag snart hoppa i bingen och kanske se en film. Ingen sovmorgon imorgon inte!! Ska möta Ada på starbucks 8.30 och sen Natalia och Kerstin på wawa och sen börjar vår färd mot Washington DC!!! Ska bli sååå kul :) Äntligen får jag se Washington :) Natalia kom med ett erbjudande om jag ville följa med upp till Annapolis på kvällen och festa till det. Och sen hade de hyrt ett hotell rum som typ 7 tjejer skulle dela på och sen kör vi hem på söndag. Men jag får se, känner att jag nog behöver ha min söndag och sova ut på och må bra :P
Natti natti ;) 
Rocka Sköldpadda Något kräft djur :P Fyren



Chicago dag 4
Publicerat: 2012-07-14, 03:00:00


En ännu varmare dag, idag har det varit 40 grader i skuggan :/ OLIDLIGT!!! De gick inte att vara ute. Vi var en liten tur på lekplatsen på förmiddagen. Jag fick köra deras bil :P Så nu kan jag kryssa av att jag har kört i Indiana ;) hihi.. En väldigt ny bil, tror typ den är en 2011 eller något, också är de hybrid. Så den är såååå tyst. Men den var as skön att köra :)

Denna dagen var väldigt lugn, vi har inte gjort mycket. Eftersom de är så varmt, så går de bara att vara ute en liten stund. Sen måste man gå in, för vi klarar inte att vara ute mycket längre. Så efter lunch var vi en liten tur i den lilla poolen som de har tagit fram till tjejerna. Jag gick bara i med fötterna :P Och sen har vi suttit framför tv:n en stor del av dagen. Jag och Ariel satt och byggde pärlplattor också. Precis som på gamla goda tiden :P Hade glömt hur roligt de faktiskt var. Så mamma du får ta och skaffa tillbaka alla de gammal grejerna, så ska vi se till att börja bygga pärlplattor igen :P Ingen av dom hade sett detta innan, de var deras mormor som hade sett den i affären och tyckte de såg kul ut. Och direkt när de tog fram dom, så fick jag en liten känsla av nostalgi ;) Och jag berättade att jag byggde mycket pärlplattor när jag var liten. Och tro de eller ej, när vi sätter oss ner och ska börja bygga. Så vecklar jag upp instruktionen för att kolla bara för skojs skull. Då finns den instruktioner på typ 5 olika språk och ett av dom är SVENSKA!! Hur sjukt är inte de :P Och alla tyckte att de var lite sjukt ;P Så de är kanske en svensk grej :)

Till kvälls middag hade vi fried potato, köttbit, majs och bulle :) De var muuuuums!! Älskar hennes mat. Sen satte vi oss och mös i soffan och kollade på the muppet movie :P Vi har sett den typ 4 gånger innan, men deras mormor och morfar ville också se den :) Så en lugn dag.

Jag har inte så många bilder från denna dagen så jag bjuder på en bildbomb på mig själv ;P Jag på lekplatsen :) Nyckelpigan och jag ;) WIIIIEEEE




TRÖTT!!
Publicerat: 2012-07-13, 03:45:52


Just nu är jag sjukt trött!! Fick jobba till 19.30 och var inte uppe på mitt rum förren 20.30. Så en lång dag!! Men vi har haft det kul och jag och tjejerna diskuterade idag att dagarana går så jäkla snabbt. Och vi kom fram till att de berodde på att vi har så kul och hittar på massa roliga saker tillsammans :) Idag har vi varit nere vid piren och ätit glas :D MUMA!! Imorgon ska vi på playdate med 3 andra au pairer och deras värdbarn på Calvert marine museum :) Det ska vara ett väldigt fint museum och jag ser fram emot det. När jag berättade för tjejerna att de skulle komma andra barn, blev de över lyckliga!! De älskar att skaffa nya kompisar och leka med andra. 
 
Jag ser väldigt fram emot denna helgen, de händer en del :) Imorgon ska jag antagligen sluta lite tidigare, kompensation för idag. Sen på Lördag ska vi in med hela au pair gruppen på en rund tur inne i Capitol building. Ska bli riktigt kul :) Har som sagt bara varit inne i Washington DC 1 gång med Dany och Aum. Så de ska bli kul. Förhoppningsvis stannar vi där över dagen och utforskar :D På söndag funderar jag lite på att åka på en shoppingtur. Jag slösade inte en krona förra veckan när vi var uppe i Indiana. Kan ju inte spara mina pengar, måste ju använda som. Vore hemskt om jag fick för mycket pengar ;) hihi..
 
Förresten när jag var som tröttast innan Debbie kom hem fick jag ett sms av henne och det gjorde min kväll kan jag säga, hon skrev så här: Thank you so very much for everything. I really appreciate you Samantha. I don't say that enough :( och så svarade jag typ att de var kul att höra och bra att hon uppskattar mig och att jag har det så kul tillsammans med tjejerna varje dag. Så skrev hon: And they Love you!! :) Detta gjorde verkligen min kväll och jag kommer leva på detta länge!! :D Fina familj, vill inte lämna er :( Capitol building
 



Chicago dag 3 - Happy 4th of July!!! :)
Publicerat: 2012-07-13, 03:22:41


Skoja min doja vad varmt de har varit idag, "morfar" kom fram till mig och sa att de är inte så farligt varmt ute, de är bara 38 grader i skuggan :O WHAT!? Han har koll på att vi använder Celsius i Sverige, så han hade kollat upp hur varmt de var så jag skulle förstå :P Så vi har tillbringat dagen där inne ganska mycket. Jag var på biblioteket innan vi åkte och lånade den tredje Harry Potter boken. Så jag fick ganska mycket läst på den. Tjejerna har tillbringat en stor del av dagen framför tvn, vilket man får göra på semestern :P

Efter Karissas nap och lunchen, så körde jag, tjejerna och "mormor" till Michaels och sedan till Target. Vi ville hitta en affär med ac, så vi kunde gå där inne och njuta :P "Mormor" lät tjejerna välja ut vars en sak. Och de kunde välja i princip vad som helst. Först åkte vi och kolla på Michaels. Och vi hade bestämt innan att de skulle kolla först på båda ställena och sen kunde vi köra tillbaka och köpa de som de ville ha. Just för de inte skulle ångra sig. Men lilla söta Karissa hittade en lite fågelbur i trä. Och den var verkligen inget speciellt. Men hon ville så gärna ha den, och vi försökte säga till henne att vi ska till Target också, så kan du inte vänta och om du verkligen vill ha den så kör vi tillbaka och köper den om du inte hittar något annat. Men hon SKULLE ha den till varje pris :P Så hon köpte alltså en liten fågelbur i trä, som hon inte kommer ha mycket nytta av :P Men de var hennes val. Nu vet jag exakt vad du tänker på när du läser detta mamma :P Du tänker på den lilla rosa spaden som jag valde ut en gång när jag fick välja precis vad jag ville i leksaks affären ;) Nu vet jag exakt hur du kände ;) hihi..

Ariel var smart och vänta. Båda tjejerna är väldigt förtjusta i min kanin Melker. Jag har till och med gett Ariel ett foto på honom som hon har sidan om sin säng :P Så Ariel hittade en kanin som hoppar till en och gör lite ljud och den har typ samma färger som Melker. Och den valde hon och så kallar hon den för Melker :) Så gulligt!! Och så klart (som jag viste skulle hända) så är Karissa inte ett dug intresserad av fågelburen längre. Hon leker med Ariels kanin istället och när Ariel vill ha sin kanin, så blir Karissa ledsen och säger att Ariel måste dela med sig. Snäll som hon är så delar hon med sig :)

Det är 4th of July här och de firas med stora fyrverkerier och alla samlas på en plats och tittar tillsammans. Så vi började med att grilla korv med bröd :) MUMS!!! Till det hade vi chips, böner, mac and cheese och fruktgelé, de var väldigt mumsigt :) Efter middagen så gick vi ut och skulle göra smores. Så vi grillade marshmallows och vi la dom sedan på en bit kex med en bit choklad på. Och så smälte choklade och marshmallowsen var mjuk. ÅHHHH, de var sååå gott!! Sen gick vi och samlades och kollade på alla fina fyrverkerier. Och de höll på längeeeeee. "Morfar" sa att de var typ 15 000 dollar som de sköt upp och de är typ 105 000 svenska riksdaler. Galet mycket!!! Men de var fint att kolla på och slipa betala ;) hihi.. Karissas fågelhus :P Jag, så klart var jag kläd i USA flaggan på 4th of July :P Grillning av marshmallows Smores :) Mummmmma!! Jag :) Fyrverkerier 




Chicago dag 2
Publicerat: 2012-07-12, 03:16:04


Började med en tidig morgon. Jag brukar i vanliga fall väcka tjejerna vid 8 tiden, men eftersom det är 1 timmes tids skillnad här, så vaknade de kl 7 och var klarvakna. Som tur var så vaknade jag också av mig själv runt den tiden, så jag var redan vaken :P Vi gick upp och gjorde våra vanliga rutiner med frukost, påklädning och de där vanliga. Sen blev det ett litet dopp i den lilla poolen i trädgården och ett besök på en lekplats. Jag fick rulla dom ditt i en kärra och varmt var de. Skoja om jag var svettig när jag kom fram :P

Efter Karissas middagslur och lunchen, ville Debbies föräldrar visa mig lite runt. Så vi tog en tur i bilen. Och de tog mig till Lake Michigan, som är typ den andra största sjön i USA. Och de såg verkligen ut som ett hav. Vattnet var så skönt och jag ville bara hoppa i :P Så nu har jag doppat mina tår i Lake Michigan :D Sen fortsatte på vår tur. De visade mig lite olika lekplatser, biblioteket och deras by som de bor i. De var en riktigt bra tur :) Och det är så snällt av dom att de vill ta mig runt och visa mig allting.

Ariel önskade att vi skulle gå ut och äta på Wendys, som är en lite finare snabbmats kedja. Jag åt Berry almond chicken salad. Sallad med kyckling, blåbär och jordgubbar. Väldigt mumsig!! Sen har vi bara tagit de lugnt nu ikväll. Jag var helt slut efter denna dagen kan jag säga :P Lake Michigan Jag i Lake Michigan :) Lake MichiganFin fontän i Valpariso :) Tjejernas favorit lekplats




Chicago dag 1
Publicerat: 2012-07-11, 03:00:01


Min resedag till Chicago började 6.30 av att klockan ringde. Jag ville inte gå upp, var så jäkla trött. Är så trött på att sova i denna hemska värme. De går inte att sova bra :( Men en del av mig ville verkligen gå upp, eftersom vi skulle åka till Chicago!! Och det är ju alltid lättare att gå upp när man vet att något kul väntar :P Efter jag var färdig med mitt, så gick jag ner och fortsatte med tjejerna, där Debbie hade slutat. Jag gav dom frukost och borstade tänderna. Debbie hade sagt att vi skulle åka kl 8.00 och de var senast, för vi skulle hinna till flygplatsen i tid till flyget och sen var vi tvungna att köpa någon lunch till tjejerna på flyplatsen. Men som ni nu redan vet, är Debbie inte den bästa på tider. Jag tror vi lämnade huset 8.30 första gången. När vi hade backat ut och kört ut från vår gata så kom vi på att vi hade glömt Karissas vagn. Så vi fick vända. Sen fortsatte vi och när vi kom typ ett par minuter från huset och vi hade precis kommit ut på den stora vägen, så kom Debbie på att hon hade glömt den viktigaste väskan av alla. Den lilla blåa väskan, med pass, flygbiljetter och massa annat viktigt. Så vi var ju tvungna att vända. Och tredje gången gillt som de säger :P Sen var vi äntligen på rätt väg!!

Vi kör som attan till flyplatsen och så klart har vi allt emot oss, shuttle bussen är sen, massa rödljus på vägen och lång kö vid incheckningen. Och vi var SENA!!! Debbie hade bokat in mig på ett annat bokningsnummer och jag hade bara 2 små väskor som jag kunde ha som handbagage med mig på planet. Så jag skiter i att checka in min ena väska och rusar in och hämtar mitt boardingkort vid en av de själv inchecknings datorerna. Sen rusar jag igenom säkerhetskontrollen. Och innan jag går igenom den kommer jag ju på att jag har massa flaskor med vätska i min ena väska som jag egentligen skulle checka in. Så jag plockar ur de flaskorna. Och tar mig igenom säkerhetskontrollen och klarar de smärtfritt :D Men jag kan säga att de på säkerhetskontrollen gjorde inget vidare jobb, och vore jag Usama bin Laden så kunde ett plan varit kapat och sprängt. För när jag kom hem till Debbies föräldrar och öppnade min resväska så kom jag på att jag hade ju flera andra flaskor med vätskor. Men men… I alla fall så rusar jag sen in på flyplatsen och köper mig 2 happy meal till tjejerna och rusar sen ner till vår gate och till slut kommer Debbie och tjejerna. PHHHHUUUU, vi hann!! Så vi ställer oss i kön och gör oss redo, och så får vi höra att planet är försenat en timme :@ Hur glada blir inte vi av att höra detta. Men vi hann i alla fall.

Väl på planet så hamnar jag sidan om 2 killar ;) hihi.. Väldigt trevliga och pratsamma. Den ena var bara ett år yngre än mig, och jag trodde nästan han skulle be efter mitt telefon nummer precis innan jag gick av planet :P Men du kan andas ut igen mamma ;) hahah..

Väl av planet så går vi och hämtar vår hyr bil som vi ska köra med till Debbie föräldrar. Och sen kör vi förbi hela Chicagos skyline. Alltså så man får se alla hög husen på håll. Det var sååååå fint!! Verkar vara en väldigt fin stad och jag längtar tills jag får komma in där. Tror inte jag får komma in till självaste Chicago på denna resan, man jag har ju i alla fall fått se staden :) Debbies föräldrar bor ca 1 timmer ifrån Chicago, i en lite mindre stad som heter Valparaiso.

Debbie föräldrar var precis som jag trodde, världens snällaste och omtänksammaste. De får mig att sakna mina far- och morföräldrar ännu mer :) Men de är verkligen hur snälla och goa som helst :D De har typ 12 vilda katter ute i sin trädgård som de matar och tar hand om och de har en hund som har ett skadat ben, som de har räddat från ett djurhem. De är verkligen riktiga djurvänner. Och det bästa av allt är att jag får äta mormor och farmor mat!!! Jag vill tacka alla mormor och farmors där ute, för ni gör verkligen världens godaste mat. Men speciellt min mormor och farmor :) Men de kändes såååå bra att få lite smak på mormor/farmor mat :) Så vi kom fram till deras hus vid 3 tiden. Och dagen från då har bestått av pool uppackning, klappa katter, fånga fireflies, kolla på tvättbjörnar och äta god mat. En bra första dag med andra ord. Fick se typ 4 tvättbjörnar i deras trädgård idag och tydligen så bor de utanför deras trädgård. Där var en liten bebis tvättbjörn, och så klart matar de alla dessa också :P Helt underbara människor!!   Chicago's skyline :) Den höga byggnaden är sears tower och det har tidigare varit världens högsta byggnad :PChicagos Sox arenanBaby tvättbjörn, så söt!!Mamma tvättbjörn :)Fireflies, ganska häftiga djur :P När de börjar bli mörkt, så ser det ut som glitter på marken, så fint!!

 




"hemma"
Publicerat: 2012-07-10, 02:37:29


Då var man tillbaka till vardagen igen :( Har haft en helt underbar vecka!! Vi har egentligen inte gjort så mycket, men de har varit skönt att bara ta det lugnt och umgås med trevliga människor :) Jag har fått se mycket i alla fall, mycket nya saker som jag aldrig har sett. Och Snacka om vad jag har lärt mig mycket om deras land. Barb och Larry var väldigt insatta i politik och eftersom det är val i november, så viste de allt. Så jag kan en del om deras politik nu, och jag fick reda på mycket som jag inte viste och som jag blev väldigt förvånad över. Men de är så kul att sitta och prata med människor som är så intelligenta. Och en av det bästa sakerna var att jag fick mormor mat!! Jag saknar mormors och farmors mat såååå mycket. Och det är något vist med alla mormor och farmors mat. Jag måste gå en matlagningskurs hos er när jag kommer hem. Och det första jag ska lära mig göra, är BRUNSÅS!!! 
 
Jag ska börja göra inlägg från varje dag. Så ni får se vad jag har varit med om. En del dagar hände det inte så mycket, medans en del var väldigt händelse rika :) Vi kom hem kl 3.00 i natt och jag har varit sååå trött hela dagen. Som tur var så fick jag en sovmorgon i morrse, så de hjälpte lite. Men nu ska jag bara hoppa i bingen och kolla på the bachelorette. 
 
Förresten så fick jag ett litet tråkigt samtal när jag var iväg. Min LCC Lisa ringde och frågade hur de gick med Debbies nya jobb. Och hon berättade att det finns ingen LCC i det området. Och det krävs att det finns en inom 1 timmes radie. Så om Debbie får jobbet och de väljer att flytta ner där så kan inte jag följa med :( Så jag får gå i rematch och söka efter en ny familj eller så får jag åka hem!! Och om jag väljer att gå i rematch, så har jag 2 veckor på mig att hitta en ny familj annars får jag åka hem vare sig jag vill det eller ej. Så känns lite tråkigt :( men jag har inte hunnit prata med Debbie om det, så jag försöker att inte deppa ihop innan jag vet hur det blir. Så tyvärr Elin och Frida nu kan ni inte komma och hälsa på mig :( 
 
Fina Chicago :)



Underbart!!
Publicerat: 2012-07-06, 01:06:09


Tankte bara skriva lite kort. Jag har det helt underbart!! Och de behandlar mig som deras barnbarn :) De ar helt underbara manniskor och de har vissat mig runt och gjort massor med snalla saker :) Vi har inte varit inne i sjalva Chicago, for de bor ca 1 timme dar ifran. Men jag har de saaaa bra har hos dom. Och det basta av allt ar att jag far ata riktig mormor och farmor mat!!! AHHHH vad jag har saknat de. Hon lagar sa god mat :) Nu ska vi snart ata middag, MUMS!! Sen ska vi kolla pa film och ha de mysigt. De ska bli lite ovader ikvall. Sa vi haller oss inne :P Jag kommer skriva med nar jag kommer hem till Maryland igen, men jag har de bra :) Har fatt se massor med nya saker!!
En riktigt bra semester med andra ord :D



Chicago :)
Publicerat: 2012-07-02, 15:06:00


Är just nu på väg till Chicago för att spendera en vecka där hos min värdmammas föräldrar. Ska bli riktigt skojsigt och jag ser verkligen framemot de :) Har ju som sagt inte så mycket tillgång till internet, så jag får se hur mycket jag kommer blogga när jag är där. Annars får ni massor med inlägg när jag kommer hem :)
 
Tjingeling!! <3
 



Bästa!!
Publicerat: 2012-07-01, 18:13:11


Har precis avslutat ett 2 timmars samtal på skype med världens bästa vän, Johanna :) Fan vad de kändes skönt att få prata så länge med dig!! Och fy faaaan vad jag saknar dig :(
 
Jag måste bli bättre på skype och prata med alla där hemma oftare.



Lista
Publicerat: 2012-07-01, 18:07:05


Innan jag åkte hit så skrev jag en lista över saker som jag vill göra här under mitt år i USA. T.ex. dricka ur en klassisk amerikask röd plastmugg, besöka minst 5 olika stater, se grand canyon och massa annat. En del har jag redan checkat av, men det finns massa saker jag inte har gjort än. Men jag insåg igår att jag kommer besöka 2 till delstater nästa vecka. Vi ska landa i Chicago, Illinois och sen bor mormor och morfar någonstans i Indiana. Så då kan jag strycka en punkt. För då har jag varit i delstaterna New York, Pennsylvania, Maryland, Florida, Illinois och Indiana. Alltså 6 olika stater, och fler ska de bli ;) 
 
Föresten så har jag hittat en kurs som jag skit gärna vill gå. Jag måste ju läsa 6 credits under mitt år här, annars får jag själv betala min resa hem. Och det vill jag ju inte :P Men när jag var och åt middag med Desirée förra veckan, så berättade hon om en kurs som hon hade gått och där fick man hela 4,5 credits. Och det var 3 heldagar i Washington på kurs om historian, geografin och massa annat om Niagara fallen. Och sen avslutar man kursen med en weekend uppe i Niagara fallen :) Låter som en skit bra kurs och att lätt tjäna in mina credits. Jag är inte så jätte intreserad av att plugga under hela mitt år här, jag vill att de ska vara överstökat :P Och det bästa är att det är en kurs endast för au pairer, så om jag tar kursen själv så finns där säkert andra au pairer som jag kan umgås med :) 
 
 


   Hej och välkommen till
   min blogg!