5 MÅNADER!!!
Publicerat: 2012-09-30, 18:08:06


Är de sjukt eller är det sjukt?! För exakt 5 månader sen satt jag på planet på väg till New York. Jag kan inte fatta när jag börjar tänka på de, att jag gjorde det!! Och det är helt overkligt att jag har varit iväg i 5 hela jäkla månader :P Bara en månad till sen har hälften av tiden gått och jag kan börja min nedräkning :) Men jag kan inte fatta att tiden har gått så jäkla snabbt som den har gjort. Just nu så saknar jag inte så mycket hemifrån faktiskt. Visst jag saknar min familj och vänner, men just nu är jag inne i en period och de låter kanske hemskt, men jag saknar inte er där hemma så mycket :P Jag försöker att inte tänka på de för mycket för det är då saknaden kommer. Och visa dagar kan de vara jobbigt med saknaden, de är då de är bra att inte tänka på den!!
 
Men jag kan också sakna den svenska maten, för maten här är faktiskt inte så jätte god :( De är dåliga på att krydda. Och de gjorde inte saken bättre igår när jag skypade med mamma och pappa när de var hos mormor och morfar och åt middag :P Mamma visade mig den goda maten, och så klart åt den älskade brunsåsen :( Jag ska skriva en lista vilken mat jag vill äta när jag kommer hem :P Med mamma och pappa vill jag nog ha något klassiskt som spagetti och köttfärssås eller köttbullar, hos farmor vill jag ha kött och brunsås, och hos mormor vill jag ha kåldolmar :P Och med mina vänner vill jag ha vår taco, vi är bara bäst på att göra den bästa och godaste tacon :) Så ser min önskelista ut ;) Så nu vet ni vad som väntar när jag kommer hem ;P 



GO NAVY!!!
Publicerat: 2012-09-30, 04:08:00


GO NAVY, GO NAVY, GO GO GO NAVY, YAAAAAAAAAY!!!! :P hihi.. En liten hejaramsa för mitt favorit lag i amerikansk fotboll ;) haha.. Jag kom precis hem från en skit bra dag i Annapolis med Ada. Alla som känner mig vet att jag inte är en sportfantast, men detta var faktiskt skit kul!! Först förstod jag inte mycket och vi satt bara och kolla och sa till varandra i mellan åt, varför gjorde dom nu så? och varför blåste domaren av nu då? :P Men jag tror jag har fått ganska bra koll på hur den sporten funkar. Asså ingen överkurs, bara the basic rules :P Och det bästa av allt var att där var skit många snygga killar att kolla på :) MUMMMMMA!!! ;) hahah.. Annapolis är känd för sina Navy guys. De är alltså marinen, de lägger till med sina stora båtar i Annapolis och visa veckor är Annapolis full av snygga navy killar, i vita uniformer :P Och på denna matchen var där nog ett par tusen navy killar att kolla på. Snacka om att jag och Ada inte hade tid att kolla på matchen ;) De var verkligen överallt!!
 
Och sen i halvlek så skulle vi gå ut till vårt tält för att möta Adas värdfamilj och ta oss en mumsbit. Då har de satt ett helt basketboll lag, för att skriva autografer till sina fans. Så jag och Ada ställer oss snällt i kö för att kolla på de snygga basket killarna och få deras autografer. Och även där fanns det några guldkorn ;) Och den nästsista killen börjar flörta lite med mig och frågar om jag gillar basket. Och jag svarar lite flörtigt tillbaka att nu gör jag ;) hahah.. Och han frågar om jag spelar basket, och jag svarar nä, och att jag inte är så duktig på sporter. Och jag säger till honom att jag aldrig riktigt har provat att spela basket. och då svarar han: "But I can teach you" ;) Whhhhhoooooo :P Och det roligaste med detta är, att jag skypade med mamma, pappa, mormor och morfar innan matchen. Och mamma säger då att du kan ju försöka hitta någon rik sportkille där borta. Men jag får väl tilläga att hon ville att han skulle vara svensk :P Och de sista hon sa var "Men ta ingen basketboll spelare, för de är alldeles för långa" :P haha.. Men du kan vara lugn mamma :P Efteråt ångrade Ada och jag oss att vi inte tog en bild på dom :( Men vi har bestämt oss att vi ska gå och kolla på en av deras matcher den 11 november :P Får se om jag hittar min långa kille då ;) hahah.. Och jag vet vilket nummar han har, 14 är nu mitt lycko nummer ;) hahah.. Så nu har jag även en plansch med hela Navy basketboll lagets autografer :)
 
De var i alla fall en bra match, även om mitt lag förlorade stort!! :( Men vad är en bal på slottet... ;)
Men detta ska vi verkligen göra om!! Och Adas värdmamma sa att nu börjar höst säsongen och navy killarna bär då svarta uniformer :P Så vi ska definitivt gå igen ;) Här höll vi till innan matchen och i pausen för att ta oss en mumsbit ;)
The navy guys i början på matchen :) My ticket :)
Jag och navy killarna ;)
När laget springer in, plus att ni fick en fin rumpa av en av spelarna i motståndarlaget ;) Den bjuder jag på :P hahah..
Alla navy killar, de kryllade av dom!! GILLA ;) 
Mina killar är i mörkblått och guld ;) Heja, heja, heja!!!!
En myrstack ;)
Ada och jag :) 
 



Amerikansk fotboll!!!! :)
Publicerat: 2012-09-29, 18:12:00


Då var de bestämt, jag ska få gå och se en amerikanske fotbolls match i Annapolis med min vän Ada och hennes värdfamilj :) De ska bli så jäkla kul, fast jag inte förstår ett skvatt, så ska de ändå bli kul :P Och förhoppningsvis så lär jag mig lite också när jag kollar på de. Men nu får jag börja göra mig i ordning, för Ada kommer och hämtar mig om 45 min :) YAAAAAAAAYYYYYY!!!! :D 
 
Good Saturday!! :)
 
Så här glad och lycklig är jag just nu!!! :) 
 



Free Friday :)
Publicerat: 2012-09-29, 02:46:23


Jahopp, då blev jag ledig idag bara så :P Somnade igår och viste inte om jag skulle jobba eller vara ledig, Debbie skulle sms mig på morgonen om jag kunde ta en sovmorgon. Så kl 6 imorrse fick jag ett sms, och fick alltså en sovmorgon och ledig fredag :P Jag kom precis hem från ett restaurang besök med Ada, vi tog en ny restaurang idag som vi aldrig har varit på. Texas roadhouse, vilket visade sig vara en hit!! I alla fall för min del :P Sen fick vi i uppdrag av Aum (thailänsk au pair) om vi kunde köra henne till en kompis för de ska åka till New York imorgon, och hon kunde inte låna sina värdföräldrars bil. Så jag körde henne och fick en stor peng för mödan ;) Sen körde Ada och jag till Target och Bath & body work, för att hitta en present till min värdmamma som fyller år på onsdag. Hittade hudkräm och en tvål som luktade himla gott :) Så svårt med presenter till folk man inte känner så bra. Jag vet ju inte vad hon gillar och så. Men jag ska i alla fall köpa ett presentkort på Starbucks (café kedja) också, för de vet jag att hon gillar :) Sen när jag kom hem och frågade min värdmamma om imorgon, så kunde hon fortfarande inte ge mig ett svar om jag skulle jobba imorgon eller inte :S Hon viste inte ens om hon skulle åka eller inte :( Men jag hoppas verkligen att jag blir ledig, men jag ställer mig in på att jag måste jobba. Så blir jag inte allt för ledsen :P Men Ada sa i alla fall om jag måste jobba, så kunde hon komma över på kvällen och kolla på en film med mig och tjejerna och sen när de går och nannar så kan jag och Ada se en icke tecknad film ;) Så oavsätt hur de blir, så blir de nog en bra dag i alla fall :) 
 
Jag vill i alla fall säga att jag hatar, verkligen hatar att inte veta. Att inte planera i tid och veta hur saker och ting ska bli!! Min värdmamma och jag är verkligen helt olika. Jag är verkligen en tidspessimist!! Jag vill vara i god tid till saker och även om jag vet att jag har gott om tid, så är jag alltid orolig att jag inte ska komma i tid. Men så är VERKLIGEN inte min hon. Hon är den största tidsoptimisten jag vet!! Och jag hatar de :( Men de är bara att ta emot, inte mycket att göra åt de. 
 
Trevlig helg!! :)



I'm so excited!!!
Publicerat: 2012-09-28, 02:47:56


Om ca 15 min är de säsongs premiär för min älskade tvserie GREYS ANATOMY!!! Yabadabadooooooooooo :) Är så lycklig när jag får se den serien, och speciellt när de slutade som de gjorde i sista avsnittet. Såååååå spännande!!! Så funderar på att fira med ett av mina marabou choklad, och få en riktigt skön känsla ;)
 
Och än en gång så blir kanske mina planer ändrade :( Jag ska ju och kolla på Amerikansk fotboll med Ada och hennes värdfamilj på lördag. Men Joe (min värdmammas ex eller vad de nu är) har blivit dålig och kanske fått en strok, väldigt tråkigt!!! Så hon ska åka dit imorgon bitti eller på lördag morgon, för att hälsa på honom, för hon är ju jätte orolig över honom. Och så klart förstår jag de, och när de är såna här saker så ställer jag mer än gärna upp och jobbar, för jag vet att om jag hade varit i den sitsen så hade jag velat att Debbie skulle ställa upp för mig!! Men om hon åker imorgon bitti, som de är tänkt. Så kommer jag antagligen få gå på matchen ändå, så nu ber jag till gud att jag får gå på matchen, för jag har sett framemot de sååååå mycket!!! Så be och håll era tummar för mig att jag kan gå på matchen på lördag :) 



Grattis i efterskott!!
Publicerat: 2012-09-26, 02:35:09


Vill be min älskade farfar om ursäkt för att jag glömde gratulera honom här på bloggen :( FÖRLÅT!!! Hoppas du inte blev allt för ledsen? :P Självklart glömde jag inte honom på hans stora dag, skickade ett mejl till honom som jag hoppas han fick :) Han hade sin födelsedag i fredags och den firade han nere i underbara Spanien med fina farmor. Hoppas ni hade en helt underbar resa, för de är ni värda!! Ska fira dig för 2 födelsedagar nästa år, de lovar jag :)
Grattis i efterskott fina farfar :) <3
 
Annars hände det inte så mycket här just nu. Förresten, jag ska med Ada och hennes värdfamilj och kolla på Amerikansk fotboll i Annapolis på lördag :D Ska bli skit kul!! Jag har skrivit en lista med saker som jag vill göra här under mitt år i staterna, och en av dom är att jag ska gå och kolla på en match på en stadium här :) Så de kan jag stryka efter denna helgen. Ska bli kul att göra de med Adas värdfamilj, för de är så snälla och underbara!! Förstår mig inte alls på regler och hur de funkar, men i oför sig förstår jag mig inte heller på vanlig svensk fotboll heller ;) Så jag ska läsa på lite innan lördag, så jag inte sitter där som ett fån :P Min fina, älskade farfar!! :) <3 GRATTIS



Washington levererade ;)
Publicerat: 2012-09-25, 02:21:00


Började med en tidig morgon för att möta upp halva gänget på andra sidan bron. Och sen körde vi vidare för att möta upp resten av gänget och vår LCC på metro stationen. Vi träffades väldig tidigt och vi trodde vi skulle ha gott om tid på oss för att ta oss till vita huset, men icke sa nicke :P De blev stressigt där ett tag och när vi kom fram var där en lååååång kö, som vi så snällt fick ställa oss och vänta i :( Vår tur skulle börja vid 12, men vi bara stod där och väntade i evigheter, kändes de som. Och kön flyttade inte på sig och de släppte inte in någon heller, så vi tyckte de var lite märkligt. Men så rätt som de var kom de en helikopter flygandes och landade på gräset vid vita huset. Vi tänkte väl inte så på de. Men när vi hade stått där och väntat ett tag och klockan var 12.30. Så gick Natalia och frågade en av vakterna vad de va som händer, och varför kön inte rörde på sig. Då visade sig att de var hela familjen Obama som hade varit i helikotern och ville komma hem. Och då stannade de kön med folk, så familjen kunde komma in ostört. Så jag var alltså i samma hus samtidigt som president Obama, lite sinnes om jag får säga de själv ;) Men turen var lite av en besvikelse :( Vi stod och vänta säkert 2 timmar sammanlagt och vi gick igenom 5 olika kontroller innan vi fick gå in i huset. Och sen tog de typ 15 minuter väl inne i huset. Och de var inte så kul som jag trodde. Men nu kan jag i alla fall säga att jag har varit inne i vita huset samtidigt som Obama, De är inte illa pinkat om jag får säga de ;P hihi.. Och vi fick ju inte ta med mobil eller kamera eller något, så jag har tyvärr inga bildbevis från de besöket :(
 
Sen gick vi och tog en liten lunch med gänget och sen begav vi oss till hotellet, för att börja förfesten!! De va en riktig tjejfest, med bra musik, god dricka, sminkning, dans och bara massa skoj :) Saknar festerna med mina tjejer där hemma :( Så jag behövde detta!! Vi stannade på hotellet till typ 9, sen gick vi ut och gjorde stan osäker ;) Vårt hotell la jätte nära alla barer och nattklubbar och allt var gratis att gå in på, de gillar vi ;) Vi var nog på 3 olika ställen,och den där kronan som Kerstin hade på sig (den gick runt på oss alla ;)) gjorde succé ;) Vi blev bjudna på snapsar, så de var gutt!! Men vid 12 tiden fick vi börja gå mot hotellet igen, för födelsedagsgrisen fick för mycket av de goda och behövde lite vatten och vila :P Så vi tog hela gänget och gick tillbaka. Så vi var i säng vid 1 eller något sånt. Och de var sååååå skönt att komma i säng i ganska bra tid :) Jag fick oturen att dela säng med Ada och Taina och jag fick ju så klart den stora äran att ligga i mitten :( Så idag har jag ont i nacke och hela kroppen, mindre bra :( Men jag hade en skiiiiiiit rolig helg och de är verkligen helt underbara tjejer :) Synd bara att Kerstin och Anni åker hem om 1 månad :( Då är jag den ända tjejen från Europa här :( Sen avslutade vi helgen med en skit god frukostbuffé, de är min favorit sak med att bo på hotell :)
 
Tnx for the awesome weekend Washington!!! :)I bilen påväg till metron Taina, Ada, jag och Kerstin Födelsedagsgrisen Kerstin :) 
SKÅL!! Sabrina, jag, Kerstin och Anni :)
Natalia, Ada, Kerstin och Anni, mitt au pair gäng :) Jag in action ;)
 
 Taina och jag :)
Hela gänget :) Natalia, Kerstin, Anni, Sabrina, jag, Ada och Taina, The gang ;P Jag och Anni :) 
Gänget i hissen redo för en kväll i WASHINGTON!! :)
The Europe girls :) Sverige, Österrike och Tyskland.
Så klart belv de lite nattamaud också på Mcdonalds :) 
All the single ladies, Cuz if you liked it then you should have put a ring on it ;)
Jag med födelsedags kronan ;)
Jag och Ada :)
Anni, jag, Kerstin och Sabrina :)
Och de bästa med hela helgen, FRUKOSTBUFFÈ!! :) Detta är omgång 1/4 ;) haha
Kerstin och Ada vid frukostbuffén 



Man mår som man förtjänar ;)
Publicerat: 2012-09-23, 22:28:00


Jag lever!!! Då var jag tillbaka i mitt rum i Maryland igen, efter helgens aktiviteter :P Helgen blev riktigt lyckad, men jag är såååå jäkla trött :( Jag fick dela säng med Taina och Ada i natt och så klart fick jag ligga i mitten, där de var trångast och varmast!! Så de var ingen bra natt :( Plus att jag lyckas alltid må så jäkla dålig på natten och dagen efter när jag har druckit, fast jag inte dricker så mycket. Det var faktiskt en lugn kväll för min del, med lagom mycket alkohol.
Så tyvärr är jag för trött för att göra värsta inlägget om helgen och läga upp en bildbomb :( Men förhoppningsvis kommer de imorgon, men jag lovar att de kommer :) Nu ska jag ta en skön dusch och sen slänga mig i bingen för att se på massssa filmer hela kvällen och bara chilla :)
 
Bjuder på en bild från helgen, Jag med den klassiska amerikanska röda muggen ;)



Party party!! :)
Publicerat: 2012-09-22, 03:18:50


Äntligen ska denna pinglan få komma ut och se på party världen här i Wahington DC ;) Denna helgen kommer bli skit bra tror jag!! Börjar morgonen tidigt med att åka in till Washington för att gå på den efterlängtade White house tour. Ska bli så jäkla kul!!! Ska hälsa på min kära vän Obama ;) Tyvärr så får vi nog inte ta bilder där inne, så jag kommer inte ha något bevis på att jag har varit där inne :( Hoppas ni litar på mig ändå ;) hihi.. Sen så ska vi bege oss och handla lite cupcakes eftersom de är Kerstins 21 års dag och vi ska ju stanna kvar inne i Washington för att fira henne hela dagen och kvällen :) Så vi har bokat ett hotel rum, så vi kan spendera natten där också :) Blev ett av mina favorit hotel här, Holiday inn. När jag, Elin och Frida var här förra året, var de ett väldigt välbesökt hotel för oss ;) Så de blir nog inga uppdateringar över helgen. Men ni får säkert en bild bomb på måndag om jag känner mig själv rätt ;) Och mamma, du behöver inte vara orolig :) Jag lovar att festa med måtta, NOT ;) haha jodå, jag lovar att hålla reda på mig själv och inte tappa kontrollen :P
 
Trevlig helg på er!!  
The White house, here I come!! ;P
Sammy i Washington DC 



Karissa 4 år!!
Publicerat: 2012-09-21, 02:37:41


Ska skriva detta kort för jag har jobbat en lång dag och jag är superduper trött :( I onsdags var de i alla fall Karissas 4 års dag och den fira vi med presenter, tårta, sesame chicken, skyping och bara en härlig dag :)  Tårtan var bara för jäkla god!! Älskar deras frosting som de har på sina tårter här, så gräddtårtan kan släng sig i väggen ;) Jag gav henne en prinsess barbie och en my little pony häst. Och som tur var blev hon överlycklig för dom :) PHHHUUU ;P Hon springer runt med Baribie i ena handen och hästen i andra handen, så söt!! Vi skypade även med hennes mormor och morfar, som är helt underbara människor :) Jag ska kanske få åka upp där en helg snart med tjejerna, ska faktiskt bli kul :) Så jag hoppas de blir av!! Köket var byntat när vi kom ner efter väckningen :P
Prinsess barbie
My little pony 
Den fina tårtan :)
 
 



Min älskade och saknade vän!! :)
Publicerat: 2012-09-20, 03:52:00


Idag har det varit en riktig glädje dag, men också massa tårar :( Jag och Karissa körde till posten för att hämta vår post efter jag hade hämtat Karissa i skolan. Och så ser jag ett paket ligga där och de va till mig. Och då börjar de gå runt i huvudet på mig vem de kan vara från, för jag har ju fått paket från så många så de finns inte så många kvar tycker jag :P Och jag kände inte heller riktigt igen handstilen. Men så vänder jag på paketet och ser att avsändaren är underbara J Arvidsson. Och jag blir så glad så jag börjar till och med att gråta, men jag får tuffa till mig för att inte visa något för Karissa :P Och så luktar jag på paketet och de luktar JOHANNA!! De är lycka att få känna doften av sin bästa vän :) Jag kan helt ärligt säga att jag inte hade väntat mig något från Johanna, jag fick ju mitt fina fotoalbum av henne innan jag åkte. Så de kom som en stor och underbar överraskning!! Så jag kör hem så snabbt jag kan och slänger Karissa i bingen för hennes lilla lur ;) Och så sätter jag mig inne på rummet och bara njuter och gråter av allt fint :P Och jag gråter, skrattar, gråter och så håller de på :P Och så ser jag brevet som hon har skickat med och då börjar jag stor böla, och inser hur jävla underbar denna människan är och hur mycket jag verklien saknar henne!!  Och det bästa med hela paketet är att jag fick Johanna med mig på köpet ;) Hon hade redigerat en bild av henne och tagit en klippdockas kropp och stylat till henne som fan i ansiktet :P Om man tittar riktigt noga ser man att de är Johanna, men de är så jäkla bra gjort!! hahaha, fy vad jag skrattade :P Och hon hade nog sprutat i halva hennes parfym flaska i paketet för de luktar bara Jojje i hela mitt rum nu, och jag bara älskar de!! Så de var inte lite saker ni skickade med, men ni ska veta att jag verkligen uppskattade de och ni gjorde verkligen min dag, vecka och till och med månad!! 
 
Jag ska absolut inte glöma att tacka bästa Maria (Johannas mamma) Som var delaktig i detta paketet. Tack fina, underbara ni!! :) <3
 
Jag känner mig så älskade och omtyckt av allt ni skickar och allt fint ni skriver. Detta är verkligen ett bra äventyr för mig, men också ett väldigt tufft äventyr emellan åt. Men denna tiden här har fått mig att inse hur jäkla underbara människor jag har runt om mig och hur mycket ni betyder för mig. Så tack alla fina människor som finns runt omkring mig och stöttar mig, ni vet vilka ni är!! <3
Allt fint jag fick av underbara Johanna och Maria :)Skylten som är såååå sann!! :)
Fina grodan, som faktiskt var från Johannas mamma Maria :)
Den lilla fina dockan som hon hade stylat om en del :P 
Puss på dig fina Jojje :) 




När jag blir stor vill jag bli som du... ;)
Publicerat: 2012-09-19, 02:11:00


Ska kolla på ett avsnitt av mitt absolut favorit program och jag längtar alltid såååå mycket till denna kvällen så jag kan få se och bara njuta av denna underbara människa :) Jag pratar så klart om Svenska Hollywoodfruar!!! Och dennna underbara människan jag snackar om är ju Maria Montazami :) Jag bara älskar henne, och hon gör mig bara så glad :P Och hon är min idol!! Jag älskar hennes så mycket att jag till och med beställde ett idol kort med hennes autograf på innan jag åkte hit :P Så den står så fint på min hylla där hemma :) Och så kan jag sitta och irritera mig på Gunilla, hon är ju bara en stor idiot om jag får säga de själv. Men de är i alla fall underhållning på hög nivå :P 
 
Idag har det varit ännu mera tornado varningar :/ Jag och tjejerna körde till biblioteket efter vi hade hämtat Ariel. Och visst de regnade och var lite blåsigt, men jag tänkte ju inte på där kunde vara varningar om tornados. Så vi körde lugnt och stilla till biblioteket, detta bibliotek ligger ca 20 min från där vi bor. Och vi går in lugnt och har inga anningar om varningarna. Då säger en av de som jobbar där till oss om de. Och hon förstod att vi inte viste om något, eftersom vi var så lugna :P Så vi stannade ca 10 min, sen körde vi hem igen. Jag ville inte fastna på biblan. Och när vi kommer ut så har himlen öppnat sig och de bara forsar regn. Så vi kör hem sakta och säkert, men fy för vad de regnade. Men som sist blev de ingenting med tornadon :) PHHHHHHUUUUUU!! 
 
Imorgon är de älskade Karissas 4 års dag!! Min lilla flicka växer så de knakar :P De ska vi fira hela dagen med hennes val. Val av lunch, middag och allt annat vad de innebär :) Debbie har till och med specialbeställt en tårta, och jag tror att de är med Barbie på (såklart) :P Jag berättade för henne att i Sverige kallar vi den som fyller år för Birthday pig, (födelsedags gris) Och det tyckte de var så kul att nu ville hon att jag skulle fortsätta kalla henne de :P Maria Montazami, fina människa :P



I'm sooooooo happy!! :P
Publicerat: 2012-09-18, 02:14:42


Har precis pratat med min värdmamma om en kurs som jag verkligen vill ta. Det är en klass som är på 4,5 credits, och jag behöver ta 6 credits under mitt år här. Jag ska gå på 3 klasser inne i Washington DC på Lördagar och söndagar under oktober och november. Sen den 8 och 9 december åker vi upp till New York på en liten weekend. Och det är det som kommer bli sååååå jäkla kul!! För jag har alltid velat komma till New York när de börjar närma sig jul, all juldekoration är uppe, den stora granen på rockefeller center är uppe och hela jul känslan vill jag känna :) Och jag ska göra detta med min fina vän Ada :D WWWWIIIIIIHHHHHOOOOOO!! Och jag hoppas verkligen att de kommer vara massor med snö i New York när vi kommer dit, för de som är extra roligt är att Ada har ALDRIG sett snö :P Hur sjukt är inte de?! För oss är de en självklarhet med lite snö på vintern och jag tycker de hörs så konstigt när en människa aldrig har sett snö. Så jag hoppas verkligen på en vinter med massa snö här :) Annars har jag sagt till Ada att hon får komma till Sverige och så ska jag lära henne åka skidor ;) Jag kan ju lära henne i lilla orebacken ;) haha.. Men ioförsig behöver hon inte en större backe för att lära sig :P Så nu kommer jag somna som en lycklig flicka :) Så jäkla fint!!! Kan man få annat än julkänsla när man ser denna bilden :P
New York :)
 



Artsfest
Publicerat: 2012-09-17, 04:02:29


Det har varit en lugn dag här i Maryland :P Tog en lång sovmorgon och kollade på den gammla hedeliga filmen Pretty Woman som gick på tv idag :) Fast man har sett den filmen ca 200 gånger, så är den ändå lika bra :) Sen tog jag mig i kragen och gick och tog en dusch och fixade till mig lite. Igår och idag har det varit Artsfest här i den lilla byn som jag bor. Och de höll till i Ann-Marie garden som ligger ca 50 meter från mitt hus. Ganska gutt att slippa de långa bilköerna :P Så Ada kom hit och parkerade sin bil och så promenixa vi dit ;) Alla möjliga konstnärer, folk som gjorde smycke, kläder och allt möjligt var där, det var för folk som skapar sina egna saker. Kul att de hände något här i den lilla byn :P Sen stack jag och Ada över bron för att byta en sak som Ada hade köpt igår men som hade blivit fel. Hon sms:ade mig igår och skrev "You and your perfect english have to come and help me" haha.. Så där hör ni ;) NOT, den är verkligen inte perfekt, men de känns rätt skönt att höra :) Man växer ett par centimeter när man får komplimanger, inte för att jag behöver bli längre men ändå ;) haha..
 
Så nu sitter jag här och bara chillar och kollar på lite filmer och lyssnar på musik, de är glädje de ;) Och ännu en helg är över, de springer verkligen iväg!! Men nu ser jag såååå framemot nästa helg, som kommer bjuda på så mycket roligt :)
 
Skulle ju egentligen in till Washington igår och fira Mexikos självständighetsdag. Men tyvärr blev det inte så :( Viri som vi skulle åka dit med var tvungen att följa med sin värdfamilj på en liten affärsresa, så de blev inte. Men jag och Ada stack till Chipotle och åt lite Mexikans mat. Men det var sådär. Efter detta året får jag väl spara ihop lite pengar och bege mig på en liten resa till Ada och Mexico, för att testa den riktiga maten ;) Ann-Marie garden - Artsfest
Lite olika konststånd och början på matstånden - så klart, mina favoriter ;) 



tjejkväll :)
Publicerat: 2012-09-16, 02:12:00


Hade en riktigt bra kväll igår!! Efter min värdmamma kom hem och vi hade ätit midda, så stack jag ocg Ada till Leonardtown för att möta upp Kerstin, Taina, Natalia och Anni. Jag och Ada gick in på baren som vi hade sagt att vi skulle mötas, men dom var inte där. Så vi fick ringa dom och då satt de i Natalias killes hus, som la 50 meter från baren. Hennes kille var inte hemma, så de satt där och drack och hade lite förfest :P Så vi slog oss ner och satt där i ca 1 timme och sen gick vi vidare till baren. Men de var ganska kallt igår kväll/natt och vi valde att sitta ute, så vi stannade nog i 1,5 timme på baren. Men de är ju alltid roligast på förfesterna :P Så vi valde att gå tillbaka till Mikes (Natalias kille) hus. Och så mycket som jag skrattade den kvällen har jag inte skrattat på länge, jag la dubbelvikt över bordet, fick ont i magen och tårarna rann :P Fy vad vi hade de kul!! Taina är så jäkla rolig. Hon har varit här i snart 4 månader, och hennes engelska är inte så jätte bra, men hon bjuder så på sig sjäkv. Jag bara älskar henne!! Hon ska också med nästa lördag när vi ska in till Washington för att fira Kerstin. Så de ska blir skit kul!! Så jag var hemma vid 2 inatt, men de va så kul så vi ville inte gå :P Taina och Ada på baren :)
Jag på baren :) Men ni kan vara lugna det är en cola jag håller i, eller rättare sagt ett tomt glas cola :P Jag körde så jag drack ingenting.
Taina, Ada och Natalia hemma i Mikes hus :)
Hela gänget!! :) Annie, Kerstin, Taina, Ada och Natalia.



IDA
Publicerat: 2012-09-14, 19:28:43


Idag är det min namnsdag!! :) De ska jag fira med att möta upp några andra au pairer på en bar i Lenordtown i kväll, de blir nog kul :) Annars är de en lugn och vanlig dag här i Maryland :P Ska snart väcka lilla Karissa och laga lite lunch till oss och sen blir de nog en tur till lekplatsen :) Trevlig fredag på er!! 
 
Så grattis till mig idag på Ida dagen!! ;) 



samtal som spårar ut :P
Publicerat: 2012-09-14, 03:45:00


Har haft en skype dag idag, vilket jag gillar skarpt :P Fick prata med farmor och farfar, de åker till Spanien imorgon och ska gotta sig :P Sen ville Karissa skypa med min lillebror, som hon är helt förälskad i :P Gullunge!! Hon har sagt flera gånger att hon ska gifta sig med honom om några år :P Så Oliver, du har ditt på de torra ;) haha.. Mamma visade runt Karissa i deras hus och visade foto på oss. Så visade hon mamma och pappas bröllopsfoto, så frågar jag henne om hon inte tycker att mamma fin? Så säger hon "She is beautiful, and your dad is kind of cute too." Hahah, älskar när de där roliga kommentarerna kommer :P Hon sa massa kul!!
 
Annars fick jag jobba till över 8, då Debbie hade mycket att göra på jobbet. Men tjejerna och jag hade mys nere i soffan, målade lite i Ariels hello kitty målarbok. Älskar när vi bara sitter och har våra prat, och bara har de mysigt. Ibland spårar våra samtal ut, men de är de som gör de såååå kul :P Som igår pratade vi om våra hjärtan och vi kände och lyssnade på varandras hjärta, Helt plötsligt säger Karissa "I have an ant that lives in my heart, but he is not home now because he is down in Florida with his friends." hahah :P Älskar den ungen!! 
 
Nä, nu är det tid för denna tjejen att slänga sig i bingen. Hasta la vista, baby ;) 



Popular ;)
Publicerat: 2012-09-12, 03:14:35


Tydligen så är man populär här i staterna, har aldrig fått så mycket post som jag får här ;) haha.. Fick ett vykort från fina faster Gitte idag :) Hon har varit uppe i stockholm och sprungit tjejmilen, hon är så duktig så!! Och så har jag ju namnsdag på fredag, så jag fick ett kort från mormor och morfar som gratulerade mig :) Och de hade även varit smarta och skickat med ett vykort på några av de skånska slotten som jag kan visa familjen :) De tackar jag för!! Jobbar lite annorlund idag och imorgon. Idag jobbade jag som vanligt fram till 5 sen var jag ledig några timmar och började jobba vid 7 igen. Debbies "expojkvän" eller vad de nu är mellan dom, är i washington DC på några möten med jobbet. Så då passar Debbie på att åka dit och spendera natten med honom :P Förstår mig inte riktigt på deras förhållande. Så i natt kommer de även en nanny hit och sover över och ser till tjejerna.
 
Så tjejerna och jag la oss i min säng en halv timme innan läggdags och kollade på lite av filmen pocahontas. Mys på hög nivå!! Men nu ska jag i alla fall slänga mig i bingen, har huvudvärk och är svin trött.
Over and out!! ;) 



Good day!!
Publicerat: 2012-09-11, 02:46:39


Allt börjar bara bli ljusare och ljusare just nu, och jag känner nu att jag bara vill stanna här och ha de bra :) Så de är alltså mitt beslut, jag ska stanna i denna familjen och sen om de flyttar i december så får jag se hur jag gör då. Om jag går i rematch för 4 månader då, åker ner och bor i florida i en månad med denna familjen och sen åker hem 3 månader tidigare. Får se hur jag känner när de kommer. Men just nu är jag glad över mitt beslut. Och jag har tänkt mycket på vad en mycket klok man (morfar) sa till mig "Du vet vad du har, men du vet inte vad du får." Har tänkt så mycket på de, och de är så sant. Jag har ju ändå de bra här, tjejerna är super snälla och jag älskar dom såååå, Debbie är ju för de mesta bra :P och jag har ju bra vänner här. Och jag känner inte riktigt för att börja om från början, med att lära känna barnen, familjen och nya vänner. Visst de skulle varit super kul att testa på att bo någon annan stanns, men jag trivs ändå här :) Berättade detta för Debbie ikväll, för jag har tänkt på de länge nu. Och jag har varit ganska säker på mitt beslut ett tag nu, plus att jag har massa saker planerade nu, så jag vill inte lämna de :P Men hon blev jätte glad och tackade så mycket, och sa att de är så glada att ha mig här och att jag ville stanna :) Så de var kul att höra!! Förresten så är hon på bättre humör nu, och mycket gladare. Så de gör att de känns bra att stanna här :) 
 
Jag vaknade också i morrse trött, som vanligt ;) haha.. Men jag kände mig på ett bra humör!! Och jag var på ett lite fånigt humör med tjejerna, skojade och larvade mig med dom :) De är så kul, och jag märker att de gillar de. Så jag får rycka upp mig lite och va de oftare ;) Och sen precis när jag och Karissa hade ätit lunch så skickar Ada sms till mig. Då hade Lisa vår LCC Skickat ett mejl om att vi ska på the white house tour nästa lördag, WIIIIIIIIHHHOOOOO!! Ska bli så jäkla kul :) Så vi får gå in i vita huset och kolla och få en guidad tur, och de känns lite speciellt för de är inte alla som får göra de ;) Så får kanske träffa på min goda vän Obama ;) hahah.. Nä, men vi har varit uppskivna på denna turen ända sedan jag kom hit, och tydligen så är de svårt att få en tid. Men nu så, äntligen :) Plus att på kvällen så är de Kerstins 21 års fest. Så vi stannar inne i Wasington efter turen och tar in på vårt hotell och börjar förfesten ;) haha.. Nä, men de kommer bli en riktigt bra helg :)



Au pair möte :)
Publicerat: 2012-09-10, 01:40:29


Började morgonen med att bara ta de lugnt och vakna i min egen takt :) Vid 1.30 körde jag för att möta upp Ada på Food Lion och sen tog vi bilen över bron för att möta upp hela au pair gänget på Lexington parks brandstation :) De var faktiskt kul!! Jag fick till och med åka en tur i en av brandbilarna, med ljudet och lysena på :P De var riktigt skojsigt!! Vi var där ca 1,5 timme och de visade oss allt och hur saker fungerade. En av killarna visade hur de såg ut när de klädde på sig hela brandmanna dräkten och alla sakerna. Och de hade bara 1,5 minut på sig. Och de var massa saker!! En av killarna vara bara runt 16 år, men tydligen behövde man inte vara äldre för att få hjälpa till och vara volontär som dom är. Killen berättade att hans pappa satt i fängelse, så han ville vara ett föredöme för andra och göra något bra istället. Good for him!! Vi kollade även på en film om brand säkerhet och åt munkar :)
 
Efter möter stack alla au pairerna till en sport bar för att äta och ta ett par öl. Men inte jag och Ada inte, inga öl för oss :P Jobbe dag imorgon vet ni ;) Där var massa sport fånar som satt och kollade på amerikansk fotboll, och skrek och hejade :P Fattar absolut ingenting om den sporten :P haha.. Jag får kanske lära mig en dag innan jag åker hem!!  Men de var trevligt :) Jag posar tillsammans med brandbilen ;) Kirsten, jag och Ada i brandbilen på vår lilla tur :) Så lycklig jag ser ut :P haha
Sexig bitch ;) Maten, bacon och ostburgare med chips :P
Natalia och Tatiana :)
Anni och Kirsten :)



Underhållning på högnivå!! ;)
Publicerat: 2012-09-09, 05:26:50


Sitter just nu i min säng, klockan halv 12 på kvällen och lyssnar på musik som är såååå underskattad :P Att folk inte fattar att Nicke & Nilla är Det med de stora D:et hahah.. Bara fick för mig att sätta på lite av deras musik, blir alltid på sånt jäkla bra humör när jag lyssnar på dom låtarna :) Och de som känner mig för väl vet ju att jag är en stor unge som gillar barn musik och tecknat ;) Favoriten är ju så klart Jag diggar dig, the best song EVER!! :P Och så har jag ganska bra minnen till den låten. Minns min avskedsfest och jag hade solo sång för mina gäster till denna låten :P hahah.. De är minne och glädje de!!!
 
Lyssna och be amazed ;)
http://youtu.be/D4m0eYOtxz0



shopping, red lobster och tornad varningar!!
Publicerat: 2012-09-08, 23:56:37


Har varit i Waldorf med Ada idag :) Vi hade inget att göra så vi stack på en shopping tur, alltd kul!! Vi gick in i en affär som jag inte brukar gå in i, Aeropostale. Och de slutade med att jag gick ut med en påse, men 2 tröjor, 2 armband och örhänge, allt på rea!!! :) Alla sakerna skulle egentligen gå på 87 dollar (600 kr) men jag fick de för 31 dollar ( 200 kr), snacka om fynd!! Hade först bara valt ut de 2 tröjorna och ett armband, men när jag kom fram till kassan så sa killen till mig att om du köper ett smycke så får du 2 gratis :) Så de vara bara att gå tillbaka och välja ut 2 till, Tack ska du ha!! :P haha.. Hittade även en ny tröja till min fina Melker nalle :) Sen stack vi en runda till Toy's'rus, för att leta efter en present till Karissa som fyller år om ca 2 veckor. Min lilla flicka blir 4 år :P
 
Sen stack vi till älskade Red Lobster och hade tidig middag :) Har inte hunnit vara där sen jag kom hit, men sist jag var i USa med Elin och Frida var vi flittiga besökare :P De var lika gott som jag mindes de!! Och sen på vägen hem så började de göra massa varningar på radion om en stor stom som var på väg hit och värsta åskovädret, Scary!! Och när vi sen gick in på Food Lion för att köpa choklad :P Så sa tjejen i kassan att de även hade varnat för tornados här omkring :O Men som tur är har vi en säker källare, så om de kommer är jag redo för att gå ner där :) Men lite rädd är jag :(
 
I bilen på väg hem satt jag och Ada och planera massa saker som vill göra här under året :) bla. en resa till Niagara fallen, Philadelphia, New York och Las Vegas över nyår :) WIIIIIHHHHOOOO, älskar att planera såna här saker :) Antagligen är de inta bara Ada och jag, för jag vet fler som är intresserade att åka på desa resor :)
Right now, I LOVE MY LIFE!! ;P 
Mina fynd!! Smycke :)
Svin goda vitlöks bröd på Red Lobster :)
Pasta, räkor och vitlöks- och ostsås :) MUMMMMMMS!! 
 



De kommer mera....
Publicerat: 2012-09-07, 02:29:55


hahah kommer ni ihåg de tv programet som gick på 90 talet :P Minns inte riktigt vad det handlade om, men den gamla dängan har fastnat på mitt huvud :P
 
Men de var i alla fall inte de jag skulle skriva om idag. JAG FICK MER POST IDAG!!!! Wihhhhooooo :) Älskar det, det är som de är julafton varje gång jag åker till posten :P Men de är bara till att fortsätta, jag tackar och tar emot :) Och ni som inte vet min adress har jag den perfekta lösningen för, hör av er till min fina mamma så fixar hon de ;) hahah.. Idag fick jag ett paket från mormor och morfar och det var ännu fler favoriter från de svenska godiset :) Kexchoklad är ju bara för jäkla gott, jag vågar nog påstå att de är ett av de godaste chokladen som finns!! Och kick ska vi inte ens snacka om, ÄLSKAR DOM!! Saknar verkligen lakritsen, för de har inte precis lakrits här :(
 
De är så bra att ni har skickat olika saker, de gillar jag verkligen :) Och det var tydligen inte vad för paket som helst, jag fick det för jag har haft namnsdag för några veckor sedan :) Mormor glömmer inte ens bort det när jag befinner mig på andra sidan jorden, tack för de :P Fick ju även skypa med mormor och morfar för första gången idag, men tyvärr var de innan jag hade hämtat paketet. Så jag kunde inte säga tack till er :(
Men tusen miljoner tack fina, fina mormor och morfar :) <3 GODIS <3



De kommer mera....
Publicerat: 2012-09-07, 02:28:49


hahah kommer ni ihåg de tv programet som gick på 90 talet :P Minns inte riktigt vad det handlade om, men den gamla dängan har fastnat på mitt huvud :P
 
Men de var i alla fall inte de jag skulle skriva om idag. JAG FICK MER POST IDAG!!!! Wihhhhooooo :) Älskar det, det är som de är julafton varje gång jag åker till posten :P Men de är bara till att fortsätta, jag tackar och tar emot :) Och ni som inte vet min adress har jag den perfekta lösningen för, hör av er till min fina mamma så fixar hon de ;) hahah.. Idag fick jag ett paket från mormor och morfar och det var ännu fler favoriter från de svenska godiset :) Kexchoklad är ju bara för jäkla gott, jag vågar nog påstå att de är ett av de godaste chokladen som finns!! Och kick ska vi inte ens snacka om, ÄLSKAR DOM!! Saknar verkligen lakritsen, för de har inte precis lakrits här :(
 
De är så bra att ni har skickat olika saker, de gillar jag verkligen :) Och det var tydligen inte vad för paket som helst, jag fick det för jag har haft namnsdag för några veckor sedan :) Mormor glömmer inte ens bort det när jag befinner mig på andra sidan jorden, tack för de :P Fick ju även skypa med mormor och morfar för första gången idag, men tyvärr var de innan jag hade hämtat paketet. Så jag kunde inte säga tack till er :(
Men tusen miljoner tack fina, fina mormor och morfar :) <3 GODIS <3



Catching fire
Publicerat: 2012-09-06, 02:13:51


Läste klart andra boken i trilogin hungespelen för några dagar sedan. Den var också riktigt bra, men som vanligt är alltid första boken/filmen bäst :) Men är ganska stolt över mig själv att jag har läst en bok på engelska och att den var på 400 sidor!! Ja, ni läste rätt :P Samantha Göransson har läst en bok på engelska som var på 400 sidor :) Plus att de var på mindre än en månad. Rekommenderar verkligen dessa böckerna :)
 
Annars händer det inte så mycket här just nu :P Men har i alla fall alla helger i september uppbokade. Måste ha något att se framemot och lite mål på vägen :) Jag känner på mig att september kommer bli en riktigt bra månad ;) 15 spetember ska jag in till Washington DC med Ada och ett helt gäng mexikanare för att fira mexikos självständighets dag. Så vi har bokat bord på en mexikans restaurang och sen ska vi ut och dansa lite :P helgen efter blir det att fira Kirsten som fyller 21 :) Så vi ska boka ett hotelrum eller ett hostel i Washington och vi är ett helt gäng tjejer, så ska vi festa till det lite :) Ska bli så kul att komma ut och få festa och bara få släppa loss ;) Sista helgen i september kommer förhoppningsvis bli skit rolig :) Har planer men ingenting är bokat ännu, så jag vill inte säga något ännu ;) Men ni kommer får veta, lovar ;) hihi.. 
 
 



Post
Publicerat: 2012-09-05, 02:18:54


Ännu en dag som blev riktigt bra efter ett besök på posten :) Fick nämligen ett vykort från min älskade farmor och farfar, tack så himla, himla mycket :) Det var extra kul att där var bilder från Sjöbo. Jag har inte visat några bilder från Sjöbo för min värdmamma ännu. Så nu visade jag stolt upp Åsums kyrka, gästis och kommunhuset ;) Mer har vi inte i vår lilla håla :P haha.. Och jag hoppas att ni får en trevlig resa till Spanien och att farfar får en underbar födelsedag, och tusen tack ännu en gång :) Att få post har fått en helt ny innebörd nu, hemma får man bara tråkiga räkningar och reklam. Men här, här får man godis och roliga brev :) Mycket roligare!!
 
Fick även ett lite för tidigt födelsedags kort från Ariel igår :P Hon skulle egentligen ge det till mig på min födelsedag, men hon kunde inte vänta i 2 månader, så jag fick det igår :P Och det var UR gulligt!! Tycker så himla mycket om mina tjejer, och jag har insett nu att jag kan nog inte få bättre barn att ta hand om :)
Vykortet från fina farmor och farfar :) <3

Detta är framsidan från Ariels födelsedags kort till mig :)
Insidan :) Dear Samantha, I hope you have a great birthday and I wish you go some were speshal (special), I love you so so much. Happy birthday! Fina flicka!! :) <3



måndag
Publicerat: 2012-09-03, 17:37:49


Hade en bra dag igår. Började med ett kort litet jobb pass på morgonen, då vi bara hann med frukost, borsta tänderna, klä på oss, lite tv och sen åka på en snabb dagboks jakt :P Ariel vill ha en dagbok, där hon kan skriva om hennes hemligheter ;P Men tyvärr så hittade vi ingen, så vi får väl iväg idag också och se om vi hittar en. Sen blev jag ledig i 7 timmar :) Så vid 13 träffade jag upp Ada och så körde vi över bron till Panera Bread för att ha en liten hejdå lunch med den andra svenska au pairen Desirée. Hon lämnar sin värdfamilj på torsdag för att åka på sin resemånad och sen tillbaka hem till Sverige. Är så tråkigt att säga hejdå, det är de värsta som finns :( Men vi hade en trevlig lunch i alla fall. Sen stack jag hem och bara tog de lungt och skypade lite med mamma och pratade med Johanna :) 
Sen var det dags för nästa jobb pass. Vi stack en runda till en lekplats för att rasta av tjejerna :P De hade suttit inne framför tvn hela dagen med nannyn för det var dåligt väder. Så jag tänkte att de behöver nog komma ut och få springa av lite energi :P Men sen var det dags för vårt lilla pyjamasparty :) Så vi gjorde mini pizzor, hade kuddkrig, kollade på filmen hop och åt popcorn :) Vi hade en riktigt mysig kväll tillsammans :) Jag i min fina pyjamas :)
POPCORN :)



Det blev en bra kväll ändå :)
Publicerat: 2012-09-02, 16:34:10


Kvällen började med att jag träffade upp Ada vid Food Lion vid 3.30 och vi körde sedan till andra sidan bron för att äta middag på Olive Garden :) Det blev pizza för min del, MUMS!! Älskar Olive Garden för innan middan får man alltid god sallad och svin gott vitlöksbröd :) Och detta behöver man inte betala extra för, svin bra!! Sen körde jag tillbaka hem igen för att vara med på nanny mötet. Två väldigt trevliga tjejer. Efter mötet var slut så sa jag hejdå till Debbie som kommer hem på tisdags morgon, och så körde jag vidare till Ada för att kolla film. Hennes värdfamilj hade gäster så de satt och åt när jag kom. Men jag gick snällt och presentera mig, hon har riktigt snälla och roliga värdföräldrar :) Sen gick Ada och jag in på hennes rum och kollade på hennes dator. Väldigt fin, och jag kan påstå att jag blev väldigt sugen på att köpa en själv ;) Men får vänta tills denna datorn ger upp :P Men vi hann inte så långt, förren hennes värdmamma knackade på dörren och frågade om vi ville följa med ut en tur i deras båt :) Klart så ville vi det. Deras hus ligger sä jäkla bra, precis vid vattnet och de har jätte fin utsikt!! Så vi tog en liten tur, och jag insåg hur jäkla fint det är här där vi bor :) När vi kom tillbaka så grillade vi smores. Det är sååååå jäkla gott :) Sen blev det dags för filmen, den var helt okej. Den hette One for the money. Så vid 10 tiden var jag hemma igen. En riktigt bra kväll!! Älskar när de händer roliga saker när man inte har planerat något. 
 
Så nu jobbar jag morgon passet 7.00-10.00 och sen börjar jag 17.00 - 23.00. Så känns kanska lugnt :) Jag och tjejerna har varit och hyrt en film som vi ska se på ikväll. Och så har jag lovat dom att vi ska ha ett litet sleepover party :) Så vi ska sitta och kolla på filmen i våra pyjamas, äta popcorn och ha kuddkrig :P haha.. Så vi får nog en riktigt mysig kväll!! 

Goda pizzan!!
Jag på Olive Garden och så klart har jag nästan rensat fatet ;)
Utsikten från deras trädgård :)
Båten
Jag på båten :)

Ada på båten
Hamnen i Solomons :) Lite dålig bild, men där är så fint!!



kräftskiva :(
Publicerat: 2012-09-01, 20:10:30


Kan medge att de är ganska tufft att vara här borta idag, det är den årliga kräftskivan hos mormor idag och jag är inte där :( Plus att mina fina vänner har lite kräftskiva och ska ut och festa ikväll. Det är dessa dagarna som gör att de kan vara extra tufft att vara här :( Men fick i alla fall skypa med alla fina människor som var hos mormor och morfar. Det var så kul att få se och prata med er alla :) Och nu sitter jag och väntar på att Johanna, Elin och Frida ska ringa :) Saknar mina vänner så mycket!! Men ska iväg och träffa Ada om ca 1 timme, vi ska ut och äta middag och sen ska vi hem till Ada och kolla på film :) Ada har köpt en Appel mac dator, så jag ska se om hon kan lära mig lite. För om min dator går i sönder, så är de kanske mitt ända alternativ till en ny dator om jag vill ha svenskt tangentbort :P Så får lära mig den först, och se om det är något för mig :)
 
Fast mellan middagen och filmen ska jag först hem om och ha ett litet möte tillsammans med Debbie och två nannys. Debbie ska åka på en snabb trip ner till florida imorgon, så då ska det komma två nannys och byta av mig istället för henne. Så de kommer hit ikväll och vi ska gå igenom alla rutiner. Debbie sa att jag inte behövde vara med på detta mötet om jag inte ville, hon kunde uppdatera mig med allt sen. Men jag kände att de är rätt skönt för mig att veta allt de fick veta, så jag inte står där som ett fån sen :P Plus att de är rätt bra för mig att träffa dom innan :)
 
Köpte föresten denna tröjan förra lördagen när jag var i Washington DC med Ada. Så nu är jag en riktig Washington bo ;) Nu vill jag bara att det ska bli kallt som jag kan få mysa in mig i mina tjocka tröjor :)
Vintern du är hjärtligt välkommen!! ;)
 
 
 
 



Lediga fredag
Publicerat: 2012-09-01, 02:59:01


Så idag har det varit lördag för mig :P Hade inte mycket att göra idag, och alla andra au pairer jobbar ju. Så jag tog en lugn morgon och bestämde mig sedan för att sticka på en liten shopping tur till Waldorf :) De har rea på världens bästa troser på Victoria Secret nu, så jag ville passa på att köpa ett gäng :P Så 7 par troser och en scarf fick följa med mig hem :) 
 
Förresten så har jag blivit förälskad i allt som har med Steve Madden att göra :P För er som inte vet vem det är, så är det en känd designer som designar kläder, väskor, skor och massa annat. Hans saker är dyra, men inte över dyra :P Eller hur man säger :P Förra helgen köpte jag en Steve Madden väska på ROSS. Och det är en av de bästa affärerna här där jag bor :P De har alla typer av märkes kläder och saker för rea priser. Så denna väskan skulle egentligen kosta 98 dollar, ca 700 kr, men jag fick den för 38 dollar, ca 280 kr. FYND!!! ;) Sen har jag ju även 2 par solglassögon av honom, som jag bara älskar :) Så fort jag ser något med Steve Madden så dras jag dit :P När jag hittade denna väskan så var där även en annan som jag stod och valde mellan. Jag stod säkert i 20 minuter med väskorna på var en axel och gick runder i affären, haha :P Fick fråga Ada, hon gillade denna jag valde. Men de tog ett tag innan jag bestämde mig :P Och när jag stod där i valet och kvalet, så kom det fram en kille till mig och sa "Take them both" :p Och tro mig, det var frestande ;) Men jag måste hålla lite i pengarna!! 
 
Tack alla för de fina kommentarerna, känns såååå skönt att höra att ni är stolt över mig!! :) Jag ska fortsätta att kämpa på här och göra er ännu mer stolta :P
STEVE MADDEN VÄSKAN :)


   Hej och välkommen till
   min blogg!