Grattis på 4 månaders dagen :P
Publicerat: 2012-08-31, 02:51:23


Idag har var det 4 månader sedan som jag satte min fot i detta landet och hade ingen anning om vad som väntade. Älskar detta landet, trivs som fisken i vattnet i USA. Bara lite små saker som ligger och trycker ibland. Men de kan väl aldrig vara perfekt!! I alla fall så har dessa 4 månader gått skit snabbt. Känns nästan som det var igår då mamma och pappa vinkade av mig på flygplatsen, men samtidigt känns de som de var skit länge sedan jag träffade dom. Konstig känsla ;P Föresten så tror jag att jag har bestämt mig i mitt val. men vill inte säga något ännu, för vill fortfarande ha lite mer tid att tänka :)
 
Hade en ordentlig fajt med den älsta tjejen idag :( Hon har bettet sig konstigt på senaste, och idag när de satt och lekte i källaren så ville hon inte längre dela med sig till Karissa. Så jag sa ju till henne och då började det. Hon sa att jag inte tyckte om henne, att Karissa var de perfekta barnet och att jag älskade henne mer och att jag önskade att se Ariel död :O När hon sa det sista så blev jag så irriterad och arg, så jag reste mig upp och sa till henne att förstår du inte hur dumt de låter och att jag accepterar inte att du säger sånt som inte är sant. Så jag gick upp där ifrån och jag fick en gråtande Ariel efter mig och hon sa massa annat och vi hade en väldigt vild diskussion :P Det är inte första gången som hon säger såna här saker. Så till slut när jag har fått upp dom till duschen och Ariel gråter fortfarande. Hon lyssnar och förstår inte vad jag säger och hon säger massa orelevanta saker, som inte hörde till diskussionen. Så till slut säger jag till henne att komma och sätta sig i mitt knä och jag frågar henne lugnt varför hon beter sig som hon gör, om det är något som har hänt i skolan som gör henne ledsen. Hon berättar då att de är några killar i skolan som brukar reta henne lite, hon har berättar om dessa killarna innan. Och jag säger till henne att om det är någon som gör eller säger något till henne som gör henne ledsen, så måste hon säga till oss. Så då började hon lugna ner sig, men herregud :P För några sekunder där, ville jag inte ha några egna barn ;) haha.. Men de kan väl inte alltid vara glatt och positivt, får ta lite negativt och tuffa saker. Men det är väl så det är att ha barn, eller vad säger du mamma? ;) haha.. 
 
Förresten så blev jag ledig i morgon bara så :P Men som alltid så fanns det en hake ;) Jag ska jobba på söndag istället. Men det gör inte mig mycke, får ju ändå en hel helg att vara ledig på, bara att den börjar en dag tidigare ;) Debbie ska åka en liten snabb trip ner till Florida på söndag förmiddag och kommer hem på måndag kväll. Så jag ska passa dom hela söndagen och måndagen, men sen på kvällarna kommer det en nanny och passar dom och sover här mellan söndag och måndag. Just för att jag inte får jobba mer än 10 timmar per dag. 
 
I alla fall, Grattis till mig som har klarat av 4 månader på egen hand i staterna!! :) Bjuder på en gammal bild som jag hittade i mitt arkiv :P



Samantha
Publicerat: 2012-08-30, 02:18:42


Har glömt visa er min fina skylt som tjejerna hade gjort till min när jag kom hit. De har gjort den helt själva ( med lite hjälp från förra au pairen förstås :P) Men den är så söt!! Jag har velat ha den på väggen i mitt rum sen jag fick den. Men jag har inte blivit färdig till att sätta upp den. Men idag när Karissa och jag hade städ dag, så passade jag på att sätta upp den :) Jag har inget på mina väggar, så det fick rummet att bli lite färggladare och roligare :) Föresten så har jag varit en duktig au pair idag, har dammsugat hela huset och plockat undan lite. Så duktig jag kan vara ibland, jag kan om jag vill ;P Mitt rum 
Samantha




nattsällskap
Publicerat: 2012-08-29, 04:04:06


Titta vem jag hittade på mitt rum som en liten överraskning när jag kom in här :P Jag fick lilla Cody som nattsällaskap, de tackar jag för ;) Han kände kanske att jag inte mår så bra och ville att jag skulle ha lite sällskap och inte sova själv ;P Men han trivs väl här inne, inga störiga små tjejer som jagar honom. Så här kan han vara i fred :)
 
Så jag och Cody säger God natt :)



Hero
Publicerat: 2012-08-29, 02:21:20


Idag har jag varit en hjälte och räddat en liten sköldpadda från att bli överkörd :) När jag och Karissa var på väg hem från hennes skola, så såg jag något precis på utkanten av vägen. Och vi körde förbi den. Men djur vän som jag är, hade jag inte hjärta för att bara köra vidare och låta stackaren dö. Så jag tvärnita, gjorde en U sväng och stannade vid vägkanten, för att hjälpa honom ut till gräset. Han tyckte nog jag såg läskig ut, för när jag tog tag i hans skal så kröp han in och gömde sig :P Men han trodde väl jag var riktigt sugen på honom och skulle ha honom till middag ;) Så nu mår jag rätt bra, av att veta att jag idag antagligen har räddat ett liv :) Jag är inte undersköterska för ingenting ;) haha..
 
Btw, inga nyheter angående mitt beslut. De snurrar bara runt mer i mitt huvud, ena sekunden vet jag hur jag ska göra och nästa så ändras det. Men tack alla fina för tipsen ni ger mig och för att ni stöttar mig genom detta. Ni är bäst!! <3
 
 



Huvudbry!!
Publicerat: 2012-08-28, 02:51:13


Varför ska det vara så här svårt att bestämma sig?! Jag hade precis ett jätte bra samtal med min värdmamma, jag förklarade hur jag har tänkt på senaste och saker jag oroar mig för. Jag hade en bild i huvudet att hon skulle gå i taket och bli jätte arg. Men hon tog det jätte bra!! Hon sa att jag förstår dig helt och hållet och jag förstår vad du går igenom, och vad du än beslutar så står vi bakom ditt beslut och förstår dig. Och hon ursäktade sig jätte mycket att hon hade varit så sur och grumpy på senaste tiden, och hon sa att hon är jätte stressad över hela jobbsitiuationen och att det har tagit slut med killen. Och hon bad om ursäkt flera gånger för att de hade gått ut över mig. Så nu fick detta mig att frågesätta om jag verkligen gör rätt belut. Jag var typ 99,9 % säker på vad jag skulle göra innan jag började prata med henne. Men nu vet jag inte alls hur jag ska göra. Hon är en bra människa innerst inne. Hon sa också till mig att de vill absolut inte förlora mig, för hon och tjejerna tycker så mycket om mig. Och de kändes såååååå skönt att höra. För det är en sak som jag har känt, att hon inte riktigt har gillat mig och att jag har gjort allt fel.
 
Kan inte bara någon säga till mig hur jag ska göra? Allt hade blivit mycket lättare då :P
 
I HATE THIS!!!



Washington DC :)
Publicerat: 2012-08-26, 16:40:06


Igår hade jag och Ada en heldag i Washington :) Det var en riktigt bra dag och vi fick se och lära oss så mycket!! Vi körde till metron och tog tunnelbanan in och hamnade precis utanför museumen. Vi började med National museum of American history. Och där fanns alla möjliga historiska saker som hade hänt i landet. En del var intressant, men det var en del om olika personer och jag har ingen anning om vem dom är. Så en del var inte så jätte bra. Men de hade en del saker som hade varit med i filmer bla skorna som Dorothy bär i filmen the Wizard of OZ, och den riktiga Kermit the frog och världens första appel dator :P haha, den var inte så lätt att bära med sig ;) De hade också en stor del av museumet som handlade om slavarbetet i USA, de är ganska intressant tycker jag, men så hemskt :( Stort Harry Potter fan som jag är så fick vi även sen rocken som Harry Potter bär i filmen :)
 
Sen åt vi en liten pizza bit och begav oss till till de kända museumet från filmen en natt på museet, American museum of natural history. De var väldigt intressant, vi fick se stora skelett från dinosaurier, mammutar, valar och massa andra djur :) De hade också ett stort fjärilshus med riktiga fjärilar, SCARY!! Men som tur ville inte Ada gå in där, så vi skippade den biten :P Där var också massa uppstopade djur och så hade de en speciell utställning denna månaden. Det var om världens största orm som de har hittat delar av. Som tur finns inte denna ormen längra för den var STOR och då menar jag bamse stor.
 
Sen gick vi vidare för att hitta Lincoln memorial och lite andra roliga saker :) Och vi kom fram till the World war 2 memorial, vilket var jätte fint :) Där var en pellare för varje delstat i USA, och så klart var vi tvungna att leta upp vår delstat, Maryland :) Sen gick vi vidare till Abraham Lincoln memorial. Jag undrar hur långt vi gick igår. Vi gick mycket och mina fötter var helt såriga när jag kom hem :P Och idag har jag träningsvärk i mina ben :P Vi gick även en liten runda till andra sidan vita huset och så avslutade vi vår dag med middag på Mcdonalds :P De är vad jag kallar middag ;) haha.. Sen tog vi subwayn hem och var väl hemma vid halv 9. En riktigt bra dag :)
 
En del bilder ser inte jätte bra ut, hade en konstig inställning på kameran :(
Dorothys skor i filmen Wizard of OZ   Kermit the frog Den första Appel datorn :PHarry Potters rock :) Stålpelare från den 17th våningen från World trade centers södra tornEn äkta del från Berlin murenTyrannosaurus rex Jag och mummuten Uppstopade söta rävar :) Titta så likt en apskelett är människans :P En riktig mumie Titan boan, den var 15 meter lång, längre än en buss och den vägde 1100 kg :P SJUKT!!  Washington MonumentWorld war 2 memorial Maryland och jag :P Jag och Lincoln memorial Jag och Abraham Lincoln :) Jag, Ada och Washington DC :) Vita huset :P



Miljoner saker i huvudet!!
Publicerat: 2012-08-25, 03:15:52


Just nu hatar jag detta!! Ena sekunder är det så jäkla bra och jag kan inte tänka mig att åka hem, men andra sekunden HATAR jag detta och vill bara hem. Ibland tänker jag att va fan gör jag här när jag har så underbara människor där hemma :( Fattar egentligen inte varför jag ville lämna de jag hade med människorna där hemma, jag ville ut på mitt egna lilla äventyr. Får hoppas detta blir skit bra bara!! Har miljoner tankar i mitt huvud och ibland vet jag varken ut eller in :( Jag kan inte ens somna om nätterna så mycket jag tänker. Och jag går över allt om och om igen. Jag måste sluta tänka!! :P Jag har kommit på att jag tänker och oroar mig alldeles för mycket och jag måste sluta med de. Det är ett hårt liv att vara au pair ibland :P 
 
Imorgon ska jag i alla fall träffa min fina vän Ada på Food lion vid 9.30, sen ska vi in till Washington DC och gå på lite gratis museum :) Gratis är gott!! ;) Ska bli såååå jäkla skönt att komma hemifrån och få tänka på något annat. 
 
Bjuder på en lite rolig bild, för att muntra upp detta inlägget lite :P
 
Natti natti :)



Världens bästa!!
Publicerat: 2012-08-23, 20:19:57


Idag fyller världens bästa 2 år :P Och det är lilla älskade Melker, Grattis till dig min lilla älskade mucke!! :P Saknar honom såååå mycket, men jag hörde från mamma att han hade fått en pinne med fröer på :) Och det får han tydligen bara på väldigt speciella dagar ;) haha.. Ringde min fina familj innan och jag fick se lilla Melker :) Jag hade köpt en liten cupcake och satt ett ljus i för hans skull ;) De är så kul att få se han, men det är lika känsligt varje gång :( Melke öppnar julklapp :P Puss på dig min fina Melke :) Melkers tårta som jag köpte ;) När jag skypade med Melke ;) Ignorera mitt fula face på den bilden, men den bjuder jag på ;)



Fina Yvonne :)
Publicerat: 2012-08-23, 02:41:00


Blev överlycklig idag när jag kom och skulle hämta posten idag. Där var ännu ett paket till MIG!!! Wiiiiihhhoooooo :) Och det var från ingen mindre än fina Yvonne, mammas moster. Och det var ännu mer svenskt godis :) Jag ska nog ha en liten Sverige kväll i helgen och bara trycka i mig allt godis och kolla på en svensk film och få lite Sverige känsla :P För tro det eller ej, så saknar jag de lilla tråkiga landet ;P
 
Det var inget dåligt godis heller. Hon har lyckats pricka in några av mina favoriter. Marabou är ju alltid en favorit, men matador mix är så jäkla gott!! Och godis som smakar cola, är ännu en favorit :) Och jag blir så rörd och glad av brevet du skickade med. Är kul att läsa om saker som händer där hemma :) Blir så lycklig när jag får paket. Blir som en liten flicka igen på julafton ;) haha.. Så nu ska jag lämna ut min adress till alla jag känner, så de som känner sig manade att skicka ett paket, så är paketet mer än välkommet ;P
 
Så tusen tack fina, underbara Yvonne, Saknar er såååå!! Behövde ha detta för att få mig på lite bättre humör :) Tack än en gång!! Och dagen blir ännu bättre när jag får reda på att svenska hollywoodfruar började igår :) Så ikväll ska jag ligga bänkad framför datorn med det senaste avsnittet av hollywoodfruar :)



Jag förvånar mig själv :O
Publicerat: 2012-08-22, 02:34:44


Tro det eller ej, kommer ni ihåg chokladen som mamma och pappa skickade mig för ett par veckor sedan?! JAG HAR INTE RÖRT DOM ÄNNU!! :P Hur sjukt är inte de? Att jag klarar mig från att inte bara trycka i mig dom. Men jag vill ju spara. Och jag ska äta dom vid ett väldigt speciellt tillfälle och när jag är riktigt sugen :) Men de ligger här i lådan och kolla på mig var gång som jag öppnar lådan ;P 
 
Den som spar han har ;)



Första skoldagen
Publicerat: 2012-08-22, 02:23:42


Då har tjejerna börjat skolan idag, och jag har kommit tillbaka till lite rutiner. Vilket känns så bra :) Är så skönt att vara ledig 3 timmar mitt på dagen och bara få andas ut lite :P Tjejerna var faktiskt lite nervösa imorrse, de kunde inte äta upp sin frukost och de hade ont i magen när vi lämnade huset :P De var första dagen för Ariel i första klass, så det var ganska stort för henne :) Jag tog ett foto på dom utanför deras hus innan jag körde och lämna dom, precis som mamma gjorde vart år med oss också innan vi gick till skolan :)
 
Jag började ett nytt schema idag också som Debbie och jag har kommit överresns om. Men de gick väl lite så där första dagen. Hon ska försöka vara hemma vid 6 varje kväll, men hon sa att de kommer hon nog inte kunna göra varje kväll och hon kommer vara lite sen visa kvällar. Så då ska jag vara beredd att laga mat till mig och tjejerna. Vid 6 så var där ingen Debbie hemma och tjejerna började bli hungriga. Hon brukar alltid skicka ett sms när hon blir sen så jag vet om de, men icke idag. Så lite över 6, skickade jag ett sms och frågade om hon var på väg hem eller jag skulle börja laga mat. Då fick jag svar att hon lämnar snart jobbet, men om vi var hungriga så kunde jag laga någon mat. Blev lite överraskad, för jag trodde hon skulle skicka ett sms om hon blev sen, så jag vet om jag skulle laga mat eller inte. Och att hon sen kunde bada flickorna när hon kom hem. Men en jäkla tur att jag lagade mat, för hon var inte hemma förren vid halv 8. Efter vi hade ätit middag så tänkte jag att jag kan lika bra bada tjejerna så slipper hon göra det när hon kommer hem. Vill vara snäll och hjälpa till så mycket jag kan, så kvinnan inte bryter ihop igen ;) Blir lite trött på de här!! Hon säger att hon ska försöka vara hemma tidigare och så är hon jätte sen första dagen vi ska göra detta. Plus att de var ju tjejernas första dag i skolan och de hade jätte mycket de ville berätta för henne. Men men, inte mycket att göra åt de. Eller?! 



Orientation meeting
Publicerat: 2012-08-21, 01:50:26


Idag har varit en väldigt snabb dag. Började med att klockan ringde kl 7.00, de kommer bli tufft med dessa tidiga tiderna. Har ju haft lite lyx och haft sovmorgon till kl 8 varje morgon nu i sommar. Men detta ska vi fixa :P Sen skull egentligen Debbie komma och hämta Karissa och köra henne på orientation meeting på hennes skola, Orientation meeting betyder att de får träffa sina lärare, klasskompisar och se sitt klassrum, lite förberedelser för skolan. Debbie TRODDE mötet började 10.30, men dålig på att hålla reda på tider som hon är. 9.50 fick jag ett sms från henne att jag fick köra bort med tjejerna till Karissas skola, för mötet börjad kl 10.00 istället :P Så jag slänger in ungarna i bilen och kör iväg, jag är där ca 5 minuter för sent. Men de va okej :P Mötet varar bara 30 minuter, fick träffa Ada och hennes värdmamma också. En väldigt trevlig mamma, har träffat henne några gånger innan, när Dany var här :) preis när mötet är slut och vi är på väg ut, då kommer Debbie. Så vi går in igen för hon ville ställa lite frågor till läraren.
 
Sen stack vi en liten tur till lekplatsen och sen hem för karissas nap och lunch. Klockan 2.15 kommer Debbie hem igen och vi kör till Ariel skola för möte med hennes lärare. Allt går bra, och vi är hemma igen vid 3.15 och jag blir ledig för dagen :) WIIIIIHHHHOOOO :P Men ska kanske jobba lite på lördag morgon, för Debbie behöver nog åka in till jobbet en liten tur. Men de är ganska lugnt för på helger får de lov att kolla på film, så vi ska nog bara mysa med en film :)
 
Vill tilläga att ikväll har allt börjat kännas lite bättre här. Jag vet att mamma är lite orolig över min situation här, jag vet att de inte känns bra för er när jag ringer hem och bölar och säger hur dåligt jag mår. Men de ska bli bra detta ska du se :) Hade en väldigt bra kväll med taco och de känns som min värdmamma börjar tuffa till sig nu och har slutat deppa lite :) Hon kanske hörde mig böla i telefonen när jag pratade med mamma och pappa i helgen och fick lite dåligt samvete. Hoppas de blir bättre här i alla fall :) Bjuder på en lite misslyckad bild, som togs av misstag när jag skulle ta min outfits bild igår :P
 
 
 



Grattis Farmor :)
Publicerat: 2012-08-20, 22:56:21


Vill bara göra ett kort inlägg och gratulera min fina farmor på födelsedagen, Grattis bästa farmor på 28 års dagen!! ;) Hoppas att du har haft en underbar dag och att du har fått massa presenter. Önskar att jag kunde vara med och fira dig. En liten fågel viskade i mitt öra att ni hade ätit din underbart goda brunsås. De får mig att vilja komma hem ännu mer :P Världens bästa sås!! Saknar dig såååå!!
 
GRATTIS FARMOR :) <3Världens bästa farmor och mormor :)



Shopping
Publicerat: 2012-08-20, 22:11:34


Ville komma lite "hemifrån" igår, så jag bestämde mig för att åka upp till Annapolis på en liten shoppingtur och få spendera lite mer tid med mig själv :P Tycker det är ganska skönt att åka på en shopping tur själv, och att jag kan gå och kolla i min egen takt och titta på vad jag vill :) Hittade ett par byxor på rea, halva priset. Det tackar jag för :P Och när pappa ser dom kommer han säga, "det är inte klogt att du köper byxor som är isönder:" De vet jag redan att han kommer säga ;)
Och sen tror det eller ej så köpte jag ett par högklackade skor. Jag blev helt förälskad i dom när jag såg dom där på hyllan. Och så var de rea på dom också. Så jag fick dom för en hundralapp, ganska lagom tycker jag :P Jag brukar inte använda högklackat för jag känner mig så löjlig när jag är så mycket längre än alla andra. Jag ser ju ut som en i avatar ;) (En kille i New York förra året tyckte jag var så lång som de i avatar.) Men det är ju såååå fint med höga klackar!! Så nu ska jag tvinga mig att använda dom :P Mina nya älsklingar ;)Hollister byxor :) Jag i mina nya böjsor och dojor ;)



Au pair möte
Publicerat: 2012-08-20, 03:20:42


Har precis kommit hem från ett Au pair möte hemma hos Lisa vår LCC. Det var väldigt trevligt!! Det skulle egentligen komma dit en Indian och prata, men han dök aldrig upp :( Lite synd faktiskt!!
Men jag fick prata med Lisa och jag lättade mitt hjärta för henne. Och det var ganska skönt att prata med henne och de fick mig att få lite mer perspektiv på saker och ting här. Berättade om hela situationen med min värdmamma, att hon är så ledsen och deppig. Och Lisa sa till mig att jag kan ringa henne när jag ville, om jag behöver prata mer. Och de känns bra att hon vet om allt som händer. Känns ganska tryggt faktiskt :) Och om de inte blir bättre snart, så måste jag prata med min värdmamma om allt som går runt i mitt huvud.
Det var en väldigt trevlig kväll i alla fall :)Ada, Kerstin och Nathalia, vår lilla grupp :P Jag :) Smarig efterrätt som Ada hade gjort, det var bara jordgubbar, grädde och socker, men sååååå gott de va!!! :P De fick mig att sakna midsommar ;)



Middag
Publicerat: 2012-08-19, 17:20:10


Var ute och åt med Ada på Outback Steakhouse igår. God mat och ännu godare efterrätt!! ;) hahah.. Jag är så svag för choklad och brownies, så de fick bli en sån med vaniljglass och grädde ;) Mummmmms!! Skönt att komma ut ur huset lite och träffa andra människor :) Sen körde vi till Marshalls, Ross och lite andra affärer och kollade runder lite. Vi ville inte åka hem :P De är så skönt att prata med Ada, någon som är i samma situation som mig och förstår mig till 100%. Jag kan lasta alla mina problem på henne och hon ger mig så bra svar :)
Ada :) Jag med min smariga efterrätt ;) Mummmmmmma!! :P Brownie, vaniljglass och grädde, Så jäkla god!! ;)



Äntligen!! :)
Publicerat: 2012-08-18, 20:48:00


Har längtat ända sedan jag kom hit för 3 månader sedan, då jag började läsa boken. Äntligen har filmen The hunger games kommit ut på dvd :P Och jag har den här och ska se den ikväll :D Om ni inte har läst boken, så rekomenderar jag verkligen er att läsa den, den är svina bra ;) Jag har också äntligen lyckats få tag på den andra boken på biblioteket :) Catching fire, så jag utmanar mig själv med att läsa en bok på engelska på över 400 sidor :P Men jag har läst 100 sidor, och än så länge är den riktigt bra :)  
 
Jag hoppas att filmen göra så jag blir lite uppmuntrad :) Känner att denna veckan har inte varit min vecka, och mitt huvud är överallt med massa tankar. Ska i alla fall ut med Ada ikväll också :) Vi ska först till Walmart för att köpa en mobil till Ada, till hennes mexikanska kontanktkort. Och sen ska vi ut och äta :) Behöver komma ut lite känner jag!! Och jag tänkte bara kolla lite på nya datorer när vi ändå är på Walmart. Min dator är inte sig själv, och det känns som den kommer krascha när som helst :( Den har kraschat för mig en gång innan, och den visar samma tecken denna gången. Så de blir kanske en ny dator för min del. Så ska bara kolla runder lite och se vad de finns och priser och så :) The Hunger games 



Niagara fallen
Publicerat: 2012-08-17, 02:48:44


Då har jag fått över Ada på min sida om att ta kursen om Niagara fallen :) Hon var också väldigt sugen på den kursen, och de låter så jäkla bra!! Men jag väntar fortfaranade på ett ok från min värdmamma, så jag kan boka kursen. Men de känns som tiden börjar rinna i väg, eftersom första lektionen börjar denna söndagen. Men som sagt de här med tider och tidspress är inget hon är bra på :P 
 
Idag blev de en lång jobbe dag. Jag fick till och med laga middag till tjejerna och mig. Debbie sms:a mig och sa att de skulle ha en stor konser här på vår sida bron. Tydligen så är de ganska så stora band som kommer dit ibland. Och att denna konserten skulle vara idag kom min värdmamma på efter kl 6, och så var de så långa köer redan. Så hon var väl hemma runt 8. Men de var lugnt, har ju kul med mina tjejer så :) Men hoppas verkligen de nya schemat som jag ska börja på nästa vecka kommer fungera :) Då slutar jag kl 6 alla kvällar :) Och de kommer bli så skönt!!
 
Bjuder på en fin bild på Niagara fallen :)



Mina tjejer :)
Publicerat: 2012-08-16, 03:43:00


Första dagen med mina tjejer sen de kom hem från sin pappa. Och vi har haft en bra dag, som vanligt :) Men känner mig inte helt pigg ännu, är fortfarande lite depig. Men jag är väl inne i en sån period, hoppas de går över snart :)
 
Jag och tjejerna städade deras rum idag. De har fått en sån här tavla med sysslor som de ska göra varje dag, för att underlätta för Debbie. Och deras uppgift idag var att de skulle välja ut leksaker och nallar som de inte längre ville ha och så ska de sedan sälja dom. Men de slutade med att en back gick till försäljning och en massa nallar hamnade inne i mitt rum :p Tjejerna tyckte att jag skulle ha dom. Så de var ju gulligt av dom. Ariel hade också satt in en bild på henne i en hållare på min byrå :) Har inga bilder ännu på mina tjejer. Och hon tyckte väl att jag skulle ha en ;) haha..
 
Har i alla fall fått lite svar på mina hundra frågor som jag har att ställa till min värdmamma med hela hennes jobb situation. Hon sa att om hon tar jobbet nere i florida så kommer de inte flytta ner där förrens i oktober. Jaha, de var ju ett jäkla bra svar :( Jag ville bara ha ett svar på om jag ska stanna i denna familjen, eller om jag måste ställa mig in på att hitta en ny familj. Men de är väl för mycket begärt!! Jag ska kanske i alla fall ta den där niagara falls kursen :) Den ligger fortfarande uppe och den börjar nu på söndag och weekenden uppe i Niagara fallen är sista helgen i september. Så jag hinner ju ta denna kursen innan de flyttar :) Men jag får först höra vad min värdmamma säger om de hela. Kursen är ganska dyr, 419 dollar. Men jag har hela 500 dollar som jag får röra mig med i olika kurser. Så de är ju egentligen jag som väljer vad jag ska göra med mina 500 dollar i studier :) Men vill ju vara snäll och inte ställa till det för min värdmamma :) 
 
Nu ska jag in i drömmarnas land, natti natti :) 



Ingen bra dag :(
Publicerat: 2012-08-15, 03:21:31


Har haft en tuff dag här i America. Har haft en sånn gråt och dep dag, och jag har bara legat här inne och tyckt synd om mig själv :P Nä, men när jag vaknade i morrse så bara kände jag att detta skulle bli en gråt dag. Jag vet att jag har såna dagar hemma i Sverige också, så de är inget ovanligt. Men jag kände bara för att sätta mig på nästa flyg och åka hem :( Saknade alla och allt där hemma!!Trodde de skulle bli riktigt skönt med 2 lediga veckor. Men snare tvärtom!! Jag har haft en del bra dagar, när jag har umgåtts med Fransecsa och Ada. Men annars har de varit ganska långtråkigt och tyst. Har saknat tjejernas höga stämma (jag trodde aldrig jag skulle säga de :P) Jag har inte haft så bra kontakt med min värdamma under dessa 2 veckor heller, tror att hon och hennes pojkvän har gjort slut. Så hon är ganska depig och ledsen över de :( Så de har varit ganska tråkig stämning här i huset.
 
Tjejerna kom precis inspringande genom dörren. Och så fort jag hörde tjejernas ljuva stämma, fick jag ett litet leende på läpparna :) Möte Karissa i trappan när jag var på väg ner. Hon slängde sig i famnen på mig och sa att hon hade saknat mig :) Så jag blev på mycket bättre humör!! 
 
Hatar också att vara här när ens vänner behöver en som mest!! Och när de händer saker hemma, som jag inte kan göra något åt här ifrån. Jag är helt hjälplös här, och de hatar jag!! Jag kan ju inte ens ringa ett samtal om de är något snabbt jag vill säga (jag kan, men de kostar skjortan!!). Jag är helt beroende av Facebook, skype och Viber. 



Lugnet före stormen ;)
Publicerat: 2012-08-13, 18:11:36


Sista dagen ensam utan tjejerna i huset. Sen kommer skrikandet, livet och deras underbara skratt tillbaka :P Vill faktiskt påstå att de har varit ganska tråkigt att bo här utan tjejerna. Det har varit alldeles för tyst och tråkigt. Och detta kommer jag ångra att jag skrev nästa helg, när jag ska försöka sova länge ;) haha.. Som tur är har jag ju haft Fransecsa att hitta på lite saker med, annars hade de varit sååå tråkigt. Men de ska bli skönt att komma in i rutinerna igen. Sover nästan till 11 visa dagar och jag har inte ätit så bra dessa veckorna. Det har blivit mycket skit mat, godis, chips och glass. Och jag känner att min kropp mår inte bra av att äta såna här skit saker i så lång tid. De var kanske en av anledningarna till att jag svimmade också, kroppen sa till mig att den pallade inte mer. 
 
Jag har ju varsen present till tjejerna också, från min fina mamma och pappa. Så de ska bli kul att ge kaninerna till dom :) Jag tror att de kommer bli överlyckliga, för en av de bästa sakerna de vet just nu är nya nallar :P Och speciellt att de är kaniner. För de har blivit helt besatta av kaniner, efter jag har sagt att jag har en kanin där hemma :P De är för söta!! 
 
Denna vecka har det en skolförberedelse vecka i alla affärer. Och de betyder att du behöver inte betala skatt (tax) på något, om du handlar för under 100 dollar i affären. Detta gör de så att alla barnfamiljer ska spara lite pengar, för de vet att de är en hel del som behövs inför skolstarten. För i vanliga fall så står det ett pris på hyllan, och sen när du kommer fram och ska betala så lägger de på skatten och så bli det 6% dyrare. Men denna veckan så lägger de inte på de 6 %, så du kan spara en del pengar. Men jag behöver inget just nu coh jag behöver spara mina pengar. Men jag ska ju ändå ut och ta en titt, för att ha något att göra. Men jag ska försöka hålla i min plånbok ;) 
 
see yaa!! ;)



Sotterley Plantation
Publicerat: 2012-08-12, 21:54:37


Igår var jag, Desirée och Fransecsa på en gammal gård där de jobbade slavar förr. De var ganska intressant faktiskt :) Hade velat ta med morfar dit, för jag tror han hade tyckt att de var väldigt intressant :) Vi hade varit inne på deras hemsida innan och där stod de att de skulle ha en pjäs och man kunde bara gå in, utan att boka biljetter i förväg. Men när vi kom dit, efter vi väl hade hittat dit :p Så stod där en skylt utanför att de var slutsålt :( Och vi blev lite förvånade. Tydligen så kunde man reservera biljetter hemifrån. Men de hade vi inte sett något om. Men som tur var så var det lite folk som inte dök upp, så vi fick plats :) Phuuuu!! Det utspelade sig runt 1812, och slavarbetet var stort i USA. Det var krig mellan Storbritannien och USA. Britterna hade lovat att de slavar som gick över till deras sida och hjälpt dom under kriget. Fick sedan frihet i utbytte. Så det var många slavar som gick över till Britternas sida. Och detta var en sann historia. De var 5 stycken i familjen, som bodde i det stora huset. Och de hade 64 slavar!! Helt sjukt!! De spelade upp 3 olika scener på olika platser. 
 
Första pjäsen handlade om mannen och frun i huset och hur de bråkade om hur de skulle göra, för Britterna var nära på att invadera och bränna ner deras hus. De höll på att packa ner allt, för att sedan ta alla deras slavar och fly med dom. Och de pratade också om att de var av med en av deras slavar, Peregrine Young, och de trodde att han hade rymt.
 
Andra pjäsen var nere i Slavarnas lilla stuga. Och de var en scen mellan Peregrine, slaven som de trodde hade rymt och en kvinnlig slav. De pratade/bråkade om att Peregrine skulle gå över på Britternas sida och sedan bli fri.
 
Tredje scenen var utanför de stora huset. Och den scenen handlade om ett bråk mellan en Brittisk soldat, slaven Peregrine och mannen i huset. Och att slaven valde att gå över till Britternas sida, och han sen några år senare blev en fri man. Väldigt intressant och man fick se hur hemskt slavarna bodde. De sa också att om de kom på en slava med att rymma. Så band de hans armar runt ett träd och sen så piskade de hans rygg tills hans kläder bara var i trasor :( Vilket grymt liv slavarna levde!! Jag är glad att jag inte var mörkhyad och levde på den tiden.
 
På vägen hem så behövde vi lite tröst mat, så vi stannad och åt glass :P Jag åt den störrsta och dyraste, så klart ;) haha.. Jag åt hot fudge Brownie. Åhhh fy fasiken vad det var gott!! De var en stor brownie i botten, sen vanilj glass, grädde och varm chokladsås. Elin, jag tror att de hade varit något för dig ;) Åhhh, de vattnas i munnen när jag tänker på den :P haha.. GårdenDe stora huset De lilla huset, där 64 slavar bodde. Helt sjukt litet!! :( Hot Fudge Brownie :) Mmmmmm!!



Läskigt!!! (läsket) ;)
Publicerat: 2012-08-12, 02:14:07


Var med om en väldigt obehaglig sak idag!! Jag, Desirée och Fransecsa har varit på en gammal gård idag, där de hade slavarbete förr. Ska berätta mer om detta i morgon. Men när vi stod inne i ett litet hus och kollade på en liten pjäs, så börja jag känna mig konstig. De var så varmt och kvavt i de lilla huset. Och jag kände mig svag, kalsvettig, yr och de började svartna för ögonen på mig :( Så jag böjer mig ner och lutar mina armar på mina ben. Nästa sak som jag minns är att jag ligger på golvet!! Jag svimmade, de har aldig hänt mig innan och de var så jäkla läskigt!! :( Jag trillade på en kille som var i 17 års åldern, och han säger till mig att jag får nog gå ut och ta lite frisk luft. Så jag går ut och sätter mig och Desirée och Fransecsa följer med mig ut och fläktar på mig och de som har hand om stället går och hämtar vatten. Så fort jag satte mig ner och fick vatten i mig så mådde jag lite bättre. Och vi kom sedan fram till att jag hade inte druckit något vatten eller något annat på hela dagen. Så de var ju inte så konstigt, speciellt när de var så varmt ute. Och jag kände mig bra hela vägen hem. Men när jag kom hem och satte mig vid datorn, så kom yrseln igen och jag blev lite illamående och huvudvärk.
 
Så nu ligger jag här i min älskade säng och tycker lite synd om mig själv :P Jag har hyrt American Pie reunion och laddat upp med lite frukt och två stora vattenflaskor :) Har inte ätit så hälsosamma saker dessa dagarna när tjejerna inte har varit hemma. Så de ska bli skönt när de kommer hem och komma tillbaka till rutinerna :) Så detta har varit en lite läskig dag :P Inget jag vill påstå att jag vill vara med om igen ;)



Shopping, lunch och bio :)
Publicerat: 2012-08-10, 03:09:44


Idag har det varit en riktigt bra dag :) Har varit i Waldorf med Francesca. Först gick vi och kolla i lite affärer och jag försökte hålla i min plånbok ;) Men jag handlade bara en sak. Jag har varit inne på att köpa ett par Rayban solglasögon innan. De är billigare här, men de är ändå dyra. Och när jag har provat dom innan så har jag känt mig lite osäker. Men idag så kände jag att jag ville köpa dom, och det kändes bra att jag hade Francesca med mig som smakråd :) Men jag kände inte att Rayban var något för mig. Men när jag gick runder där och kollade lite. Så bara såg jag dom, de var som de skrek på mig!! Ett par Steve Madden :) Har faktiskt varit inne på ett par sådana också, och de var betydligt billigare :) Och jag bara älskar dom!!
 
Sen gick vi och åt lite thaimat. Sesame chicken, så jäkla gott!! Sen gick vi och såg The Watch på bio, och den var riktigt bra :) Lite mysko i mellanåt, men väldigt rolig och bra. Så den rekomenderar jag :P Bio biljetten kostade bara 50 kr och det var i en riktigt lyxig biosalong :) Med tomelilla fåtöljer ;) hahah.. Så jag har haft en riktigt bra dag med Francesca :) Så vi får se vad morgon dagen bjuder på ;) Är så glad att Francesca är här just denna veckan, så hon kan umgås med mig :P Och speciellt när Ada är i Florida denna veckan. 
 
Nu ska denna kvinnan gå och slänga sig i bingen och se på ett antal avsnitt av Full house och sen drömma om mina nya Steve Madden solgalsögon ;) hihi.. 
 
Adiós amigos ;)
Steve Madden <3 Jag och Steve Madden ;) Francesca i lyxstolarna och fatta att de bara kostade 50 kr, helt sinnes!! ;) The Watch :)



Six Flags :)
Publicerat: 2012-08-08, 18:34:56


Jag möte upp Ada vid Starbucks och sen begav vi oss till Prince Fredrick för att möta upp Laura och Viri :) Vi kom fram till Six flags runt 10 och vi mötes upp av snurre sprätt och hans vänner ;) Jag hade ganska låga förväntningar innan vi åkte dit. Trodde de skulle vara ganska litet, med lite karuseller. Men de är bland de värsta och roligaste berg och dalbanor som jag har åkt i mitt liv :P Inne på six flags träffade vi 2 av Viris kompisar, och sen också Viris pojkvän och hans syster och hennes pojkvän. Så vi blev ett stort gäng till slut :P
 
Vi åkte en som heter superman, jag och Laura åkte den 4 gånger :P De är de sjukaste men roligaste berg och dalbanan jag någonsin åkt ;) hihi.. Man åker upp för en brant backe och sen typ rakt ner. De kändes som man flög :P Den var skit rolig!! Framåt eftermiddagen så blev de andra ganska trötta och lite illamående från allt åkande, men jag och Laura var inte trötta än :P Så vi åkte nog allt som de gick att åka :P Vi åkte även en karusell som man blev helt genom våt av!! Men de var så varmt den dagen, så de var ganska skönt att bli lite svalkad :) Vi åkte inte hem förrens vid 8 på kvällen, så det var en lång dag, men såååå kul jag hade!! 
 
Vill bara lägga till att jag älskar de hjälpsamma amerikanarna :) Vi fick lite problem med bilen på väg hem från Six flags. Men vi stannade vid en bensinstation och jag gick in och frågade om det fanns någon som kunde hjälpa mig. Och då kom de 3 stycken för att hjälpa mig :) Och de fixade de!!! De var inget allvarligt men jag ville inte lämna bilen så till min värdmamma och jag förstår mig inte alls på bilar. Jag får nog gå en lite kurs hos dig pappa när jag kommer hem :P Älskar detta landet och de hjälpsamma människorna :) 
Snurre sprätt och jag :P Laura, Viri och jag :) Jag på six flags :) Superman :P SCARY!!!! SUPERMAN to the rescue ;)Jag på en ko ;) Jag på The Mind Eraser Wiiiiihhhhooooo!! :PJag och Laura från vatten karusellen, dyngsura ;) Gänget :P My new husband ;)



Slöe dag!!
Publicerat: 2012-08-08, 01:45:48


Ännu en slö dag. Detta börjar bli sååååå tråkigt!! Vill ha något att göra. Men idag så har jag i alla fall varit på återvinningscentralen och varit snäll och hjälpt min värdmamma med att kasta lite skit :P Och sen ville jag inte köra hem, så jag stack en tur över bron, och tog en titt på Marshalls. Marshalls är en affär som har massa märkers saker till billiga priser. Och jag har varit där ett antal gånger, men jag har aldrig lyckats hitta något. Men idag så hittade jag en Jessica Simpson väska :) Den har kostat 60 dollar, men kostade nu 20 dollar. Är riktigt nöjd med den :) Men det är dyrt att vara ledig så här som jag är. De går massa pengar hela tiden. Och även om jag inte köper något, så går de massa bensin pengar :( Men jag får väl ta de dessa veckorna, och sen spara när tjejerna är hemma igen :) För jag vill ju inte ligga i min säng i 2 veckor :P Min fina nya väska :) Jessica Simpson



Paket och nakna killar ;)
Publicerat: 2012-08-07, 20:20:56


Igår innan jag skulle ut på min lilla promenad igår, så stack jag en runda till posten för att hämta upp familjens post. Och tror det eller ej, där var post till mig också :) Och inte ett litet vit kuvert, utan ett stort brunt!! Jag såg dirket på stillen på kuveret att det var mamma som hade skickat de. Och mina tankar började vandra iväg över vad det kunde finnas i. Och min första tanke var MARABOU CHOKLAD!!! Och så klart fanns det i där också. Och så klart fanns där djungelvrål i också, saknar den älskade svenska lakritsen. De har inte precis lakrits här :( Men mamma vet exakt vad jag gillar. Så nu ska jag bara hitta ett bra tillfälle att kränga mina choklad på ;) Vill att de ska kännas lite speciellt ;) hihi.. Hon hade även varit snäll och tänkt på mina tjejer och skickat med vars en kanin nalle till dom.
Min mamma och pappa är så omtänksamma och är världens bästa föräldrar!! Älskar er :) <3 Samtidigt som jag var ute på min lilla promenad så skickade Francesca sms till mig, och frågade om vi skulle hitta på något. Och så klart ville jag de!! Så vi bestämde att vi skulle ut och äta på Outback steakhouse i Prince Fredrick och sen kolla på bio. Maten var svin god och filmen var ännu bättre ;) Jag har velat kolla på Magic Mike ett tag för jag viste att Channing Tatum var med i den, och han är ju bara för jävla snygg. Han hade jag inte tackat nä till ;) Mamma du hade inte blivit besviken, om jag hade kommit hem med honom ;) haha.. Fransesca hade redan sett filmen en gång innan, men hon offrade sig för mig och ville se den en gång till :) Och när hon berättade vad filmen handlade om så var de ju för bra för att vara sant ;) den handlar om killar som strippar :P OHLALA!! ;) Själva handlingen i filmen var kanske inte skit bra, men de gjorde absoult ingenting. För man hade så många snygga kroppar att kolla på ;) DRÄGEL!! haha.. Det var en riktigt bra kväll!! Blodig stek och vitlöks potatismos :)Skit snygga Channing Tatum :P MUMMMMMMAA!!! ;) 



Motionera
Publicerat: 2012-08-06, 21:59:03


Ska nu ut och vara lite duktig :P Ska försöka ta mig ut på ännu en Powerwalk/ Jogging tur!! Att jag bara orkar, kan du tänka dig att de kan bli tråkigt att ligga i sägen och äta oreos hela dagarna i 2 veckor ;) Skulle inte tro de ;) hihi.. jo, men de börjar bli lite tråkigt att inte ha något att göra :( Men får ta mig i kragen och motionera i alla fall, nu när jag har tid till det. De får mig att inte få dåligt samvete i kväll när jag ligger och kränger chips ;) hahah.. 
 
Ska skriva om min skit roliga dag som jag hade igår sen också. Och lägga upp massa bilder :) 
 
Hasta la vista, Baby ;)



Myskväll :)
Publicerat: 2012-08-05, 06:22:38


Har haft en väldigt lugn dag. Passade på att städa mitt rum, och hjälpte min värdmamma lite med att dammsuga huset och städa lite :) Duktig au piar ;) hihi.. Vid 5.30 kom Ada hit och gjorde mig lite sällskap och sen begav vi oss till andra sidan bron för att möta upp en nya dansk au pair, Franseca :) Väldigt trevlig!! Alltid kul med grannar ;) Vi bagav oss till Olive garden för middag. och det blev ost ravioli för min del, väldigt smarrigt!! Sen körde vi vidare för att hyra film och handla lite gotter ;) Idag blev det glass med choklad kross och cookies :) Och vi hyrde filmen 21 jump street. Väldigt bra, hade hört lite dåligt om denna filmen så jag hade låga förväntningar. Men den var ganska bra faktiskt :) Vi satt och snackade och kollade lite på OS, vi hade en väldigt trevlig kväll!! 
 
Nu blir det natti natti för min del. Ska upp och möta Ada och Franseca vid starbucks imorgon vid 9. Och sen möta upp Laura och Viri i Prince Fredrick. Sen går vår färd vidare mot SIX FLAGS!!! Det ska bli så jäkla roligt, älskar stora karuseller :) Och tydligen så gör både Ada och Franseca det också, så vi ska ha sååååå kul :D  
 
See yaaaa!!  Cheese ravioli :) Mummmmma!!!!  Ada och Franseca på Olive graden :) EGO!!! ;) 



Shopping :)
Publicerat: 2012-08-03, 17:00:48


Idag är de löning för min del och de betyder att varenda krona ska spenderas i shoopingcentert i Annapolis ;) Mohahaha ;) Nä, men jag ska bege mig på en shoppig tur tänkte jag :) Ska försöka att inte använda alla mina pengar, men jag kan inte lova något ;) De har ju rea i en av mina favorit affärer nu, Abercrombie and Fitch. Så ska se om de finns något att fynda :) Ska även kolla på en annan sak som jag har velat ha ett tag, det är lite dyrt så jag får se om jag köper de :P och om jag köper de och vad det är, får ni se senare ;) hihi.. 
 
Ciao ciao ;) 



Ibland förvånar jag mig själv ;)
Publicerat: 2012-08-02, 22:36:06


Idag har jag varit väldans flittig och varit ute och gått/ joggat en runda :P Var lite trött på att bara ligga inne på mitt rum och kuckilura, så jag begav mig till Target för att köpa träningskläder och tog mig ut i löpspåret :) Men de blev bara en 40 minuters tur, för de har varit över 30 grader varmt. Så jag höll på att smälta bort!! Men jag tog mig ut i alla fall, vilket gör mig väldans stolt :) Så nu firar vi med glass ikväll ;) hahah
 
Så jag bjuder på en bild på mina nya fina träningskläder :) Och om jag känner mig själv rätt så kommer de bli placerade långt in i gardroben och aldrig få se dagsljus igen ;) hihi.. Men så ska de inte bli denna gången, ska försöka vara flittig och ta mig ut lite då och då i alla fall :P Så jag har en liten hälsodag i dag. Har precis varit och duschat och satt i en hår inpackning i håret, som jag tänkte låta sitta i ett par timmar och sen ska jag även ta en ansiktsmask lite senare ikväll :) Duktig eller vad?! ;P 



Älskad
Publicerat: 2012-08-02, 03:11:35


Fick precis vara med Debbie när hon skypade med tjejerna. De var så kul att få se dom :) Jag saknar dom redan!! Hur kommer de då bli efter mitt år är slut?! :( De blev i alla fall väldigt överraskade av att se mig, och när de fick syn på mig så skrek de Samatha och såg jätte glada ut :) De gör mig så glad av att se att de tycker om mig!!
 
Debbie berättade också att Karissa var så tyst i bilen igår på väg till flyplatsen. Debbie frågade henne vad de var, om de var något som vad fel? Då svarade Karissa "I really, really going to miss Samantha!!" Hur gulligt är inte de!! De söta små underbara tjejerna gör mig så glad och får mig att känna mig så älskad här :) Synd att jag inte får visa bilder på dom :( Tar en gammal random bild och lägger upp, som en av tjejerna har tagit på mig :) Det är nere i Solomons där jag bor :)



Biblioteket!!
Publicerat: 2012-08-02, 02:38:04


Första dagen utan tjejerna, och huset är så tyst och tråkigt :P Ibland är det skönt med lite liv och röresle ;)
Biblioteket är nog min räddande ängel, när jag inte har något att göra  :P Jag tog en lång sov morgon idag och sen begav jag mig till biblioteket i Princ Fredrick. De hade Reptil dag där idag. Så där var två män med massa ormar, en alligator, en krokodil och massa annat kul :) De va riktigt roligt och väldigt intressant!! Jag fick lära mig mycket saker som jag inte viste innan. Och innan jag gick så lyckades jag hitta 5 filmer som fick följa med mig hem. Så nu har jag lite att hitta på med :)
 
Ska försöka utforska Maryland också lite på min lilla semester. Håller på att söka vad här finns att göra. Funderar på att åka in till Washington DC en dag och gå på lite gratis museum :) Alltid kul med gratis ;) haha.. Alligatorn En anakonda, hade varit livrädd om jag hade möt han i en mörk gränd :P En pyton som är albino Så sjukt stor!! 



New York - dag 1
Publicerat: 2012-08-01, 00:08:53


Klockan ringde 4.00 på natten. Det sjuka var att jag vaknade 3.59 och kollade på klockan och var skit pigg. Skönt!! Så jag tog mina saker, gick ner och åt frukost och körde. Hade tryckt in adressen i min mobil innan jag åkte. Jag hittar hela vägen upp till Annapolis, men sen hittar jag inte. Så kände mig säker med min gps i mobilen :) Jag var först orolig att jag inte skulle hinna dit i tid. Men jag var där 1,5 timme innan. Först känns det som jag har kommit helt fel. Hittar inte riktigt hållplatsen och det känns fel. Men till sist ser jag några bussar som stå parkerade. Så jag går in på Mcdonald för att köpa mig en liten frukost och går sen ut i bilen för att äta den och vänta på att min buss kommer. När jag ser att en av bussarna kör fram och att man kan gå på. Tar jag mina saker och går för att hoppa på bussen. Jag sträcker fram min biljett och tjejen kollar på min biljett och frågar vilket bolag jag åker med, jag pekar uppe på biljetten för att visa henne. Då sträcker hon tillbaka biljetten till mig och säger att de inte är här. Så jag blir helt förvirad och frågar om hon vet var de kan vara. Då säger hon bara nä och gå sen tillbaka in i bussen. Jävla kines jävel :@ Så jag går in på min mejl och får upp adressen och trycker in den på nytt. Då visa gpsen mig en plats ca 12 minuter där ifrån. Och nu börjar jag bli sen!!! Men jag hamnar rätt, och efter mycket letande efter en parkerningsplats så ca 10 minuter innan bussenska gå sitter jag på plats. Lite stressad jag var!!
 
Men kommer fram i New York ca en halv timme innan de va tänkt, så det var ju bra. Hittar hotellet snabbt, men jag kan inte checka in förren om ett par timmar. Så jag beger mig upp till Ola och Kim. Kan säga att jag var lite nervös när jag stod utanför deras dörr :P De kändes så konstigt att träffa folk hem ifrån. Men de var så kul att träffa dom!! Så vi beger oss ut för att äta frukost. Vi hamnar på Hard Rock Café, och min frukost består av en stor blodig stek ;) Det är vad jag kallar frukost!!
 
Vi har lite otur med vädret och det regnar, så vi bestämmer oss att gå till Ribley's - Believe it or not. Jag har aldrig varit där innan, men det var riktigt kul. För er som inte vet vad det är, så har de samlat alla sjuka saker. Riktigt saker men väldigt sjuka är visa :p De har världens längsta man, en ko med 6 ben och massa annat sjukt :P Sidan om finns Madame tussauds, så vi bestämmer oss för att gå in där också. Jag har aldrig varit där heller, men har jag har alltid velat. Så det var kul!!
 
Måste berätta vad som hände när vi var på Ripley's. Vi står och kollar på ett skelett från en kalv med 6 ben. Och jag läser på skylten "åhh, det är en kalv med 6 ben." Då hör vi en röst bakom oss från en liten kille. "Vad sa du att det var?" Och jag hoppar nästan till, var inte beredd på att där ska va andra som kan prata svenska. Hahah, men vi börjar alla skratta :P
 
Sen går vi till hotellet, så jag kan få mitt rum. De är de minsta hotell rummet jag har sett, men helt perfekt för mig :) Jag tar en snabb dusch och sen beger vi oss ut och går runder lite på Time Square. Vi äter middag på Dallas BBQ. Mycket mat och billigt, så det ska vara ;) Jag berättar för killarna att sist jag var här, åkte jag, Elin och Frida upp i en bar som roterade, och man har riktigt fin utsikt därifrån. Och hotellet ligger mitt på Time Square. Så efter middagen åker vi upp där för att ta en drink. Killarna blir riktigt imponerade, och jag tyckte det var kul att jag kunde bidra med något bra på deras resa ;) Vi sitter där i över 2 timmar och bara snackar och har det trevligt :)
 
Efter vi har varit uppe på baren, behövde killarna köpa mer vatten och lite annat nödvändigt. Så vi beger oss på en liten tur. Och vi får se en kändis!!! Vi kommer fram till en bakdörr och där står massa folk, en bil och poliser. Vi stannar till och förstår att det är en kändis, eftersom folk tar kort tillsammans med honom. Och jag fattar ju inte vem det är, så jag tar också kort. Och när vi sen börjar gå där ifrån, så ser Ola en stor plansch med en bild på honom och hans namn. Det var Matthew Broderick!! Killarna blev helt till sig och sa att han är ju skit stor. Så jag blir lite starstruck, fast jag inte vet vem det är :P haha.. Men jag slog upp honom på internet och tydligen är/var han gift med Sarah Jessica Parker, hon har varit med i Sex and the city, och jag gillar ju henne så då gillar jag honom också ;) haha.. Han har varit med i Godzilla, Inspector Gadget och massa andra filmer. Riktigt kul att få se en stor kändis :) 
 
Vi var i säng vid 1, så jag var uppe i 21 timmar. Jag var så jäkla trött!! Och så klart hade jag en sådan tur att jag fick en fläkt som inte var tyst precis. Tur jag alltid är redo och har öronproppar med mig ;)
 
Jag hade en riktigt bra dag med mina killar!! :)
Jag och världens längsta man :P Kim i en av glasburkarna på Ripley's :P Jag och grabbarna på Madame tussauds :) Jag och Leonardo Dicaprio ;) Kim och Kim Kardashian :P haha Mina gamla idoler, Spice Girls :) NEW YORK :D Time Square :P Mina tjejer som slyltar av min cola :P
 
Utsikt från den roterande baren :) Killarna på den roterande baren :) Time Square :) Jag och Ola på Time Square :)


   Hej och välkommen till
   min blogg!