Den slöaste lördagen på länge!!
Publicerat: 2013-04-07, 05:39:42


Idag har de varit den tråkigaste och slöaste dagen på länge, och de är lördag :( skandal!! De va meningen att jag skulle jobba mellan 14 - 22 idag. Så jag tänkte att jag tar en sovmorgon och bara slöar på morgonen, och så jobbar jag sen. Men vid 1 tiden säger min värdpappa till mig att barnens pappa från NY kommer och de behöver inte mig förrens vid 6 eller 7, och då tyckte jag inte de va lönt att åka in till city. Alla va verkligen upptagna idag också, så de fanns ingen som va hemma och om de va hemma så jobbade dom :( Julie, Jessie, Emilia och alla andra va inne i city idag. Och Johanna och Stefan va ju också där, plus att de va en helt underbar dag idag också. Så jäkla tråkigt de känns faktiskt :( men några dagar ska va så här också. Sen slutade de i alla fall med att Leo kom hem med barnen vid 8 och sen kom papporna hem vid halv 10. Så allt väntade idag slutade med att jag bara jobbade 1,5 timme :/ men jag ska inte gnälla!!

I alla fall så när vi sen stod i fönstret och skulle vinka av Leo, så kom de en skunk gående bara så där nedan för fönstret :p ganska kul faktiskt!! Plus att de va precis innan lägg dags, så både Paige och Holden blev helt hyper :p haha.. Och så när jag släkte ner och hade sagt god natt, så började de båda: "I'm scared that I Will have nightmares about the skunk." så jag började hitta på en liten rolig historia om skunken och att hon va en väldigt vänlig skunk med 3 ungar, och att de hade sitt hus under Paulas veranda (grannen till höger) och sen hade de ett sommarhus i Erik och Erikas trädgård (grannarna till vänster) haha, jag hade i alla fall väldigt roligt åt de. Och de blev tyst och de somnade i alla fall. Så jag får väl höra med dom om de blev några mardrömmar imorgon bitti :)

Imorgon blir de till att gå upp tidigt, jag ska ta tåget in till Johanna och Stefan vid 9 tiden. Och sen ska jag möta upp dom vid Victoria Secret och så ska vi ta den efterlängtade Sex and the city buss turen imorgon :)) LÄNGTAR!! sen blir de nog även ett besök på Brooklyn bridge! Imorgon ska de bli närmare 20 grader, så jag har en känsla att de kommer bli en riktigt bra dag!! :))




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback