Fredag
Publicerat: 2013-03-02, 05:02:41


Idag har det varit den slöaste fredagen på länge!! Jag hade bestämt med Julie dagen innan att vi skulle åka och shoppa, för vi hade fortfarande inte hittat våra 90- tals kläder. Men hon har varit hostig och kass ett tag nu, och de blir bara värre. Så hon hade inte fått någon sömn inatt, så de blev inget shoppande :( men tack sa min plånbok till de ;) hihi.. Så jag har legat i soffan exakt hela dagen fram till barnen kom hem och kollat på prison break. Ganska skönt faktiskt!! Skypade lite snabbt med mamma i morrse också. Hon va världens lyckligaste idag, då hon har fått ett jobb och börjar redan på måndag :)) yaaaaaay, jag visste du skulle klara de mumma!! :D

Sen när barnen kom hem blev de lite träning på åttans gångertabell och lite gitarr träning. De börjar låta riktigt bra nu :p Holden har fått låter "smoke on the water" och man kan faktiskt höra att de är den låten :) sen kom deras tredje pappa och skulle spendera kvällen med dom. Så jag blev ledig några timmar, men jag stannade och kollade på filmen Rio med dom. Sen jobbade jag några timmar då papporna skulle ut på någon middag. Så här sitter jag en fredag kväll ensam, när alla andra är i city :( men så hemskt är de inte, jag målar mina naglar och laddar upp inför imorgon istället ;)

Förresten så kommer en av familjens gamla au pairer hit imorgon :/ känns ju lite små läskigt!! För jag vet att hon är en av deras favoriter genom tiderna :p men de ska bli kul att träffa henne, hon är också från Sverige :) till och med från Skåne :)))

Och så vill jag avsluta med att skriva och gratulera bästa mamma än en gång till hennes nya jobb :)) hoppas du kommer trivas, and you are going to rock the as of this job!! ;) Love you mumy :))




Kommentarer
Postat av: Renee

Tack älskade lilla Manta <3

Svar: <3<3
None None

2013-03-02, 08:35:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback