Förfest ;)
Publicerat: 2012-12-22, 01:20:13


Är här hemma och har lite förfest utan dricka i min ensamhet ;) haha.. Julie ska komma och hämta mig om 50 min. Sen ska vi hem till henne och fixa oss och sen blir det en ute kväll i City :D Min värdfamilj är på middag hos grannarna, så jag skruvat upp musiken och jag hoppar runt som en jojo här uppe på tredje våningen :P haha.. Är så jäkla tagad!! Älskar att lyssna på musik, jag blir så peppad av de och jag blir såååå jäkla glad :) 
 
Igår hade jag heldag med tjejen. Hon var sjuk, så jag fick jobba hela dagen i stället!! Men de va lugnt, vi hade det riktigt kul :) Vi spelade massa spel, snackade, gjorde min fina julmössa och så gjorde vi en uppgift som hon hade fått i läxa. En riktigt tjej dag!! Och sen när papporna kom hem, så sa hon till dom att hon hade haft de riktigt kul. Och att hon tyckte det hade varit mysigt med en tjejdag :) Och när jag skulle gå, för att möta upp Emilia, så kom hon fram till mig och kramade om mig :) Det är dessa stunder som är guldvärda!! Det värmer ett gamalt hjärta ;) hihi..
 
Sen möte jag upp Emilia, vi skulle egentligen gå och se bio, men vi missade sista filmen :P Så kan de gå... Så vi stack till Target istället och bara gick runder och så köpte vi chips ;) haha.. Mycket bättre!!
 
Nä, nu måste jag gå och ta en snabb dusch!!
See ya later!! ;) 



Kommentarer
Postat av: Renee

I år har det inte blivit några julklappar till dig. Men vi kom att tänka på är du var liten. Mormor undrade vad du önskade dig. Och du svarade en härgårdsost. Och det var väl klart att du fick en egen ost. Det är så roligt att tänka tillbaka. Men kassa apparaten har du aldrig fått. Men kanske nästa år. Och det är så roligt att du har det så underbart bra. Vi älskar dig kära lilla Manta <3

Svar: haha, älskar att tänka tillbaka på gamla minnen :) Men jag väntar fortfarande på kassa apparaten ;) haha.. Och jag älskar er! <3
None None

2012-12-22, 21:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback